manga_preview
Boruto TBV 09

KONOHA vs MAFIE II.

Díky GPS pro ně nebyl problém najít správnou trasu.
Druhý den odpoledne stanuli před branou země Titánů, avšak jejich cesta se neobešla tak úplně bez útrap - Narutového rozmláceného ksichtu, Sakura měla svoje dny a pořád ho řezala, Leeova popáleného zadku, šel si do houští ulevit a nevšiml si trsu vykvetlých kopřiv, a Kakashiho promoklého Lea, sice přestalo pršet, ale Naruto opět nezřízeně divočil a omylem senseie shodil do místního bahnitého rybníčku.
Sakura by byla zvládla jednodenní pouť bez úhony, kdyby ji tři metry před bránou města bývala nebyla pokálela přeletující vrána.
Zašli na informace, aby se přeptali, kde že ten neporazitelný a obávaný Herkules sídlí. Žena je ochotně nasměrovala do mrakodrapu ve středu města a řekla, že jejich hrdina obývá patro 568.
Naruto, Sakura a Kakashi jeli výtahem, zatímco Lee se vydal po schodech, říkajíc si, že je to dobrý způsob tréninku.
Vešli do prvních dveří s nápisem Kabuto - sekretářka.
Slova se ujal Kakashi a vysvětlil asistentovi, že sice objednaní nejsou, ale že je to otázka života a smrti.
Ostatní přikyvovali, Lee ještě nedorazil.
Kabuto je vyslechl, potom řekl, že lord Herkules je právě s Xenou na vysněné svatební cestě, ale že nemusí truchlit, protože místo sebe nechal schopného zástupce... Orochimaru - práce všeho druhu, který je ale ke vší smůle na neplacené dovolené.
Příchozí opět posmutněli, Lee stále ještě nedorazil.
Kabuto byl dojatý a popotahujíc jim oznámil: ,,Měl bych tu ještě náhradní možnost, běžte touto chodbou vpravo, potom zahněte doleva, znovu doleva a rovně. Ptejte se po maníkovi jménem Sasuke, je to sice nájemný vrah, ale myslím si, že by vám mohl pomoci."
Narutovi a Sakuře se rozzářily oči, Kakashimu pouze jedno, neboť nevím, jestli je takovýchto emocí sharingan schopen, Lee stále nedorazil.
Naši tři hrdinové stanuli před mahagonovými dveřmi. Sakura se jala zaklepat, ale celá nervózní nějak neodhadla sílu a probořila se až do téměř vůbec neosvětlené místnosti. Po dramatické chvilce ticha se z rohu ozval hrubý, husí kůži nahánějící hlas: ,,Kdo to sem zas leze?“

Oba osmnácti letí ninjové strachy oněměli a i Kakashi byl mírně nesvůj, protože vytáhl knížku a ani si nevšiml, že ji čte vzhůru nohama.
Slova se ujala Sakura a vylíčila neznámému jejich situaci. Sasuke je sledoval bez mrknutí oka, pak řekl, že do toho půjde, ale má jednu podmínku – musí ho kdokoli z nich porazit v místní oblíbené disciplíně.
Naruto nadšeně souhlasil s vidinou nějaké ukrutně nebezpečné soutěže.
Lee stále ještě nedorazil.
Sasuke jim pokynul, aby ho následovali. Nastoupili do výtahu a sjeli do přízemí, kde se Huňaté obočí vydýchával. Omluvil se za to, že se k nim nepřipojil, jelikož zapomněl číslo patra, tak si to dal pětkrát nahoru a dolů v domnění, že si vzpomene, až poběží kolem.

Došli do útulně vypadající hospůdky, posadili se ke vzdálenějšímu stolu, Sasuke objednal flašku toho nejsilnějšího pití a pět skleniček.
Všichni pochopili, o co v téhle soutěži jde. Vyhraje ten, kdo vydrží pít nejdéle. Inu, začali. Jako první odpadl Lee, tomu se prostě nikdo nemohl divit, potom Naruto a nakonec měl i Kakashi dost, což poznali z jeho neovladatelně se protáčejícího sharinganu.
Sasuke a Sakura si stále dolívali. Dívka už si pomyslela, že se snad bude muset vzdát, když náhle Sasuke hodil vedle čelo na stůl a hlasitě zachrápal. Sakura věděla, že vítězství je jejich. Dokázala to. Všichni na ni čuměli tak překvapeně, jak tučňáci v teplých krajinách.
,,Však mě trénovala Tsunade-sama," řekla dívka a svalila se pod stůl.

Je jasné, že po takovémto výkonu naši hrdinové nemohli cestovat zpět do Konohy. Protože byli nalití jak došky a místní lidé byli celkem milí a pohostinní, ubytovali je na noc v hotelu U zlomeného kunaie.
I tak, stalo se, že z kocoviny vyspali se a domů za doprovodu nájemného zabijáka vydali se.

Po několika hodinách, tentokrát šlo vše hladce, rychlé chůze a hlavně díky navigačnímu systému, dorazila záchranná výprava před bránu Listové. Bez meškání se šli ohlásit Tsunade, kterou vyrušili jistě z nějaké veledůležité práce, ano, spala na stole, ale po chvíli držkování je nakonec vyslechla a změřila si zkoumavým pohledem Sasukeho.
,,Tenhle, že nás má zachránit před mega zločincem a jeho bandou?“ řekla pochybovačně ještě od spánku otlačená Tsunade.
Sasuke si jen posměšně odfrkl, vytáhl dva a půl metru dlouhý meč a na znamení své nepřemožitelnosti začal ohrožovat Ton-Ton.
Nikdo z přihlížejících o něm už více nepochyboval a Sasuke je všechny ujistil, že zůstane ve vesnici, dokud jí bude hrozit nebezpečí.
,,Ale teď je to zatím v cajku, takže klidně můžeme zajít na rámen,“
zajásal Naruto a rozběhl se ke dveřím.
Už měl ruku téměř na klice, když se dveře náhle prudce rozletěly a poslaly ho obloukem Hokage k nohám. Do místnosti se vřítil jeden z členů elitních ANBU.
,,Hokage-sama! Jeden z našich zvědů přišel se zprávou, že nepřítel se blíží. Je jich devět a budou tu do dvou hodin!“
Tsunade neváhala a shromáždila všechny svoje bojeschopné lidi, rozdělili se do týmů a vydali se chránit vesnici. S nepřítelem se srazili několik kilometrů od hlavní brány a strhla se taková bitka, že mě ani nenapadá žádný přirovnání.

Sasuke se okamžitě rozběhl na Itachiho s nějakým cizím válečným pokřikem a nahozeným sharinganem, Naruto-Sakura-Konohamaru si vzali do parády Peina, Lee-Ten-Ten-Shizune šli zbouchat Kakuzu, Kiba-Akamaru-Hinata vlítli na Hidana, Neji-Shino-Jirayia otravovali Tobino, Ino-Chouji-Iruka si to rozdávali s Kisamem, Shikamaru-Anko se potýkali s Deidarou, Asuma-Kurenai ztrpčovali život Konan, Kakashi-Gai skočili na Zetsua a Tsunade, jež nechtěla jen tak čekat v kanclu a spát už se jí nechtělo, se vydala na posledního člena. Nejdřív ho nemohla najít, jelikož ho nikdo neznal, ale nakonec ho spatřila, jak chtěl nepozorovaně vklouznout do vesnice.
Zkřížila mu cestu a okamžitě ho poznala – byl to Zerg.
,,Co ty tady pohledáváš? A kdy ses k nim přidal?“ zeptala se překvapeně.
,,Cože? K nim? Ale já se k nim nepřidal. Hledám tu Buzze rakeťáka a cestou jsem je potkal. Byla s nima celkem sranda.“
Tsunade ho tedy nechala a šla pomoct Sasukemu s Itachim.
Neprobíhalo to ale dobře, všichni byli unavení a začali slábnout, zatímco členi mafie jakoby měli stále dost a dost sil.

Už to začínalo vypadat, že půjde všechno do háje, když se tam, kde se vzal, tu se vzal, ale byl tam, objevil Gaara a jeho dva sourozenci – Kankurou a Temari. Ihned se dali do boje a pomohli Konožským tuhle bitvu vyhrát.
Itachi a ostatní se stáhli.
Unavení, pomlácení, ale šťastní shinobi se navraceli do vísky, aby svůj úspěch mohli oslavit.
Jen Akamaru si nesl válečný suvenýr - Hidanovu ruku, která mu opakovaně hrozila vztyčeným prostředníčkem.

5
Průměr: 5 (10 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Alalka
Vložil Alalka, Út, 2014-03-25 19:38 | Ninja už: 5901 dní, Příspěvků: 1015 | Autor je: Prostý občan

Tak jsem si to po sobě po šesti letech znovu přečetla a opravila, neboť jsem jaksi zjistila, že jsem tehdá totálně ignorovala správný způsob psaní přímé řeči... hrůza se mnou. No, zjistila jsem, že je to snad ještě větší hovadina, než se mi zdálo, když jsem to sem vkládala. Pár střelencům se to líbilo, tak jsem zvědavá, jestli se do toho odváží ještě někdo Laughing out loud

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Út, 2008-10-14 09:59 | Ninja už: 6016 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

To, co mě naprosto spolehlivě odrovnalo, byl Zerg xDD
Máš talent na vtipnosti xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Laterie
Vložil Laterie, Út, 2008-10-14 09:06 | Ninja už: 5861 dní, Příspěvků: 681 | Autor je: Prostý občan

Chudák Hidan Laughing out loud
Mohol by zahrať hlavnú úlohu v zombie horore Laughing out loud

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Út, 2008-10-14 09:03 | Ninja už: 5797 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Děsně nebezpečná povídka, to ti tedy povím Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Kátinka
Vložil Kátinka, Čt, 2008-07-10 00:36 | Ninja už: 5795 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

Orochimaru-práce všeho druhu...bože můj..Laughing out loud...Ptejte se po maníkovi jménem Sasuke, je to sice nájemný vrah..Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud..Lee stále ještě nedorazil. ...tak to je úplně nejvíc nejlpeší povídka, co si napsala...Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud..já z toho snad ani neusnu...:-Dmusim se furt řehnit...,,Však mě trénovala Tsunade-sama.“..Laughing out loudLaughing out loud..Hledám tu Buzze rakeťáka ...asi se počůrám...super..Laughing out loudLaughing out loud

Obrázek uživatele kasumi-chan
Vložil kasumi-chan, Čt, 2008-05-01 09:38 | Ninja už: 5901 dní, Příspěvků: 266 | Autor je: Prostý občan

hmmm, dobré celkom som sa zasmiala.

Obrázek uživatele Tomsen
Vložil Tomsen, Pá, 2008-04-18 19:35 | Ninja už: 5980 dní, Příspěvků: 307 | Autor je: Prostý občan

no dobré, začína to byť zaujímavé

FanFiction by Tomsen
môj pokus o poviedky, poprosím ak by sa dalo prečítať a potom okomentovať