manga_preview
Boruto TBV 08

Diedarova velká láska - (11)

Běželi ke skále a Ino udělala pečetě a objevil se vedle ní klon, proměnila se v Sasukeho a klon nechala dělat pasti. Měli už nachystané pasti a postavili se na louku a čekali na Orochimara když v tom najednou „PRÁÁÁSK“.
„Co to bylo…….Sasuke!!!! Sasuke!!!Nééééé Sasuke“Křičela Sakura a až teď jí došlo v čem ta otázka na kterou se jí Ino zeptala spočívala, Ptala se jí na to jestli má Sasukeho ještě ráda a ona řekla že ho ještě pořád miluje kdyby jí řekla že ho už nemiluje tak ho tam pošle a nepřemění se na něho.
„TenTen,Hináto,Konan kluci Orochimaru vzal Sasukeho“ kříkl klon Iny pravá Ina byla v smrtelném sevření Orochimarova jazyku.
„Né Sasuke ne prosím nechej ho Orochimaru prosím nech ho žít“křičela hystericky Sakura(tak hystericky že by i osel poznal že to hraje).
„Sasuke, Sasuke, Sasuke ty jeden hezoune hihihi, kdepak si byl miláčku mociky se mi po tobě stýskalo“ řekl nadšeně Kabuto a všichni vyvalili oči.
„CO….co…K-Ka-Kabuto to ty si gay a ne Orochimaru???“ptal se nechápavě Sasuke.
„No jo Oroušek je vážně na holky Sasanečku milášešku to já sem na kluky“řekl trochu sklamaně Kabuto.
„Ale ještě jak byl Orochmiru v Akatsuki tak už byl ujetý na kluky“přidal se do debaty Pein.
„Ja sem nikdy nebyl na kluky sem na hezké holky jako je Tsunade nebo tady tyhle holky taky nejsou špatné“ řekl samotný Orochmaru a začal stahovat jazyk se slovy „Tobě to ale Sasuke nikdy neodpustím, mohl sem ti dát sílu o které se ti ani nezdálo a ty si mě sklamal“řekl a Ino už nemohla dýchat.
„Shikamaru, Akatsuki copak jí nepomůžeme“ječel vystrašený Diedary slzy mu stekli po tváři.
„NÉÉÉ já to tak nenechám já jí miluju NÉÉÉ OROCHIMARU NÉÉÉ NECH JÍ“ ječel Diedary a pustil proti Orochimarovi keramické ptáky kteří se mu přisáli na jazyk a vybouchli Ino ještě v podobě Sasukeho padala k zemi a Diedary jí chytl, Ino se probudila a proměnila se těžce oddychovala a nemohla se hýbat.
„Ty si vážně nenormální nejdřív nás prosíš a tě zabijem a teď mi tu málem umřeš“ řekl vystrašeně ale i roztomile Diedary.
„Díky“řekla Ino jemně ho políbila a na najednou vyjekla „Musíme jim pomoct“ protože se mezitím rozpoutal tvrdý boj.
„Sakuro!!!“křičel Sasuke protože Sakura právě dostala ocasem hada do břicha a začala padat z útesu, Sasuke se za ní hned vrhl a chytl jí, dopadli na velký kámen a Sakura se začala probouzet.
„Sa….Sa…Sasuke díky ale proč si to udělal??“ptala se probouzející Sakura.
„Já……….já….já sem to udělal protože tě …………………….protože tě miluju!!!“vykoktal ze sebe Sasuke.
„Cože ty mě miluješ i potom co si mi už milionkrát řekl že mě nechceš????“ ptala se zaskočená Sakura.
„Hmmmmmm jo miloval sem tě vždycky ale nikdy se ti to nechtěl říct protože sem nechtěl ukázat slabost a pak jak sem se vrátil tak sem se bál že mě odmítneš“ řekl skleslý Sasuke. Sakura se k němu jemně natáhla a pošeptala mu do ucha „Vždycky se tě milovala a milovat budu“ a jemně ale vášnivě ho políbila. Zatím se boj vyvíjel každý měl moc práce Konan bojovala proti deseti ninjům každý měl co dělat a najednou zničehonic Orochimaru zavelel k ústupu všichni se stáhli ale Akatsuki a ninjové z Konohy se za nimi hnali najednou se před nimi objevila velká zeď a nikdo nemohl přejít ze strany Konohy.
„Proč to udělal???“ptal se najednou Naruto. Shikamaru pomalu přemýšlel a najednou vyhrkl „Ino, Ino kde je Ino!!!!!! tady není!!!!! Diedary kde je??? Kde je!!!“brečel a ječel Shikamaru.
„Já nevím“řekl překvapený Diedary a Shikamaru na něho začal řvát „Jak nevíš kde je???ty si její láska ty ses o ní měl postarat!!!! Jak to nevíš to máš vědět máš se o ní postarat tak kde kurwa je!!!!!!!!!!!!!“ Shikamarovi docházeli nervy a málem se na Diedaryho zaútočil, kdyby ho Neji nezastavil.
„Shikamaru né neďělej to nechej ho být, Ino by si nepřála, aby si mu něco udělal“ říkal Neji který Shikamara držel za ruku, zatím co Diedary stál jako přibitý a koukat na velkou zeď. Zeď se zničehonic rozsypala a za zdí stál Orochimaru držící Ino která se nemohla ani hnout ale přesto se nakonec zmohla chytla Orochimara za jazyk a vrazila mu takovou silou, že mu zlomila dolní čelist udělala asi dvacet klonů a postavila se do čela z jedné strany měla tým Akatsuki a z druhé strany tým Konoha(bez Sakury a Sasukeho kteří uvízli v propasti).
„Tak ty slizoune nikdo mě nebude olizovat!!!“ zaječela Ino a poslala na něho klony když v tom Diedary začel křičet „ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ“ a hned po něm Shikamaru Ino se koukla a viděla že oba jsou téměř na pokraji smrti měli kunae vražené tři centimetry od srce.

TAK CO LÍBÍ JESTLI NE VYROVNÁM SE S TÍM JESTLI JO TAK TO JE GOOD A PŘÍŠTĚ CO SE STANE UMŘOU A KDO JIM POMŮŽE KDYŽ JE SAKURA POŘÁD V PROPASTI A SOU TAM 10MIL OD KONOHY

4.666665
Průměr: 4.7 (27 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Temariii
Vložil Temariii, Čt, 2008-06-26 09:47 | Ninja už: 5977 dní, Příspěvků: 101 | Autor je: Prostý občan

Jejda komu wadí prawopis! Laughing out loud je to úžasný Smiling Eye-wink

Obrázek uživatele Torrnet
Vložil Torrnet, St, 2008-06-11 22:38 | Ninja už: 5803 dní, Příspěvků: 48 | Autor je: Prostý občan

Jo je to dobry. Jenom trošku té gramatiky a pravopisu by celkem bodlo.

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Čt, 2008-06-05 18:08 | Ninja už: 5911 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

A dál ? Co bylo dál ?

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele HinataH
Vložil HinataH, Čt, 2008-05-29 11:44 | Ninja už: 5885 dní, Příspěvků: 26 | Autor je: Prostý občan

No určitě pokračuj .. je to fakt good... Tak rychle další díly !!!

Obrázek uživatele Katriona
Vložil Katriona, Út, 2008-05-20 17:14 | Ninja už: 5966 dní, Příspěvků: 258 | Autor je: Prostý občan

Líbí a moc! Už se těším na pokráčko!!!

Obrázek uživatele SELINA
Vložil SELINA, Út, 2008-05-20 15:39 | Ninja už: 5893 dní, Příspěvků: 392 | Autor je: Prostý občan

TAK PŘESTAT BAVIT JO ???!!! SI SE POMÁTLA ?? NEBO CO?? Smiling VŽDYŤ JE TO SUPER Laughing out loud A TÝJO NO KOUKÁM ŽE SI AM PŘIŠTOUCHLA I SASUKEHO SE SAKUROU Smiling TO SE MI LÍBÍ, A TEN KABUTO....... NO ...CO NA TO ŘÍCT...........PROSTĚ SEM SE CHVÍLI VÁLELA SMÍCHY NA ZEMI Laughing out loud -D

Obrázek uživatele S.n.i.p.e.r
Vložil S.n.i.p.e.r, Út, 2008-05-20 14:50 | Ninja už: 6053 dní, Příspěvků: 1043 | Autor je: Prostý občan

kráááááááááááááááááááááááááááááááása(kromě sasuSaku)a nesměj umřít,ale je to super

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Út, 2008-05-20 11:40 | Ninja už: 5911 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Líbí, líbí Smiling Trošku zapracuj na pravopisu a bude to ještě lepší Smiling

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!