manga_preview
Boruto TBV 08

Chlapec z pekla 9 - Jak zlosyni vycházejí z pekla

Konečně jsem vyšetřila mintuku času na sepsání dalšího dílu. Nevim jaký bude, načmárala jsem ho během hodiny. Snad to ujde aspoň natolik, aby mě nikdo nekamenoval. Eye-wink Tak pěkné počteníčko!

Mrtvý Kakuzu bojuje o život v nerovném souboji s drzým dítětem. Jak to dopadne?

Dva páry svítivě zelených očí se navzájem probodávaly vražedným pohledem. Kakuzu myslel na to, že až to pískle porazí, kvalitně mu prohledá kapsy a obere ho o poslední halíř. Z Shisamova postoje se nedalo nic vyčíst, ale výsměšný výraz ve tváři napovídal, že má se skrblíkem taky své plány.
Už tak dusné ovzduší naplněné párou ještě více zhoustlo. Ostatní cítili, jak se na ně přenáší elektrizující napětí, které předchází každému boji. Akatsuki parta v duchu nadržovala Kakuzovi, i když byli celí nedočkaví, co předvede blonďatý prcek. Jen Itachi, ač si to možná úplně neuvědomoval, stranil malému spoluobčanovi z Konohy. Lucifer stál (co nejdál od nebezpečné modrovlásky) s výrazem namachrované rockové hvězdy a velice okatě strouhal Kakuzovi mrkvičku. To skrblíka vytočilo do nepříčetnosti a rozhodl se zahájit útok. Nestihl však ani mrknout a po jeho protivníkovi se slehla zem. Zkrátka tam, kde se ještě před chvílí šklebil chlapeček v kožené bundě, bylo najednou prázdné místo. Sestehovaný padouch nevěřícně zíral na rozvlněnou mlhu před sebou, pak se začal točit jak holub na báni, ale po Shisamovi ani vidu, ani slechu.
Rána přišla nečekaně. Z levé strany něco zasvištělo a Kakuzu odlétl o několik metrů dál, kde se zastavil o drsnou lávovou stěnu. Než se stačil posbírat ze země, něco ho vyzdvihlo do vzduchu a trošku s ním zacloumalo, až se z něj sypaly padesátníky. Skrblík zoufale kvíkl, vzápětí bolestivě zasténal, když se mu ostrý stalagmit zaryl mezi lopatky.
Další tvrdej dopad už nevydrží, blesklo Itachimu hlavou. Musím najít to mrně, pomyslel si, když aktivoval Sharingan.
„To ani nemusíš zkoušet,“ odfrkl si Lucifer. “Sharingan, Byakugan ani jiný hybridní oční techniky bráchu neodhalí. Jeho kekkei genkai, Senpuku, je neprůstřelná. Nikdy nevíš, z které strany přijde útok. Nemusí používat ninjutsu ani genjutsu, prostě tě probodne kunaiem, ani nebudeš vědět jak. Skončíš se shurikenem v hlavě, aniž bys postřehl kdy se to stalo. Jo, ku*va, ten strašák nemá šanci.”

Bylo to přesně jak Lucifer říkal. Kakuzu seděl u nohy mramorového stolu a zmateně se rozhlížel kolem sebe. Nad hlavou se mu ozvalo škodolibé “BAF!” a jeho maska se vznesla s lehostí vlaštovky za prvního jarního dne. Akatsuki odborník přes finance skryl zjizvenou tvář do dlaní.
“Tak jo,” fňuknul rezignovaně, “vyhráls...”
Shisama se zhmotnil vedle něj a s úsměvem mu vracel uzmutou část oděvu. Zákeřný Harpagon však vyskočil jako poraněná srnka a začal nebohé dítě škrtit. Mozek Hidan v zavařovačce se pokoušel o vítězný tanec, ovšem docílil pouze toho, že si vycákal trochu životodárné tekutiny. Voda zasyčela, jak se na horkých kamenech změnila v páru. Kakuzu zařval, když se rozmázl o stalagmit, který mu tolik připomínal parťákovu hlavu... Malý žlutovlasý ďábel došel k jeho bezvládnému tělu a šťouchnul do něj botou. Žádná reakce. Spokojeně se ušklíbl.
Peinovi přeběhl mráz po zádech. Ten kluk má fakt něco do sebe, pomyslel si, možná že je větší grázlík než my všichni tady.
Shisamův škleb se roztáhl v dětsky nevinný úsměv, když řekl: “Takhle dopadne každej, kdo mě nebude poslouchat, ku*va.”
Při posledním slově sebou župan parta trhla jak komár postříkanej repelentem. Už na tu hlášku začínali být alergičtí.
“Laskavě ho vzbuďte, chci vám všem ještě něco důležitýho říct,” dodal vzápětí chlapeček a elegatně sebou hodil na židli. Nohy si dal na stůl, škrábal se za uchem a čekal, jestli ho jeho budoucí elitní “anti-konoží” komando poslechne. Zetsu se vrhl k omdlenému kolegovi, ale pak se zarazil.
“Hele, necháme ho být. Radši sebereme jeho prachy a zdrhnem,” pošeptala Zetsova černá půlka.
Bílá se ji pokoušela krotit: “Ne, to ne. Buď by nás sejmul ten malej, že jsme ho neposlechli, nebo Kakuzu, až se probere.”
“Nebuď blbej,” blýskl černé půlce v oku chtivý plamínek, “namastíme si kapsy a pak si dáme večeři. On už je vlastně z půlky naporcovanej... stačí rozvázat stehy...”
“Ani za nic. Do toho nejdu!” bránila se bílá.
“Loupit!” hádala se černá.
“Neloupit!”
“Sežrat!”
“Nesežrat!”

“Sklapněte oba dva!” seřval černobílého schizofrenika Pein. Tak Zetsu smutně zaklapal pastičkou, sklonil se a důkladně Kakuza profackoval.
“Jo, jo, mami, vždyť už vstávám. Ale dneska se mi do té školy fakt nechce...,” kníknul skrblík tiše. Shisama se ušklíbl na svého bráchu: “Tak vidím, že nejsi sám kdo má respekt z vlastní matky.”
Lucifer pevně sevřel vidle v ruce a kdyby nebyl od přírody červené barvy, jistojistě by zrudnul vzteky.
“No nic, přejdeme konečně k věci,” ležérně protáhlo pekelné dítko, když se Kakuzu sebral ze země a šel se vyplakat Hidanovi do láhve.
“Takže pánové... a dámo, samozřejmě. Jestli chcete zpátky svůj bídnej život, budete mě poslouchat Přestanete se chovat jako neorganizovaná tlupa primitivů a podstoupíte náročnej trénink. Budete dělat co vám řeknu, budete vstávat kdy vám řeknu, jíst co vám řeknu a když řeknu, budete držet zobák. Nějaký otázky?”
Ticho.
“Výborně, vypadá to, že jste pochopili. Tak jdem.”
S těmito slovy se zvedl ze židle a štrádoval si to ke dveřím na levé straně zasedačky, nad kterými zářil neonový nápis PEKLO-EXIT. Všichni, s větším či menším nadšením, ho následovali. Jen Deidara ztuhl na místě a zoufale civěl do zdi.
“Tak jdeš nebo co?” houkl na něj Kisame.
“Když já...,” fňuknul dotázaný, “...já chci aby Sasori šel s náma....”
Jeho žádost však byla razantně zamítnuta samotným vládcem pekel.
“Ne, ne, toho si tu ještě necháme. Malý čerti a naše máma si aspoň mají s čím hrát.”
“Máš recht, ku*va,” zazubil se ďábel v kožené bundě. “Mrtvá loutka, dobrá loutka!”

V dalším díle zjistíme kdo, co, jak, kde, s kým a proč vyváděl na velké párty v Konoze.

4.983335
Průměr: 5 (60 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Haruka Kasumi
Vložil Haruka Kasumi, Ne, 2009-11-22 12:25 | Ninja už: 5394 dní, Příspěvků: 401 | Autor je: Prostý občan

ou, chudák Sasori

Můj deviantART
Teidu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele Ikkai Xinji
Vložil Ikkai Xinji, So, 2008-10-04 23:31 | Ninja už: 5683 dní, Příspěvků: 710 | Autor je: Prostý občan

Hih, bezva Laughing out loud
Akorát mi není jasný, když je jeho kekke genkai neporazitelná, jak sakra jedna blbá liška dokázala vyvraždit jeho klan...

Můj výčet FF, Deviantart

Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, Čt, 2008-09-25 20:26 | Ninja už: 5876 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Úža jako vzdy!:DFakt hAnko tohle je neco!xDNevím kam na tyhle nápady chodíš...Hláška jako:Mozek Hidan v zavařovačce se pokoušel o vítězný tanec...me úplne dostala...mne by to nikdy v živote nenapadlo!:Dto bylo úža!Laughing out loud

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele IamShy.Not_Scared
Vložil IamShy.Not_Scared, Út, 2008-09-23 12:16 | Ninja už: 5799 dní, Příspěvků: 406 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Tss, ts ts ts... Sasori není na hraní! Sasori je velký, silný, nepřemožitelný, dokonalý, geniální, legendární, vzácný, výjimečný umělec! No toto... xD

"And the wild regrets, and the bloody sweats, none knew so well as I: for he who lives more lives than one more deaths than one must die."
Má FF série,Aktuální (<---lol) díl: 18


Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, Čt, 2008-07-31 10:51 | Ninja už: 5895 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

Může mozek přežít ve slaný vodě? Když se šel Kakuzu vyplakat Hidanovýmu mozku do láhve, mohl *konečně* toho svýho parťáka zahubit...co to plácám?
Jdu na další díl a v tichu doufám, že moje další inteligentní poznámka nevyvolá u velevážené autorky FF(čtěte hAnko) smrtelný záchvat smíchu...to bych vážně nechtěla!

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Pá, 2008-07-25 09:01 | Ninja už: 5771 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Tak teďka začínám Sasoriho litovat Laughing out loud Bezvadná povídka Eye-wink

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Larten
Vložil Larten, Ne, 2008-07-20 23:15 | Ninja už: 5817 dní, Příspěvků: 566 | Autor je: Prostý občan

No jo no, jako obvykle- SUPER! Teda to s tim Zetsu a jeho dvě polovičky bylo povedený- ostatně jako vždy Laughing out loud

Moje NEJOBLÍBENĚJŠÍ FF - Extra long! 20th is coming! Finally! by Lilgaara
Njelepší FFkáři - hAnko, Lilithka, sorafay, Takari, Lilgaara, ... uf, to by bylo moc na dlouho, je jich fakt neskutečně moc! Laughing out loud
Jsem Hidanofil, Kibofil, Temarifil, Hinatofil, Gaarofil, Peinofil,... a věrný Jashinista xD

Obrázek uživatele Sobaku no Gaara
Vložil Sobaku no Gaara, St, 2008-06-18 20:12 | Ninja už: 5798 dní, Příspěvků: 118 | Autor je: Prostý občan

bože, největš výtlemy mám z hidanovýho mozku xD úplně ho vidím xD

Obrázek uživatele Garou-tan
Vložil Garou-tan, Po, 2008-06-16 22:12 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Prostý občan

Chudák Sasori, takhle tu blonďatou hysterku trápit... *ještě že už tu nebydlí, to by mi zničil byteček*
Nemám co říct (ostatně jako vždy, že ano...)

Obrázek uživatele Haruko Hime
Vložil Haruko Hime, St, 2008-06-04 08:07 | Ninja už: 6193 dní, Příspěvků: 961 | Autor je: Prostý občan

Jeď hAnko! Jak je možný, že jsem o tom dílu nevěděla?
Cool pecka, která nemá konkurenci Laughing out loud

Obrázek uživatele Irmicka
Vložil Irmicka, Út, 2008-06-03 21:22 | Ninja už: 6183 dní, Příspěvků: 290 | Autor je: Prostý občan

Tak to (jako vždy) nemělo chybu *total výtlem* Já místo abych se učila, tak se to smíchy válim po zemi.....a pak se divim za blbý známky.......Fakt gut....Oh my Jshin....tohle asi nerozdejchám XD

Nothing is True and Everything is Permitted.
Bublina a zombie jsou krásná slova.

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Po, 2008-06-02 19:05 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

No konečně jsem se k tomu dohrabala. ^^
Mrtvá snowfox, asidobrá snowfox Laughing out loud

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Pá, 2008-05-30 07:21 | Ninja už: 5901 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

ďaľší diel kedy bude? ja viem že maš veľa práce, ale my tu chudáčikovie čakáme a čakáme... Aby sme nečakali tak dlho že nam brady narastu a pojdeme do domova dochodcov.

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Pá, 2008-05-30 09:30 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Dobře, dobře... Když překecáš ostatní autory, aby aspoň dva dny neposílali žádné povídky ke schválení, pak napíšu klidně Chlapečka, Missku i Cestu dohromady a ještě mi zbyde čas na sledování televize (já jsem tu bednu neviděla v provozu už měsíc Laughing out loud).

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Pá, 2008-05-30 11:59 | Ninja už: 5901 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

to by som asi nezvladla... to je ale smola... ja ti ale s kludnym svedomim mozem povedat, ze ja este dost dlho nist nenapisem

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Čt, 2008-05-29 22:21 | Ninja už: 6030 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

hahaha teda toto je dobrý diel Laughing out loud...no Shisame sa ukazuje, pekný výkuk to je Eye-wink....fňuk, ale Sásorčeka tam nechali, chudáčik, čo tam bude sám robiť?....jaaaj inak Zetsu mi začína byť čím ďalej tým viac sympatickejší Smiling (no jo, my, schizofrenici držíme spolu Smiling)


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele KatuSHka
Vložil KatuSHka, St, 2008-05-28 19:03 | Ninja už: 5879 dní, Příspěvků: 189 | Autor je: Prostý občan

kvááásný jako vždy hAnko Smiling

...

Obrázek uživatele Yori
Vložil Yori, Ne, 2008-05-25 14:21 | Ninja už: 6099 dní, Příspěvků: 595 | Autor je: Prostý občan

Loupit! Neloupit! Sežrat! Nesežrat! PEKLO-EXIT....Zatrhněte jí to někdo,já se chcu dožít aspoň patnácti! xDDDD

Obrázek uživatele SCERY
Vložil SCERY, Čt, 2008-05-22 19:57 | Ninja už: 6036 dní, Příspěvků: 574 | Autor je: Prostý občan

super přiběh senpai
ale na jednoho člověka je to moc je tu tolik super příběhů že nevim kam dřiv skočit Laughing out loud

Foxtrot Uniform Charlie Kilo... Laughing out loud

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Čt, 2008-05-22 19:58 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

A co mám říkat já? Laughing out loud Já musim číst ú-p-l-n-ě všecko. Laughing out loud

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele SCERY
Vložil SCERY, Čt, 2008-05-22 20:12 | Ninja už: 6036 dní, Příspěvků: 574 | Autor je: Prostý občan

heh pravda senpai
to by mně zabilo je toho moc ... Laughing out loud

Foxtrot Uniform Charlie Kilo... Laughing out loud

Obrázek uživatele Hamano Ayumu
Vložil Hamano Ayumu, Čt, 2008-05-22 19:54 | Ninja už: 6154 dní, Příspěvků: 802 | Autor je: Prostý občan

Přidávám se k Rice a k PEKLO-EXIT!! Laughing out loud Laughing out loud !!!! Naprosto úžasné!!!!

Z láskyTak jo xD Dovoluji si dneškem sama sebe prohlásit za největšího Gaarofila na světě Laughing out loud
Já ho prostě M-I-L-U-J-I-!!!!!Z lásky

Vzdělání umožňuje člověku zlobit se nad věcmi ve všech koutech světa. (Můj případ xD )
Lež je velmi nekvalitní náhražkou pravdy, avšak jedinou, kterou se až dosud podařilo vynalézt.
Autor: Hubbard Elbert
.

Teprve když zdravý onemocní, uvědomí si, co měl.
Autor: Carlyle Thomas

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, St, 2008-05-21 17:54 | Ninja už: 5989 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

PEKLO-EXIT..xDDDDD *výbuch smíchu a řach na zem*....*konstatování že tam zem je fakt tvrdá*....Sežrat, nesežrat...*znovu řach na zem + záchvat*...hAnko, tvoje genialita nezná hranic xD peckový!

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Čt, 2008-05-22 03:44 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Jaká genialita, símtě? Laughing out loud Na tomhle se spíš podílí její naprostý opak - debilita. Laughing out loud Ale moc dík za pochvalu, Riki-chan. Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, Út, 2008-05-20 12:04 | Ninja už: 5832 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

Super dílek. Se nemůžu dočkat příštího dílku=).

Obrázek uživatele TsuchiKim
Vložil TsuchiKim, Po, 2008-05-19 21:05 | Ninja už: 5881 dní, Příspěvků: 747 | Autor je: Prostý občan

teda chudák sasík, ale neboj neukamenujeme tě, jak bysme se pak mohli bavit u dalšího dílu Smiling

dlouho jsem tu nebyla, ale snad se to zase změní a doženu staré resty Smiling *těší se na ty "své" autorky*

"kniha" Ninža z druhého patra? Jedině za trest! více - proč já tomu vlastně dělám reklamu? Puzzled

jsem členem Spolku žroutů knih (itadakimááás), naše závislost a rychlé čtení je přímo legendární, kdo by se chtěl přidat ať kontaktuje Akumakirei

napsala jsem recenzi na Black Cat, ale nevím jestli se tím mám chlubit Smiling
a pokračovala s recenzí NO.6

jsem členem FC Cinkl, FC Yuki Kaze-san a FC tepeyollotl

všude narážím na to, že 92% teenagerů poslouchá hip hop a pokud patřím do zbylých 8%, ať si to přidám do podpisu, ale je zajímavý, že to má polovina konohy a mém okolí to poslouchá pouze jeden člověk :D

Obrázek uživatele Swooki
Vložil Swooki, Pá, 2008-05-16 19:15 | Ninja už: 6004 dní, Příspěvků: 393 | Autor je: Prostý občan

je to fakt dobry mno ale to je vzdycky, nekdy se mi zda ze uz je ti to zbytecne psat pac ty jsi rozena spisovatelka, jen me holka nedes tim s kym vyvadeli na parbe pac dufam (a myslim, ze nejsem sama) se to nebude SasuSaku nebo NaruSaku!!!

Máte rádi shounen-ai či yaoi, ale neumíte tak dobře anglicky, tak se podívejteSEM

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Pá, 2008-05-16 23:09 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Neeee, Sakura má jinýho nápadníka Smiling Ostatně Sasu má taky někoho jinýho a Naru... No nebudu to prozrazovat Smiling Arigatou za komenty, bála jsem se, že po takové době na mě zapomenete Laughing out loud

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Swooki
Vložil Swooki, Pá, 2008-05-30 10:47 | Ninja už: 6004 dní, Příspěvků: 393 | Autor je: Prostý občan

uff *oddech*
vis jak to musime pac kdybychom te nechvalili tak by si na nas *snazivce o povidky* zapomela a pak by snad vydani povidky trvalo pomalu rok!!! LOL
ne sranda - vazne si jedna z mala skvelych autoru zde na konoze!!!

Máte rádi shounen-ai či yaoi, ale neumíte tak dobře anglicky, tak se podívejteSEM

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Pá, 2008-05-30 12:10 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

No totok... Takové uplácení. Laughing out loud Nebojte, na vás bych zapomněla jedině v případě, že by mi na hlavu hvízdla F-16ka nebo meteorit. Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie