manga_preview
Boruto TBV 08

Tábor 11

Je tu Tábor 11! Utíká to rychle co? No našim hrdinům to odpoledne utíká také rychlím tempem:

,,Úáááááá! Jiraiyóó! Co tu děláš???!!!" ječela Ino a čuměla na JIraiyu, který vypadal fakt spokojeně: ,,To je tajemství!" ,,Pokud to neřekneš, okamžitě odtud letíš!" zaječela Ino a tentokrát vztekle, že Jiraiyu málem zkopala. ,,Dobře, dobře! Mám nový vynález!" řekl Jiraiya a ukázal na růžový prsten, který měl na ruce. Všichni na něj vrhli zvědavý pohled, co to jako má bejt. Jiraiya okamžitě jejich xichty pochopil a pustil se do vysvětlování: ,,To je teleportační stroj!" Sasuke začal slintat a okamžitě se sápal k růžovému přístroji, který měl Jiraiya na ruce. Strhl mu ho z prstu, zmáčkl nějaký tlačítko a byl fuč. ,,Bééé!" začali upouštět slzičky Ino a Sakura. JIraiya jen pokrčil rameny a navrhl, aby se zase začalo hrát. Protože flaška ukázala na něj, musel si vytáhnout kartu: ,,Sundej někomu triko!" Jiraiya se chvíli rozmíšlel a pak se přiblížil k Ino s šibalským úsměvem. Ino celá zmodrala, když na ni Jiraiya jen šáhnul. Všichni včetně našeho velkého perverzáka čuměli na její hruď, jak kdyby čekali fotbalové míče, ale úsměv jim zmizel, když uviděli, že Ino má podprdu. Tentokrát byl modrý Jiryia a Ino se výtězně pousmála. JIraiya tedy zatočil flaškou a zastavila se u Gaary. Gaara si vytáhl kartu a četl: ,,Ukaž nám to, co je ti nejdražší!" Gaara jen pokrčil rameny, šáhl rukou někam do kalhot a vytáhl...................................starého záplatovaného plyšového medvídka. ,,Co to je?!" zeptal se Kiba a ukázal na Gaarova méďu. ,,To je Ferda a není to žádné ,,TO" !" řekl zase Gaara a medvídka si dal zase zpět s dost naštvaným výrazem.
Gaara vzal do ruky flašku, zatočil s ní a zastavila s u Shina. Shino si vytáhl kartu: ,,Předveď jak se dělají děti! Vyber si asistenta!" Shino vzal Gaarovi Ferdu a pustil do ovzduší pár brouků. Ti medvídka nadzvedli asi ke stropu a začali s ním dělat kličky. Shino hned spustil: ,,Ti broučci jsou čáp a méďa je děcko! Já jsem mamka!" Brouci méďu najednou pustili ( Gaara si zakryl oči, aby tu hrůzu neviděl ) a Ferda spadl Shinovi přímo do náruče. Shino hodil ferdu zpátky vystresovanému Gaarovi a posadil se zpátky vedle ( očividně zklamaného ) Jiraiyi. Shino si přivlastnil flašku, zatočil s ní a....vida Hinata! Hin si vytáhla kartu a přečetla úkol: ,,Dej někomu pusu!" Jiraiya spokojeně zavrněl a všichni kluci udělali takový neidetifikovatelný ksichtík. Hinata přistoupila ke Gaarovi, zašmátrala mu v kalhotách a vytáhla....................................Ferdu! Dala ho do potřebné výšky a pak ho políbila. Ferda potom přstál Gaarovi v klíně a ten ho vášnivě obejmul. Hin si vzala flášu, zatočila s ní a ............Naruto! Naruto zavřel oči, prohrábl balíček karet a pak s mírnými obtížemi přečetl text: ,,Řekni nám svoje nejtajnější tajemství!" Naruto mírně zneklidněl a pak zpustil: ,,No já když myslím.....když myslím....myslím....když myslím na Hinatu.....když myslím....na Hinatu.....tak si cucám.......cucám si.....no...." Hinata celá zrudla a schovala si obličej za Ferdu, po kterém se Gaara začal ihned sápat. ,,....já si cucám palec!" vykřikl Naruto a Hinata odhodila méďu zpět na své místo.

Takhle to šlo dál a dál až už jediný kdo měl na sobě něco jiného než slipy byli holky se svými taháky zvanými ,,podprsenka". Neji se nyní zmocnil flašky, zatočil s ní a řada nastala na Kibovi. Vytáhl kartu a četl: ,,Předveď nám kousek z opery ,,Krosanka"!" Kiba si vypůjčil od Sakury šaty a pod ně se trošku ,,zmohutněl" obvazi z Kankurovi mumie a pak začal zpívat: ,,Cůůůůkrářííí, dej míí jeééště jéédnoho ííndíííááánkááá! Brzííííííííííííííííí, ti dáám sedm zláááátka! Nebóóój cůůůkráááříííí, plnííím slibýýýýýý! Dej míííí, indíííááánkáááánkááá za krejcary!" Jiraiyovi ukápla slzička a pak začal bouřlivě tleskat. Kiba zpíval rozhodně lépe než neji a možná i lépe než Shino. Pak vrátil svůj kostým původním majitelům a zatočil flaškou: ,,Ino!" Ino si vytáhla kartu: ,,Předveď striptýz!" Ino celá zčernala a Jiraiya byl štěstím bez sebe. Ino si tedy stoupla do kouta, vzala si všechno oblečení a pak si ho zase začala pomalu sundávat s takovým tanečkem. Užuž si sundávala podprdu, když na Jiraiyovi se náhle objevil Sasuke s růžovým prstenem na ruce. Jiraiya najednou zezelenal, protože mu Sasuke zkazil výhled. Když byla Ino zrovna v nejlepším a Jiraiya se zrovna chystal zabít Sasukeho, vtrhla do pokoje Anko jen ve spodním prádle, mokrou hlavou a za ní se táhly skvrny od mýdla, začala řvát: ,,Jakej d****?!!!! Někdo mi vlezl do sprchy!!!!" Všechny kluky si prohlédla přísným pohledem až narazila na Sasukeho: ,,To ty! Já tě..." Anko šla okamžitě plnit to, co Jiraiya nestihl. Vzduchem náhle začali létat peřiny a najednou někdo zařval: ,,Polštářováááá bitkááá!" Tím zkončilo první kolo flašky a začala hra plná peří a létajících prostěradel......

Kdo všechno se do polštářové bitky připlete? Zkončí Sasukeho život díky Anko? Uvidíme v Táboru 12! Doufám, že se na něj těšíte! Očekávejte 12ku nejpozději 23.3.

5
Průměr: 5 (19 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Út, 2010-07-13 21:04 | Ninja už: 5520 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Tak to bylo úžasné, válela jsem sa smíchy pod stolem

Obrázek uživatele terrry-chan
Vložil terrry-chan, So, 2010-01-02 02:52 | Ninja už: 5282 dní, Příspěvků: 62 | Autor je: Prostý občan

achaaaa....Gaara mi teď přijde ještě víc k sežrání, než kdy přišel...Smiling

Obrázek uživatele Hitomi Yamada
Vložil Hitomi Yamada, So, 2008-07-19 20:51 | Ninja už: 5784 dní, Příspěvků: 46 | Autor je: Prostý občan

teda radsi ,,no comment" (myslim tu flasku) jinak dilek byl kawaiii, sugoi, bomba a .....uz mi dosly slova no proste super

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Út, 2008-04-01 08:28 | Ninja už: 6173 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super

Obrázek uživatele haylie_anne
Vložil haylie_anne, Pá, 2008-03-28 20:01 | Ninja už: 5915 dní, Příspěvků: 157 | Autor je: Prostý občan

Thak ten ferdo, to bol uplny brutus Laughing out loud

Obrázek uživatele ManDy
Vložil ManDy, Ne, 2008-03-23 01:57 | Ninja už: 5941 dní, Příspěvků: 450 | Autor je: Prostý občan

ježiš ot bylo dobrý ..fakt brutus xD

Obrázek uživatele Kurio
Vložil Kurio, Čt, 2008-03-20 19:43 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 279 | Autor je: Prostý občan

páni ten konec je nej Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud:-D:-D:-D:-D páni já se válela smíchy

Obrázek uživatele Natsumi
Vložil Natsumi, Čt, 2008-03-20 19:41 | Ninja už: 6229 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Skvělí. Smiling
Ze Shina jsem málem smíchy umřela. Laughing out loud

Obrázek uživatele 1temari1
Vložil 1temari1, Čt, 2008-03-20 16:58 | Ninja už: 5910 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Prostý občan

hahaaaha ja z toho nemozem Smiling

Obrázek uživatele Barunka
Vložil Barunka, Čt, 2008-03-20 08:57 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

No jasně,že líbí!Naprosto jsem nemohla z Shina a jeho dělání dětí.Laughing out loud