manga_preview
Boruto TBV 10

Diedarova veká láska - (10)

MOC SE OMLUVÁM ALE VYPOJILI MI INTERNET……….DÁM CO NEJVÍC AŽ MI ZASE POJEDE TAK DÁM NOVÉ DÍLY
„Ona ho miluje, ona miluju jeho rty, ona miluje jeho ruce, ona miluje jeho hlášky, ona říká, že je k sežraní, ale já jí miluju“brečel Shikamaru.
„Shikamaru uklidni se, uklidni se ono se to vysvětli“říkala Sakura, ale moc dobře věděla že to se nevyřeší že Ino miluje Diedaryho a že Shikamara má možná ráda víc než ostatní ale pořad je to jen kamarád a ne její láska že její láska je Diedary.
„Sakuro to se nevysvětlí já jí miluju ale ona mě zřejmě ne, tak jí prosím řekni, že sem se šel projít a nechte mě nepokoji“řekl Shikamaru a zmizel a Sakura tam stála a pak jim to šla říct „Shikamaru se šel projít a já du taky tak co tohle ukončit a sejít se tu zítra ráno“navrhla Sakura a všichni souhlasili.
„Sakuro, nechceš si se mnou zajít na rámen, zvu tě celkem bych si s tebou potřebovala popovídat???“ zeptala se Sakury Ino a Sakura přijala, došli až k obchodu a koupili si instantní rámen a šli si sednout na lavičku pod velkým stromem (na jejich místo tam se tehdy přestali bavit kvůli Sasukemu).
„O čem sis se mnou potřebovala popovídat???“ptala se zvědavě Sakura.
„Tobě se pořád líbí Sasuke???“ptala se zvědavě Sakury Ino.
„To sme si vybrali vážně skvělé místo na vzpomínání na minulost, a jo pořád se mi líbí, já nevím jak sem tě někdy mohla nenávidět teď za ty čtyři dny co o tobě nikdo nevěděl tak si každý uvědomil, co pro něho znamenáš“řekla sakura a zase jí začeli setkat slzy po tvářích.
„Nebreč já sem si taky uvědomila co pro mě znamenáte, jednou se klukům řekla že Konoha je můj domov a že oni sou moje rodina a že nedokážu žít bez rodiny doma ale ani s rodinou mimo domov a že je mám ráda ale že mi někdy chybí jak ke mně příde Shikamaru a řekne jaká je to otrava, nebo jak tě Naruto vytočí a ty mu vrazíš, nebo jak Shino sbírá brouky a pak si s nima povídá nebo jak se hádáme se o Sasukeho, ale doma bez nich by mi zase chyběli ranní hádky, Tobiho úchylky, jak Hidan nadává, jak si Kisame povídá s rybkama, jak si Sasori hraje s loutkama, jak si Itachi lakuje nehty, jak Konan zvláda vařit pro jedenáct lidí, Pein jak všechny poučuje ale nejvíc by mi chyběl Deidary, jeho rty jeho ruce…….prostě všechno, a přesně proto sem jim řekla ať mě zabijou že už nikdy nechci cítit takovou prázdnotu“řekla Ino a objala Sakuru a pošeptala jí do ucha „Sasuke po tobě mimochodem jede“a obě se rozchichtaly.
„Si debil nehorázný, jak sis někdy mohl myslet že se jí budeš líbit nebo že tě někdy bude milovat, si jí asi nikdy neviděl, jen jak se na ní koukneš tak vidíš že má na milionkrát lepší než si ty“ nadával sám sobě Shikamaru který seděl na mostě který vedl k lesu v kterém jí poprvé viděl už tehdy byla krásná a měla na milionkrát lepší, už tehdy jí miloval byla to láska na první pohled, ale nezamiloval se přímo do ní ale do jejího úsměvu. Najednou kolem něho proletěli tři moc známí motýli, každý měl svou barvu první byl zelený a ten se jmenoval Choji , druhý byl modrý a to byl Shikamaru a ten třetí byl růžový a jmenoval se Ino, tyhle jmena vznikla tak že jednou jak Shikamaru šel viděl tohohle modrého motýla a ten za ním létal všude kde chodil a pak jeden den motýl jménem Shikamaru uviděl zeleného motýla začal si s ním hrát a v tu chvíli poprvé potkal Chojiho kde se mu posmívali za to že je tlustý a nadávali mu a Shikamaru se ho zastal a tak z toho zeleného motýla vznikl Choji a ten růžovy je ina proto že v tom lese si jednou šli Shikamaru a Choji pro dřevo do ohně a jejich motýli se začali ochomýtat kolem růžového motýla a za necelou minutu tam přiběhla Ino, už od té doby jsou dobří přátelé ale nic víc.
„Ahoj Shikamaru, Choji, Ino copak je vám ste smutní co se stalo??“začal si motýli povídat když v to najednou Shikamaru uviděl Ino jak se dívá.
„Ahoj Ino jak si věděla že budu tady??? A co tady vlastě děláš??“ptal se zvědavě Shikamaru.
„Ahoj nevěděla sem že tady budeš jen sem se sem chtěla podívat na místo kdy sem vás poprvé uviděla jak vidím sou tady i naši staří přátelé achojky“řekla Ino a posadila se vedle Shikamara. Nikdo neřekl ani slovo jen se díval na své motýli jak si hrají.
„Shikamaru“řekla Ino.
„Copak je??“zeptal se Shikamaru.
„Nechceš si lehnout na zem a koukat se na hvězdy???“zeptala se Ino.
„Jo tak poď “řekl Shikamaru a oba seskočili z mostu a lehli si na trávu vedle sebe a usnuli.
(druhy den ráno)
Akatsuki se probudili na ubytovně a v koupelně byl Itach,Hidan,Ino,Diedary a Sakura.
„Dělejte, pohněte si!!!!“ječel už zase Kakuzu.
„Kolikrát ti mám k***a říkat ať držíš hudu, do P*** vidíš co děláš můj super-mega-cool účes je kvůli tebe v p***li!!!!!!“ječel totálně vytočený Hidan.
„To tak chodí normálně????“ ptala se vystrašená Sakura.
„To je běžné“ řekli zase všichni a Sakura vyvalila oči.
„Tak už si pohněte!!!“ řval Kakuzu.
„Ty debile kolikrát ti tu někdo bude říkat ať už do p***le držíš hubu, a jestli to neumíš tak se to už kurwa nauč ti to do P*** nebudu říkat kažke ráno!!!!!!“ječela už i ino.
„No konečně!!!“křikl Kakuzu když vycházeli.
„Máš problém?? jestli jo tak ho řekni“ječela už vytočená Ino.
(o 20min později)
„Tak ze včerejšku už víme že na nás utočí Orochimaru podle všech výpočtů je tak půl dne od nás takže nemáme moc času na bojovou strategii takže jeho slabá stránka je Sasuke ještě včera sem přemýšlela jestli to není moc nebezpečné, ale nakonec sem usoudila že bude nejlepší když udělám klon a dám mu svoji čakru on se o mě nikdy moc nezajímal tak neví kolik jí mám takže jí rozdělím, já se přeměřím na Sasukeho a zabavím Orochimara a vy zatím připravíte pasti“začela brečet.
„Ino co je ti proč brečíš???“ ptali se všichni.
„Ještě včera mě nenapadlo že vás můžu dneska všechny stratit“řekla Ino smutně.
„Nikoho nestratíš, je ti to jasné, všichni sme neskutečně dobří ninjove a myslím že nám to i páli a když tak si pomůžeme“řekl Diedarya zamilovaně se na Ino koukl.
„Díky to sem potřebovala slyšet tak poďtě si dát tréningový zápas a za hodinu se tady zase sejdeme a vyrazíme“řekla ino a slova se ujal Pein „Tak Akatsuki už to znají budeme bojovat proti sobě, ale co je nové nesmí se použít nic smrtelného na opravdového ninju jen na klony a taky se nesmí použit nic s čím by se dalo někoho zmrzačit“řekla Pein a polovina Akatsuki protestovala slovy „To bude nuda když se nesmí mrzačit ani zabíjet“.
„Jak to jako máme udělat????to máme bojovat proti sobě???“ ptal se Choji.
„Jo Choji budeme bojovat proti sobě, takže já můžu bojovat třeba proti Kibovi a ty proti Sakuře a tak víš ted si to rozdělíme“.
PO USILOVNÉM HÁDÁNÍ SE SE TO ROZHODLO TAKHLE :
Sasuke-Itachi(co jiného by ste čekali)
Ino-TenTen
Neji-Sasori
Sakura-Konan
Choji-Kisame
Kiba a Akamaru-Kakuzu
Shino-Hidan
Hináta-Tobi(myslím že se ví že to je jasné kdo vyhraje)
Rock Lee-Zetsu
Naruto-Pein
Shikamaru-Diedary(no myslím že to se dalo čekat)
Za hodinu se všichni sešli u brány a vyrazili na svou misi.
Pokráčko příště potkají už konečně Orocimara mno já nwm.

4.95
Průměr: 5 (20 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele nikola-chan
Vložil nikola-chan, Ne, 2012-12-23 16:00 | Ninja už: 4402 dní, Příspěvků: 393 | Autor je: Recepční v lázních

xD ani nevim proč mně to rozesmalo ale itachi-sasuke no jo no co jineho cekat Laughing out loud uzasny dil Laughing out loud

muzu zmenit styl muzu zmenit uces ale me nikdo menit nebude!!!
tyto slova NIKDY nevezmu zpet to je ma cesta ninji!
デイダラ
サソリ
jo a jsem anti NaruSaku takže bacha!

Obrázek uživatele marcooyamada
Vložil marcooyamada, Po, 2008-06-23 13:50 | Ninja už: 5845 dní, Příspěvků: 118 | Autor je: Prostý občan

uzas...krasa ...nadhera...zetsu...:n

Obrázek uživatele SELINA
Vložil SELINA, Po, 2008-05-19 22:07 | Ninja už: 5957 dní, Příspěvků: 392 | Autor je: Prostý občan

OPĚT TEN KOUSEK VTÍPKU TAM NECHYBÍ JAKO VŽDY, A TO JE SUPER. DODÁVÁ TO TVÝ POVÍDCE ŠTÁVU Laughing out loud .
TAK ALE TED NEMÁM CO ČÍST Sad TAK HONEM DALŠÍ ,NEBO MĚ TU ZACHVILKU BUDEŠ ZEŠKRABÁVAT, PÁČ SE TU ASI BRZO ROZPUSTIM VÁŽNĚ Smiling Laughing out loud