manga_preview
Boruto TBV 10

Keep sMiLe

Jednoho krásného dne, kdy Itachiho už dávno trefil pan Šlak a námi tolik milovaný překrásný vždy s cool účesem a drsňáckým pohledem, hrdina Uchiha Sasuke odešel od svého praprapra strýce Madary.
Byl totiž velmi, ale velmi zastaralý a pořádal samé čajové dýchánky z bylinek co natrhal před skálou kde bydleli a Sasuke už byl tak přepitej, že chytl žaludeční vředy, protože Madi nebyl zrovna profi bylinkář.
Ten den, když hrdinovi opět prask další vřed se naštval, a poté co šel vyzvracet krev řekl: „Strycu končím! Je mi z tebe zle! Už mě nebaví nosit ty svetry co na starý kolena furt pleteš. Odcházím! Odcházím tam, kde nebudu muset pít jen čaj, tam kde slivovice teče proudem, tam kde je piva dost, tam kde mají rozlehlé vinice..Buď s Bohem..Jdu do Konohy.
Vzhůru na Moravu!“ s těmito slovy vyšel ven a zavřel skálu posunutím velkého kamene před vchod, takže Madíkovi došel za několik hodin vzduch a pošel na svém houpacím křesle s jehlicemi v ruce a šálkem čaje před sebou.

„Uáááááááá ááá ááááá!“ zívl po probuzení Naruto. Otevřel oči, koukl nejdřív do prava na noční stolek, kde se nacházel jeho mobil, přečetl si zprávy, odepsal a otočil se na druhou stranu. S leknutím zařval přes celou místnost, vyskočil na nohy a vykuleně civěl do své postele, na které ležel Konohamaru.
„Konohamaruuu! Co tady sakra děláš? Nechceš mi snad říct, že jsi to byl včera celou dobu ty?!Ta krasavica?! O můj Bože! BAKAAAA!“ s těmito slovy se zamčel v koupelně a nevylezl ještě pěknou chvíli.
„Večer ti to nevadilo, když sem vypadal jak pěkná brunetka. Měl sem správny křivky že?“ řekl klučina a zaťukal na dveře od koupelny. Naruto sebou trhl, vytáhl hlavu z ledové vody a zařval něco o tom, ať vypadne že ho nechce už nikdy v životě vidět.
Konohamaru posmutněl a odešel se vyplakat a vysmrkat za jeho věrným zasoplencem Udonem, který mu bohužel nemohl nabídnout kapesník, protože něco takového neznal. Od té doby byli Udon a Konohamu přezdíváni jako bratři nudlaři.

To samé ráno Sakura zalévala květiny na Tsunadině hrobě. S povzdechem si klekla a zadívala se na žulový náhrobní šutr kde bylo napsáno :

Kýblařka Tsunade
bohyně s láskyplným velkým údolím
upitá ke dni 20. 2. 2008
Spi sladce!
PS: Kdo nepije s námi, pije proti nám

„Ach Tsunade..už je to přes 3 měsíce co ses tak ehm ehm mírně opila, že ses už neprobrala.. Sad a ještě dýl co sis nechala přidat příjmení podle svého poprsí…ach jak moc mi chybíš..“ řekla nešťastně Sakura a šla do velké budovy uprostřed vesnice.
Zaklepala a vešla do místnosti hokage, která teď s příchodem nového hlavase Konohy, hrála všemi barvami…možná to bylo podle očí co měl Šestý. Křeslo, které bývalo zastarale zelené teď bylo černé s červenými mráčky. Stěny byly bledě modré a strop růžový.
Na svítivě zeleném stole byla vázička s pomněnkami, na zdech visely růžové talíře pomalované kočkami. Podlaha byla z chlupatého oranžového koberce a okenní rámy byly žluté.
„Eh hokage-sama vy jste se inspiroval podle filmu Harryho Pottera že? Ty kočky…stejně jako madam Umbrigdeová.“
„Vadí ti to snad?“ řekl Pein, který je Rokudaime díky bitvě, kterou vyhrál nad všemi co se prali o křeslo hokage. Chtěl hlavně bojovat s Narutem a sníst kyuubiho, měl totiž velký hlad, ale blonďák se svého snu vzdal, protože mu Jiraya před dvěma lety poslal žabu s nápisem – Sem objednaný ve Žluté vile, asi se tam neukážu. Vem to místo mě! – a po té pošel
…Naruto splnil jeho poslední vůli a jakmile ochutnal život jaký měl Jiraya už nikdy nechtěl žít jinak, všechny prachy cpal do night klubů, už ani na ramen nechodil, což způsobilo krach a stánek s ramenem byl zanedlouho zbořen.
Z Naruta byl nejznámější dívkař v celé české republice. Nehledě na to, že si chlapec nedával pozor a všude dělal děti, takže mu byl za pár let zakázán vstup do ČR... ale to je jiná pohádka : ))

Sakura: „Hokage-sama máte pro mě nějakej úkol?“ Pein ukázal na velkou nádobu s pošlýma rybama:“ Ano, oživ mi rybičky!“ tak Sakuře začala svítit zeleně ruka a už jela. Bohužel to trochu přehnala a místo živých ryb byly pečený makrely.
„Gomenasai! Gomen…aaaaaaaaa,“ zakřičela, protože ji pevně držel bývalý člen Akatsuki a vpichoval ji hned tři piercingy do obličeje.
Sakura vyběhla s pláčem a xichtem od krve pryč z budovy, když tu se před ní objevil…ON…ve své trapné košili se svetrem kolem pasu, který si nakonec nechal, aby mu po strýci aspoň něco zbylo a navíc to bylo lepší jak ten fialovej provaz.
Zadíval se Sakuře do očí a zařval: “Sakra sem se lekl! Vypadáš jak bubák.
Přesně takhle –„ a udělal xicht podobný tomuhle smajlikovi :-F
“Taky tě miluju!“ vrhla se na něj.
Sasu byl nadšený, že může obnovit svůj klan a řekl: „Sakurko, vezmeš si mě?“
“Hai!“ a za týden se konala svatba se vším všudy. Za svědky šli růžovovlásce Tenten a Temari a Sasukemu šli Naruto a Shikamaru.
Když nastala noc, naši novomanželé se vypařili do svého společného bytu. Přímo uprostřed svatební noci Naruťák vyskočil na balkón a pozoroval co se děje v pokoji. Když ty dva uviděl nadšeně zařval přes celou Konohu: „Sasukeeeee!! Ty si vážně můj brácha!“ Sakura vyskočila na nohy a vrazila mu takovou ránu, že vletěl oknem do bytu Ino.
Ta byla nešťastná, že si ji Sasu nevybral, tak brečela a Naruto ji začal utěšovat.
Ovšem ráno už u ní nebyl, protože sháněl nějaké „informace“ v jiných vesnicích. Tak opět nešťastná Ina-prasečina běžela za Choujim, který byl rád, že ho alespoň nějaká chce.

Jak čas plynul, dostali všichni pozvánky do Brna na sraz Otaku.
Bohužel den předtím byla v Konoze velká technopárty, takže si všichni slupli extázi a párty byla mocná. Na druhej den spali jak zabití - všichni až na jednoho..
Sasuke se té párty nezúčastnil a zůstal jako jediný střízlivý a nezfetovaný, protože mu jeho drahá polovička nařídila, aby našel čápa co nosí děti a přivedl ho do jejich bytu.
Už hledal přes týden... a jak tak čučel do nebe a vyhlížel bílého opeřence s děckem v zobáku, nevšiml si kde se právě nachází.
Bylo to pohřebiště Akatsuki na skále někde mezi Olomoucí a Brnem.
Šel dál s očima hore a najednou.......zakopl o Deidarův hrob na kraji skály......Jako šipka letí letí letí letííí....letíí....pořád letíí...teď už padá...a dopadá na koleje které vedly kolem skály...
Šťastnej, že tento pád přežil, ležel na zádech s úsměvem a zase se zadíval jestli náhodou neletí ten čáp. Letěla tam vrána s holčičkou s černýma vlasama a huňatým růžovým obočím. Později se zjistilo, že to dítě měl se Sakurou Lee.
Bohužel, tohle už náš skvělý hrdina neviděl, protože ho zrovna rozmázl vlak.
Z okénka mašiny začal řvát strojvedoucí: „Kdo ten sajrajt má po tobě uklízet?“
A vlak jede dáál... Jede na Sraz Otaků. Všichni kdo seděli ve vlaku jsou spolupachatelé na Sasukeho vraždě... Ano vážení... I vy tady na Konoze JSTE VINI! Zabili jste ho chudačka! Sad

Chuděrka Saku, když viděla jak vypadá jejich dítě a zjistila, že její manžel je dead, začala se opájet nápojem prozkoumaným óó velectěnou Tsunade, takže o nějaký čas později měla hrob hned vedle ní.
Naruto po pár letech zemřel hlady, protože veškeré úspory padly na alimenty zasílané do ČR... a tím byli skoro všichni členové týmu 7 mrtví.
Jen Kakashi přežil a vládl klanu Hyuuga společně se svou manželkou Hinatou.
Tu totiž Uzumaki nechtěl, tak chtěla spáchat sebevraždu, protože si připadala zbytečná a byl to její osud, ale ujal se jí právě Kakashi a s ním jí začala nová cesta ninji.
DATTEBAYO!

Poznámky: 

Tak jak se Vám moje dílo líbilo? Sticking out tongue Musim poděkovat hAnko, že mě k tomu tak nějak nakopla a Kykyssce, pač mi s tim pomohla Kakashi ^_^ Přeju hezký zbytek dne :-P

4.833335
Průměr: 4.8 (12 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kioko Misaki
Vložil Kioko Misaki, Út, 2009-01-20 12:02 | Ninja už: 5875 dní, Příspěvků: 625 | Autor je: Pěstitel rýže

*Stále na to kouká v němém úžasu* Nevím všichni tě tu chválí, ale mě to příjde ... *hledá vhodná slova* bláznivé. Ne špatné, ale ani ne dobré... někdy přehnané... ale je fakt že Hinata a Kakashi mě rozesmáli... *úsměv*

Obrázek uživatele Tez
Vložil Tez, Út, 2008-06-24 22:17 | Ninja už: 5932 dní, Příspěvků: 30 | Autor je: Prostý občan

upe mazéc. Sem se nasmála. A nejen proto, že sem dneska byla v Olmu a asi několikrát jela přez koleje...: D

Obrázek uživatele Alea
Vložil Alea, Po, 2008-06-02 10:56 | Ninja už: 5986 dní, Příspěvků: 950 | Autor je: Prostý občan

na moravuuuu =DDDDDDD anoooo =DDDDD to je prostě super XDD chvilkama sem letěla pod stůl XDDD ale nebudu vypisovat kdy, pže bych tu byla ještě hoooodně dlouho XDDDDDD Sasukeho přejel vlak....:SD:D:D:D:D zajimnavá to smrt XD

Obrázek uživatele Akeshi..1
Vložil Akeshi..1, Po, 2008-06-02 10:52 | Ninja už: 6003 dní, Příspěvků: 8 | Autor je: Prostý občan

Ježiš...to je dokonaly*mám mega výtlem..* XDXDXD....jseš fakt dobrá....

Obrázek uživatele ReaDyCZ
Vložil ReaDyCZ, Po, 2008-06-02 08:43 | Ninja už: 5970 dní, Příspěvků: 61 | Autor je: Prostý občan

ou arigatou Kakashi ^_^

Obrázek uživatele Kiyam
Vložil Kiyam, Pá, 2008-05-23 22:45 | Ninja už: 6000 dní, Příspěvků: 69 | Autor je: Prostý občan

Pecka! Místama jsem z toho fakt nemohla.. X)

Obrázek uživatele Eliet
Vložil Eliet, Pá, 2008-05-23 22:35 | Ninja už: 5898 dní, Příspěvků: 54 | Autor je: Prostý občan

wow, to je úplně úža. Sem se zas po dlouhý době bezvadně nasmála Laughing out loud

Obrázek uživatele SmilingKakashi
Vložil SmilingKakashi, St, 2008-05-21 22:18 | Ninja už: 6035 dní, Příspěvků: 350 | Autor je: Prostý občan

weeeee ještě ted se u toho řežu... Laughing out loud moc povedený FF nebudu dávat příklady čemu sem se smál nejvíc, pže by to bylo na dlouho Laughing out loud fakt povedený Hewen Eye-wink jen tak dál ^__^

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, St, 2008-05-21 22:11 | Ninja už: 5958 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Skvělý! To nemá chybu... Laughing out loud
P.S. ta Sasukeho vražda... mě by to spolupachatelství občas ani moc nevadilo...XDDD

Obrázek uživatele ReaDyCZ
Vložil ReaDyCZ, St, 2008-05-21 22:06 | Ninja už: 5970 dní, Příspěvků: 61 | Autor je: Prostý občan

och diky moc..je to moje prvni dílo..nečekala sem že ještě dneska zjistim že se vam libi XD arigatou gozaimashta

Obrázek uživatele kykYsSka
Vložil kykYsSka (bez ověření), St, 2008-05-21 22:06 | Ninja už: 19892 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Libi a to moc... Laughing out loud ani neish jak.. Kakashi YES

Obrázek uživatele Layla
Vložil Layla, St, 2008-05-21 21:56 | Ninja už: 5928 dní, Příspěvků: 1111 | Autor je: Prostý občan

aaaa ro je úžasnýýý xDxDxD málo umírám xD perfekt

ááááááájem....SMILEY PIG....chňo chňo
Bleach a dalšíLayla deviantartí
→TOP anime →NANA
to teď u mě vlááádne
Bazinga!

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, St, 2008-05-21 21:55 | Ninja už: 6089 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

jeminenko ja nemôžem chytiť dych, to je dobré Smiling a tá Kýblařka Tsunade a ten epitaf, chudák Sasu a spol, no nemá to chybu, fakt Laughing out loud :...hAnko to tak skvele okomentovala, že ja už ani nemám čo dodať Eye-wink


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele kykYsSka
Vložil kykYsSka (bez ověření), St, 2008-05-21 21:56 | Ninja už: 19892 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Helenko helenko co mi to delash? Laughing out loud Laughing out loud je to naprosto uuuza nemam slov a na Madíka si beru aut. prava... Sticking out tongue Kakashi YES ne fakt super.... Laughing out loud

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, St, 2008-05-21 21:48 | Ninja už: 5984 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Pomoooooc! Ty mě chceš zabít? Laughing out loud Já jsem věděla, že to bude kočičina, když tě včera napadlo to s tím vlakem, ale že až tak... Laughing out loud Už to vidím pěkně v barvě, jak Sasuke leží na kolejích, my na něj koukáme z okýnka a máváme toaletním papírem. Laughing out loud
A BTW vlak by měl potom zpoždění, ne? Policajti, vyšetřování... A hlášení v Brně na nádraží: "Vlak z Olomouce přijede asi za dvě hodiny, jelikož cestou sejmul jednoho ninja evendžra." Sticking out tongue

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele ReaDyCZ
Vložil ReaDyCZ, St, 2008-05-21 22:04 | Ninja už: 5970 dní, Příspěvků: 61 | Autor je: Prostý občan

diky moc ... ale chci videt jak ve vlaku čd seženeš toaleták XD budem si muset vzit svuj... dead evendžr 4ever Laughing out loud