manga_preview
Boruto TBV 09

Chránit 2

Část první - Ty správné cíle

Část druhá - Samuraj a shinobi

O pár let později, v Zemi vodních vírů

Křik? Doopravdy uslyšel dívčí křik? To není dobré. Určitě ne teď, v jeho domě. To křičela jeho dcera? Sakra! Proč jenom odcházel pryč…
Rychle přešel z terasy do domu a pomalu si klekl na čistou zem. Oddělal jednu ze dřevěných parket. Místností se rozlehl skřípot, skrýš už dlouho nebyla otevřena. Ponořil svou ruku do tmy a zašátral po zvlhlé zemině. Náhle se jeho oči mírně rozšířily, protože našel to, co hledal. Vytáhl předmět na světlo a prohlížel si ho. Starodávná katana. Katana, se kterou se učil, když byl ještě malý kluk a nepustil ji z rukou ani ve svých mladých letech, kdy bojoval jako samuraj. Leskla se v odrazu slunečních paprsků a její hladký povrch napovídal, že se o ni majitel dobře staral. Tak to pokaždé mělo být. Sebemenší zaschlá skvrna od krve by podle mýtů znamenala neštěstí. Pouze jediná rýha, která meč protínala veprostřed, nechtěla nijak zmizet. Muž zavřel oči a v náhle nastalé tmě mu před očima probíhaly vzpomínky.

Dva lidé, v jedné zahradě. Učitel a jeho žák. Jeden zadýchaný, po těžkém tréninku, zatímco ten starší se sotva zpotil.
„Hakari-sensei? Vy mi dáváte tuhle katanu?“ zazněl hlas malého tmavovlasého chlapce s obrovskýma modrýma očima. Mohlo mu být nanejvýš deset let.
„Hai, Manate-kun. Dneska si udělal velký pokrok. Jsi talentovaný a já věřím, že z tebe jednou bude nadaný bojovník. Snad jednou porazíš i mě,“ odpověděl učitel, aniž by se jeho rty pozvedly na znamení úsměvu. Tvář měl jakoby vytesanou z kamene. Tvrdého, neúprosného kamene. Pískové vlasy spoutané do ohonu ladily k neuvěřitelně světlým očím. Jeho kimono, tmavé jako noc, utvářelo dokonalý kontrast.
Chlapec od učitele převzal meč a nadšeně si ho prohlížel. Nikdy nedostal větší dar.
„Manate-kun, poslouchej,“ zavelel klidným hlasem starší muž a sedl si na povalený kmen nedaleko. Žák ho následoval, ale stále z očí nepouštěl tu nebezpečnou zbraň. Líbila se mu. První opravdová, která byla jenom a jenom jeho. Velice si toho vážil, protože byl o krok blíž ke svému snu.
„Víš, co je naším cílem?“ zeptal se učitel drsným hlasem. Šel z něho celkem strach, chlapec si už ale zvykl. Byl jeho studentem bezmála pět let, po té, co ho jeho rodiče dali do učení kenjutsu. Ninjovská akademie byla moc daleko a proto se rozhodli, že z jejich syna bude válečník sečnou zbraní. Úctyhodnou katanou.
„Hai, sensei,“ zakřičel Manate, jakoby tím chtěl vyjádřit svou úctu, „vím! Bojovat, chránit, pomáhat!“
„Správně, Manate. My, pár válečníků nepoužívajících žádná jutsu, kteří většinou chráníme feudální pány a ostatní osoby, se o to snažíme. Budeš si to pamatovat? Budeš správný samuraj, Manate-kun?“ pronesl Hakari a při slově samuraj, které řekl měkce a s posvátnou úctou, se trochu ošil. Ani jednou se však nepodíval na svého žáka. Jako kdyby všechno vyprávěl květinám opodál. Jako kdyby kluk ani neexistoval.
Chlapec sklonil svůj zrak. Bude bojovat. Chránit pány! To je jeho cíl. Rozhodně zvedl hlavu a usmál se.
„Hai-sensei!“

Od této události uplynulo třicet let. Muž se stejným odstínem vlasů a se stejnýma očima jako malý učeň, které se ale prožitky a zkušenostmi zmenšily a jejich pohled se stal rozhodný a tvrdý, právě přemýšlel nad tím, co se chystá udělat. Už dávno to nebyl chlapec. Už za sebou měl hodně bojů i smrti a teď, když si před pár lety vzal za ženu tu nejkrásnější dívku, kterou kdy viděl a měli spolu dítě, přestal. Katanu schoval nejen pod tvrdou podlahu, ale také ji ukryl ve svých vzpomínkách. Žil jako zemědělec; klidně, s rodinou. Teď ale neměl nazbyt. Války mezi zeměmi ještě úplně neskončily a domy přepadávali zlodějové. I když ten jeho doposud žádný útok nezažil, nejspíš bylo na čase ochránit to, co mu bylo blízké. Zvenčí bylo slyšet další výkřik. Manate pevně sevřel katanu ve svých mozolovitých rukách.
„Už jdu!“ zašeptal a vyběhl z místnosti.
Cesta na druhou stranu domu se mu zdála nekonečná. Odtamtud před chvílí zaslechl křik své dcery. Jenom jedenáctiletá dívka, vůbec ještě nezkusila chuť života, a teď by měla zemřít? Miloval je obě, jak dceru, tak i její matku a byl připraven je ochránit i za cenu vlastního života. Byl to jeho smysl boje, bojovat za někoho, pro někoho …
Konečně oběhl roh domu a uviděl celý výjev; skupina černě zamaskovaných zlodějů, všichni v ruce třímali katany, se semkla v jeden hlouček a ani nemluvila. Manate neviděl, kolem čeho se semkli, ale tušil, že to není dobré. Ostatně, kolem koho by se mohli semknout, když v okruhu pěti kilometrů nebyl žádný dům nebo stavení? Jediné živé duše tu byly jeho manželka a dcera.
„Stůjte!“ zakřičel aniž věděl, před čím je zastavuje. Nechtěl, ale se pohnuli.
Zlodějové se na něj najednou otočili. Uviděl ty zlomyslné pohledy bažící po krvi. Bylo jich asi deset a všichni vypadali nebezpečně. Za půlkruhem mužů se ozval chladný hlas, ale nebylo vidět z čích úst.
„Takže tu máte muže? Hm. Jenom jste ho chtěly zatloukat. Blbý ženský!“ zakřičel a ozvala se tupá rána. Nějaká žena vykřikla a bylo slyšet, jak její tělo dopadlo na zem mezi kamení.
Kéž by mohl sledovat, co se dělo, ale přes zástup vetřelců neviděl nic. Jenom podle zvuků odhadoval co se děje. A ty zvuky mu teď naháněly hrůzu.
„Nami? Nami!“ zakřičel Manate a jeho srdce sevřela neviditelná ruka bolesti. Co kdo udělal jeho ženě? A co chtějí udělat jim všem? Měl strach. Ještě nikdy neměl větší strach, i když mu už mnohokrát šlo o život. Teď to bylo jiné.
„Ty blbče! Nemlať moji mámu!“ ozvala se nějaká dívka.
Ten mužský, chladný hlas se uchechtl.
„Cha! Takže drzá a divoká? Tebe si vezmeme sebou … Můžeme tě někde prodat, jako pracovní síla budeš užitečná.“
Prodat? Ji? Ani náhodou!
Manate se vzpamatoval a vyzdvihl svoji katanu do výše.
„Nechte je být! Sakra, máte tady mě! Mě zabijte, mě odvlečte, ale ty dvě, ty dvě nechejte jít!“
Věděl, že se pro ně musí obětovat. Byly jeho všechno.
Zástup se najednou rozestoupil a vyšel z něho muž se vzdorným pohledem. Jako jediný neměl zamaskovanou tvář. Jeho černé vlasy mu spadaly na ramena v hustých pramenech Byl to zřejmě jejich velitel a v rukou třímal katanu.
Manate na chvíli uviděl, co se tam dělo. Jeho žena ležela na zemi, očividně omdlela od rány. Dcera se nad ní skláněla a snažila se utřít krev z její tváře. Všimla si, že její otec přišel a pozvedla hlavu aby se na něj podívala. Pohledem, kterým mu dodávala sebevědomí. To ona vždycky uměla. Potěšit, povzbudit. Usmála se. Manate věděl, že je musí ochránit. Nic jiného na světě neměl. Jenom ty dvě. Zástup se zase uzavřel, a jeho dítě se znovu ztratilo z dohledu. Všichni byli otočeni na dva soupeře. Na svého vůdce i na jeho oběť.
„Co tady chcete?“ zeptal se Manate pevným hlasem. Už dlouho nebojoval katanou. I kenjutsu se oslabuje nečinností. Měl víc trénovat!
„Není to jasný?“ uchechtl se muž znovu. „Jenom si tady chceme nabrat pár otroků a trošku tady pokrást co se dá. A teď mě napadlo – Můžeme si i pozabíjet! Co vy na to chlapi?“
Zástup zakřičel na znamení souhlasu. Znělo to děsivě. Všichni vytáhli své zbraně a muž zaútočil, zatímco ostatní se jenom dívali.
„Kdybys chtěl znát jméno toho, kdo tě zabije,“ křičel nepřítel při běhu, „jmenuju se Nahito! Haha!“
Zamířil katanou na krk, ale Manate bez problémů útok odrazil. Přece jenom kenjutsu asi ještě nezapomněl. Nahito byl překvapený, ale okamžitě zaútočil znovu. Tentokrát se ostří zabořilo do Manateho paže a ten jenom usykl bolestí. Katanu ale odrazil dřív, než stačila spáchat něco vážnějšího. Útok a obrana. Soupeři křičeli v zápalu boje. Za jednoho vyřvávala posedlost zabíjením, za druhého touha ochránit rodinu.
Oba už byli unavení, když Nahito udělal odvážný vpád přímo na Manateho srdce. Manate si vzpomněl na dobu svého učení.

„A co když mi někdo zaútočí na srdce, senseii?“ zeptal se mladý chlapec.
Učitel se ušklíbnul.
„Pak uděláš přesně tohle …“

Manate jakoby kopíroval lekci svého učitele. Lehce pohnul zápěstím a katanu protivníkovi vyrazil z ruky. Nahito jenom vyděšeně zíral a očekával svou vlastní smrt. Manate ho však tupou stranou meče uhodil do spánku a muž se zřítil k zemi.
„Vyhrál jsem ..“ řekl a unaveně dýchal. Vyhrál zápas, ale ne celý boj. Když zvedl zrak, uviděl ostatních devět bojovníků jak na něho smiřují svými zbraněmi. Porážka velitele je zřejmě ještě víc nabudila k zabíjení. Chtěli se pomstít. Jako divá hladová zvěř se vrhli na oslabeného muže.
„To už nezvládnu ..“ problesklo Manatemu hlavou, ale přesto pozdvihl svou katanu. Byl odhodlaný porazit jich co nejvíc. Hlavně ať nikomu neublíží...
Náhle zaslechl křik své dcery.
„Tati!“ zakřičela úzkostně. Měla o něj strach. On ji však neviděl. Jediné, co zahlédl, byla oslepující záře odrážející se od devíti ostří, které na něj smiřovaly. Najednou ucítil tupý úder. Zrak mu zčernal a neviděl nic jiného než tmu. Tělo osláblo. Zřítil se k zemi.

„Tati? Tati!“
Zemřel? Co se děje?
„Manate!“
Najednou ucítil něco vlhkého na své tváři. Slzy … Někdo nad ním stál a …
„Vstávejte, pane!“ zakřičel hrubý mužský hlas a nějaké ruce s ním silně zatřásly. Pomalu, nejistě, otevřel oči. Nad sebou uviděl svou manželku i dceru jak se v obavách sklání. Nic jim nebylo, jenom Nami měla krev na čele a uslzené oči. Dívka, která měla stejně krásně rudé vlasy jako její matka, se šťastně zubila.
„Já jsem říkala, že mu nic není!“ zavýskla a objala svého otce.
„Ale ztratil spoustu krve. To škrábnutí na ruce nebylo mělké,“ řekl neznámý muž, který stál opodál. Manate si ho rychle prohlídl. Všiml si hlavně bílých rozježených vlasů, vzadu svázaných do ohonu, a zelené vesty. Nebyla to vesta ninjů?
„Co se stalo?“ zeptal se opatrně a přitom usykl. Nechtěně pohnul zraněnou rukou.
„Jsme shinobi z Listové,“ začal muž pomalu. Až teď si Manate všiml, že mu od očí směřují dva červené pruhy, které se sice netáhly přes celou tvář, ale neměly k tomu daleko. Počkat, řekl jsme? pomyslel si. Vždyť tu nikdo jiný není! Copak má rozpolcenou osobnost?
„Šli jsme náhodou okolo, směřujeme totiž do hlavní vesnice Země vodních vírů. Na, hmm … Na nějakou misi. Máte teda štěstí … Těch devět byste asi nezvládl. Radši jsem vás omráčil, protože to vypadalo nebezpečně.“
Omráčil? Vždyť ho mohl nechat bojovat dál! Otočil se a až teď uviděl mladého blonďatého chlapce jak se sklání nad svázanými vetřelci a dotahuje uzly. Tihle dva přemohli všech devět mužů? Malý chlapec a … Muž s podivnými vlasy?
„Aha …“ řekl neochotně Manate. Asi byl právě zahanben. Ale těmhle dvěma zřejmě dlužil za hodně. Najednou si uvědomil, co cizinec říkal. V hlavě už mu dlouho ležel jeden nápad, s Nami to ještě neprobíral, ale když je tady taková šance a po tom všem co se stalo … Musí to alespoň zkusit!
„Říkali jste, že jdete do ninjovské vesnice?“
Jeho manželka se na něj podívala. Tušila co chce navrhnout a chtěla protestovat, neznámý jí ale skočil do řeči.
„Ano. Proč se ptáte?“ řekl a se zájmem pozvedl obočí.
„Něco mi už delší dobu leží v hlavě,“ posadil se Manate a tiskl si poraněnou ruku. Podíval se na svou malou dceru a mrkl na ni. S ní už to kdysi probíral. Chtěla odejít, ale ještě nebyli připravení. Teď je ale ta nejvhodnější chvíle, jaká kdy byla.
„Já jsem sice bývalý samuraj,“ vysvětloval, „ve dnešním světě to ale moc neznamená. Vy, shinobi, umíte mnoho jutsu, které se kataně mnohonásobně vyrovnají. Už dlouho jsem nad tím přemýšlel a chtěl bych dát svou dceru do nějakého učení. Aby se uměla ubránit. A v té vesnici je akademie, slyšel jsem.“
Dívka se rozzářila.
„Není na to aby začala trochu stará?“ ozval se najednou ten blonďatý chlapec a přešel k nim.
„Ty! Není to jedno? Vždyť do učení můžu přejít v jakýmkoli věku! A moc stará nejsem, víš? Je mi teprv jedenáct, blbečku!“ rozohnila se a vyplázla na chlapce jazyk. Neměla ráda, když se někdo pokoušel narušit její šanci.
„Kushino! Chovej se k nim slušně!“ pokárala ji matka a zamračila se, „vždyť nám teď pomohli!“
„To je mi úplně jedno!“ začala trucovat dívka a zvedla nos k obloze. Chtěla ukázat, že si jich nevšímá. Pokradmu ale byla napjatá, co se bude dít. Vždycky chtěla bojovat, ale její otec ji odmítal učit kenjutsu. Kunoichi chtěla být víc, ale matka vždy odporovala. Měla o ni strach. Teď to ale vypadalo, že se její otec rozhodl.
„A ty se do toho nepleť, Minato!“ uklidnil svého svěřence i bělovlasý muž.
„Co jste po nás chtěl, pane?“
„Chtěl jsem, jestli byste moji dceru nedoprovodili do vesnice a přihlásili ji do učení. Já sám ani moje žena nemůžeme, jsme k tomuto statku vázaní dnem i nocí. Byli bychom vám velice vděčni a samozřejmě, jako oplatu bychom vám klidně dali támhletoho býčka-“ přemlouval Manate a ledabyle máchl rukou směrem k ustájenému dobytku, jeho žena však rychle vyskočila.
„Manate! To ne! Ty nevíš jak je to riskantní? Já jsem rozhodně proti.“ protestovala. Zdálo se jí to, nebo ji předtím ten cizinec pozoroval … tak zkoumavě? Ne, to se jí určitě zdálo …
„Ale Nami! Vždyť mnohem riskantnější by bylo nechat ji po světě pobíhat na cokoliv nepřipravenou!“
„Ale .. Ale …“ nevěděla co by mohla namítat. Měl pravdu.
Kushina se rozzářila ještě víc.
„Takže můžu?“ začala prosit svého otce.
Chlapec se najednou otočil na svého učitele.
„Jiraiyo-sensei! To ne! Já jsem proti, já s tou protivnou malou holkou nikam nepůjdu a navíc strašně spěcháme! Vy víte proč!“
„Ale měli bychom …“ zapřemýšlel se muž, „vždyť nás to nic stát nebude. A je to pro ně nejspíš důležité … A dostaneme býka … Pane? Tak dohodnuto? Vezmeme ji sebou.“
Kushina se usmála a znovu vyplázla jazyk na toho Minata.
„Budu shinobi!“

***
Setkání s Kushinou xD Chtěla jsem ji mít už v tomhle díle, tak je to trošku delší ...
Pokračování: Na cestě

***
kenjutsu: ken = meč, jutsu = technika; technika boje s mečem, umění katanou
Pokud se vám zdá divný výraz "samuraj" a ne "samurai", vězte, že původně to bylo s "i" ale word mi to pořád opravoval, až jsem to vzdala xD

4.953125
Průměr: 5 (64 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, St, 2023-08-16 23:43 | Ninja už: 5713 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise Obl: Tak co tomuto druhému dílu napsat? Už se moc těším jak se budou Kushina a Minato mezi sebou špičkovat. Milovala jsem to ve filleru. Samozřejmě, že nástup Jirayi a Minata byl opravdu dokonale velkolepý. Nevím proč, ale ten úvod mi připomněl zlatý japonský filmový fond s Toshiro Mifunem jako hlavního hrdinu a Akiru Kurosawu jako režisér, co točí další že svých úžasných filmů. Takže nám Kushina byla prodána za býka? To mi zní povědomě jako Prodána Nevěsta... ale to odbíhám. Laughing out loud XD Jedeme dál.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2011-03-19 16:35 | Ninja už: 5527 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

už se mi to osvěžuje a vím jak to bude zhruba následovat, jinak denhle díl se mi vybavil hned po přečtení několika prvních vět a je to velice skvělé pokračování, čtenáře to připoutá k tomuhle příběhu ještě víc, jen tak dál Smiling

Obrázek uživatele Naruto-no-jinchuriki
Vložil Naruto-no-jinchuriki, Po, 2008-09-15 17:03 | Ninja už: 5732 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

no nescemm kecat .. ale kenjutsu pouziva orochimaru a suu to zakazane techniki ... Sticking out tongue Laughing out loud ale pisess skvele .. precital som uzumaki klan stories .. a myslel som ze nist lepsee neni .. ale toto ma dostalo .. snad budes pisat dalej... a bodajj by toto secko co si napisala bolo zanimovanee .. ti si s kishimotom na jednej urovni... Sticking out tongue Laughing out loud

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Po, 2008-09-15 18:47 | Ninja už: 5892 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Ježíš, fakt díky ... Strašně moc xDD Ale na Kishiho nemá nikdo xDDD
No ... A víš že fakt kecáš? xDDD Protože Orochimaru používá Kinjutsu (kin je něco zakázanýho) ... Já popisuju Kenjutsu, se základem na slově ken, což znamená meč ... Ale díky za opravu Laughing out loud

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Minnato
Vložil Minnato (bez ověření), Út, 2008-08-26 20:53 | Ninja už: 19837 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

je to super!!

Obrázek uživatele Buuublinka
Vložil Buuublinka, Út, 2008-08-26 14:21 | Ninja už: 5957 dní, Příspěvků: 1399 | Autor je: Prostý občan

Minatko toe úplně skwělý Eye-wink
HeHe prej blbečku Laughing out loud no já nemohla Laughing out loud nevím proč ale začala sem se smát Laughing out loud mě se takový nadávky líběj Laughing out loud

Obrázek uživatele Verča 007X
Vložil Verča 007X, St, 2008-08-06 11:55 | Ninja už: 5932 dní, Příspěvků: 600 | Autor je: Prostý občan

S.K.V.Ě.L.E!!! uža jako minulej dilek Eye-wink tak ja padim honem na dalsi Laughing out loud

Yuumei - více spoluautorská FF xD Laughing out loud určo se mrkněte ;-)

Dedík a POMELO!! Joj, POMELO!!! Boží obrázek našeho spolku xD

Pomelo, to je věc.
Kdo řek něci jinýho- je to kec.
Pomelo vládne světu,
řekně jen tu jednu větu:
Pomelo je náš král
každý se ho vždycky bál!!

Aneb POMELO vždy výtězí Laughing out loud Laughing out loud

Nebýt Natush(té HLAVNĚ!! xD), tuším že Michi(nebo to byla Miya?? Puzzled xD) slovenskýho prezidenta a dalších blbostí, pomelo by skončilo na ulici... teď je z něj náš BŮŮŮŮH xD Laughing out loud Kakashi YES

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, St, 2008-07-23 15:43 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Moc bezvadný! Tak to se mi teda líbí! Laughing out loud

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, Út, 2008-07-01 09:41 | Ninja už: 5836 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

Do toho Kushino!!Natři to Minatoovi, ať vidí, co dokážeš!! A já se du podívat, jakho zvalchujeXDXD!!

Obrázek uživatele Alea
Vložil Alea, Čt, 2008-06-19 19:12 | Ninja už: 5931 dní, Příspěvků: 950 | Autor je: Prostý občan

SmilingSmilingSmiling začínám být čím dál radši, že sem se do toho pustila Laughing out loud Kushina je smypaťačka XD

Obrázek uživatele Linhe-san
Vložil Linhe-san, Út, 2008-06-17 21:40 | Ninja už: 6253 dní, Příspěvků: 324 | Autor je: Prostý občan

Mám vždy taký zlozvyk pozrieť sa aký dlhý je diel, skôr ako ho začnem čítať. Teraz sa mi zdal strááášne dlhý a ubehol mi strááášne rýchlo. Ďalší s úžasných dielov Smiling

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Po, 2008-06-16 21:31 | Ninja už: 5834 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Hezkééé

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Kyuubi-cz
Vložil Kyuubi-cz, Ne, 2008-05-25 20:39 | Ninja už: 6089 dní, Příspěvků: 84 | Autor je: Prostý občan

kdyz kliknu na dalsi dil tak mi to napise pristup zamitnut kdyz tak mi to posli ty dily na maila hlisnikovskyjiri@seznam.cz nebo mi vysvetli proc mi to nejde

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Ne, 2008-05-25 21:52 | Ninja už: 5892 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Chvíli počkej, oni to musí schválit Smiling
Do zítřka to tu snad bude Eye-wink

Edit: Už je Sticking out tongue :)

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2008-05-25 19:51 | Ninja už: 6035 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

no páni, tak toto bol super dielik Laughing out loud už aby povolili ten ďalší Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Ne, 2008-05-25 19:42 | Ninja už: 5892 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Přidala jsem pokračování Smiling
Na cestě
Snad se bude líbit, mě se psalo celkem dobře Smiling

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Ne, 2008-05-25 19:48 | Ninja už: 5993 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

A proč by jako nemělo? xD Min...to jsou fakt blbé poznámky xD...btw..myslím že u M. povinnosti jsem četla, že se máš na Chránit vykašlat, že Povinnost je lepší...ale já musím protestovat...Chránit se mi líbí víc (promin nebij mě...)...takže piš tohle xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele hafikiller
Vložil hafikiller, Čt, 2008-06-19 19:22 | Ninja už: 6039 dní, Příspěvků: 56 | Autor je: Prostý občan

lol ae o tom to vubec nebylo Laughing out loud mozna ho ta pecet mela chranit ale ted mu ublizuje sry ale me to spis pride jako kdyby minato nechtel trpet a tak venoval special darek xD ve forme kyuubiho narutovi jen aby sam trpet nemusel ...... to mi nepripada jako "chranit"

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Út, 2008-08-26 14:38 | Ninja už: 5892 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Promiň, ale mluvíš tady o úplně něčem jiným ... Chránit je název povídky. Se započeťováním lišky to nemá co společnýho ... Todle není fórum, todle je FF Eye-wink

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Ne, 2008-05-25 20:04 | Ninja už: 5892 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Já mam dycky nějaký blbý poznámky xD Mých poznámek si radši nevšímej Laughing out loud
Já, abych pravdu řekla, Chránit mám taky radši Smiling I Odkaz sem měla radši ... Nevím, proto si od Povinnosti musím dát alespoň trošku pauzu, abych u toho zase chytla "dech" Smiling
Tse, prej nebij mě Laughing out loud Nene, na tebe spíš pošlu vzteklou Tsunade xDD (Neber to vážně, zase jedna blbá poznámka Laughing out loud)

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Ne, 2008-05-25 20:06 | Ninja už: 5993 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Hehe....mám doma absintha, takže by mě nezabila xDD (taky umím blbé poznámky xD)...a díky, že budeš psát tohle xD )pokud jsem to dobře pochopila xD)

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Ne, 2008-05-25 20:08 | Ninja už: 5892 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

xD
To se ti Povinnost tak moc nelíbí? Laughing out loud
No, asi jo Smiling Tohle, ale ta pauza nebude zas tak velká xD Když sem to nechala viset tam, kde sem to nechala ... Laughing out loud
(Btw. Tsunade by se ti na absintha vykašlala .. Sake je sake Laughing out loud)

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Ne, 2008-05-25 20:11 | Ninja už: 5993 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Musím ti říct...že když neumíš číst mezi řádky, tak se o to nesnaž xDD...kde jsem napsala, že se mi povinnost nelíbí? xD...já jen psala, že Chránit je lepčejší xD (takže Povinnosi dávám 4,99 hvězdičky, kdežto Chránit 5 xDD prostě Minato je Minato xDD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Út, 2008-05-20 12:36 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Proč tady nemám komentář ? No toto, já jsem ale nevděčný čtenář. Ze spojení M+M nemůže být nic jiného, než skvělá povídka, to jsem napsala už u první části Smiling

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Út, 2008-05-20 12:28 | Ninja už: 5892 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Děkuju vám moooc ^^ Tohle pokračování vzniklo úplně náhodně, vůbec to v mých původních představách nebylo, ale jsem ráda, že se vám to líbí Laughing out loud

Tasovi: Kendó a kenjutsu není stejná věc, ale podlě mě hodně podobná. V kendu se moc neorientuju, ale řekla bych že kenjutsu je víc obecnej pojem; že sem zahrnujeme všechny způsoby boje s katanou, ale Kendó je specializovaný ... Chápeš Laughing out loud Jako skok a skok daleký ... Nevím jak bych to vysvětlila xD

Miluju katany ... *červená se* ... Musela jsem je tu mít! Laughing out loud
Každopádně, přístí díl by měl být zajímavější! Jiraiya, mini Minato, mini Kushina ... Hehe Smiling

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele tas
Vložil tas, Út, 2008-05-20 16:56 | Ninja už: 6103 dní, Příspěvků: 73 | Autor je: Prostý občan

njn ja nic len ze ma napadla taka otazka jak som to pisal...a som prilis lenivy aby som si to nekde nasel...ja som prilis lenivy aj aby som sa pri hadke s niekim hadal (tzn. ze hadka vyzera tak ze po mne nekdo blaci a tim to hasne)...ale dik za odpoved... Smiling

Obrázek uživatele Ayashiki
Vložil Ayashiki, Út, 2008-05-20 07:51 | Ninja už: 6035 dní, Příspěvků: 485 | Autor je: Prostý občan

Tak som to prečítanie odkladala a odkladala, až som nestihla komentovať... Takže až dnes. Jiraiya tam bol! Hurá! A bola tam aj Kushina! Dvakrát hurá! Už sa teším, keď tam obaja budú trošku viac Smiling Ale tento diel mi absolútne nevadil. S tým samuraiom, úžasný nápad a všetky tie Mnatove pocity... Už aby bolo to "příště"!

Obrázek uživatele tas
Vložil tas, Po, 2008-05-19 22:33 | Ninja už: 6103 dní, Příspěvků: 73 | Autor je: Prostý občan

hej ten word poznam...babke som musel prepisovat 470 slov...setko jej to prepisovalo na cestinu...a ona je ucitelka...takze si privyraba doucovanim..a na to robievala testy...vo worde Laughing out loud prsote som to musel jak truc setko prepisat bo jej neslo vypnut to opravovanie...hold stava sa Laughing out loud inac diel bol dobry Smiling ... inac aky je rozdiel medzi kenjutsu a kendo-m ?

Obrázek uživatele Cornellia
Vložil Cornellia, Po, 2008-05-19 22:23 | Ninja už: 6155 dní, Příspěvků: 191 | Autor je: Prostý občan

Úžasný.... dozvídáme se,jak se seznámili... to je kawaii Smiling

Obrázek uživatele kykYsSka
Vložil kykYsSka (bez ověření), Po, 2008-05-19 22:08 | Ninja už: 19837 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Moc pekny Min ostatne jako vzdy... Laughing out loud uzh aby byl dalsi dilecek Kakashi YES