manga_preview
Boruto TBV 09

Konečný duel 3: Rozdělení

V poslední epizodě jsme si představili jenom malý zlomek schopností nových ninjů v záchraném týmu a jak se ukázalo, tak jsou na svůj věk vyspělý jako starší ninjové. Dnes první veliké problémy, hezké čtení.

Naši přátelé pokračovali k prvnímu úkrytu Orochimara a zároveň sledovali své zadní pozice, aby je někdo nepřepadl ze zálohy. Kakashi byl vysunutý před skupinou a průzkum před týmem si vzal na starost s Nejim, naopak záda jim kryli Nearra s Narutem. Postupovali velice opatrně, protože na cestě už potkali několik Shiffů a ninjů, kteří nosili čelenky Zvučné vesnice. Po několikahodinovém pochodu se celá skupinka dostala k mostu přes nějakou propast. Normálně by se všichni vrhli do boje s obyčejnými strážci, ale tenhle most hlídalo hned deset Shiffů, mnoho ninjů Zvučné a hlavně jeden Orochimarův had. Hadova přítomnost naznačovala, že Orochimaru není daleko.
"Co budeme dělat tati???" ptal se Naruto.
"Musíme to promyslet Naruto. Kakashi, co navrhuješ??" promluvil tiše Yondaime.
"Musíme se rozdělit, ale jak máme zlikvidovat tolik Shiffů?? Ten had by nebyl problém, ale ten počet Shiffů je příliš velký." odpověděl Kakashi.
"Tak se rozdělme do tří skupin. Gaara a jeho tým s Narutem a Shikamarem se postarají o hada a ninji nejblíž jemu. Já, Kakashiho tým a Sayin tým se postará o Shiffy. Druhý tým z Konohy by tady zůstal jako záloha, kdyby se něco nepovedlo." prohlásil Yondaime.
"Dobře tedy, Gaara a jeho skupina se přesune ke skále, která na východ od mostu. Yondaime na západ a Neji s Gaiem a Leem zůstatnou zde." dodal Kakashi a všichni se začali přemisťovat na svá místa. Když byl každý na svém místě, čekalo se na znamení od Yondaimeho.

Yondaime se pomocí transportní techniky dostal přímo do středu nepřátelských stráží a hned prvním úderem zlikvidoval dva ninji a jednoho Shiffa. Potom se znovu ztratil a v tu chvíli zaútočili i ostatní:

Naprosto nepřipravené hlídky nevědomky narušili obranou formaci a vytvořili tak hluché místo v jejich řadách. Do tohoto hluchého místa skočil Gaara s Temari a Kankurem a okamžitě začali likvidovat nepřátelské ninji. Shikamaru svým stínem spoutal hada a připravil ho Narutovi, který chtěl vyzkoušet svou novou kombinovanou techniku. Vytvářel v ruce Rasengan, ale do toho prováděl i znamení ruky. Obvykle čistě modrý Rasengan se měnil do šedé barvy. S touto novou technikou se vrhl na hada a udeřil ho přímo na hlavu. Naruto pak uskočil stranou, Shikamaru pustil hada a oba dva sledovali, jak Narutův útok spaluje tělo hada, až z něj nezbylo vůbec nic. Temari svým vějířem kosila nepřátele jednoho po druhém a Kankuro pomocí svých hraček dělal úplně to samé. To se už Gaara připojil k Narutovi a Shikamarovi a společně s nimi likvidovali zbytek ninjů chránících most.

Na druhé straně Yondaime, Kakashi, Saya a jejich týmy se pustili do boje se Shiffy, kterých najednou výrazně přibylo a to na počet dvacet. Nearra začala se znamením ruky. Když ho dokončila, tak řekla: "Kaetake" a pomocí chakry vytvořila ledovou střelu, která zabila jednoho Shiffa. Yondaime pomocí svého Rasenganu dostal další dva a pozadu nezůstal ani Kakashi, který vyvolal své Raikiri a podle Šakranových svitků ho rozdělil do dvou nezávislých a zničil jimi dva Shiffy. Saya se přesunula za svého vybraného Shiffa a další bleskovou technikou ho přepůlila. Nearrin týmový parťák Kouta uzavřel pět Shiffů do svého genjutsu, které je roztrhalo na cáry. Do boje se přidali i Kai a Asana. Kai neustále doplňoval svému meči chakru a každým úderem meče zabil dalšího nepřítele. No a Asana opět použila techniku svého učitele a pomocí taijutsu zvané Raora odrazila útok dvou Shiffů a zničila je.

Když nakonec padl i poslední nepřátelský voják, tak se celá skupina opět setkala u brány mostu. Rychle přeběhli most a vnikli do pevnosti. Prohledali ho velmi důkladně, ale nikoho a nic tady nenašli. Spíš to v ní vypadalo, jako by tam nikdo nežil už celé měsíce.
"To jsme bojovali zbytečně???!!!!" ptal se naštvaně Naruto.
"No vypadá to, že ano, ale nechápu, co tady dělal ten had." řekl Kakashi.
"A co budeme dělat nyní??" zeptala se Saya.
"Trochu si odpočineme a pak se vydáme k další pevnosti." odpověděl za všechny Yondaime.
"My budeme zatím hlídat" řekl Gai a pomalu odcházel s Nejim a Leem ven hlídkovat.

Kakashi neměl dobrý pocit, když zůstvávali v doupěti Orochimara a raději navrhl, aby si odpočinuli raději venku někde na vyvýšeném místě. S jeho nápadem souhlasili všichni a tak i učinili. Když ale vyšli ven, tak spatřili bojující přátele s nějakými zahalenými ninji v černých pláštích. Ostatní se hned přidali na stranu Gaie, Nejiho a Lee, ale při jejich příchodu se nepřátelé ztáhli trochu dozadu. Pak jich začalo dramaticky přibývat a nakonec naši hrdinové stáli proti stenému počtu nepřátel. V tuto chvíli proti sobě stál jeden na jednoho.
"Kdo jste a co chcete po nás??" ptal se Yondaime.
"Tohle je Galthran, Solmyr, Kazim, Ankur, Poerak, Orin, Udag, Loir, Terak, Noruk, Boara, Delva, Olokun, Fudo a mě říkají Brokh. Jsme tady, abychom zlikvidovali každého, kdo chce zabít našeho pána." odpověděl jeden z nepřátel.
"Vašeho pána, myslíš Orochimara??" zeptal se znovu Yondaime.
"Ano!!!" rázně řekl další z neznámých a pomalu se začal připravovat s ostatními na boj.Podle velikosti každého nepřítele si naši přátelé vybrali své protivníky a společně s nimi se vydali na jinou stranu.

Boj brzy začne a naši přátelé teď poznají zkutečnou sílu Orochimarovýcho loutek.

5
Průměr: 5 (27 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-11-21 20:21 | Ninja už: 5533 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

no je to čím dál víc a víc zajímavější, jen tak dál Smiling

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, Ne, 2009-03-08 17:55 | Ninja už: 5533 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

Super Laughing out loud .. zase Minato xD Laughing out loud Smiling

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Ne, 2008-04-13 14:24 | Ninja už: 6186 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

dobrý díl

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Ne, 2008-04-13 12:31 | Ninja už: 5937 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

Good! Eye-wink

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Ne, 2008-04-13 11:22 | Ninja už: 6027 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Nejvíce co miluji na FF jsou neustále boje Laughing out loud

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, Ne, 2008-04-13 13:55 | Ninja už: 5965 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Těch bude teď plno, celé tři díly jenom na boje.

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, Ne, 2008-04-13 11:12 | Ninja už: 5965 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Další díl, doufám že vás to připraví na další boje v příštích třech dílech. Hezké čtení.