manga_preview
Boruto TBV 09

Tábor 15

Tak je tu 15 díl Tábora! Snad se vám bude líbit! Předpokládala jsem, že bude asi tak 20 dílů, ale já jsem teďka asi tak v půlce! Takže moje FF bude asi tak na 30 dílošů!

Po snídani následoval opět domorodý ritaál se skleničkou a vyžádáním pozornosti. Když se 3 Hokagemu konečně povedlo dostat se ke slovu, okamžitě začal mlet ještě rychleji než moje máti: ,,Tak spratcí! Rozhodli jsme se, že uspořádáme volejbalový turnaj! Holky proti klukům! Převlečte se do sportovního, vemte si něco k pití a hurá za hřiště!"
Všichni Hoka poslechli a zmizeli v pokojích ještě dřív, než jim Gai stihl připomenout, aby utřeli máslo, které někdo patlá po stole.
Netrvalo dlouho a na prašném hřišti už stála hromada holek, kluků a sem tam nějaký ten perverzák, kteří s napětím očekávali další informace od Hoka. KOnečně dorazila i Anko s Hanko a s nimi i Hok ( vypadal fakt legračně v těch červených šortkách a bílém nátělníku+ kšiltovka ). Postavil se do pozoru a zavelel: Stoupněte si do řady! Pěkně holky a kluci zvlášť! Nikdo se neopovažoval nic namítat, tak splnili to co Hok řekl. Pak mezi nimi prošli obě dvě sestřenky a vybrali pár šťastlivců, z kterých měl za 5 minut vzniknout volejbalový tým- holky zvlášť a kluci zvlášť. Ostatní useli být fandové.
Už stáli všici v domluvených pozicích, když Anko zapískala na píšťalku a do hřiště byl trochu nemoztorně vhozen míč. Zákařně ho vyrval Nejimu z ruky Sasuke a hodil ji přímo protihráči-Sakuře do xichtu. Sakura se naštvala a zrazena Sasukem, kterého tolik milovala si kecla na p***l a trucovala. Najednou se za zády ozvali fanoušci se svým ,,fůůůůj!" a ,,ty seš ale gentleman!" ,,Sakuro, to bylo milostné vyjádření trochu jinak!". To poslední Sakuře fakt zvedlo náladu a to ,,milostné vyjádřeí trochu jinak" vrátila Sasukemu i s úroky, ale on to nebral zrovna romanticky. Tak si chvíli pohazovali milostným míčkem, až se dostal konečně do ruky Gaaruškovi, který ho odmítal vydat ostatním dokud mu neslíbili, že mu po zápase koupijou nanuka. Až všichni odslíbili, míč se konečně dostal do oběhu. Skončil u Ten Ten, která to napařila Chojimu přímu do jeho tukových vrstev. Chojimu v břichu něco ruplo a vytáhl si zpod trička prasklý pytlík brambůrek. Protože se míč dotkl země, holky si připsaly bod. V tom se ozval naštvaní fanoušci mužského pohlaví v čele s Shinem. Strhl se ignorovaný boj pohlaví v publiku, ale na hřišti létali místo pěstí míče. Párkrát někdo bolestně vyjekl, až už se na to Tsunade prostě nemohla koukat a zápas zastavila. Bylo zrovna 1:1 tak se strhli rozepře kdo je lepší, jestli elegantní holky, nebo nadprůměrně dezorientovaní kluci. Nepovedený zápas zkončil a zase začala bitka: Chvíli se zdálo, že mají navrch kluci, pak zase holky...mlátili se hlava nehlava, do té toby než Gaara připomněl svého slíbeného nanuka. Všechno ztichlo a kluci i holky si doběhli pro peníze a pak prchali i s Gaarou do blízkého bufetu. Samo, že si Gaara dal Twister, který po pár vteřinách zkončil spadený v zemině, ale stejně si ho alespoň trochu užil- ten pocit vítězství a spokojenosti ho naplňovali natolik, že si ani nevšiml, že líže klacíček a ne zmrzlinu, která už je zašlapaná o tři metry dál.
Až si konečně Gaara uvědmil, že líže špejli, pokračovala debata jestli jsou lepší holky nebo kluci. Po čtvrthodinové hádce Neji rozhodl: ,,Ten, kdo provede nejlepší vtípek na někoho z dohližitelů, bude lepší!" Holky i kluci souhlasili, tak se šlo na akci- nejprve začali holky:
,,Sakuro, hlavně opatrně!" šeptla Ten Ten, když se se Sakurou a Temari blížili k Jiraiyvu pokoji. ,,Dej mi tu věc!" přikázala Temari Sakuře, která ji podala její šampon. Ten Ten zatím nepozorovaně vklouzla do Jiraiyova pokoje a rozhodla se ho nějak zabavit: ,,Nazdááreék!" šeptla JIraiyovi něžně do ucha a při tom se oklepala hnusem, když jí hlavou proběhla dost ohavná myšlenka. Temari mezi tím vklouzla do Jiraiyovi skříně a našla jeho šampon. Nalila do něj Sakuřin a zahladila stopy. Ten Ten vlepila Jiraiyovi hubana a co nejrychleji zdrhla.
Až všechny zmizeli na dámských toaletách, utřeli si zpocená čela, teda kromě Ten Ten, která si spíš utřela pusu. Pak šli ostatním ohlásit úspěšnost a to, že
,,Je řada na vás!" Vykřikla Sakura a ukázala na dost zaraženého Nejiho.

Jaký vtip si vymyslí kluci??? Jak děcké žerty opravdu dopadnou??? Co se bude dít dál??? To se dozvíte asi tak za dva nebo tři dny

5
Průměr: 5 (21 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Út, 2010-07-13 21:58 | Ninja už: 5527 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

kawai

Obrázek uživatele haylie_anne
Vložil haylie_anne, Po, 2008-04-07 19:12 | Ninja už: 5921 dní, Příspěvků: 157 | Autor je: Prostý občan

SUGOOI Laughing out loud

Obrázek uživatele naruto x sasuke
Vložil naruto x sasuke, St, 2008-04-02 19:48 | Ninja už: 5910 dní, Příspěvků: 208 | Autor je: Prostý občan

Chúďatko Tenten zaujímalo by ma ako na to Jiraya zareagoval.

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Út, 2008-04-01 09:22 | Ninja už: 6180 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

fakt super

Obrázek uživatele Natsumi
Vložil Natsumi, Po, 2008-03-31 19:51 | Ninja už: 6236 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Skvělí. :)Už se těším na další díl...

Obrázek uživatele Kurio
Vložil Kurio, Ne, 2008-03-30 18:29 | Ninja už: 5943 dní, Příspěvků: 279 | Autor je: Prostý občan

super

Obrázek uživatele IceSun685
Vložil IceSun685, Ne, 2008-03-30 18:27 | Ninja už: 6015 dní, Příspěvků: 934 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

Hrubé jen tak dál

Obrázek uživatele neterya
Vložil neterya, So, 2008-03-29 20:43 | Ninja už: 5872 dní, Příspěvků: 24 | Autor je: Prostý občan

sranda Laughing out loud

Obrázek uživatele Andra
Vložil Andra, So, 2008-03-29 20:34 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 304 | Autor je: Prostý občan

Tak to dík!!!

Obrázek uživatele Ta Gaara
Vložil Ta Gaara, So, 2008-03-29 20:33 | Ninja už: 5874 dní, Příspěvků: 99 | Autor je: Prostý občan

Hejiiiik to je faktiš dobré..XD