manga_preview
Boruto TBV 08

Tábor 10

Je tu už 10 díl mojí povídky Tábor! Sice bych se měla spíš učit na písemky a ne psát zábavné kraviny, ale to je fuk! Učení je mučení a zábava je prostě zábava, a o tom se přesvědčili i hrdinové z mé povídky, když dorazili z města do Tábora:

,,Haranti! Dávejte pozor! Jiraiya vám teď rozdá pár papírů, vy se je naučíte a po obědě na toto bude soutěž!" kecal Hok, když Jiraiya procházel kolem všech kunoichi, kterým koukal na pozadí, a snažil se maskovat svůj pohled štosem papírů. Všichni si od něj brali ty papíry i s kravinama, které na nich byly napsány a Jiraiya se zbavoval své deprese obvyklím způsobem ( alespoň on si to o těch jeho úchylárnách myslel ). ,,Co je to za krav.........ááááásný text?" zeptal se Kiba Hoka, který mu okamžitě začal vyličovat všechny podrobnosti ohledně té blbiny, kterou napsal. Konečně byli všichni vypuštěni do svých pokojů, aby se mohli začít šprtat ty nesmysly. ,,Superatomární schopnosti záleží na počtu superstrun v ninjově chakře čili auře." citovala Sakura s nosem ukrytým ve vědeckých listech ohledně ninjů, které dostala od Jiraiyi. ,,Chakra má správně obsahovat z 30% elektřinu, z 10% uhlík, 20% dusík, 40% energie........" četla zase Ino a neodpustila si ani komentář, jaká je to blbost. ,,Jak s tohle máme do oběda zapamatovat?" vzlykla Temari a přečetla si kousek odstavce: ,,Účes správného ninji by měl obsahovat pouze šňůrku-žádné gumičky, protože gumička může při souboji prdnout a zkazit tak vzhled. Co má tohle bejt? Já mám ráda gumičky a ještě mi žádná neprdla!" ,,Počkejte!" ozvala se najednou Hinata a přiblížila se ke dveřím. Ozval se nějaký hlas a smích, pak něco zaštěrchalo a Hin otevřela dveře... ,,Ááááá!" ,,Slez ze mě!" ,,Au! Koplas mě!" Na Hin se vyvalil Neji a Lee a v ruce drželi nějakou krabičku. Okamžitě si stoupli a krabičku dali za záda: ,,Holky, nenudíte se? Pořád se jen šprtat....." začal Neji, ale přerušila ho Ten Ten: ,,Ehm...Neji, jsme tu teprv 5 minut. Neji se nenechal vyrušit a zase pokračoval: ,,Máme tady takovou super zábavičku! Jen pojďte za mnou!" Dokončil a záhadně zmizel i s Leem v chlapeckém pokoji.
,,Má pravdu! Je to strašná otrava!" řekla Ino a ostatní hned souhlasily, tak holky teda šly za Nejim, který pomalu otvíral dveře do chlapeckého pokoje. Dveře byli do kořán a v kolečku seděli všichni kluci a kolem byli balíčky chipsů, limča a popcorn. Holky se hned pustili do hodů a pak Neji konečně vytáhl tu záhadnou krabičku a začal číst co je na obalu: ,,Nevhodné pro děti do 18 let! Nám je 13- to je skoro to samé! Výborná společenská hra, která vás zabaví na celé dopoledne." Všichni na Nejiho koukali, jestli jim teda vysvětlí pravidla hry, ale on se jen snažil přečíst nějaký nápis na obálce: ,,F-f-f...to nejde přečíst! Je to tak přezdobený písmo! F-f-f-.............................................FLAŠKA!!!!!!
Zahrajem si Flašku! A teď pravidla: Jeden zatočí flaškou, na koho flaška ukáže musí si vytáhnout kartu s úkolem. Pokud úkol nebude chtít splnit, musí dát faunt- sundat si nějakou část oblečení." Neji zakončil svůj projev tlesknutím a dal na kobereček kupku karet s malou flaštičkou: ,,Protože jsem vše tak šikovně vysvětlil, zatočím jako první!" Neji si dal flašku mezi prsty a divoce jí roztočil. Flaška se pomaloučku přestávala točit a ukazovala na Naruta, Hinatu, Sasukeho, Kibu a zastavila u Sakury! Sakura si tedy vytáhla jednu z karet a přečetla nahlas zadání úkolu: ,,Sundej si jednu část oblečení!" Sakura si tedy svlékla botu a hodila ji kamsi do rohu....na Akamara!!! Akamaru vyjekl a běžel se schovat ke své přítelkyni pod postel. ,,Teď točí Sakura!" řekl Neji, který si několikrát četl pravidla, aby je pochopil. Sakura opatrně roztočila flašku: ,,Shino, Choji, Shikamaru, Gaara, Kankurou..........až se zastavila u Sasukeho. Sasuke si se svým obvyklím výrazem vytáhl kartu a přečetl zadání úkolu: ,,Předveď erotický tanec!" Sasuke celý zrudl a raději dal faunt. Jenže ostatní se mu začali posmívat, že je baba ( spíš Neji ), atak Sasuke šel odhodlaně splnit úkol. Stoupl si k posteli, zakroutil spodní částí těla, pak horní, zkusil předvést takovou karikaturu břišních tanců a pak začal kroutit p***lí jako o závod. Sakura byla rudější než Hinata když k ní přijde Naruto a po chvíli omdlela. ,,Dej jí dýchání z úst do úst!" poručil Neji a když Sasuke zavrtil hlavou, tak ještě dodal: ,,Vždyť je to tvoje vina!" Sasuke tedy raději poslechl ne začnou buzerovat i ostatní a jak se dotkl Sakuřiných rtů, naše Růženka okamžitě ožila a růžovější být už fakt nemohla, teď už ne jen obličej, ale celá. Ino zlostně vyjekla a Sasuke konečně mohl zatočit flaškou. Ta se zase ospale točila až se zastavila na Ino. Ino si vzala kartu a četla: ,,Vydávej minutu zvuky, které vydává kráva!" Sakura se uchychtla: ,,Jej! To celkem sedí!" Ino zčervenala a radši šla splnit úkol. Minutu bučela a pak roztočila flašku: Sakura, Naruto Hinata......................................Jiraiya?????????????????

Jak se dosta jiraiya do tajné hry našich Táborníků se dozvíte příště + jak dopadne celé kolo flašky? Stane se ještě něco zajímavého???? To se dozvíte nejpozději 21.3!!!!

5
Průměr: 5 (22 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Út, 2010-07-13 20:56 | Ninja už: 5522 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Tak to je boží

Obrázek uživatele SakuraUchiha
Vložil SakuraUchiha, Út, 2008-09-16 15:57 | Ninja už: 5748 dní, Příspěvků: 97 | Autor je: Prostý občan

haha suuper ale taka blba uloha:) ale dobre ason skoro polibil sakuru Laughing out loud

Obrázek uživatele Hitomi Yamada
Vložil Hitomi Yamada, So, 2008-07-19 20:45 | Ninja už: 5786 dní, Příspěvků: 46 | Autor je: Prostý občan

Teda tohle jsem zrovna necekala. to je bomba. chudak Sasuke ale dobre mu tak nema se tak naparovat ze je nejlepsi (i kdyz ja si to myslim taky xD) hned jdu na dalsi

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Po, 2008-03-31 21:35 | Ninja už: 6175 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

jsem vzvědavý co Jiraiya

Obrázek uživatele haylie_anne
Vložil haylie_anne, St, 2008-03-26 19:37 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 157 | Autor je: Prostý občan

wau.... skveleee Laughing out loud a ten sasuke Laughing out loud

Obrázek uživatele ManDy
Vložil ManDy, Ne, 2008-03-23 01:51 | Ninja už: 5942 dní, Příspěvků: 450 | Autor je: Prostý občan

ježiš tak u tohodle sem se smála jak blázen..hlavně u Saskeho xDD

Obrázek uživatele Kurio
Vložil Kurio, St, 2008-03-19 18:39 | Ninja už: 5938 dní, Příspěvků: 279 | Autor je: Prostý občan

páni to je dobrý já sem se válela smíchy

Obrázek uživatele Natsumi
Vložil Natsumi, St, 2008-03-19 10:57 | Ninja už: 6231 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Bylo to úžasný. Laughing out loud
Ze Sasukeho erotického tanečku mi tekly slzy smíchy. Laughing out loud Laughing out loud Chudák Sakura...Laughing out loud

Já to snad do 21 nevydržím... Laughing out loud

Obrázek uživatele Andra
Vložil Andra, Út, 2008-03-18 22:15 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 304 | Autor je: Prostý občan

Ach jo!

Obrázek uživatele Barunka
Vložil Barunka, Út, 2008-03-18 22:12 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

To bylo skwělý.Rychle další.Smiling