manga_preview
Boruto TBV 08

Chlapec z pekla 6 - Jak Sasuke sejmul Itachiho

Takže po menší pauze je tu pokračování... Trochu jsem ho natáhla, protože TOHLE se zkrátka nedalo rozdělit do dvou dílů, dattebayo! No posuďte sami...
P.S. Riki, půjčila jsem si tvou verzi Sasukeho oblíbené hlášky ("ájm en evendžr"), snad to nevadí. Mně se zkrátka děsně líbí, máš bezva nápady, dattebayo! ;)

Naši hrdinové společně opustili čtvrť Hirajuku a pomalým rozvážným krokem směřují po hlavní třídě k radnici...

Naruto a Sasuke stále podpírali chudáka Jiraiyu, kterému se po nervovém vypětí třásla kolena. Ale není se čemu divit, už na to má věk, že jo. Tsuna kráčela zavěšená do Orouše a smáli se jak puberťáci. Kabuto je následoval jako stín s nosem zabořeným do stránek Flirtovacího ráje. Občas škobrtnul o nějakou nervonost na silnici, ale vždycky to ustál. Od doby, co přišel o brýličky si vypěstoval docela solidní smysl pro rovnováhu. V bočních ulicích se to hemžilo zvědavým lidem, který se toužil dozvědět, proč došlo k tomuto slavnému návratu. U radnice je ovšem čekalo veliké zklamání, neboť sotva šestičlenná skupinka vešla dovnitř, velké dveře se znakem listu za nimi zapadly. Vesničanům nezbylo, než vzdychnout, pokrčit smutně rameny a odebrat se do svých domovů. Pár vytrvalců se ale usadilo na schodech, na lavičkách či na kašně a s nadějí vzhlíželi k otevřenému oknu pracovny Godaime Hokage.

Když vešli do kanceláře, Tsuna se pustila Orouše a zaujala místo v čele stolu. Ostatní se rozmístili na zbývající židle, jen Jiraiya byl uložen do stabilizované polohy na gauč, protože mezitím upadl do komatu. Tsunade hrála důležitou a významně se rozhlížela po nesourodé čtveřici.
Jako vždy hyperaktivní Naruto nevydržel ani chvíli v klidu. Pořád se ošíval, drbal se ve vlasech, nebo si pod stolem nenápadně tvořil malé Rasengany.
Sasuke se tvářil velice otráveně, jak to měl ve zvyku. Upíral na Tsunade pohled typu “jsem-mstitel-který-se-pomstil-tak-mě-obdivujte”, zatímco si upravoval svou fialovou mašli.
Kabu neochotně odložil oranžovou knihu a rozhlížel se po pracovně. Zdálo se, že ho velice zaujal Tsunadin diplom z lékařské fakulty. Bohužel na něj nemohl pořádně zaostřit. Zkusil si posunout brýle na nose a když nahmatal jen prázdný vzduch, začal nešťastně popotahovat.
Oroksicht s přitoublým úsměvem hleděl z okna (nebo se aspoň snažil, aby to tak vypadalo, ale všem přítomným bylo jasné, že zírá Páté do výstřihu).
Tsunade zhluboka vzdychla, založila si ruce na... ehm... jak to říct... na předním nárazníku a zeptala se: “Tak kdo z vás mi řekne, jak to vlastně bylo?”
Naruto, který se na to vyprávění třásl jak Akamaru na granule nezaváhal ani vteřinu a spustil...

“Jak víte, Tsunade-sama, před pěti měsíci jsem se definitivně rozhodl, že Sasukeho zachráním. Předtím jsem trochu váhal, dattebayo, protože Sasuke nevypadal, že by o záchranu nějak extra stál...”
Při těchto slovech sebou mladý Uchiha škubnul a vyslal blonďákovým směrem vražedný pohled, ale ten si ho nevšímal, zcela zaujat svým příběhem...
“Takže jsem si sbalil pár nejnutnějších věcí - kunaie, shurikeny, nějaký svitky, hafo instantních ramen, kartáček na zuby a náhradní spodní prádlo, dattebayo! Pak jsem se vydal na cestu. U brány mě stopli Izumo a Kotetsu... Sakra! My jsme je tam nechali svázaný!!!” vykřikl a začal se hystericky smát při představě, kterak sebou opilí strážci zmítají na zemi s roubíkem v puse. Tsunade se zamračila a zavolala svého hlavního poskoka – Shizune. Malá černovláska vrazila do kanceláře jak tornádo do Texasu, v závěsu za ní růžovoučká sviňucha TonTon.
“Naruto,” pravila Pátá a přísně přivřela krásné mandlové oči, “teď mi řekni, co přesně jste těm dvěma provedli.”
Slova se však ujal Kabuto.
“Jsem je trochu svázal, no. Můžou si za to sami. Ten maník s emo patkou mě kopl do kou... mě kopl a ten druhej ožralec děsně vřískal, to se nedalo vydržet...”
Shizune se usmála, uklonila se Tsuně, popadla prasátko a šla zachraňovat nebohé Chuuniny pod vlivem alkoholu.
Naruto se tvářil, že k žádnému přerušení jeho poutavé historky nedošlo, rozepnul si mikinu a pokračoval: “Ptali se mě, kam se chystám, tak jsem odpověděl, že je jim po tom hov..., dattebayo! Ten střapatej pošuk mi odpověděl, že pokud se chci ještě nadlábnout ramen, tak bych měl zavřít klapačku. Vypláznul jsem na něho jazyk, dattebayo. To ani v nejmenším nečekal, takže se přestal tvářit výhružně a ještě mi to pako popřálo šťastnou cestu, hahaha! Vydal jsem se do Zvučné. Za prvním stromem na mě vyskočil Konohamaru a vykřikoval, že jde se mnou, ale já se nechtěl zdržovat, dattebayo. Tak jsem ho pověsil za šálu na nejbližší větev a šel dál. Ještě po dvou kilometrech jsem slyšel, jak mi vyhrožuje odpornou smrtí. Poslední, co jsem zaslechl bylo, že se stane Hokagem dřív jak já. Nemá šanci, dattebayo! No ve Zvučné nikdo nebyl, tak jsem si řekl, že Orochimaru asi vyhlásil podnikovou dovolenou. Pro radost jsem zdemoloval pár domů Rasenganem a dal si sváču. Přitom se mi hlavou honilo, kam se jen mohli všichni zašít. Napadaly mě pěkný kraviny, dattebayo. Pak jsem si uvědomil, že Ori je sice pěkně vychc... vychytralej, ale génius to zrova neni, sorry, kámo,” obrátil se Naruto na hadího slizouna, který nesouhlasně vrtěl hlavou.
“No a tak jsem zamířil na první místo, který mi přišlo na mysl. Tím místem byla stará elektrárna kousek od Otogakure. Říkal jsem si, že tam by se hadům mohlo líbit, protože je tam sucho a teplo. Nebojte, to nemám z vlastní hlavy,” usmál se blonďák, když viděl podezíravé pohledy ostatních, “něco o hadech mi kdysi vyprávěla Sakura.”
“Sakura,” zasyčel Oroksicht, “tu jsem měl taky zabít... To jsem nevychytal.”
Všichni se zasmáli a Naruto pokračoval ve svém projevu.

“Bylo to tam pěkně hnusný. Rozbořený zdi obrostlý břečťanem a jinou plevelí. Rezavej generátor, hnijící sloupy padlýho vedení, spousta havěti a hroznej smrad, dattebayo. Když jsem vešel dovnitř, ovanul mě ještě větší puch. Něco mezi zkaženýma vejcema, kyslým mlíkem a tejden starýma fuseklema, dattebayo. Navíc tma jak v pytli... a jediný, co jsem si nepřibalil do batůžku byla baterka. Sebral jsem na zemi nějakej klacek, obalil ho suchou trávou a namočil do kaluže podezřelé tekutiny poblíž generátoru, která se tvářila jako olej. Pomocí dvou šutrů se mi podařilo vykřesat oheň a zapálit improvizovanou pochodeň...
“Damare!” přerušil ho Sasuke. “To mi připadá spíš jako epizoda z MacGyvera, než jako pravdivé putování ubožáka Uzumakiho.”
Naruto se chtěl urazit, pak ale mávnul rukou a vyplázl na Sasukeho jazyk. Orouš se zasmál a na oplátku vypláznul ten svůj.
“Tvumfnul fem tě,” zašišlal spokojeně. “Můj javyk je nejdelfí na felým fvětě, hahaha!”
“Nebuď nechutnej,” řekla Tsunade a flákla ho po hlavě prázdnou lahví od saké. “Jen dál Naruto, povídej, začíná to být napínavý.”
“Takže uvnitř to smrdělo hůř než venku a byla tam tma. Protože bohužel nejsem MacGyver, vylovil jsem z tašky svou baterku a posvítil si do nejbližšího kouta. Válely se tam nějaký hadry, pár svlečených hadích kůží a jiných hnusáren, dattebayo. Šel jsem dál. Dírou ve zdi se dalo proplížit do velice podezřelé a velice dlouhé chodby. Baterka mi byla úplně k hovn... na nic, protože světlo neproniklo ani na dva metry, dattebayo. Zakopával jsem o šutry, nebo co tam na té zemi bylo. Doufám, že to nebyly krysy, i když teď už je to vlastně fuk. Ale krysy prostě nesnáším, dattebayo. Nevim, jak dlouho mi cesta chodbou trvala, hodinky zásadně nenosím, protože bych si je stejně rozbil, tak na co. Už mě to přestávalo bavit...”
Kabuto zívnul.
“Nás už to taky přestává bavit, nemohl bys trochu přidat plyn? Řekni, jak se Orochimaru-sama tvářil, když jsi nás vyrušil při...” zarazil se šedovlasej kluk ve fialovým ohozu (fialová je vůbec Orinova oblíbená barva, všimli jste si?). Naruto se při té vzpomínce zasmál, nicméně pokračoval stejně rozvláčným stylem jako doposud.

“Na konci chodby se mihotalo světýlko, dattebayo. Zamířil jsem k němu a trochu mě rozklepala zima, i když tam spíš bylo vedro jak v Gaarově rodný vesnici v pravé poledne. Zhasnul jsem baterku a pomalu se blížil ke světlu... A pak jsem to uviděl, dattebayo!
Ta místnost byla vlastně sauna! No musím uznat, že docela nóbl zařízená, obložená teakovým dřevem, černý kamínka s uměleckým kováním, automaticky řízený ochlazování... No jo, ten úžasnej popis taky není z mojí hlavy, to jsem četl v jednom reklamním prospektu! A přestaňte se ksichtit, nebo vám to nedovykládám, Tsunade-sama! ....... Pořádně jsem se rozhlídnul a co nevidim. Orochimaru seděl uprostřed místnosti v pohodlným ratanovým křesílku a zaníceně rozprávěl se Sasukem o nejnovějším modelu Ferrari. Za ním stál Kabuto s hřebenem v ruce a česal mu vlasy, no fakt pohled pro bohy, dattebayo! Všichni tři měli kolem pasu ručníky, jinak nic. Pak mě Kabu zmerčil a zavřeštěl jak pavián. Oro se snažil tvářit drsně, viď,”
mrknul blond jinchuuriki Orinovým směrem, ten ale vzdorovitě odvracel hlavu a pod nos si frflal něco o zneuznání jeho krásné figury, kterou Naruto opomněl náležitě popsat.
“Snažil se tvářit drsně, ale vzhledem k situaci to tak nevypadalo, dattebayo. Jeho výraz spíš připomínal výraz děcka, který přistihli při krádeži čokolády v cukrárně, hahaha, dattebayo! Sasuke byl oproti očekávání docela rád, že mě vidí. Hned se mě vyptával na vesnici, na všechny naše kamarády a dokonce i na Sakuru, což bylo už hodně divný, dattebayo. Pak se ale urazil, když jsem se ho zeptal, jestli už ráčil zabít svýho ctěnýho bratra. Zaprskal to svoje 'ájm en evendžr', rozhodil rukama a šel trucovat ke kamnům. Z toho mi bylo jasný, že ještě pořád ne. Orochimaru vstal, přišel ke mně a upřel na mě ten svůj hadí zrak. Někdy mám z něho fakt husí kůži, dattebayo! Ale ne vždycky,” dodal rozhodně, když si Orocháč radostně zamnul ruce.

“Tak jsme tam stáli naproti sobě a on najednou povídá: 'Hele, mrňousi, co kdybysme zakopali válečnou sekeru? Mě už ty věčný boje nebaví. Proč myslíš, že se tady zašívám? Rozpustil jsem Zvučnou, už se mi nechce hrát na vojáky. Možná jsem na to starej, nebo nevim, co mě to popadlo, každopádně si vem Sasukeho a běžte, nebudu vám bránit.' Byl jsem z toho úplně paf, dattebayo! Oroksicht, náš největší nepřítel se mi tady vyznává ze svojí nechuti k bojům. To by dorazilo každýho, dattebayo... No ale říkal to tak vážně, že jsem mu to uvěřil. Jenže v tom se ozval Sasan, že nikam nepude, dokud nedotáhne do konce tu svou pomstu. Nejradši bych ho zabil, dattebayo, ale co se dalo dělat. Ještě hoďku jsme se saunovali, a pak se vydali na lov Akatsuki...”
Narutovi vyschlo v krku, tak se napil ze sklenice, co stála na stole. Po několika hltech zjistil, že je to saké a notnou chvíli kuckal. Tím probudil Jiraiyu, který se s trhnutím posadil. Nechápavě se rozhlížel, než zjistil, kde vlastně je. Pak si zase lehnul a řekl: “Jen povídej, Naruto, já tě poslouchám.”
Naruto si naposledy odkašlal a chraptivým hlasem pokračoval.

“Blížili jsme se k doupěti Akatsuki. Je to docela trapas mít tajnou základnu v blbé jeskyni na kopci, kde ji uvidí každej sedlák, co jde náhodou kolem, dattebayo. Ale tím odbočuju... Takže když jsme tam dorazili, měli jsme štěstí. Itachi a Kisame hráli na trávníku před jeskyní bedminton. Když nás uviděli...”
“CHRRRR! Jo, zlato, dáme si spolu horkou koupel... CHRRRRR!”
ozvalo se z gauče.
“To je fakticky prasák,” povzdychnul si Sasuke a Kabuto se chlámal, div nezahučel pod stůl. Tsunade s Orim se na sebe útrpně podívali, ale pak se museli smát taky, protože takovýhle výstupy k jejich parťákovi zkrátka neodmyslitelně patřily.
“Uviděli nás,” začal zase Naruto a pozoroval klidné oddechování svého senseie. “Kisame okamžitě sprintoval dovnitř pro svůj blbej šupinatej nožík, zatímco Itachi na nás zíral v němým úžasu. Divil se tak moc, že si dokonce zapomněl odhrnovat vlasy z čela, dattebayo. Sasuke využil momentu překvapení, vyrobil si Chidori a s řevem se vrhnul vpřed. V běhu se mu však rozvázla ta úděsná mašle, co nosí kolem pasu a právě když dorazil k Itachimu, tak o ni zakopnul. Pád to byl ale krásnej, dattebayo. Slítnul přímo na svýho bráchu, kterej stál jen kousek od stěny jeskyně. Tak se milej Itachi fláknul hlavou o ten tvrdej šutr a bylo po něm, dattebayo!”
Tsunade se neubránila pobavenému ušklíbnutí: “Takže i když to byla nehoda, tak se dá v podstatě říct, že Sasuke vykonal svou pomstu...”
“Jo, jo,” přitakal vytlemený Oro. “Sasuke sejmul Itachiho.”

Bude se Sasuke hodně vztekat za to, jak si z něj všichni dělají srandu? Jak to bylo s ostatními členy “Úsvitu” a kdy Kabuto přišel o brýle? Na to si budete muset ještě chvíli počkat, protože příště se zas na skok zastavíme v pekle... :P

4.933335
Průměr: 4.9 (60 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Naruto Uzumaky7
Vložil Naruto Uzumaky7, Út, 2011-02-01 18:41 | Ninja už: 5241 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Prostý občan

Jsem smichy mrtva! Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud

Obrázek uživatele Haruka Kasumi
Vložil Haruka Kasumi, Ne, 2009-11-22 00:59 | Ninja už: 5394 dní, Příspěvků: 401 | Autor je: Prostý občan

Jashin, chudák Itachi, taková debilní smrt XD

Můj deviantART
Teidu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele yuunaish
Vložil yuunaish, Po, 2009-01-26 23:02 | Ninja už: 5774 dní, Příspěvků: 119 | Autor je: Prostý občan

nemám slov Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, So, 2008-09-20 16:53 | Ninja už: 5876 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Já už fakt nevím co napsat!“Tvumfnul fem tě,” zašišlal spokojeně. “Můj javyk je nejdelfí na felým fvětě, hahaha!”to opravdu haha to bylo dokonalý!xD
A to Dattebayo! tam fakt sedelo dattebayo!Laughing out loud

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele Laterie
Vložil Laterie, Pá, 2008-08-22 00:54 | Ninja už: 5834 dní, Příspěvků: 681 | Autor je: Prostý občan

Chudák Itachi. To bolelo zrejme viac, než Sasukeko elektrické šoky Smiling

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Čt, 2008-08-07 15:23 | Ninja už: 5862 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Bezvadný, jdu honem na další!
*na tváři vytlemený výraz*

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, Čt, 2008-07-31 10:30 | Ninja už: 5895 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

Ha! Tak tady jsem skončila... omílám pořád jak je to super ale nic jinýho nedokážu napsat...*tlemí se tak že jí mozek nepracuje*

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele Larten
Vložil Larten, Ne, 2008-07-20 21:44 | Ninja už: 5816 dní, Příspěvků: 566 | Autor je: Prostý občan

Na tak krásnou FF si klidně počkám Smiling ikdyž nemusim Laughing out loud

Moje NEJOBLÍBENĚJŠÍ FF - Extra long! 20th is coming! Finally! by Lilgaara
Njelepší FFkáři - hAnko, Lilithka, sorafay, Takari, Lilgaara, ... uf, to by bylo moc na dlouho, je jich fakt neskutečně moc! Laughing out loud
Jsem Hidanofil, Kibofil, Temarifil, Hinatofil, Gaarofil, Peinofil,... a věrný Jashinista xD

Obrázek uživatele Lilgaara
Vložil Lilgaara, Pá, 2008-06-06 16:53 | Ninja už: 5892 dní, Příspěvků: 488 | Autor je: Prostý občan

ten konec o zabití Itachiho je fakt něco Laughing out loud

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Čt, 2008-07-24 17:58 | Ninja už: 5770 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Souhlas, ten konec a celá ta historka byla suprová Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele hafikiller
Vložil hafikiller, Út, 2008-05-13 20:31 | Ninja už: 6035 dní, Příspěvků: 56 | Autor je: Prostý občan

no strucne receno WOW a at zije hAnko

Obrázek uživatele Haruko Hime
Vložil Haruko Hime, Út, 2008-04-29 21:09 | Ninja už: 6193 dní, Příspěvků: 961 | Autor je: Prostý občan

Úžasný! Naprosto dokonalej díl a řezala jsem se nonstop Laughing out loud

Obrázek uživatele TsuchiKim
Vložil TsuchiKim, So, 2008-04-19 22:13 | Ninja už: 5881 dní, Příspěvků: 747 | Autor je: Prostý občan

tak tenhle díl je zatím nejlepší Smiling

dlouho jsem tu nebyla, ale snad se to zase změní a doženu staré resty Smiling *těší se na ty "své" autorky*

"kniha" Ninža z druhého patra? Jedině za trest! více - proč já tomu vlastně dělám reklamu? Puzzled

jsem členem Spolku žroutů knih (itadakimááás), naše závislost a rychlé čtení je přímo legendární, kdo by se chtěl přidat ať kontaktuje Akumakirei

napsala jsem recenzi na Black Cat, ale nevím jestli se tím mám chlubit Smiling
a pokračovala s recenzí NO.6

jsem členem FC Cinkl, FC Yuki Kaze-san a FC tepeyollotl

všude narážím na to, že 92% teenagerů poslouchá hip hop a pokud patřím do zbylých 8%, ať si to přidám do podpisu, ale je zajímavý, že to má polovina konohy a mém okolí to poslouchá pouze jeden člověk :D

Obrázek uživatele vrahoun
Vložil vrahoun, Ne, 2008-04-13 19:26 | Ninja už: 5918 dní, Příspěvků: 100 | Autor je: Prostý občan

"Malá černovláska vrazila do kanceláře jak tornádo do Texasu, v závěsu za ní růžovoučká sviňucha TonTon." tak hlasky tohohle typu by se meli zakazat protoze me mama chce zabit za to ze jsem z tech vecnejch vytlemu uplne rozvyklal zidli.....

Pravá pýcha ninji není to jak žil ale jak zemřel.

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Ne, 2008-04-13 19:32 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Tak mě chce mama zase zabít za to, že tyhle blbosti vymýšlím ve čtyři ráno. Laughing out loud

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, Ne, 2008-04-13 19:39 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

No tak i matky máme podobný. Já taky musim psát brzo ráno. Jo jinak skvělej díl, moc jsem se bavil a užil si ho. Mám, co dohánět.

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Ne, 2008-04-13 13:35 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Další, další, další! XD

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Ne, 2008-04-13 13:29 | Ninja už: 5888 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud
Ou ... Jak sem se smala, tak sem se nohou kopla do stolu xD
Dokonala pomsta xD Ale Sasuke by se mel naucit vazat si tu masli na dvakrat, to precejenom dyl vydrzi, mam to overeny Laughing out loud
A Naruto je rozenej vypravec, fakt ze jo xD

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele seia uchiha
Vložil seia uchiha, Út, 2008-04-08 11:14 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 212 | Autor je: Prostý občan

asi nebol najlepsi napad citat to v skole hm. ale musim uznat ze to bolo super

Obrázek uživatele Dogcum
Vložil Dogcum, Pá, 2008-04-04 17:41 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 40 | Autor je: Prostý občan

To je fakt SUPER!!!!!!!!!Bojím se,že se zachvíly udusím smíchy.Neskusila bys napsat niakou knihu?Máš fakt talent.

Obrázek uživatele Arya
Vložil Arya, Čt, 2008-04-03 20:42 | Ninja už: 5884 dní, Příspěvků: 88 | Autor je: Prostý občan

paráda Laughing out loud chudák Itachi...Laughing out loud
________________________________
Niečo z mojej hlavy: http://www.konoha.cz/?q=node/23624

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Čt, 2008-04-03 19:28 | Ninja už: 19832 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Tak to je krutý! Itachi vyvraždí celej svůj klan a pak se flákne o pitomej šutr protože na něj spadne jeho brácha Laughing out loud no comment

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Čt, 2008-04-03 09:45 | Ninja už: 6030 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

tak ten koniec bol skvelý, takto chudáčik Itachinko zomrel....ale tie Sasukeho hlášky ako 'ájm en evendžr' a ostatné, živo si to dokáže človek predsaviť ako to vraví s tým jeho namysleným výrazom v tvári:))


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Po, 2008-04-07 03:52 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Jo, ráda bych podotkla, že právě "ájm en evendžr" jsem si vypůjčila od Riky-chan. Takže pochvala za tuto vtipnou vtipnost patří jen a jen jí. Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Stax
Vložil Stax, St, 2008-04-02 23:12 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 93 | Autor je: Prostý občan

arghh... dost mi zralo nervy to "dattebayo", sice to sam pouzivam, ale neviem ci vies (Smiling), ze sa da pouzivat aj inac-ttebayo (asi takto) Laughing out loud

ale inac som sa cez to prekusal a bola to sranda-ttebayo

kedy bude pokracko?

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Čt, 2008-04-03 00:31 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

A mně se právě ta delší verze "Dattebayo!" líbí, dobře se tím prodlužuje text. Laughing out loud Nooo, pokráčko, to fakt nevim, až mě zas něco napadne...

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Swooki
Vložil Swooki, St, 2008-04-02 19:15 | Ninja už: 6004 dní, Příspěvků: 393 | Autor je: Prostý občan

nechci te urazit, ale nejdrive jsi psala ze naruto si nevzal baterku tak nejakej kus klacku zapalil a pak o kusek dal "poletoval" vesele s baterkou!!! takze mozna jsem to nepochopila a mozna mensi sek z tvoji strany ale jinac dobry!!!
A jeste jeden (asi hodne blbej dotaz) ale co je to (znamena) dattebayo??? Pac to fakt nevim a porad na tim faram!!!

Máte rádi shounen-ai či yaoi, ale neumíte tak dobře anglicky, tak se podívejteSEM

Obrázek uživatele ivy
Vložil ivy, St, 2008-04-02 19:32 | Ninja už: 5939 dní, Příspěvků: 319 | Autor je: Pěstitel rýže

Ja som si to vysvetlila takto:Naru sa chvastal aký je šikovný- potom čo ho Saku zrušila vyklopil pravdu Eye-wink a dattebayo je len fráza v ktorej hlboky význam hladat netreba (ale sedí mu nie? Eye-wink



"We keep moving forward, opening new doors, and doing new things, because we're curious and curiosity keeps leading us down new paths."

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, St, 2008-04-02 20:33 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Dattebayo, jak jsem se dočetla z různých zdrojů, znamená něco jako "To si piš, tomu věř, to je jasný." Laughing out loud A s tou baterkou je to takhle:
Naruto machroval, že si zapálil pochodeň, protože neměl baterku.
Sasuke mu řekl, že není MacGyver, tak ať laskavě nekecá.
(Kdybyste nevěděli, kdo je MacGyver, tak to je postava ze stejnojmennýho seriálu z 90. let. Maník, kterej si vezme kancelářskou sponku, žvejku a rám od kola a vyrobí z toho raketomet. Laughing out loud Stačí???? Eye-wink)
Takže Naruto radši přiznal barvu a řekl, že tu baterku měl.
Hotovo, howgh, domluvil jsem. Sticking out tongue

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Swooki
Vložil Swooki, St, 2008-04-02 20:38 | Ninja už: 6004 dní, Příspěvků: 393 | Autor je: Prostý občan

Diky za vysvetleni datt..., jinac ja se jen ptala a priznala ze to muze byt aj muj omyl takze prrr. tez vim co je MacGyver pac (bohuzel) tak mlada nejsem LOL!!! a diky ja se jen ptala!!!

Máte rádi shounen-ai či yaoi, ale neumíte tak dobře anglicky, tak se podívejteSEM