manga_preview
Boruto TBV 07

Chlapec z pekla 7 - Jak jsem se stal tím, kým jsem

V Konoze natěšení obyvatlé čekají před radnicí na žhavé novinky, Tsunade se ve své pracově prohýbá smíchy nad Itachiho ubohou smrtí a Itachi v pekle??? Ten čučí jak puk na právě demaskovaného Tobiho...

Bývalý Tobi zamával svým dříve nepostradatelným oranžovým doplňkem a pak ho znechuceně odhodil do nejbližšího, temného, do ruda rozžhaveného zákoutí.
„Fuj! Ku*va, to jsem rád, že jsem se toho humusu konečně zbavil. Začínala se mi dělat vyrážka...“
Itachi nevěřil svým poloslepým mangekyou-sharinganským očím. Před ním stál kluk stejně starý jako jeho brácha. Stejně vysoký, se stejným znuděným výrazem ve tváři. Tím ale veškerá podobnost končila. Tenhle „chlapec z pekla“ měl totiž popelavě plavé vlasy a neuvěřitelně zelené oči. Byla to ta nejzelenější zelená, jakou kdy Itachi spatřil. A ty dva zelené světlomety ho propalovaly skrz naskrz, bodaly jak tisíc jehel, z toho pohledu až mrazilo v zádech. Zkrátka byl to velice nepříjemný pocit, který byste nechtěli zažít, tomu věřte! Taky že to Itachi dlouho nevydržel a radši si stoupnul za svého věčného žraločího ochránce a jen bázlivě mu nakukoval přes rameno. Shisama se pobaveně rozhlédl po členech své „županové party“.
„Já jsem čekal, že se budete divit, ale co je, ku*va, toto za výrazy??? Tváříte se jak smečka neadrtálců!“
“No a jak se asi máme tvářit, když TOHLE jsme ani ve snu nečekali?!” vyjel na chlapečka Kakuzu. Mozek Hidan horlivě přikyvoval.
“Jasně,” přisadila si Konan. “Mohl bys nám, laskavě, vysvětlit, jak to s tebou vlastně je? Proč ses k nám nasomroval, proč sis hrál na idiota a kde je, doprčic, Madara?!”
“Pr, pr, děvenko! To je, ku*va, moc otázek najednou. Hele, brácha,” otočil se zelenoočko na Lucifera, “je teď někdo v zasedačce?”
Dotázaný Kissák se poškrábal trochu zkřivenýma vidlema na bradě, mrknul na hodinky a zavrtěl hlavou.
“Myslím že ne. Schůze teroristů už skončila, právníci jeli na výlet do očistce a politici mají rezervaci na šestou večerní, takže volno...”
“Super, ku*va!” poskočil Shisama. “Tak jdeme bando, pohyb, dáme si sváču! A hlavně nezpomeňte Hidanův mozek, potloukají se tady lidi, kteří by nějakej potřebovali...”

V zasedačce bylo trochu menší vedro, ale zase byla zahalená dýmem a párou. Akatsuki parta usedla k dlouhému stolu z černého mramoru. Do čela se samozřejmě posadil ex-Tobi, napřed si však svléknul černý plášť s rudými mraky. Tak si všichni mohli prohlédnout jeho vlastní úbor sestávající z ošoupaných tmavě modrých jeanových kapsáčů, bílého trika a tmavozelené bundy. Na krku se mu houpal stříbrný řetízek a na něm...
“To snad není možný!” vydechl Itachi.
“Co je?” dloubnul do něj Kisame.
“Po...po...podívej se!” vykoktal ze sebe Uchiha, ukazujíc na “chlapce z pekla”.
Shisama se pohodlně uvelebil na židli a pohrával si s přívěskem ve tvaru spirálovitého listu.
“Je to tak, Itachi,” řekl s pobaveným úsměvem. “Pocházím ze stejné vesnice jako ty...”
Ještě trošku se zavrtěl na svém sedátku a pak se pustil do vyprávění.

“Všechno začalo toho osudnýho dne, kdy Kyuubi řádil v Konoze. V souboji proti němu padl celej můj klan, klan Yamaue, rodina s nejsilnějším kekkei genkai ze všech. Přežil jsem jen já, ku*va, bezbranný roční děcko. A místo aby se o mě vesnice postarala, nechali mě kdovíkde v lese, šmejdi. Kdyby nebylo tady Lucifera, tak jsem byl, ku*va, tuhej. Našel mě schoulenýho pod stromem, odnesl mě sem a jeho máti se o mě starala jak o vlastního. Vděčím jim za všechno, ku*va.”
“Zato Konohu nenávidím stejně jako jsem nenáviděl toho debila Madaru. Nediv se, Itachi, moc dobře jsem věděl, že ten démonskej útok spískal on. Čekal jsem, učil se, cvičil. A před dvěma lety jsem konečně vypátral, kde se ten hajzl schovává. Ku*va, musím uznat, že to byla docela dobrá skrýš, ale ne dost dobrá. A tan starej EMOuš byl taky docela dobrej, ale NE DOST DOBREJ!” zařval drobný kluk, až všichni nadskočili. Pak se obrátil na Konan, která si zaraženě skládala novou růži do vlasů.
“Tím jsem, krásko, odpověděl na tvoje dotazy co jsem, ku*va, zač a kde je Madara. A proč jsem se k vám nasomroval? To je taky docela jednoduchý – potřebuju někoho, kdo se nebojí Konohy ani jejího Hokage, kdo se netřese před těma grázlama, co si říkají shinobi a přitom se vykašlali na ubohý mimino. Potřebuju vás – Akatsuki – hustý týpky, kteří mi pomůžou tu zas*anou vesnici konečně zničit!”

Županová parta na něj koukala jak na zjevení. Tady, přímo před nimi seděl někdo, kdo jen tak mimochodem zabil Madaru. Jen tak mimochodem žvatlal něco o nejsilnější dědičné schopnosti a jen tak mimochodem se právě pasoval na jejich šéfa. Peinovi se to vůbec nezamlouvalo. Jak by mohl takovej mrňous velet místo něho?
Itachi zas marně vzpomínal na klan Yamaue. Nemohl si uvědomit, že by taková rodina kdy v Konoze žila...
Kakuzu přemýšlel nad tím kekkei genkai. Může snad existovat něco silnějšího než sharingan nebo rinnegan?
Kisame byl pro změnu naštvanej, že je mrtvej, sedí v pekle a poslouchá žvásty malýho kluka. Po chvíli to nevydržel a vyjel na Shisamu.
“Helejse, prcku. Když nás tak převelice potřebuješ, tak proč jsi nás nechal umřít? Kdyby ses se svým plánem vytasil dřív, mohla být ta otravná Listová dávno srovnaná se zemí!”
Zelenooký chlapeček se uculil jako neviňátko.
“Protože teprve teď vás mám tam, kde jsem vás chtěl mít. Na svým území, pod svou kontrolou. V pekle, v kotli (viz. Sasori), ve sklenici od okurek (chudák Hidanův mozeček). Jestli se odtud chcete dostat, budete mě muset poslouchat, ku*va!”
“Takže co?” zeptala se jako vždy prostořeká Konan. “Oživíš nás, nebo ne?”
“Možná jo a možná taky ne, záleží na tom, jak se budete chovat,” ušklíblo se světlovlasé stvoření.
“Ty malej, drzej,” vyjel na něj Kakuzu. “Já tě srovnám, ty skřete!”
Shisama se postavil, ledabyle si vyhrnul rukávy své temně zelené bundy a v očích stejné barvy se zlověstně zablýsklo.
“Jen pomalu, sestehovanej! Proti mýmu kekkei genkai nemáš šanci, ku*va!”
“Být tebou, tak si nejsem tak jistej,”
zavrčel vrchní skrblík a strhl ze sebe plášť, pro volnější pohyb.
“A víš že Madara říkal to stejný?” zasmál se chlapeček, vysunul levou nohu dopředu a vytočil se v bocích. Pak ohnul levou ruku v lokti a překřížil ji přes nataženou pravačku...

Tak jak je to vlastně se Shisamou? Je vážně tak dobrej jak se dělá? Co je zač to jeho kekkei genkai? Příliš mnoho otázek v příliš krátké době. Budete si muset jako vždy počkat, protože příště bude další vyprávění na radnici. Kabuto nás obeznámí s potupnou smrtí nejslavnější renegátské bandy ve světě shinobi...

Všem moc děkuju za pochvalné komenty. Teší mě váš zájem o mé šílené výplody. Jen bych chtěla znova připomenout, že Shisama nemluví sprostě proto, že bych se v tom nějak vyžívala. Nemůžu za to, on holt vyrostl v pekle a tam moc slušných lidí nepotkáte. Laughing out loud
Jo a co se týče toho obrázku - načmárala jsem ho, když jsem potřebovala zabít onen úděsně dlouhý čas, než se stáhne další díl Naruta. :)

4.962265
Průměr: 5 (53 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Pilika
Vložil Pilika, Pá, 2008-12-26 15:22 | Ninja už: 5625 dní, Příspěvků: 209 | Autor je: Prostý občan

super-dokonalý! a jestli takhle čmáráš tak bych ráda věděla jak kreslíš!?

SUUPER!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele EmiLi-Sasori
Vložil EmiLi-Sasori, Út, 2008-12-02 18:10 | Ninja už: 5654 dní, Příspěvků: 204 | Autor je: Prostý občan

Supeer Ku*va! xD

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, St, 2008-10-15 16:10 | Ninja už: 5921 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

trochu jsem nepobrala, co to ten kluk z pekla dělal na konci ale nevadí... Laughing out loud

Mozek Hidan horlivě přikyvoval. Tohle mě ale nehorázně dostalo. Laughing out loud totálně mi to připomnělo Listera z Red dwarf xD prostě drsný

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, St, 2008-10-15 22:40 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Eh... mno... Shisamův bojovej postoj, jo? Laughing out loud Mno... jak bych to... víš jak se dělá takové to sedátko pro zraněné? Když natáhneš pravou ruku, pak se levou chytíš za loket a tou pravou rukou chytíš levý loket toho co stojí proti tobě? LOL jsem se do toho ještě víc zamotala... ti to ukážu až se potkáme, okiš? Laughing out loud

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, Čt, 2008-10-16 08:40 | Ninja už: 5921 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

aháááá to je teda zajímavé... Laughing out loud zajímavý postoj

Obrázek uživatele Ikkai Xinji
Vložil Ikkai Xinji, So, 2008-10-04 22:02 | Ninja už: 5661 dní, Příspěvků: 710 | Autor je: Prostý občan

To bylo prostě super-mega-úžasný! Laughing out loud

Můj výčet FF, Deviantart

Obrázek uživatele IamShy.Not_Scared
Vložil IamShy.Not_Scared, Út, 2008-09-23 11:03 | Ninja už: 5777 dní, Příspěvků: 406 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Ku*va, to je dobrý, fakt ku*va! Jdu na další díl, ku*va. xD

btw. nice job. well done. ku*va. Laughing out loud

"And the wild regrets, and the bloody sweats, none knew so well as I: for he who lives more lives than one more deaths than one must die."
Má FF série,Aktuální (<---lol) díl: 18


Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, So, 2008-09-20 16:03 | Ninja už: 5854 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

uužasný!:Dbože ty hlášky ja nemužu!já už si našla oblíbenou postavu:Hidanuv mozek xDjak te to proboha mohlo vubec napadnout?
nebo: Schůze teroristů už skončila, právníci jeli na výlet do očistce a politici mají rezervaci na šestou večerní, takže volno...”
Tak s temi politiky máš uuplnou pravdu xDJinak sem dost zvedavá na exTobiho Kekkei genkai xDSem si neni jistá co to bude protože u tebe se muže stát cokoli:D

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, Čt, 2008-07-31 09:37 | Ninja už: 5874 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

Ex-Tobi je supeeer!

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Čt, 2008-07-24 17:48 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Miláčci moji věrní čtenáři. Smiling Ani nestíhám děkovat, já jsem ale ostuda. Sad
Tak to doháním teď zpětně: ARIGATOU GOZAIMASU!
styron: za Shisamu faaaaakt nemůžu *škoda, že tu neni smajlík se svatozáří*

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Čt, 2008-07-24 17:44 | Ninja už: 5749 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Naprosto jedinečný. Ex-Tobi je sprostej jako dlaždič, ale dá se to přežít Smiling A na to jeho kekkei genkai jsem taky zvědavá Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele také to škvrnité
Vložil také to škvrnité, St, 2008-07-23 15:54 | Ninja už: 5755 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

hAnko si naj naj naj naj...dalsia skvelá cast

Cheetah2 sa premenovala na "Také to škvrnité"

Živtoné motto: Či už leješ mlieko do sita, alebo do pohára, výsledok je ten istý- ROZLEJEŠ! Tak sa s tým neser a napi sa z krabičky Eye-wink Laughing out loud


Neuznávam Jashina, uznávam Pomelo
Hrdá členka ZUUACFL xD
Som totálne sivo/bielo-vlaso filná: Kakashi-filná, Chika-filná, Toushiro-filná, Hidano-filná, Black Star a Soul Eater-filná, Zero-filná...

Obrázek uživatele Larten
Vložil Larten, Ne, 2008-07-20 21:12 | Ninja už: 5795 dní, Příspěvků: 566 | Autor je: Prostý občan

No jo, u tebe se člověk prostě nemusí bát, že by jsi ho někdy zklamala. Smiling Já už vlastně ani nevim, jak ti mam vyjádřit dík za to, že píšeš a za to, že seš

Moje NEJOBLÍBENĚJŠÍ FF - Extra long! 20th is coming! Finally! by Lilgaara
Njelepší FFkáři - hAnko, Lilithka, sorafay, Takari, Lilgaara, ... uf, to by bylo moc na dlouho, je jich fakt neskutečně moc! Laughing out loud
Jsem Hidanofil, Kibofil, Temarifil, Hinatofil, Gaarofil, Peinofil,... a věrný Jashinista xD

Obrázek uživatele Sobaku no Gaara
Vložil Sobaku no Gaara, Ne, 2008-06-15 07:25 | Ninja už: 5776 dní, Příspěvků: 118 | Autor je: Prostý občan

och my jashin, to je drsný xD T6obi bude Leader Akatsuki xD

Obrázek uživatele ino..yamanako
Vložil ino..yamanako, Čt, 2008-06-12 17:41 | Ninja už: 5843 dní, Příspěvků: 18 | Autor je: Prostý občan

dobrý jen tak dál

Nikdy se Nevzdejte toho,v co věříte!!

Obrázek uživatele hafikiller
Vložil hafikiller, St, 2008-05-14 07:29 | Ninja už: 6013 dní, Příspěvků: 56 | Autor je: Prostý občan

tyvoeee hafo lolezníííí Smiling

Obrázek uživatele Haruko Hime
Vložil Haruko Hime, Pá, 2008-05-02 09:49 | Ninja už: 6171 dní, Příspěvků: 961 | Autor je: Prostý občan

YEAH! Je to pořád lepší a lepší *Thumbs up*

Obrázek uživatele seia uchiha
Vložil seia uchiha, Pá, 2008-04-25 13:53 | Ninja už: 5908 dní, Příspěvků: 212 | Autor je: Prostý občan

uaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to uz musel byt konec????????? to mi vstrci robia naschval ze vsetko konci tak napinavo fnuk pohni si y pokrackom pllllllllllllllllllls

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Pá, 2008-04-25 06:01 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Tak co další? ^^;

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele TsuchiKim
Vložil TsuchiKim, So, 2008-04-19 23:52 | Ninja už: 5859 dní, Příspěvků: 747 | Autor je: Prostý občan

super jen bych omezila Tobiho, vlastně Shisameho ku*va

dlouho jsem tu nebyla, ale snad se to zase změní a doženu staré resty Smiling *těší se na ty "své" autorky*

"kniha" Ninža z druhého patra? Jedině za trest! více - proč já tomu vlastně dělám reklamu? Puzzled

jsem členem Spolku žroutů knih (itadakimááás), naše závislost a rychlé čtení je přímo legendární, kdo by se chtěl přidat ať kontaktuje Akumakirei

napsala jsem recenzi na Black Cat, ale nevím jestli se tím mám chlubit Smiling
a pokračovala s recenzí NO.6

jsem členem FC Cinkl, FC Yuki Kaze-san a FC tepeyollotl

všude narážím na to, že 92% teenagerů poslouchá hip hop a pokud patřím do zbylých 8%, ať si to přidám do podpisu, ale je zajímavý, že to má polovina konohy a mém okolí to poslouchá pouze jeden člověk :D

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Pá, 2008-04-18 19:12 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

*skanduje*DALŠÍ, DALŠÍ, DALŠÍ! XD

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Út, 2008-04-15 17:23 | Ninja už: 6008 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

he he he, už sa teším na pokračovanie, som fakt zvedavá na tú jeho kekkei genkai:))


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Ne, 2008-04-13 14:59 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Jáj, to... to je bomba XD Nemůžu z toho vůbec... XD

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Ne, 2008-04-13 12:39 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Jéé, ilustrovaný vydání ^^
Btw, chudak Madara xD
Skvely jako vzdy xD exTobi jede Laughing out loud

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Alea
Vložil Alea, So, 2008-04-12 22:32 | Ninja už: 5905 dní, Příspěvků: 950 | Autor je: Prostý občan

XDDDDD mě se strašně líbil úsek, kde ex Tobi vyjmenovával místa, kde se Akatsuki nacházej XDDDD sklenice vod okurrek mě odrovnala XDDD a celý to je prostě supeeeer =D a ty hlýšky s právníkama a politiky XDDD holkaaaa, tě fakt baštím XD a děsně se těším na příští díl XDD doufák že budeš moooc hooodnááá a bude rychloo =D bo nefim, co budu dělat XD když on oto je tak dokonale ujetý =D XD

Obrázek uživatele KatuSHka
Vložil KatuSHka, So, 2008-04-12 20:07 | Ninja už: 5857 dní, Příspěvků: 189 | Autor je: Prostý občan

fakt super už se těšim Laughing out loud

...

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, So, 2008-04-12 15:57 | Ninja už: 5879 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

SUPER!!!

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, So, 2008-04-12 15:03 | Ninja už: 5967 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

OMG to je geniální xDD překvapivý vývoj (ale takové hanění Madary....asi se naštvu xDDD) zajímá mě co má za kekkei genkai xDD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, So, 2008-04-12 15:08 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

To mě taky....to bude nějaká super-ptákovina Laughing out loud
Super díleček Laughing out loud

Obrázek uživatele Irmicka
Vložil Irmicka, So, 2008-04-12 13:53 | Ninja už: 6161 dní, Příspěvků: 290 | Autor je: Prostý občan

To je skvělý!!!!!!!!!! Lol!!!!!!!

Nothing is True and Everything is Permitted.
Bublina a zombie jsou krásná slova.