manga_preview
Boruto TBV 07

Chlapec z pekla 8 - Jak se zbavit renegátů

V pekle probíhá zápas Shisama vs. Kakuzu, na náměstí nedočkaví vesničani mlátí hlavama o stromy, kašnu, radniční zdi... a v kanceláři u Tsunade...

Godaime Hokage se pořád smála tomu, jak to vlastně bylo se Sasukem a jeho pomstou. Smála se, až se zajíkala, chechtala se jak najatá, otřásala se smíchy tak, že Orochimaru při pohledu na její výstřih bledl více než je u něj obvyklé a zcela nepokrytě slintal. Když si toho Pátá všimla, okamžitě se smát přestala, urovnala si halenku a obrátila se na Kabuta.
„Jak to bylo dál s ostatnímy členy Akatsuki?“
Kabu se znova naprosto bezpředmětně pokusil posunout neexistující brýle na nose, pak vzdorovitě zamžoural Tsunadiným směrem.
„Proč to musím vykládat já? Naruto se v tom očividně vyžívá, tak proč nemůže...“
„Protože,“ odvětila s vážným výrazem gamblerka, „už mi začíná hrabat z toho věčného 'dattebayo'.“
Naruto se urazil a šel trucovat na gauč za Jiraiyou. Sasuke si zřetelně oddechl. Ještě že tak, pomyslel si, ten idiot by znovu rozebíral tu nešťastnou věc s bráchou... Šedovlasý intelektuál nervózně poposedl na židli, uhýbaje Tsunadinu pronikavému pohledu a k Sasukeho velkému zklamání navázal přesně tam, kde hyperaktivní blonďák skončil.

„Itachi se s nevěřícným výrazem pomalu sesouval po skalní stěně, na které jeho culíkatá hlava zanechávala rudý pruh. Než si Sasuke stačil uvědomit, že má po pomstě, z jeskyně se vyřítil Kisame s tím svým zubatým žabikuchem...“
„Kdo chce kuchat žáby?!“ vřísknul zvrhlý poustevník na gauči.
„To nic, Ero-sennin, spi dál,“ zahučel nafučený Naruto. Jiraiya se spokojeně otočil na druhý bok a za chvíli znova pochrupoval.
„Ach jo,“ vzdychnul Kabu. „Tak jinak – z jeskyně se vyřítil Kisame se Samehadou v ruce. Když popatřil na svého padlého druha, málem to s ním seklo. Vypadalo to, že se rozbrečí, pak ale šíleně zařval a vrhnul se na nás. V tomto momentě došlo k další kuriózní nehodě – jak se tak o překot hnal, přišlápnul si plášť, upadl a nabodl se na svůj mečík. Ležel na zemi a krvácel, když tu se ve vchodu do jeskyně zjevil Deidara. Uviděl krev, omdlel. Hned poté vyběha Konan a začala příšerně ječet. Pak se něco zablýsklo a ona se skácela jak podťatá. Byla totiž podťatá – když Kakuzu sprintoval ven, štrejchnul o ni Hidanovou kosou, kterou si z nostalgie schovával... Jako poslední z úkrytu vyšel Pein. Zhroutil se k bezvládnému tělu své přítelkyně a hystericky se rozeštkal. Ta srdceryvná scéna by nás málem dojala, kdyby z křoví nevyskočil Zetsu a nezačal své mrtvé parťáky okusovat. Velice nechutné...“
Tsunade se otřásla odporem a na posilněnou si musela loknout saké. Pak mávla rukou, aby Kabuto pokračoval.

„Tak proti nám stáli čtyři protivníci: Deidara, který se probral z mdloby, Pein, Kakuzu a Zetsu. Tobiho nebylo nikde vidět, nesjpíš vzal svůj pidirozum do hrsti a zdrhnul za kopečky... K mojí smůle na mě připadl Kakuzu. Čučel na mě těma svýma zelenýma laserama, až mi naskakovala husí kůže. Pak se začal hihňat jako blázen a než jsem se nadál, měl jsem dva shurikeny v pr... ehm... dva shurikeny zabodnutý na velice citlivém místě...”

Úryvek z autobiografie Yakushi Kabuta - “Obrácení záporáka”:

Dvě čtveřice se hotovily k boji. Vrhaly po sobě vzteklé pohledy, sem tam vzduchem hvízdnul výstažný kunai nebo shuriken, který se zaryl do okolní vegetace. Jednou to bohužel schytal i Zetsu, za což se mu Orochimaru vzápětí omluvil. Mažoravka však byla rozlícena natolik, že omluvou pohrdla.
“Zu-zu-zu,” zasmála se zlověstně Zetsova bílá polovina. “Teď jsi mě dožral.”
“To se ti povedlo,” podotkla černá. “On nás dožral a my ho sežerem.”
A než se Orochimaru stihl vzpamatovat, stál mu Zetsu za zády a mlsně klapal pastičkou. Hadí ksicht po něm šlehnul jazykem, načež se květinka uchýlila ke své oblíbené technice “Skryj-se-v-podrostu-a-tvař-se-že-jsi-pampeliška no Jutsu.” Tak Orovi nezbylo, než se vydat do lesa a svého protivníka vyslídit.

Pein se otočil na Kakuza: “Správně bych měl napřed sejmout tebe, za to, žes mi zabil životní lásku, světlo mého života, mou malou modorovlásku...,” vytáhl kapesník a hlasitě se vysmrkal. “Ale teď na to není čas! Musíme bránit čest naší organizace. Nedopustíme, aby se v kronikách psalo, že nejslavnější zločineckou bandu zrušil jeden šílenej polohad, obrýlenej knihomol, hyperaktivní blbeček a zapšklej evendžr. Ale počítej s tím, že jestli tohle přežijeme, zbavím tě všech končetin tak dokonale, že ti je nepřišije ani ta nejlepší švadlenka na světě!”
Pak se všechno seběhlo ráz na ráz. Sasukeho se velice dotklo označení “zapšklý evendžr” a už směrem k Peinovi táhl po zemi Chidori a vztekle koulel krví podlitým Sharinganem. Deidara hupsnul na svého ptáka, zatímco Naruto ječel: “Však já tě sejmu i s tím přerostlým holubem, dattebayo!”
Kakuzu poslal Kabutovým směrem pár shurikenů, kde skončily už víme kde...
“Napřed se schovávaj, pak vyhrožujou a nakonec střelej mýho parťáka do p*dele, to mě teda štve,” poznamenal Orochimaru, který bitku sledoval zalezlý v křoví. Najednou se vedle něj ozvalo “zu-zu-zu” a mezi větvičkami blýskla žlutá očička. Orin se zasmál, nabídl ukrytému schizofrenikovi popcorn a společně sledovali, co se bude dít...

Spojení Chidori a Peinových piercingů mělo fatální následky. To, že stál v kaluži vlastních slz mistru Rinneganovi moc nepomohlo, právě naopak. Jeho doutnající mrtvolka se s tichým zasyčením složila na zem. Sasuke si pohrdlivě odfrknul: “Vidíš, blbe. Kdybys místo plánování světovlády věnoval víc času studiu přírodních věd, věděl bys, že taková chodící hromada železnýho šrotu nemá stát ve vodě, když na ni útočí elektřina.”

Kabuto si vytrhl skurikeny ze zadní části a vztekle s nima mrštil o skálu.
“Co děláš?!”zakvílel Kakuzu. “Víš kolik to stálo???”
“Ty jseš ale hroznej skrblík,” rýpl si šedovlasý intelektuál.
“A ty jseš zase praštěnej, brejlatej prznitel dětí!”
“Já ne, já jsem vědeckej pracovník. Prznitel je támle,” ukázal Kabuto do křoví.
“A sssakra, jsssem prosssrazen,” zasyčel Orochimaru, načež probodl překvapenou masožravku svým legendárním mečíkem Kusanagi. Pak vylezl na palouček, roztomile se oblíznul a šel obtěžovat Sasukeho. Kabu znechuceně pozoroval, jak se jeho šéf sápe na evendžra, takže přehlédl nový shuriken, jež po něm hodil “Akatsuki Harpagon”. Hvězdice zasvištěla a trefila další citlivé místo – brýle! Kabuto chvíli v šoku zíral na střepy v trávě, pak se vzpamatoval, z kapsy vytasil revolver ráže 357 Magnum a zelenookého skrblíka zastřelil.
“Měls radši sedět za přepážkou v bance,” procedil skrz zuby, než se odebral zachraňovat malého Uchihu ze spárů svého mistra.

Na bojiští zůstávali poslední dva protivníci. Deidei poletoval nízko nad zemí, vrhaje po Narutovi malé explodující pavoučky. Hyperaktivní milovník ramenu hbitě uhýbal nebezpečným uměleckým výtvorům a přitom uvažoval, jak se tomu podřadnému sochaři dostat na kobylku, v tomto případě na ptáka. Opět zasáhla náhoda – začalo pršet. Písečný opeřenec vzal za své, zřítil se na zem a to byl konec Deidary.

“Pak jsme se ukryli před deštěm do jeskyně,” vyprávěl dále Kabuto. “Orochimaru-sama byl v doupěti Akatsuki jako doma a odebral se do sprchy. Naruto se rozběhl hledat kuchyň, protože už měl zase hlad a Sasuke v koutku bědoval nad ubohostí své pomsty, která vlastně ani pomstou nebyla...”
“No jo,” zahlaholil Naruto na gauči, “teď mi to došlo! Sasuke, když jsi vlastně Itachiho nezabil, tak nemáš Mangekyou, co?”
“Ještě pořád můžu zabít tebe!” zavrčel poslední Uchiha a tvářil se, že nevidí, jak se Tsunade zhroutila v novém záchvatu smíchu...

Příště - Kakuzu a Shisama! Souboj na život a na smrt??? (Ehm, asi ne, poněvadž Kakuzu už je mrtvý... No nic, uvdíme. Eye-wink)

4.982455
Průměr: 5 (57 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Akane
Vložil Akane, So, 2012-01-14 22:46 | Ninja už: 5236 dní, Příspěvků: 290 | Autor je: Pěstitel rýže

Revolver! Laughing out loud jsem naprosto odrovnaná Laughing out loud Laughing out loud

userbarz.com

userbarz.com

Free userbars


Akane podpis

Obrázek uživatele Nakamura Kumiko
Vložil Nakamura Kumiko, Čt, 2012-01-12 17:20 | Ninja už: 4470 dní, Příspěvků: 165 | Autor je: Recepční v lázních

Po čtvrtém odstavci: "Uf jsem dobrá, přežila jsem to!"

Orin se zasmál, nabídl ukrytému schizofrenikovi popcorn a společně sledovali, co se bude dít...

Kabuto chvíli v šoku zíral na střepy v trávě, pak se vzpamatoval, z kapsy vytasil revolver ráže 357 Magnum a zelenookého skrblíka zastřelil.

"Pomoc! Doktora! Umírám smíchem! Pohřební službu! Zachraňte mně!"

To je boží!!!

Sténajíc ve svých trámech škola šílí, že jsem se zrodil, abych zapálil ji.


Obrázek uživatele Haruka Kasumi
Vložil Haruka Kasumi, Ne, 2009-11-22 00:19 | Ninja už: 5372 dní, Příspěvků: 401 | Autor je: Prostý občan

taková debilní smrt, vždyť se z půlky pozabíjeli sami XDDD
a ten prznitel Orichimaru: “A sssakra, jsssem prosssrazen,” to nemělo chybu XD

Můj deviantART
Teidu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele yuunaish
Vložil yuunaish, St, 2009-01-28 23:52 | Ninja už: 5752 dní, Příspěvků: 119 | Autor je: Prostý občan

tak z týhle části sem nemohla

Obrázek uživatele Pilika
Vložil Pilika, Ne, 2009-01-11 16:55 | Ninja už: 5625 dní, Příspěvků: 209 | Autor je: Prostý občan

,,Podřadného umělce?!'' (no počkej, Naru! Bude se tu vraždit! XO !!!) xD

SUUPER!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele EmiLi-Sasori
Vložil EmiLi-Sasori, Út, 2008-12-02 18:19 | Ninja už: 5653 dní, Příspěvků: 204 | Autor je: Prostý občan

Hej drsný Laughing out loud

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, St, 2008-10-15 16:28 | Ninja už: 5921 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

Zhroutil se k bezvládnému tělu své přítelkyně a hystericky se rozeštkal. Ta srdceryvná scéna by nás málem dojala, kdyby z křoví nevyskočil Zetsu a nezačal své mrtvé parťáky okusovat. Velice nechutné...“

tahle scénka mě dostala... takový zamilovaný doják xD /nebyl to nějaký film? já teď nevím, ale nějaký takový doják jsem viděla, jako myslím, že v názvu bylo něco a doják, no jo, mě už zase hrabe/

fakt SUPER

Obrázek uživatele Ikkai Xinji
Vložil Ikkai Xinji, So, 2008-10-04 22:17 | Ninja už: 5661 dní, Příspěvků: 710 | Autor je: Prostý občan

"Ještě pořád můžu zabít tebe!" Dobrýýý Laughing out loud

Můj výčet FF, Deviantart

Obrázek uživatele IamShy.Not_Scared
Vložil IamShy.Not_Scared, Út, 2008-09-23 11:09 | Ninja už: 5776 dní, Příspěvků: 406 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Néé-é, takové kruté konce si Akáti nezasloužili ! xD

"And the wild regrets, and the bloody sweats, none knew so well as I: for he who lives more lives than one more deaths than one must die."
Má FF série,Aktuální (<---lol) díl: 18


Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, Čt, 2008-07-31 09:44 | Ninja už: 5873 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

*hihihi...nemůžu...se...přestat...hihihi...řehtat...hihihi...jak...hihi..pominutá...*

Juj já píšu ale inteligentní komentáře...!

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Pá, 2008-07-25 07:57 | Ninja už: 5748 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Teda hAnko, ty jim fakt dáváš do těla Smiling A já se směju jak něco Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Larten
Vložil Larten, Ne, 2008-07-20 21:29 | Ninja už: 5795 dní, Příspěvků: 566 | Autor je: Prostý občan

jo, revolver! páni, tak teď už chytam záchvaty..... do teďka jsem se držel, ale .... Laughing out loud supr Laughing out loud

Moje NEJOBLÍBENĚJŠÍ FF - Extra long! 20th is coming! Finally! by Lilgaara
Njelepší FFkáři - hAnko, Lilithka, sorafay, Takari, Lilgaara, ... uf, to by bylo moc na dlouho, je jich fakt neskutečně moc! Laughing out loud
Jsem Hidanofil, Kibofil, Temarifil, Hinatofil, Gaarofil, Peinofil,... a věrný Jashinista xD

Obrázek uživatele Hina-Kyu
Vložil Hina-Kyu, St, 2008-05-21 15:34 | Ninja už: 5791 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

hustý

Obrázek uživatele seia uchiha
Vložil seia uchiha, Út, 2008-05-13 12:15 | Ninja už: 5908 dní, Příspěvků: 212 | Autor je: Prostý občan

chces ma zabit????????????? mala som co robit avy som zadrzala hlavu aspon par centakov nad stolom tak som sa rehotala

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Pá, 2008-05-09 13:54 | Ninja už: 5879 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

prečitala si to aj moja kamoska a skoro sa ušulala. No... tak z toho usu)d, že čo by asi chcela. Neuhadneš, ale pokráčko.

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Ne, 2008-05-04 11:16 | Ninja už: 19810 dní, Příspěvků: 9579 | Autor je: Prostý občan

"Skryj-se-v-podrostu-a-tvař-se-že-jsi-pampeliška no Jutsu" - tak z tohohle sem fakt nemohla! Laughing out loud Je to super!

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Pá, 2008-05-02 15:27 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Chudáčci moji bloučcí! Laughing out loud
“Zu-zu-zu,” zasmála se zlověstně Zetsova bílá polovina. “Teď jsi mě dožral.”
“To se ti povedlo,” podotkla černá. “On nás dožral a my ho sežerem.”

“Napřed se schovávaj, pak vyhrožujou a nakonec střelej mýho parťáka do p***le, to mě teda štve,” poznamenal Orochimaru, který bitku sledoval ukrytý v křoví.

U tohohle jsem poprskala monitor Laughing out loud

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Irmicka
Vložil Irmicka, Pá, 2008-05-02 09:31 | Ninja už: 6161 dní, Příspěvků: 290 | Autor je: Prostý občan

Tak to bylo něco! Fakt boží! XDDDDDD

Nothing is True and Everything is Permitted.
Bublina a zombie jsou krásná slova.

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, Čt, 2008-05-01 21:28 | Ninja už: 5810 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

Eště teď padám ze židleXD.Fakt úža.Co nejdřív další kapitolku:).

Obrázek uživatele TsuchiKim
Vložil TsuchiKim, Čt, 2008-05-01 15:16 | Ninja už: 5859 dní, Příspěvků: 747 | Autor je: Prostý občan

na začátku jsem se jen tak pochichtávala a na konci chlámala jak blázen Laughing out loud

dlouho jsem tu nebyla, ale snad se to zase změní a doženu staré resty Smiling *těší se na ty "své" autorky*

"kniha" Ninža z druhého patra? Jedině za trest! více - proč já tomu vlastně dělám reklamu? Puzzled

jsem členem Spolku žroutů knih (itadakimááás), naše závislost a rychlé čtení je přímo legendární, kdo by se chtěl přidat ať kontaktuje Akumakirei

napsala jsem recenzi na Black Cat, ale nevím jestli se tím mám chlubit Smiling
a pokračovala s recenzí NO.6

jsem členem FC Cinkl, FC Yuki Kaze-san a FC tepeyollotl

všude narážím na to, že 92% teenagerů poslouchá hip hop a pokud patřím do zbylých 8%, ať si to přidám do podpisu, ale je zajímavý, že to má polovina konohy a mém okolí to poslouchá pouze jeden člověk :D

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Čt, 2008-05-01 12:38 | Ninja už: 5879 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

Ďaľší dôkaz, že na teba nemam, ani keby som chcela...BUEEEEEEEEEEE!!!

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, St, 2008-04-30 22:15 | Ninja už: 5933 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Tak tohle mě zasáhlo a skoro i odrovnalo. Bylo to prostě senzační.

Obrázek uživatele Garou-tan
Vložil Garou-tan, St, 2008-04-30 22:09 | Ninja už: 5890 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Prostý občan

*sesbírá se ze země* Takže nejdřív mě tři nejmenované osoby připraví o mé milované koště, pak mě jedna nejmenovaná hra připraví o rozum a teď mě má toto připravit o plíce? Bylo to super, to musím uznat... mwehehe, v dalším díle bude Shisamovo kekkei genkai (ooo, jsem zvědavá, co to bude)

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, St, 2008-04-30 21:48 | Ninja už: 5967 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Děkuju ti že jsi mě alepson na chvíli vytáhla z depky xD...ale že sis dala na čas xD nicméně fakt geniální xD...nejlepší byl Kabuto pistolník, ten mě fakt dolomil xD...no..šup na Missku xD honem hAňulíne xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, St, 2008-04-30 22:11 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

To jsem ráda, že jsem ti pomohla, Riki! Nedepkař, já budu depkařit za nás obě, jo? Eye-wink A o Missku už mě uhání více lidí, když ale já mám problém s Gaarou... Laughing out loud On je tak problematický, až je to otrava. No nic, pokusím se co nejdřív, ale zítra ne... Zítra přijímačky Laughing out loud

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele vrahoun
Vložil vrahoun, St, 2008-04-30 21:11 | Ninja už: 5896 dní, Příspěvků: 100 | Autor je: Prostý občan

u toho odstavce o smrti rybicky modrovlasky me naprosto dostal
uzasny jako vzdy..:-D

Pravá pýcha ninji není to jak žil ale jak zemřel.

Obrázek uživatele Hamano Ayumu
Vložil Hamano Ayumu, St, 2008-04-30 13:51 | Ninja už: 6132 dní, Příspěvků: 802 | Autor je: Prostý občan

To byla paráda!!

Z láskyTak jo xD Dovoluji si dneškem sama sebe prohlásit za největšího Gaarofila na světě Laughing out loud
Já ho prostě M-I-L-U-J-I-!!!!!Z lásky

Vzdělání umožňuje člověku zlobit se nad věcmi ve všech koutech světa. (Můj případ xD )
Lež je velmi nekvalitní náhražkou pravdy, avšak jedinou, kterou se až dosud podařilo vynalézt.
Autor: Hubbard Elbert
.

Teprve když zdravý onemocní, uvědomí si, co měl.
Autor: Carlyle Thomas

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Út, 2008-04-29 19:53 | Ninja už: 6008 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

hehehehe tak teda takto zomreli moji chudáčikovia? to mali nešťastnú smrť, ale sa ti to podarilo xDD....pri čítaní toho, čo všetko sa im stalo, som skoro spadla zo stoličky xDD


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Swooki
Vložil Swooki, Út, 2008-04-29 19:42 | Ninja už: 5982 dní, Příspěvků: 393 | Autor je: Prostý občan

a jo bylo to pekny!!! ne fakt to bylo pekny - jde videt ze uz v tom mas praxi!!!

Máte rádi shounen-ai či yaoi, ale neumíte tak dobře anglicky, tak se podívejteSEM

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Út, 2008-04-29 19:42 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Bwahahaha xDD
Jako vzdy, nema to chybu Laughing out loud
Naruto si hodne zabojoval xD

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco