manga_preview
Boruto TBV 07

A jede se na dovolenou 07:Itachi

Tento díl, je teda trochu kratší a ne zas tak komický jako vždy, tak se nezlobte Sad , ale neměla sem žádnou fantazii, protože prostě musí myslet úplně na něco jinýho!

Sasuke seřadil židle do malé uličky v kuchyni a před vchod do kuchyně dal tabuli, kde stálo: „Zbrusu nový film o večeři z Itachiho. Nenechte si to ujít, jedná se o jedinečnou premiéru!“. Když si to přečetl Kakuzu, připsal ještě na tabuli „Vstupné dělá 50 kč Grónských“ a pomáhal Sasukemu s pořádáním „promítání“. Všichni vybalili Kakuzovi 50 korun Grónských a Sasuke je usadil. Každej pořád nadával, že ze zadu nevidí a tak se Sasuke nabídnul jako komentátor.
Mamka zatím fénem rozehřávala Itachiho kousíček po kousíčku a pak si všimla, jak mu cukaj uši.
„To sem se, ale lekla“ zhrozila se mamka a pak pokračovala dál. K cukání uší se pak přidalo i cukání nosních dírek, kde sídlilo hejno holubů a začaly pomalu z nosu vylítávat.
„A už to bude, už to bude! Už jenom chviličku a pude se na porcování. Zatím si můžete rezervovat třeba nohu, ruku, hlavu, oči a tak podobně. Hlava stojí 1000 korun Grónských, jedna ruka 50 korun Grónských, jedna noha 70korun Grónských a zbytek se neplatí! Tato akce probíhá do 20:15 Grónských hodin. Tak rezervujte, rezervujte!“ dokončil Sasuke řeč a znovu si sednul.
Mezitím, co měl Sasuke svojí řeč, pod Itachim už byla pěkná hromádka mrtvých holubů a začali mu cukat i oči a levý roh spodního rtu.
„Hahaha xD, vypadá jak jeden ze sedmi trpaslíků“ zasmál se Naruto z druhé řady a ukazoval prstem na Itachiho. Po pár minutách už byl Itachi skoro rozmrzlý a Sasuke pořád skákal radostí, že už si ho konečně podá k večeři a Kakuzu začal vybírat rezervace na kusy Itachiho těla.
„Já chci hlavu!“ hlásil se Sasuke.
„Já chci zase jednu ruku a půl nohy“ hlásil se zase Hidan
„Já si dám, co zbyde“ navrhl Zetsu, naše masožravá květinka. Takto to pokračovalo další půl hodinu, co byl Itachi rozmrazován a Sasukeho pořád neomrzelo skákání radostí.
„Tak kdy už to bude?“ ozývalo se z každé židle a pak postupem času všichni usínali a chtěli vrátit peníze. Kdežto je náhle probudil výkřik mamky.
Itachi vyskočil svižně na svoje dvě nohy s větou: „Itachííííí je jedničkáááááááááá, Itachííííí je nééééééééééj, Itachíííí je všechny napááááááááálil, Itachíííííí je nepřemožitelnýýýýýýýý, Itachííííí měl zimní spáááááááááááááánek“ a kroutil bokama ze strany na stranu. Po tomto se všichni váleli pod židlemi a hlasitě jim kručelo v žaludku.
„Tak zase nebude nic k večeři“ řekl smutně brácha a pak se k němu přidal i Oroxicht se slinou u pusy.
Sasuke zase padl na zem a začal brečet.
Itachi stál před všema a s hrozným smíchem si ukazoval na všechny pod židlemi.
„Chceme zpátky peníze“ pronesli všichni sborově, jakmile vylezli zpod židlí, a vydali se za Kakuzem, který si v pokoji na posteli počítal svoje naspořené penízky za tento večer. Vrhli se na něj a rozebrali si svoje Grónský penízky. Kakuzu si vlezl pod peřinu k Sasukemu a tam si společně vyplachovali svoje oční bulvy, než tam přišla Sakura a Kakuza nevyhodila. Kakuzu si tak musel jít vybrečet svoje bulvy pod svojí peřinu. Ten večer se Itachi pořád smál a i když přestal, všem jeho smích zněl v hlavě snad do rána. Jejich první noc v ledovém hotýlku docela ušla až na to, že někteří ráno měli modřiny na tváři, kruhy pod očima, a nebo krápníky u nosu. Sedli si do jídelny a čekali na snídani, jenže jaksi zapomněli, že jejich kuchařík jim už vařit nebude a tak si to do rukou vzala mamka, Temari, Sakura, Hinata a Tenten. Mě přemluvit nedokázali, protože já a příprava jídla nejde do sebe, asi jako Zetsu a salátová okurka. Zetsu se šel najíst ven za tučňákama, tak o toho bylo postaráno.
Tenten, Hinata, Sakura, Temari a mamka se uďobávaly při přípravě, tak o ně bylo taky postaráno a Chouji si k snídani dal brambůrky. Oroxichtovi a Kabutovi stačily jejich společné sliny. Říkají, že prý v nich je mnohem více vitamínů, než v jakémkoli jídle.
Jinak si všichni dali k snídani chleba s máslem a okurkou, rajčetem, či rybou. Itachi dorazil do jídelny jako poslední, protože se v hotýlku ztratil a nemohl najít cestu dolu. Jakmile tu cestu konečně našel, vstoupil do jídelny a zase se začal tlemit, jako Naruto v pubertě a prskal okolo sebe kusy chleba s máslem a rybou.
Pak se po vydatné snídani všichni vydali zase ven, kde si dával svojí snídani zase Zetsu. Konečně se mu podařilo si nějakýho kamaráda chytit.  Když dojedl, došoural se k nám na ledové lavičky a měl břicho velký, jak těhotná ženská několik hodin před porodem trojčat. Odšoupnul Deidaru, ten se svalil na Peina, ten pak zas na Konan, ta se svalila na bráchu, brácha se svalil na Oroxichta, ten se pak svalil na Kabuta a ten zas pak dopadl na zem a chudáka Kabuta zalisoval Naruto do obří sněhové koule, která měla sloučit jako hlava sněhuláka.
„Ty voe, co to je?“ vyvalil oči Naruto. Všichni se seběhli ke sněhulákovi a zírali na Kabutovu hlavu v hlavě sněhuláka.
„Aspoň nemusim hledat mrkev a nějaký kameny. Díky Kabuto!“ zasmál se Naruto a odběhl si do hotelu jenom pro kastrol a nasadil ho sněhulákovi na hlavu.
„Nemáš zač, Naruto“ ušklíbl se Kabuto a z nosu mu tekla nudle. Oroxicht, jako vždy aktivní, použil svůj velkolepý jazýček a Kabutovi nudly olíznul.
Den proběhl celkem poklidně, po obědě si všichni lehli do postelí a šli dospávat nevyspalou noc. Probudili se až na večeři, která samozřejmě ještě nebyla ani připravená, protože všichni spali a neměli náladu vařit, a tak se radši zase odklidili do svých postelí a spali dál, teda jenom někdo.
Někdo rušil okolí divnýma zvukama, mlaskavýma zvukama, sténáním, a nebo práskáním biče. Týden uběhl opravdu rychle. Jezdili na výlety, zamilované páry se procházeli po ledové planině, chodilo se do místního obchodu 10km od hotelu a hráli schovku s tučňákama, kteří ještě naštěstí zbyli a nestali se snídaní, obědem či večeří pro Zetsua a chodili na dízy pařit. Hotel už pomalu začínal praskat ve švech, neuklízelo se tam a každej den se stávalo aspoň 10 úrazů. Tabule s pravidly byla stržena, kuchyně zdemolovaná a po hotelu běhali malý štěbroučci (Akamaru se spářil s broučkama xD). Když hotel po týdnu navštívil Charlie, aby se podíval, jak to tam chodí, nemohl uvěřit svým očím a bezkompromisně obyvatele hotelu vyhodil.

Pokud chcete vědět, jak to dopadne s našema houmlesama, zase si nějaký ten pátek počkejte. ;)

4.9
Průměr: 4.9 (30 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Asaki Uchiha
Vložil Asaki Uchiha, Ne, 2017-07-30 15:12 | Ninja už: 3598 dní, Příspěvků: 403 | Autor je: Účastník Irukova doučování

Mise L2: Jedinečné představení Laughing out loud hej to je tak šílené tenhle díl. Itachi je napálil, Itachi měl zimní spánek Laughing out loud . Super díl. Zetsu se krmil tučnákama. Z Kabuta se stal sněhulák. Pobavil mě Orochimaru s kabutovou nudlí. Akamaru a brouci zajímavé kombinace.

Obrázek uživatele Inuyasha-neechan
Vložil Inuyasha-neechan, Út, 2011-02-22 20:27 | Ninja už: 4798 dní, Příspěvků: 44 | Autor je: Prostý občan

Sněhe-he-he-hová koule z Kabuta!Naruto:Díky Kabuto,aspoň nemusim hledat nějaký kameny a mrkev xDDDDDDDDDDDDDDDDDD to je ej a akatsuky andílci neexiztujou xDDDDDDDDDDDD

Můj blog!A není to parodie Naruta,prostě nemám Naruta-postavu ráda tak sem si vymyslela vlastní příběh!
http://inuyashik-chaan.blog.cz

JSEM HRDOU SASUFILKOU A NESTYDÍM SE ZA TO!

Obrázek uživatele Hyewook
Vložil Hyewook, Po, 2010-05-24 16:54 | Ninja už: 5158 dní, Příspěvků: 412 | Autor je: Choujiho zlatý brambůrek

pre toto mam len jedine slovo:

Obrázek uživatele Lineral
Vložil Lineral, So, 2008-10-11 20:55 | Ninja už: 5655 dní, Příspěvků: 696 | Autor je: Editor fóra, Prostý občan

Oroxicht, ty v**e! xD Kakashi YES

Obrázek uživatele lina11
Vložil lina11, Čt, 2008-08-14 11:29 | Ninja už: 5815 dní, Příspěvků: 81 | Autor je: Prostý občan

LoL Laughing out loud

Ahoj můj FF http://147.32.8.168/?q=node/26421 -Diedarova velká láska!

Obrázek uživatele Sůů
Vložil Sůů, So, 2008-06-14 19:19 | Ninja už: 5797 dní, Příspěvků: 211 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud

Obrázek uživatele Layla
Vložil Layla, St, 2008-05-28 14:01 | Ninja už: 5847 dní, Příspěvků: 1111 | Autor je: Prostý občan

aaa...ty mi dáváš xDxD já z tebe fakt nemůžu xD jak né zas tak komický!!!!!! co to plácáš...je to úžasnýýý xDxD to upee žeru xD

ááááááájem....SMILEY PIG....chňo chňo
Bleach a dalšíLayla deviantartí
→TOP anime →NANA
to teď u mě vlááádne
Bazinga!