manga_preview
Boruto TBV 07

Tábor 05

Omlouvám se za to menší zdržení u minulého dílu. Mno, ale je to už pryč a je tu i díl mé fanfiction. Dobře se bavte!

,,Auuuuuuuuu! Do pr****!" ječel Jiraiya a vedle něj ležela rozkřachlá baterka: ,,Sakra kdo si dal na zem tuhlenctu věc?!" Jiraiya se nacházel v ložnici kluků, kde její nynější obyvatelé čuměli na Jiraiyu a jeden z nich na něj začal nadávat: ,,Ty pako, co to jako děláš?! To je moje dý......teda tykev! Okamžitě se z ní zvedni!" Jiraiya se pomaličku zvedal, ale najednou přišel Kakashi ( jako obvykle s obličejem ve své oranžové knížce ) a natáhl se přímo na Jiraiyu a na tykev. ,,Áááááá! To už moje tykev nevydrží! Jste strašně těžcí! A koukněte tady je prasklina vy vy pouštní krysy! Zaplatíte mi opravu!" V tom případě se oba okamžitě zvedli a konečně vysvětlili důvod, proč ruší noční klid:
,,No....3 Hokage nám nařídil, aby jsme vás vytáhli ven." Všichni koukali jak spadlí z višně, ale pak se probral Neji: ,,A proč by jsme tam měli jít? Vždyť je půl třetí ráno a snídaně je až v devět!" Kakashi chvíli váhal a pak jim řekl, proč by se měli předem ( namáhavě ) oblékat: ,,Bude stezka odvahy." ,,Jupííííííííííí!" vylítl z postele už převlečený Lee: ,,Vsaďte se, že ani jednou nezařvu!" ,,Fuj! Co to......." ozval se Jiraiya s mokrou nohavicí. ,,No, když se Akamaru vzbudí tak se mu prostě...no.. chce! Prostě nemáte blokovat dveře!!!!!!" Vysvětloval Kiba a šel ven, kdyby se Akamarovi chtělo ještě na velkou. ,,Tak radši už půjdeme! Holky jsou dávno venku!"
Kluci se teda pomalu přesunuli ven. ,,Takže rozdělte se do týmů, jak normálně jste!" nařídil 3 Hokage a čekal, než se všichni dají do těch týmů. Až bylo všechno v pohodě, mohl vyrazit první tým- tým 7.
,,Mě je jedno kdo na mě vybafne! Všechny pokopu, dám jim pěstí, použiju stínové klony.........." Řval na celý les Naruto, že všichni 100% věděli, kde se právě nacházejí. ,,Naruto, raději se trochu klidni! Co když na tebe vyskočí 3 Hokaga?" Spustila Sakura a Naruto jako obvykle odpověděl svou větou ,,To je mi jedno! Taky ze mě bude Hokage!" Sakura si povzdechla a Sasuke se do toho nepletl.
,,Slyšíš to Sakuro?" Ozval se najednou Naruto. ,,Ne! Slyším jenom tvůj zrychlenej dech na MÍM krku!" Zařvala Sakura a snažila se od sebe odtrhnout Naruta, který v tuhle chvíli připomínal klíště. ,,Ááááááááááá!" Vyletělo náhle něco ze křoví a Sakura už měla na krku i Sasukeho: ,,Sakra slezte ze mě! Já už vás........." A už všichni letěli přemoženi gravitační silou na vlhkou zeminu. ,,Hahahahahahaha!" Změnil najednou taktiku duplikát strašidla, který spadl také na zem a pod prostěraadlem se objevil Jiraiya.
,,To se jako směješ nám?!!!" Vyjel na něj Naruto a okamžitě šel splnit to co řekl na začátku bojovky.

Mezi tím u startu:

,,To je ale nuda!" Vzdychal Shikamaru: ,,Co tam tak dlouho vyvádijou, vždyť už měl dávno jít další tým!" ,,Možná jim zhasly svíčky!" Namítla Ten Ten. Všichni už byli otrávení, protože tým 7 stále ještě nebyl v cíli a to už byli na trase půl hodiny. ,,Proč tady tak všichni stojíte?Už jděte někdo!" Řekl Kakashi, který opět nevnímal relitu díky Ichi Ichi Paradise. Všichni si povzdechli, ale už se hrozně nudili a tak vyrazil Tým 8: ,,Pojď Akamaru!" Řekl Kiba a nasadil Akamarovi vodítko kvůli blízko bydlící hárající feně. Nakonec odešli a Kiba si ještě cestou stěžoval: ,,Běžte pryč vy potvory! Shino, nemůžeš jim to nějak zakázat?! Ti komáři mě koušou i au......"
Bojovka se líně vlekla dál, až Tým 8 dorazil přesně do poloviny. ,,Hinato, Hinato!" Šeptal Shino: ,,Dávej pozor, tady někde....." ,,Ááááá" Vykřikla Hinata padající přímo do bláta. ,,.....je kořen. No nic, už je pozdě!" Zrovna v tuhle chvíli zase vskočil na cestu Jiraiya se svím obvyklím řvem, který měl právě procházejícím nahnat strach. ,,To snad ne.." zašeptal Kiba a kapuci si natáhl až pod nos, aby neviděl co se právě bude dít. Lesem se opět rozlehl hlasitý křik- Jiraiya se stal další obětí zrádného kořene a pak i 128 obětí Hinatiny facky. Lesem se zase ozval křik a vůbec nenaháněl hrůzu, spíš rozesmál ty, kteří se právě vypravovali na stezku.....

Příště se dozvíte, co čeká náš milý Tým 7, co si přichystal 3 Hokage jako vhodnou řeč pro ty, co úspěšně prošli bojovkou a taky další výstřelek od Akamara.
Pokráčko očekávejte asi tak za dva dny ;)

4.875
Průměr: 4.9 (32 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele 68
Vložil 68, Pá, 2017-08-18 02:07 | Ninja už: 2889 dní, Příspěvků: 13 | Autor je: Pěstitel rýže

Mise L2 : Tento díl byl zajímaví v tom že šli na tu stezku odvahy opět mě dokázály potěšit shikamarovi hlášky . líbil se mi ten styl vyprávění "Všichni přemnoženi gravitační silou,, Laughing out loud Tento díl opět nezklamal dávám 10/10

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Út, 2010-07-13 12:07 | Ninja už: 5500 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

to je božii

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Po, 2008-03-31 19:58 | Ninja už: 6153 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

good

Obrázek uživatele Kurio
Vložil Kurio, Po, 2008-03-17 10:44 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 279 | Autor je: Prostý občan

úúúža

Obrázek uživatele naruto x sasuke
Vložil naruto x sasuke, St, 2008-03-12 15:46 | Ninja už: 5883 dní, Příspěvků: 208 | Autor je: Prostý občan

Je to skvelé

Obrázek uživatele Andra
Vložil Andra, St, 2008-03-12 10:48 | Ninja už: 5878 dní, Příspěvků: 304 | Autor je: Prostý občan

Počkej co provede příště Eye-wink

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Út, 2008-03-11 23:46 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Akamaru je asi nejlepší z celého příběhu! Je to král všech psů, kápo psí mafie, předseda psí sněmovny lordů, psí ředitel zeměkoule, vládce vesmíru, dattebayo!!! Laughing out loud

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Andra
Vložil Andra, Út, 2008-03-11 23:09 | Ninja už: 5878 dní, Příspěvků: 304 | Autor je: Prostý občan

Konečně je to tu! Zatím nebyla záporná kritika, tak snad nebude i teď! Eye-wink