manga_preview
Boruto TBV 13

Diedarova velká láska - (09)

„proč to chce udělat, ne to jí nesmím dovolit ja ji miluju, konečně něco takového cítím a ona mě o sebe chce připravit, to ne ona nesmí“ říkal si sám pro sebe Diedary, který seděl na stromě a najednou za sebou někoho slyšel, prudce se otočil a uviděl tam Ino.
„Ahoj Ino“řekl smutně a otočil se zpátky. Ino mlčela a měla na sobě kamenný výraz a dívala se na něho tak ledově, že by i horké kakao zmrzlo na led.
„Ino, mám jednu otázku, proč si se k nám přidala, chci ti tím říct proč si se s náma začala bavit a proč si mě vůbec někdy líbala, byli sme hloupí že sme tě někdy pozorovali“řekl Deidary a sklopil hlavu.
„Né tak to není!!.............kdybych se s vámi nechtěla bavit tak s váma ani nepromluvím a kdybych s vámi nechtěla byt nepřijmu členství v Akatsuki“řekla Ino a jemně ho políbila, ten polibek byl vášnivý ale i v něm bylo ukryté voláni o pomoc ale co tam bylo nejvíc tak to chlad. Políbila ho a odešla, odešla chladně a nechala tam Diedaryho sedět a dál přemýšlet o životě.
„AKATSUKI!!!! PORADA A HNED“křičel Pein a Konan.
„Co se děje???“ ptali se ještě smutní Akatsuki.
„Konoha se chce sejít a vyjednávat o Ino, a kde je vlastně Sasori????“řekl šťastně Pein. Zničeho nic tam přiběhl Sasori a křičel „Orochimaru, Orochimaru je tak den na východ od nás a má celou armádu, míří na Konohu a taky na nás je jich tam tak přes 10 000 000 ninju“.
„Orochimaru to je zlé, moc zlé, navrhujete něco???“řekl už zase smutný Pein.
„Já bych o něčem věděla“řekla Ino která se tam objevila zničeho nic.
„A co to je ???“ptali se zvědavě.
„Orochimarova slabá stránka Sasuke ale k tomu se potřebujeme spojit s Konohou co nejdřív aby Orochimaru nic nezjistil, já sem se s ním nikdy moc osobě nesetkala ale to jak o něm mluvila Sakura a Sasuke je celkem nebezpečný a chce získat jakékoli jucu na světě, myslím si že by nebyl dvakrát špatný nápad navšívit Konohu co nejdřív, nejlépe hned!“ řekla Ino a nikdo neměl nic proti a tak se vydali do Konohy na mírovou akci.
„Akatsuki, Akatsuki , poplach rychle!!!!“křičel jeden z nových stráží.
„Uklidni se a pusť je dovnitř“ řekla jedna se stráží.Akatsuki pomalu vešli do Konohy a mířili si to přímo na louku kde se měl zítra podepisovat protokol rozhodující o Ině.
„Akatsuki??? Peine co to má znamenat???“ptala se Tsunade ospale.
„Moc se omluvám za to že sme tady takhle vtrhli ale den na východ od Konohy je náš starý známy Orochimaru a má sebou přes 10 000 000 ninju a chce podle všech zaútočit na Konohu ale pak chce dostat i nás, tak navrhuji spojit se a pomoct ho zničit“řekl Pein a koukl se na Tsunade.
„dobrá co navrhujete???“ptala se Tsunade.
„Jeho slabou stránku Sasukeho, já a Akatsuki a můj vybrány tým na něho přichystáme pasti a pak až bude vyčerpaný ho vy babi Tsunade vyřídíte“vzala si slovo Ino a Tsunade se na ní podívala stekli jí slzy po tváři hned je ale utřela.
„dobrá za 10min. u úřadu Hokage a Ino si tam vybere si svůj nový tým“řekla Ině Tsunade.
(za 10min. u úřadu Hokáge)
Aktsuki pomalu přicházeli k úřadu Hokage, kde už stali všichni boje schopní ninjové.
„Ino si si jistá že nám pomůžou???“ptal se Pein nedůvěřivě na Ino ta se na něho koukla a kdyby pohled uměl zabíjet je už mrtvý.
„Tak asi nikdo neví proč sme se tady dneska večer sešli že??“ptala se ino a odpověď
se jí dostala celkem rychle a ode všech stejná „NE“.
„Tak sme tady kvůli tomu že si s vás vyberu můj nový tým a jenom mu to všechno vysvětlím, je mi jedno jestli vám to pak Tsunade řekne nebo ne ale já to řeknu jenom těm kterým chci, tak každý člověk kterého teď řeknu se postaví tady vedle mých přátel z Akatsuki je vám to jasné???“řekla Ino a najednou se všude začalo šeptat a mluvit a takové blbosti.
„Kurwa to byla otázka né diskuzní klub, tady mě budete do P*** poslouchat nebo všichni zhebnete!!!!!“začela po nich ječet Ino a najednou byl klid.
„do P*** dělejte ať už to mám za sebou tak první jméno je Sakura Haruno, Sasuke Uchiha, Naruto Uzumaki, Hinata Hyuga, TenTen, Neji Hyuga, Choji Achimiki, Kiba Inuzuka a Akamaru, Shino Aburame, Rock Lee a poslední je Shikamaru Nara ostatní vypadněte“řekla Ino a koukla se po těch lidech které si vybrala.
„Tak lidi vysvětlím vám proč sme dneska tady a proč sem si vybrala právě vás, vybrala sem si vás protože ste moji bývalí nejlepší přátele a sme tady protože se nás rozhodl navštívit náš starý známy Orochimaru je tak den na východ od Konohy a má sebou víc než 10 000 000ninju a tak se Konoze navrhla spojit se a zničit ho, a mám na vás pár otazek……“nedořekla Ino protože jí zastavil něčí hlas.
„Jo a my máme pár otázek na tebe!!!! První proč si nás zradila???? A proč ses alespoň neozvala??? A taky proč nám najednou chceš pomoct???a taky proč ses přidala k někomu proti komu si celý život bojovala??? A taky…..“ nedořekl Shikamaru větu protože ho Ino přerušila.
„Vy tady nejste proto aby ste vyzvídali a proč sem to udělala vy tady ste proto že vás potřebujeme na to aby sme vám pomohli“řekla Ino ledově chladně.
„Jo a jak nám chceš pomoct a jak ti můžeme vůbec věřit??“zeptal se Shikamaru.
„Tak kurwa promiň že se ti snažíme pomoct zachránit ty vaše posraný životy!!!“ječela na něho ino.
„tak jak ti můžeme věřit??? A proč se nás snažíš zachránit“ ptal se pořád Shikamaru. A Ino už to nevydržela a řekla pravdu „Kurwa protože vás mám k sakru ráda tebe, Sakuru všechny co sou tady na těch mi záleží a nechci aby se jim něco stalo sem k sakru taky jenom člověk tak promiň že vás mám ráda!!!“řekla Ino se slzami v očích.
„Promiň já sem myslel že už ti na nás nezaleží když si nás zradila“řekl omluvně Shikamaru.
„Omluva se přijímá a nezradila jsem vás jen sem se rozhodla že bude lepší nejít proti někomu kdy mě může zabít v 3 sekundách a taky se mi nechtělo bojovat s někým kdo se o mě stará a má mě rád taky bys nebojoval s rodinou, neozvala sem se proto že není zrovna bezpečné být v Akatsuki a ozývat se lidem kteří proti téhle organizaci bojují, a přidala sem se k někomu proti komu sem celý život bojovala jenom kvůli tomu že se ke mně chovali slušně vůbec to nejsou bezcitní vrazi jak se o nich říká starali se o mě dali mi oblečení jídlo dokonce mě pustili i z vězení nechali mě s nima trénovat a postavili mi chatku prostě sem vůbec nebyla jejich vězeň ale tady kvůli tomu dneska nejsme sme tady kvůli tomu že Orochimaru je necestě do Konohy a chce nás všechny zničit“řekla Ino a chtěla sejít ze schodů ale zakopla a padala k zemi celá Akatsuki se jí snažila chytit ale nakonec jí chytl kdo jiný než Shikamaru, držel jí v náručí.
„Si rychlý, a můžeš mi jí už dát“řekl Diedary a vzal si od Shikamara Inu.
„Ino si v pořádku???“ptal se Diedary.
„Jo vypadá to jenom na zvrtlí kotník“řekla Ino a jemně Diedaryho políbila, Shikamaru a všichni co nejsou členy Akatsuki vyvalili oči.
„Ty??? Ino ty s ním chodíš???“ptal se posmutněle Shikamaru. Ino se na něho koukla trochu se začervenala a řekla „Jo chodím s ním a miluju ho z celého srdce všechny vás mám ráda ale ho miluju, miluju jeho rty, miluju jeho ruce, miluju jeho hlášky prostě ho miluju celého je k sežrání jo Zetsu to se jenom tak říká ne že mi ho sníš, prostě je pro mě s váma všechno“Diedary se začervenal. Shikamaru úplně stuhl a slzy mu začeli stékat po tváři.
„Shikamaru pod se mnou nechvíli za roh“řekla Sakura a chytla ho za ruku odtahla ho za roh.
„Shikamaru prober se, Shikamaru“třepala s Shikamarem Sakura, najednou se Shikamaru dostal s tranzu a začel brečet takovým že za chvíli byl i on i Sakura úplně mokří naštěstí začelo pršet tak nešlo poznat jestli sou mokří slzami nebo deštěm.
Pokráčko příště a bude v něm co udělá Shikamar já to vím udělá to že …………………………na to si počkejte.

4.95238
Průměr: 5 (21 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele uchiha-eldest
Vložil uchiha-eldest, St, 2009-12-23 22:19 | Ninja už: 5427 dní, Příspěvků: 73 | Autor je: Prostý občan

upl super(až na ty chyby)

Obrázek uživatele SELINA
Vložil SELINA, Po, 2008-05-19 22:03 | Ninja už: 6051 dní, Příspěvků: 392 | Autor je: Prostý občan

CHUDÁČEK SHIKAMARU Sad NO ALE HLAVNĚ ŽE INO NEUMŘELA NO ASPOŇ ZATÍM Sad A DEIDARA??? HM...... TO JE KUS Smiling :-DTAK JÁDU NA DALŠÍ :-)JINAK JE TO HEZKY PDAN A I VTIPNÝ, A TY VÍŠ CO SEM TI O TOM ŘÍKALA Laughing out loud