manga_preview
Boruto TBV 09

Sasukeho návrat 3: První souboj

Zase letěli podzemím, když Henai náhle zastavila
S: „Co se děje Henai? “
H: „Naruto a Sakura, mají problémy, bojují proti Deidarovi a Tobimu!“
S: „Musíme jim pomoct! “
H: „Vím! “ řekla a hned vytvořila jejich hliněné klony, které se za malého výbuchu zjevily před Narutem a Sakurou a stáli čelem k Deidarovi a Tobimu. Naruto a Sakura se právě sbírali ze země, když se před nimi klony objevily. Naruto a všichni ostatní se klonů lekli, nikdo z nich nevěděl, co se děje.
Dříve než někdo cokoliv řekl, začal mluvit Henaiin klon: „Naruto, Sakuro, nebojte se, jsme na vaší straně!“, mezitím se naši dva členové Akatsuki vzpamatovali, Deidara poslal na klony pár svých zvířátek z písku, ale v oblaku prachu, který při jejich výbuchu vznikl a kterým neprohlédl ani Madarův sharingan, se klony opět zformovaly, takže to vypadalo, že na ně ten výbuch neměl absolutně žádný účinek.
„Tohle na nás neplatí! “ , řekl s pobaveným úsměvem Henaiin klon. Akatsuki na klony zírali jako Jiraya na Doly Buster. „Ahoj Madaro!“ , pronesl Henaiin klon směrem k Tobimu. Ona mě zná? , pomyslel si v duchu Tobi.
Henaiin klon se rozeběhl s kunaiem v ruce na Tobiho, ale bez užitku jím prošla, což vlastně skutečná Henai, která byla schovaná v zemi, čekala. Madaru tenhle zdánlivě zbytečný pohyb ujistil, že informace o jeho identitě se k Henai musela dostat jen nějakou podivnou náhodou. Chtěl však, aby i tato informace prozatím zůstala tajemstvím. Ve své sebejistotě na ni okamžitě zaútočil, vždyť co by mu tahle veš se směšným množstvím čakry mohla udělat.
Henai spoléhala na to, že ji podcení, jakmile se zhmotnil, aby mohl zaútočit, vynořilo se ze země několik hliněných hrotů, které ho všechny probodly na životně důležitých místech. Henai věděla, že to k jeho smrti nebude stačit, ale využila jeho chvilkového ochromení, aby ho rozdrtila kombinací hliněné rakve a pohřbu.
Mezitím se na Deidaru valila jedna lavina zeminy za druhou, uhýbal dlouho ale po nějaké době blokování všech jeho pokusů dostat se do vzduchu se Henai podařilo ho rozdrtit, bitva byla u konce.
Henai nechala klony, aby se rozpadly, a ona se Sasukem se vynořili ze země.
„Sasuke, co tady vlastně děláš? “ , zeptala se Sakura.
„Eh.“ Sasuke nevěděl, co říct, ale zachránila ho Henai: „Jenom jsme se přemisťovali a pak sem přišla na to, že máte problémy, tak jsme vás přišli zachránit !“
Naruto i Sakura se po tomhle vysvětlení uklidnili. Už se začalo stmívat, takže založili tábor a seděli u ohně. Sasuke to na Henai zase zkoušel, použila analitické jutsu a zjistila, že stále jedná jen z chladného výpočtu. Najednou Sasuke letěl napříč mýtinkou, až se rozplácl o strom naproti táboru, Henai na něj křičela: „Kolikrát ti mám říkat, že když mě nemiluješ, tak se o mě nemáš pokoušet! “
Naruto se rozesmál na celé kolo a to, uvolnilo napětí v táboře, Sasuke se konečně zvedl a dotáhl k ohni, Henai se pochválila : „Sice nedávám takový perdy, jako Sakura, ale taky umim dát pořádnou ránu!“ V táboře si všichni povídali dlouho do noci, když spali hlídala je Henai svým jutsu odhalení narušitele, které jí umožňovalo spát, ale zároveň hlídat tábor.
Ráno po snídani Henai řekla Sasukemu: „Musíme jít!“ , Sasuke přikývl, Henai se otočila, řekla Narutovi se Sakurou: „Nebojte, Sasuke se vrátí. “ a potom popadla Sasukeho za ruku a stáhla ho s sebou pod zem, už zase letěli podzemím vstříc dalším nepřátelům.

PS: omlouvám se, že je to tak krátký

4.333335
Průměr: 4.3 (9 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, St, 2017-07-05 18:32 | Ninja už: 2706 dní, Příspěvků: 3016 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia L2:“ Henai je ako krtko, prekonáva vzdialenosti pod zemou Smiling Zaujímavé, že Sasan cíti povinnosť pomôcť svojim parťákom z Tímu 7 v ich boji, Henai má na neho asi dobrý vplyv. Odhalila aj Tobiho ako Madaru, pred ňou sa asi nikto neskryje Laughing out loud Samozrejme, že sama skolila nepriateľov, je to "nadžena" Laughing out loud Sasanove zvody nemajú žiadny efekt, Sakura na počudovanie nijako na sokyňu nereagovala. Tento diel je akýsi rýchly, trošku mi pripadá nedorobený.

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Po, 2008-05-19 20:22 | Ninja už: 19859 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Tenhle díl mě pobavil nějvíc! Laughing out loud Ale zkus to trochu rozepsat, vim že je to těžký ale když se správně naladíš, přijde to samo neboj! Eye-wink

Obrázek uživatele eli47951245
Vložil eli47951245, St, 2012-04-25 23:47 | Ninja už: 5885 dní, Příspěvků: 60 | Autor je: Prostý občan

jo přijde to, už mám dva další díly v hlavě (ještě se přinutit je přepsat do počítače), ty dva díly sice budou poslední, ale myslím, že budou o dost delší, budou nabitý událostma a navíc z toho v poslednim dílu asi udělam seznamku, takže přijde mé oblíbené téma, totiž city
Úprava po letech: ne, asi jenom rozšířím ten poslední o jednoznačnější zakončení, protože ta seznamka by, kdyby měla být alespoň trochu reálná, byla na další sérii a navíc mi to teď už přijde divný