manga_preview
Boruto TBV 09

Konečný duel 4: Tuhé boje - část první

Dnešní díl se bude týkat boje Naruta, Gaary, Temari, Yondaimeho a Nearry se svými protivníky. Doufejme, že naši přátelé zvládnou svůj boj o život, jelikož jejich nepřátelé to myslí smrtelně vážně.

Naši hrdinové stojí před tvrdou zkouškou. Všichni nepřátelé si sundali své pláště a teď bylo jasné, že soupeři jsou další lidé obdaření Orochimarovou prokletou značkou, která byla rozprostřená po celém těle každého z bojovníků. Do boje se jako první vrhli Naruto, Gaara, Temari, Nearra a překvapivě i Yondaime.

Naruto vs. Galthran:
Galthran pocházel z Mlžné vesnice a proto jeho specializace byla na vodní techniky. Stálo při něm navíc štěstí, protože jeho duel se konal u řeky. Naruto vyvolal několik svých klonů a poslal je proti soupeři. Galthran vyvolal tři vodní klony a čekal na Narutův útok. Ten byl sice velmi silný a vedený z mnoha stran, ale Galthran s jeho odražením neměl moc problémů. Naruto přišel o všechny své klony a jeho protivník pouze o jeden. Galthran začal vytvářet pečetě, skočil na vodní plochu a před ním se najednou tvořil obrovský vodní vír. Útoku se Naruto vyhnul pomocí přemisťovací techniky a pak chystal svůj útok, ale než se k němu vůbec dostal, tak se u Narutových nohou objevil jeden z vodních klonů Galthrana. Podrazil Narutovi nohy a on upadl na zem. Další dva klony pak Naruta znehybnili a pravý Galthran začal z vody tahat nějaký meč. Když ho vytáhl, tak se s ním rozběhl k Narutovi a chystal se ho s ním zabít. Naruto není ovšem kandidátem na post Hokage jen tak náhodou. Dokázal uvolnit jednu svou ruku a vytvořil v ní Rasengan. Udeřil s ním další klon a pak uskočil před útokem soupeře.
"Takže přece jen za něco stojíš, jsi docela dobrej, ale na mě nemáš!!!!" chvástal se Galthran.
"Nemám na tebe?? Tak to bych tě měl probrat ze tvého sna, abys viděl, jak tě zabiju." odpověděl Naruto a jeho slova velmi rozezlila jeho soupeře.
"Ty spratku, já tě zabiju!!!!!" zařval Galthran a rozběhl se proti Narutovi, ale nevšiml si Narutových rukou, které vytvářeli pečetě.
Naruto dokončil pečeť, vyvolal vedle sebe Fénixe a vstřebal jeho energii. Pak se rozběhl proti překvapenému Galthranovi a vypustil na něj několik ohnivých koulí. Galthrana zasáhli dva projektily a přirazili ho na zem. Když byl Galthran úplně mimo a sotva se zvedl na nohy, tak ho Naruto zasáhl svou další technikou a zakřičel: "Furaigan". Byla to kombinovaná technika Rasenganu s něčím, co Naruto dostal od svého přítele, když umíral (podobnou technikou zničil Orochimarova hada ve třetím díle). Tato technika začala spalovat Narutova protivníka a Naruto v sobě najednou pocítil takovou sílu, o které vůbec nevěděl, že ji má. Naruto svůj boj zvládl a začal hledat své druhy.

Nearra vs. Boara:
Boara vyrostla ve Zvučné vesnici a tak její hlavní zbraní měla být rychlost a hlavně její taijutsu bylo velmi nebezpečné. Hned ze začátku se vrhla na Nearru plnou silou a dokonce jí i dvakrát zasáhla přímo na prsa. Nearra tyto útoky jen těžce vydýchávala a snažila se najít nějakou slabinu své soupeřky. Najednou si vzpomněla na to, co jí řekl Kakashi před odchodem na tuto misi:
"Nearro, tvá oční technika je podobná té Šakranově a má i stejné vlastnosti, ikdyž založené na jiné životní síle. Můžeš zvýšit svou rychlost a rozeznat pohyb svého soupeře." ozývala se tato slova v její paměti.
Nearra aktivovala svou oční techniku Maora a pohlédla na svou soupeřku. Ta viděla pohled Nearry, ale zcela ho ignorovala. Znovu se začala pohybovat a Nearra se snažila zachytit její pohyb, ale viděla dost rozmazaně, protože na takové využití tohoto jutsu nebyla zvyklá. Když byla zasažena dalšími údery Boary, tak jí už přestala bavit pouhá obrana. V tu samou chvíli se ale její oči změnily. Čistě průsvitné oči se najednou zbarvily do tmavě modré barvy. Teď Nearra viděla, jak se její sokyně pohybuje a nyní mohla dokonale vést protiútok. Boara na ní znovu zaútočila, ale její útok mířil do míst, kde najednou nikdo nebyl. Nearra se přesunula tak rychle, že ani nezvířila vzduch, který by jinak upozornil na její pohyb. S novinkou v očích se Nearra vrhla na Boaru, která podnikla protiútok. Od Boary se šířily tři zvukové vlny, které krájely zem na kusy. Nearra provedla znamení ruky, zakřičela: "Sotuera" a před ní se objevil štít z vody. Zvukové vlny se o tento štít roztříšily jako voda o kámen. Za štítem prováděla Nearra další znamení ruky a když ho dokončila tak si jen pro sebe řekla: "Kuchyose no jutsu" a vedle ní se objevil nějaký zvláštní tvor. Potom štít zmizel a Boara uviděla vyvolané stvoření.
"Co to je???" ptala se Boara trochu vyděšeně.
"Tohle je můj malý přítel, jmenuje se Kappa - démon ovládající vodu." odpověděla Nearra a během vteřiny se přesunula za svou sokyni. Když se Boara soustředila na Nearru, tak se démon vrhl na nepřítele své paní. Přiskočil k nepříteli a pouhým dotykem jí uvěznil ve vodním vězení a pak nechal toto vězení vybuchnout. Nearra s pomocí svého zvláštního kamaráda také zvládla svůj souboj a vydala se na hledání přátel.

Gaara vs. Ankur:
Ankur si vybral soupeře ze stejné vesnice. Oba dva rivalové pocházeli z Písečné vesnice. Gaara chtěl zápas ukončit co nejrychleji a tak ihned vyslal písek na soupeře. Chytl ho, provedl Sabaku Sousou a pomalu odcházel pryč, ale svého nepřítele hrubě podcenil. Ten měl již aktivovanou nějakou obranu, která zcela odrazila tlak písku, který by normálně jeho tělo roztrhal. Gaara, překvapen silou soka, si nedal pozor na vracející se písek, do kterého vložil Ankur několik shurikenů. Ty vylétly z písku ve chvíli, kdy už Gaara nemohl zareagovat. Útok shurikenů poranil Gaaru na pravé noze a ruce a také se ještě jeden ze shurikenů zasekl do Gaarovi hrudi. Gaara padl k zemi a Ankur se nad ním ďábelsky smál. To by ale nebyl Kazekage, aby se nechal takhle snadno porazit. Gaarovo tělo se proměnilo v písek a pravý Gaara se objevil v minipodobě Shukaku za nepřítelem. Když se překvapený Ankur otáčel dozadu, tak už k němu mířilo několik Suna Shurikenů. Ty odrazily Gaarova protivníka a přerazili ho o velký kámen. Gaara svého soupeře znovu zasypal pískem a pomocí Sabaku Taisou ho konečně zlikvidoval. Gaara neměl moc práce, ale i tak spotřeboval velké množství chakry, což ho hodně vysílilo.

Temari vs. Delva:
Další dívčí duel a to mezi dívkami z Písečné a Zvučné vesnice. Delva měla také vějíř a Temari tušila, že to nebude mít snadné. Delva posílená značkami od Orochimara zaútočila jako první a její útok by býval Temari asi při nejmenším vážně zranil, ale Temari se útoku vyhnula a vypustila vlastní vlnu tornáda. Podobné útoky zkoušeli obě několik desítek minut, ale nakonec si uvědomily, že budou muset svojí soupeřku nějak převézt. Takový druh boje ovšem vyhovoval hlavně Temari, která hned vymyslela plán. Temari znovu použila vlnu tornáda a v jejím krytu vytvářela nějakou pečeť. Delva útok tornáda odrazila velice snadno a vrhla se na Temari, ale to byla její poseldní chyba. Temari dokončila pečeť a s otevřeným vějířem jen poznamenala: "Větrný styl - jutsu Písečného tornáda". Tato technika byla v jejím podání úplnou novinkou a proto její protivnice nestačila včas zareagovat. Tornádo samo o sobě zničilo Delvin vějíř a písek se pustil do samotné Delvy. Písek způsobil na těle Delvy veliká zranění, ale všechna ještě přestála. Proto si nechala Temari ještě jedno eso v rukávu. Dalším znamením se jí podařilo vyvolat kolem Delvy "Ninja skrytá technika - Písečná ohrada!" písečnou zeď, která na pokyn Temari vystřelila písečné jehlice. Ty dokonaly dílo zkázy a Delva padla na zem mrtvá. Temari pyšná na svá nová jutsu rychle zmizela v lese.

Yondaime vs. Solmyr:
Narutův otec stanul proti nepříteli z Oblačné vesnice. Yondaime měl na své straně zkušenosti a schopnosti Čtvrtého Hokage. To věděl i jeho soupeř a držel si raději od Yondaimeho dostatečný odstup. Bývalý vůdce Konohy nechtěl na nic čekat a transporotval se za Solmyra, který ovšem jeho pohyb očekával a místo překvapivého útoku se musel Yondaime tvrdě bránit. Solmyr nepoužíval žádné zvláštní techniky jen hrubou sílu a spoléhal na své masivní Mračné klonové jutsu. Yodnaime se klonům bránil s úžasnou lehkostí a tak Solmyr použil techniku z kategorie silnějších. Pomocí Kuchyose no jutsu vyvolal Orochimarova hada. Yondaime sice nevěděl, jak to jeho soupeř dokázal, ale raději po tom nepátral a stejnou technikou přivolal Gamabunta. Začal nyní tvrdý boj mezi vyvolanými monstry, které podporovaly jejich pány. Gamabuntovi se podařilo pořezat hada těsně u hlavy a dal tak příležitost Yondaimemu k útoku na Solmyr. Yondaime použil svůj Rasengan, který rozdělil na dva a vrhl je po nepříteli. Solmyr sice uhnul, ale had schytal oba zásahy a padl k zemi bez hlavy. Solmyr rychle vytvořil pečeť a poslal proti Yondaimemu Bleskové střely. Jedna z nich našla cíl a velký hrdina Konohy padl k zemi a nehýbal se. Solmyr se šel ujistit, že je jeho sok mrtvý a raději vyvolal do své ruky něco jako bleskové kopí. Otočil Yondaimeho na záda a pro jistotu chtěl použít svou zbraň. Než se s ní ovšem dokázal napřáhnout, tak se Yondaime vypařil. Překvapený Solmyr se rozhlížel kolem sebe a hledal soupeře, ale Yondaime vždy za jeho zády vytvářel novou techniku. Když konečně Solmyr spatřil svého rivala, bylo už pozdě, protože otec Naruta byl hotov s přípravou jutsu.
"Co to má být???" ptal se s hrůzou v očích Solmyr.
"Rasenshuriken!!!!!!!" zakřičel Yondaime a napálil jím do Solmyrova těla. Tento zásah rozbil celý hrudník a Yondaimův nepřítel zemřel. Yondaime ovšem pociťoval zranění na ruce, které bylo dosti vážné a tak mu nezbývalo nic jiného než vyhledat někoho z přátel.

Toto bylo pět zápasů mezi našimi hrdiny a Orochimarovými poskoky. Příště boj čeká Nejiho, Koutu, Sayu, Shikamara a Kankura v díle:

Konečný duel 5: Tuhé boje - část druhá: První pomoc

https://konoha.cz/?q=node/25606#new
- další díl

5
Průměr: 5 (22 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-11-21 20:34 | Ninja už: 5533 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

úžasné, úžasné Smiling

Obrázek uživatele Leenoha
Vložil Leenoha, So, 2008-09-27 08:04 | Ninja už: 5883 dní, Příspěvků: 79 | Autor je: Prostý občan

good len ma tak napada ze bi som aj trochu toho dal aj hinate a narutovi lebo bi som chcel vidiet ich denni program a hlavne vecer hihi.

Obrázek uživatele Kikulines
Vložil Kikulines (bez ověření), Po, 2008-07-21 21:03 | Ninja už: 19843 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Yondaime vie použíť rasenshuriken?? hmm... Ale inak to bolo úplne super Smiling

Obrázek uživatele Shun
Vložil Shun (bez ověření), Út, 2008-06-24 20:44 | Ninja už: 19843 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

vždyť Rasen Shuriken nemůže použít Yondame protože nemá dostatek chakry ,ale nevím jestli je rozdíl mezi Fuuma rasen shuriken a rasen shuriken možná v jejich velikosti jinak good ff

Obrázek uživatele kasumi-chan
Vložil kasumi-chan, Čt, 2008-05-01 10:14 | Ninja už: 5884 dní, Příspěvků: 266 | Autor je: Prostý občan

na shikamara sa tesim

Obrázek uživatele George
Vložil George (bez ověření), St, 2008-04-16 22:23 | Ninja už: 19843 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Fakt moc pěkný (měli by to zfilmovat) Laughing out loud

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, St, 2008-04-16 22:33 | Ninja už: 5965 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

No počkej na jiný duely, mnohem napínavější a silnější.

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, St, 2008-04-16 22:19 | Ninja už: 5935 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Super, co jiného se od tebe dá čekat. Jen by mě zajímalo, jak vypadá ten démonek od Nearry. Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, St, 2008-04-16 22:16 | Ninja už: 6027 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Zvědavost mě dohání k šílenství Laughing out loud Pokud si nepřečtu další boje, tak nebudu asi klidně spát Laughing out loud

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, St, 2008-04-16 21:29 | Ninja už: 6186 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

Bylo to dost dobrý jsem zvědav jak budou bojovat ostatní

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, St, 2008-04-16 20:11 | Ninja už: 5965 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

První silnější boje jsou tu. Hezký čtení.