manga_preview
Boruto TBV 09

Výlet do ZOO

Hrdinové z Naruta se vydali do ZOO. Jak se to stalo? Viz další řádky Eye-wink (P. S.: Omluvte chyby, kdyby jste tam nějaké našli, dejte mi vědět, opravím Eye-wink)

Z autobusu vyskákalo devatenáct lidiček, lišících se nejen vzhledem, ale vším možným. Všichni měli na zádech batůžky – ať už ve tvaru žáby, lvíčka anebo letadýlka. V čele stál pan učitel Pein a snažil se seřadit nezbedné dětičky (nevím nevím, jestli třeba Orochimaru je dítko) do řady a spočítat je. S úlevou zjistil, že jsou všichni, a vykročili do zoologické zahrady.
První zastávka bylo placení vstupného. Pan učitel Pein vybíral od každého peníze a ti, co už zaplatili, si posedali na lavičky, schody, a pár lidí bylo nuceno sedět na zemi. Každý chtěl jít někam jinam - Naruto na ramen, Sasukemu to bylo úplně jedno, Sakura chtěla jít do pavilonu hmyzu, stejně jako Tsunade, Jiraiya toužil po pohledu na nějaké žabičky, Orochimaru přesvědčil Kabuta, že pohled na krajtu nebo hroznýše bude naprostý hit, Kiba se chtěl jít podívat na nějaké psovité šelmy, Shino by nejradši uchváceně pozoroval kudlanky, pavouky atd., Shikamaru prahnul po pohledu na jeleny, Neji se přikláněl k voliéře, Ino chtěla jít do dětské zoo, nebo aspoň na divočáky, Gaara a Temari chtěli do pavilónu pouštních živočichů, Itachi se těšil na černé pantery, Deidara byl žhavý na jakékoliv kočkovité šelmy, Sasori vrhal roztoužené pohledy směrem k lachtanům, Lee se těšil na medvědy a pan učitel Pein si přál to všechno hlavně přežít.
Dostavili se naši žáčci a pan učitel na tuleních, kteří zrovna měli vystoupení. Sasori se projevil jako naprostý fanatik a Deidara s Itachim se od něj radši vzdálili. Když kolem něj šel Gaara, jemně ho strčil přes zábradlí a Sasori se probral, až když mu jeden lachtan vášnivě olizoval obličej. To už ale naše expedice mířila k výběhu s jeleny.
Shikamarovi zářily oči víc, než meteority řítící se přímo na vás. „Hej Shikamaru, nechceš si s tou laní domluvit rande?“optal se ironicky Kiba, když viděl, jak se Shikamaru mazlí s jednou laní. „P-počkej! On to tak nemyslel!“ zavolal za ní, když odběhla pryč. Psychicky se zhroutil a odvezli ho do nemocnice.
V tuto chvíli pan učitel Pein vyhlásil krátkou přestávku. Deidara a Itachi se přetahovali o Deidarův batůžek tvaru lvíčka, který stejně nakonec skončil v kašně. Deidara se naštval víc, než gorila na turisty a málem prohodil Itachiho voliérou.
Tentokrát byli na řadě draví ptáci, ke kterým všichni cítili obrovskou náklonnost. Neji se nalepil na první voliéru a nepřítomně pozoroval ptáky, ladně plachtící po voliéře. Fobii si vypěstoval ve chvíli, kdy jeden orel narazil do voliéry kousíček od něj. Omdlel a probral se až po několika dnech.
Následoval pavilon hmyzu, do kterého první vběhli Shino, Tsunade a Sakura. Zaujatě pobíhali mezi terárky a křičeli na sebe latinské názvy. „Hele, tady je kudlanka!“ „Koukéj! Támdle je plzák lesní!“ „Hele, hlemýžď zahradní!“ Zbytek výpravy se na ně koukal jako na Korejce na pražském tržišti. Když se pak všichni tři srazili a popadali na zem jak kuželky po striku, všichni si to valili do dětské zoo.
Ino běhala sem a tam a muchlovala se se všemi zvířátky, co tam byly. Deidara si půjčil strakatou kočku a a začal s ní probírat velkou módní krizi v roce 1234, Kiba začal házet klacek místnímu oříškovi, který ho pak za jeho ochotu drasticky pokousal na noze. Jak tak ale Ino běhala, zakopla, a spadla k praseti do chlívku. Když jí ono prase zalehlo, nikdo jí už nikdy neviděl.
Pan učitel Pein zamířil k pavilonu exotických živočichů – něco jako laciná napodobenina pavilonu Indonéské džungle. Orochimaru se zamilovaně koukal na krajtu, která ho ale okázale ignorovala a zachovával postoj – nebo spíše poleh – ignorace, a svojí pozornost soustředila Kabutovi, který zase ignoroval jí. I zhroutila se krajta, po ní Orochimaru a Kabuto měl třetí Vánoce. Po té údajně lékařský ninja začal s obléháním automatu na kafe, a pokud se mu to kafe nenalilo, tak obléhá dodnes. Jiraiya se zasekl u žab, takže jeho účast v další obhlídce byla nemožná.
Nyní se naši hrdinové vydali za hyenami. Kiba zavyl, přeskočil plot a začal si s nimi hrát. Deidara vytáhl kameru a všechno zaujatě točil. Pak ale jedna hyena Kibu rafla do krku a všichni za něj drželi minutu ticha. Potom už přišel Zetsu – úklidová služba.
Když se jako další zastávka ukázalo oddělení pouštních živočichů, Temari a Gaara slavili druhé narozeniny. Jako Japonci si fotili úplně všechno – vždyť výlet do zoo je fakt něco, hlavně když se stavíte v oddělení pouště. Když ale Gaara fotil nosorožce, nešťastnou náhodou spadl do výběhu a přeběhla přes něj žirafa. Temari ještě odvezla Gaaru do špitálu, pak už ale byla zavřena v léčebně pro duševně choré následkem ztráty sourozence.
Pán učitel zavedl nyní pětičlennou skupinu k výběhům lvů, tygrů, gepardů a podobné pakáže. Tentokrát slavili Vánoce Itachi a Deidara. Jen co Itachi sebral Deidarovi batůžek – zase – a hodil ho do lvího výběhu, rychlostí metelesku blesku Deidarův batůžek následoval. Deidara už neměl čas točit, co že to lvi s Itachim udělali, protože soptil víc než Etna před erupcí. S velkým vztekem opustil zoo.
Lee odešel sólo na medvědy, kde byl přijat jako ošetřovatel. Při prvním krmení utrpěl zavřenou zlomeninu žaludečního svalu a musel opustit svou funkci. Naruto a Sasuke zapomněli na staré spory a dali si obrovskou porci ramenu. Pan učitel Pein byl rád, že on sám to přežil.

Ne, už vám nic neřeknu. Všem kecům je konec. Takže čau.

4.846155
Průměr: 4.8 (13 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Athalien
Vložil Athalien, Ne, 2009-08-23 18:03 | Ninja už: 5410 dní, Příspěvků: 245 | Autor je: Horší než odpad

Hahahah Smiling Tie prirovnania Laughing out loud Shikiho oči ako meteori a laň Laughing out loud Len niektorým českým názvom zvierat som nerozumela Laughing out loud Ale to totálne neuškodilo mšojmu pohľadu na túto super poviedku Laughing out loud

Obrázek uživatele Kikul
Vložil Kikul (bez ověření), So, 2009-07-25 14:52 | Ninja už: 19845 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Zetsu - úklidová služba.. lool xDD
To nemalo chybu, ale samozrejme ani všetko ostatné! Dokonalé! Laughing out loud

Obrázek uživatele Cookie
Vložil Cookie, St, 2008-07-02 22:49 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 230 | Autor je: Prostý občan

Ahoj,jó bylo to slušný Smiling ale malá chybička: Hlemýžď zahradní přece neni hmyz (myslim),tak proč si ho zařadila do pavilonu hmyzu?
To je jenom malá připomínka (psala si to v úvodu Smiling ale jinak dobrý

Obrázek uživatele Lay-Dee
Vložil Lay-Dee, Po, 2008-04-07 17:05 | Ninja už: 5906 dní, Příspěvků: 59 | Autor je: Prostý občan

to je super Laughing out loud akorát jak si je všechny oddělala no chudáci Laughing out loud

Obrázek uživatele Tlouie
Vložil Tlouie, St, 2008-03-26 22:57 | Ninja už: 5994 dní, Příspěvků: 123 | Autor je: Prostý občan

Tak tohle bylo hustýý! xD Taková výprava, bych taky někdy chtěla vyzkoušet ... spíš zkouška o přežití, ne? xD

Obrázek uživatele Garou-tan
Vložil Garou-tan, St, 2008-03-26 22:59 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Prostý občan

Taky možnost... ×)

Obrázek uživatele NekdoKohoNeznas
Vložil NekdoKohoNeznas, Ne, 2008-03-23 17:22 | Ninja už: 5942 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Hasič Amaterasu

nic moc Sad

Seznam mých fanfiction (2017): http://147.32.8.168/?q=node/20607
„Je to zhmotněná Enenra. Démon stvořený temnotou a kouřem. Dostala chuť na mrtvoly.“ -NOVÁ SÉRIE Války Klanů http://147.32.8.168/?q=node/116698

Obrázek uživatele Nextak
Vložil Nextak, Ne, 2008-03-23 16:42 | Ninja už: 5895 dní, Příspěvků: 44 | Autor je: Utírač Udonova nosu

LOLLOLLOLLOL
LEpší příběh sem snad ještě nečetl Laughing out loud

Obrázek uživatele seia uchiha
Vložil seia uchiha, Po, 2008-03-10 16:48 | Ninja už: 5943 dní, Příspěvků: 212 | Autor je: Prostý občan

supeeeeeeeeeer kto vlastne prezil? naruto sasuke yraya a dalej..........dalej som uz vnimala lne svoj smiech

Obrázek uživatele Garou-tan
Vložil Garou-tan, Po, 2008-03-10 17:00 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Prostý občan

nejspíš Deidara (teda jestli nespáchal sebevraždu kvůli batohu Eye-wink ) a i Pein a Sasori, Shikamaru... Lee snad taky Smiling a určitě ještě pár lidí Sticking out tongue

Obrázek uživatele Akiyoshi-do
Vložil Akiyoshi-do, Út, 2008-02-26 21:41 | Ninja už: 6130 dní, Příspěvků: 133 | Autor je: Prostý občan

Žúžo!Sasori ma dostal...Laughing out loud

stop trollin man!

Obrázek uživatele Sabaku no Baara
Vložil Sabaku no Baara, Ne, 2008-02-24 10:28 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 36 | Autor je: Prostý občan

to bylo úžasný..

Obrázek uživatele Teny
Vložil Teny, So, 2008-02-23 19:40 | Ninja už: 5990 dní, Příspěvků: 208 | Autor je: Prostý občan

zuper

Obrázek uživatele 15_Naruto_15
Vložil 15_Naruto_15, So, 2008-02-23 19:24 | Ninja už: 5913 dní, Příspěvků: 8 | Autor je: Prostý občan

booze to bolo brutalne ale haluz Sticking out tongue

Obrázek uživatele Irmicka
Vložil Irmicka, So, 2008-02-23 19:08 | Ninja už: 6196 dní, Příspěvků: 290 | Autor je: Prostý občan

Pěkný.....!

Nothing is True and Everything is Permitted.
Bublina a zombie jsou krásná slova.

Obrázek uživatele l.i.c.h.
Vložil l.i.c.h., So, 2008-02-23 19:01 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Prostý občan

Díky moc.

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, So, 2008-02-23 01:14 | Ninja už: 5937 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Dost dobrý, ostatně jako vždy... Nemohla bys aspoň jednou napsat něco méně kvalitního, aby z tebe ostatní autoři nechytali komplex???!!! Smiling Smiling Laughing out loud Shocked

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele l.i.c.h.
Vložil l.i.c.h., So, 2008-02-23 01:01 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Prostý občan

Hele?Jak se sem dávaj nový povídky?Ta tvoje povídky je dost bláznivá,ale líbila se mi.

Obrázek uživatele Garou-tan
Vložil Garou-tan, So, 2008-02-23 09:47 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Prostý občan

když se přihlásíš, tak v menu pod tvojim jménem by měla být záložka "Vytvořit obsah". Na to klikni, dej přidat článek a pak už si snad poradíš Eye-wink