manga_preview
Boruto TBV 07

Ztraceni 1

Je krásný letní den. Ideální na procházku lesem.
''Saruwatari, nejsme už moc daleko od vesnice?''
''Yumaru neboj, vím kde jsme.'' V tom někdo seskočil ze stromu do křoví.
''Saruwatari slyšela si to? Nevíš co to bylo??''
''Nevím, buď ve střehu.'' Oba vytáhli kunai a postavili se do bojové pozice. Saruwatari vycítila že jsou obklíčeni tak nenápadně vytáhla kouřové bomby a hodila je na zem. Až se kouř zornekl solem nich zavilala svojeho pantera, ten jim ukazoval cestu aby se neztratili. běželi docela dlouho v tom Yumaru zakopl o drát a spustil past. Nastražené kunaie lítali všude kolem a Yumaru se jim snažil vyhnout. Jeden jediný kunai ho zasáhl a přímo do ramene. Saruwatari se otočila a uviděla svého milovaného jak sedí a záda má od krve.
''Yumaru!'' zařvala z plných plic. Ten ji ale nevnímala snažil se kunai vytáhnout.
''Počkej! Yumaru pomůžu ti!'' Zakřičela dívka a rozběkla se za ním. Najednou Yumaru spadnul na břicho a v zádech mněl zapíchnutých několik kunaiů a šurikenů.
''Néééééééé!'' zařvala hystericky Saruwatari když doběhla k mrtvému společníkovi.
''K sakru!'' řekla a rozbrečela se když uviděla že všechno bylo napuštěné jedem. Začal foukat tichý vítr. Dívka brekem usnula a když se vzbudila bylo už pozdě večer. Nikde nikdo jenom ona a mrtvé tělo jejího už bývalého společníka. Pomaloučku vstala, chtěla pro pomoc do vesnice.Začala utíkat tím směrem kde myslela že je vesnice. Mýlila s,e doběhla k teplému jezírku. Byla celá od krve tak se svlékla a vlezla si do te teplé vody. Po chvíli se něco šustlo ve křoví. Lekla se a hodila kunai na to místo kde se šustlo. Byl to jenom pták.

Kousek od jezírka:

''Kakuzu máme ji najít a dovést ji do sídla! Ale živou! '' Rozčiloval se hidan když odcházeli od mrtvého Yumara.
''Tak jdem a najdem ji.'' Řekl ještě Kakuzu, vyskočili na strom a odskákali po stopách Saruwatari.

Zpátky u jezírka:

'' Kruci!!'' vydávala ze sebe ubrečená dívka. Zase šustnutí ve křoví kde před chvíli hodila kunai.
''Sakra, už mi to leze na nervy pořád samé šustění,'' začala se rozčilovat Saruwatari. Začala pomalu vylézat z vody a oblékat se. Uslyšela za sebou ironický smích.
''Taková pěkná holka, copak tady asi dělá úplně sama??''
''No? máš pravdu je to kus!'' Saruwatari se postavila do bojové pozice a vytáhla kunai z kapsy. Jen co ho vytáhla spadla na zem. Omdlela.
''Kakuzu vidíš ani si nevšimla že sme ji hodili uspávací drogu do oblečení.''
''Jo Hidane ale ještě že se obléhla mokrá jinak by byla ještě při vědomí.''
''Hele nech to plavat. Spí?? Spí! Tak už to neřeš.'' Hidan ji vzal ze země, hodil si ji přes záda a šel s ní do úkrytu nedaleko.
''Tak jsme tady a máme ji.'' Nikdo neodpověděl.
''Peine? Konan? Itachi?? Jste tu někdo??''
''Jo, dobrá práce, mise splněna, Zetsu jdi po nich uklidit mrtvolu.'' Řekl Pein, Zetsu odešel a hidan šel hodit Saruwatari do jejího nového pokoje. Když se dívka vzbudila tak ji bylo strašné horko. Rozhlédla se kolem sebe a uviděla na stole vedle její postele sklenici s vodou. Vzala ji do ruky a přičichla si k ni jestli není zkažená a napila se. Když dopila položila sklenici zpátky a chtěla se jít podívat po nějakém oblečení protože byla nahá. Hodila přes sebe úeřinu a pomalu vstala. Málem spadlaprotože ještě nepřestal úplně účinkovat ten lék. Udělala pár kroků a zastavila se protože se jí podlamovala kolena. Vtu někdo vešel bez zaklepání do jejího pokoje. Dívka to nečekala a tak se lekla že ji upadla peřina a ona tam stála úplně nahá. Byl to Itachi. Prohlídl si ji a ušklíbl se. Saruwatari se rychle zakryla, hodila na něho vražedný pohled a řekla: ''Kde to jsem! A co tu chceš!''
Itachi po ni jenom hodil kimono a odešel. Saruwatari se oblíkla a šla za Itachim. Šli po dlouhé chodbě pak po schodech dolů a byli v přízemním patře v nějaké místnosti co vypadal jako obývák.
''Tu si sedni a čekej až tě zavolám,'' řekl a šel ke dveřím. Dále ozvalo se dřív než Itachi zaklepal. Otevřel dveře vešel a zavřel je za sebou.
''Je v obýváku,'' usmál se Itachi a dodal: ''Je to vážně kus.'' Pein se jenom usmál a řekl: ''Já to zmáknu.''
Itachi teda šel za Saruwatari a řekl jí ať jde do pracovny a potom odešel.
''Sedni si'' pobídnul ji Pein jen co vešla.
''Co po mně chcete?! Proč tu sem a kdo mi zabil přítele??!!!!'' vychrlila na Peina jen co si sedla.
''Máš moc otázek.'' Řekl jako vždy pohodový Pein a dodal: ''Budeš teď členem Akatsuki. Budešv týmu S Kisamem a Itachim kdyžtak tě pak přešoupnu k Deidarovi a Tobimu.''
''Cože?? Nikam patřit nebudu je to jasné! Je mi fuk že jste nějací machři bůhví jak silní ale tady nebudu!''
''Hele klid budeš tu a konec, nebo vyvraždíme vaši malou vesnici.''
''Dobře,'' odfrkla Saruwatari a odešla.
''To bude teda práce doufám že mně s ní nechytne infarkt,'' zanadával si Pein když odešla. Chtěla jít do svého pokoje když v tom Ji chytla Konan za rameno a řekla: ''Pojď dám ti plášť.'' Saruwatari sebou jenom škubla a šla dál. ''Heleď nehraj uraženou a pojď semnou.'' Saruwatari se neochotně otočila a šla s ní. Přišli ke dveřím a Konan odemkla, A vešla dovnitř. ''Na tady máš plášť.'' Dala ho Saruwatari a odešla pryč.
''Ach jo,'' povzdychla si Saruwatari a šla si dát plášť do pokoje.

Když ho tam dala šla se podívat do obýváku kde seděl Itachi s Kisamem. Byli tam sami protože ostatní byli na misích, no tedy až na Peina a Konan, ti seděli v pracovně a povídali si.
''Koukej Itachi přišla ti nová přítelkyně ale tentokrát oblečená to je smůla co??'' řekl posměšně Kisame a Itachi se nepatrně usmál. Saruwatari se na jejich překvapení taky usmála. Přistoupila blíž a dala Kisamemi takovou facku že se mu otočila hlava o 90 stupňů. Itachi to už nevydržel a začal se nahlas smát.Saruwatari se jenom otočila a dala Itachimu taky facku aď mu to není líto. Potom si v klidu sedla mezi ně. Koukali na horor jménem uneseni. Po chvíli byli do toho tak zažraní že nic okolo nevnímali když v tom něco Saruwatari chytlo zezadu za ramena.
''ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!'' Zařvala Saruwatari na celý dům a skočila Itachimu kolem krku. Byl to Pein. '
'Ještě že jsme hluboko v lese'' Řekl a začal se strašně smát až mu tekly slzy. Itachi se začal dusit protože mu Saruwatari svírala kečovitě krk takže zabřaňovala přístup kyslíku. Po chvíli se Saruwatari vspamatovala a oustila Itachiho krk a ten už pomalu přidušený začal rychle dýchat. Kisame rychle chytil Saruwatari než stihla zaútočit na Peina.

Pokračování příště........

5
Průměr: 5 (5 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aniqua
Vložil Aniqua, Út, 2008-06-03 14:42 | Ninja už: 5781 dní, Příspěvků: 240 | Autor je: Prostý občan

Superne len tak dalej

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Po, 2008-05-12 12:42 | Ninja už: 5902 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Zajímavá věc, těším se, jak to bude dál.
Když vychytáš překlepy a přímé řeči budeš začínat na novém řádku, bude to úplně supr. Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie