manga_preview
Boruto TBV 10

Narutova cesta osudu část 12.

Měli vše co potřbují, tak už nebylo nic co by jim zabránilo vyrazit. Hinata nevěděla kam jdou, Naruto ji chtěl překvapit. Tohle místo našel, když se vydal hledat Akatsuki.
Hinata se ho neustále vyptávala kam to vlastně jdou, ale on se vždy jen usmál a pokračoval dál v cestě.
Naruto nasadil celkem rychlé tempo, protože tam chtěl být co nejdřív. Půl dne jim stačilo, aby se dostali tam kam chtěli. Byly daleko od Konohy, takže mohli celý volný čas strávit spolu.

Když dorazili na místo, Hinata oněměla úžasem. Naruto ji zavedl na rozlehlý palouk, s jezerem, kde byla křišťálově čirá voda. Celý palouk byl rozkvetlý krásnými květinami a tak toto místo panovalo líbeznou a uklidňující vůní. Všude létali motýli, štěbetali ptáci a sem tam zahlédli i nějaké to větší zvíře.

" Tak co líbí?" zeptal se Naruto s úsměvem.

" Je to nádhera." rozplývala se Hinata

Naruto se zase usmál, přistoupil k ní a políbl jí.

" Postavím stan" zašeptal jí do ucha a začal stvět stan.

Hinata mezi tím šla pro nějaké dříví a postavila ohniště. Když se podívala na Naruta, jak stále staví stan, tak teprve teď si všimla katany na jeho zádech.

" Naruto, ta katana?" zeptala se a ukázala na meč na jeho zádech.

" Dostal jsem ji od tvého otce." řekl a usmál se.

Když Naruto konečně postavil stan, byl zrovna čas k jídlu. Najedli se a pozorovali okolní krajinu. Najednou se Naruto prudce postavil a otočil se na Hinatu. Na tváři měl škleb, který říkal že to co plánuje se dotyčné nebude líbit.
Pomalu se přibližoval k Hinatě a rošťácky se usmíval. Hinata to pozorovala a nebyla si jistá tím co teď přijde. Když byl těsně u ní, tak ji popadl do náruče a otočil se směrem k jezeru. Hinata se tím směrem podívala a hned jí došlo co chce udělat. Začala se kroutit a snažila se dostat z jeho sevření, ale ať dělala co chtěla nic nezmohl. Naruto ji držel příliš pevně, ale zároveň k ní byl jemný a dával si pozor aby jí neublížil.

Když došel k jezeru tak se na ní podíval se širokým úsměvem na tváři.

" Co kdybychom si zaplavali?" zeptal se a hodil Hinatu do vody.

Hinata se po chvilce vynořila, Naruto se musel začít smát při pohledu na ní. Po chvilce se k němu přidala i Hinata. Potom doplavala ke břehu.

" Naruto, pomůžeš mi na horu?" zeptala se nevině a usmála se.

Naruto jí samozřejme okamžitě podal ruku, ale jakmile se ho chytila, tak se její nevinný výraz změnil. Teď se tvářila jako bůh pomsty. Naruto si toho všiml, ale jediné co stihl udělat bylo, že se zděšeně na Hinatu podíval a pak už zmizel pod hladinou.

Jakmile se vynořil, tak se začala smát jako předtím Naruto. Ten se jen ušklíbl stylem " Teď dostaneš nářez milá zlatá" a ponořil se. Hinata okamžitě postřehla blížící se nebezpečí a snažila se uplavat. Ale blonďatá ponorka se k ní řítila ohromnou rychlostí, ač se Hinata snažila sebevíc, nakonec stejně skončila ve spárech jezerní příšery.

Naruto ji stáhl pod vodu, tam jí políbil a plaval pryč. Takhle tam spolu blbli několik hodin, než jim začala být zima a tak se šli ohřát k ohni.
Společně pozorovali západ slunce a večer než šli spát se spolu koukali na hvězdy, jak jim září nad hlavami a v tichosti mysleli jeden na druhého.

Užívali si každý okamžik a tak jim to utíkalo celkem rychle. Den před jejich návratem se, ale stalo něco s čím nepočítali.
Seděli před stanem a povídali si, v tom uslyšeli zvuky narážejících ostří. Oba dva se rozeběhli tam, odkud vycházeli ty zvuky. Když tam dorazili, uviděli na zemi ležt dva mrtvé shinobi z Mlžné a třetího jak bojuje proti třem ninjům z Kamené. Listová měla s Mlžnou posledních pár let přátelské vztahy.

" Musíme mu pomoct." řekl Naruto.

Hinata jen kývla na znamení souhlasu a společně s Narutem se vydala na pomoc poslednímu přeživšímu shinobi z Mlžné.

4.96154
Průměr: 5 (26 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Út, 2020-10-13 15:29 | Ninja už: 5770 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise PM: Tak tomu říkám bezvadná dovolená. Taky bych jí chtěla zažít, tedy až na ten střet ninjů. Tato povídka má jen dva malé nedostatky. První bych i odpustila, kdo v povídce nemá chyby, což? A tu druhou i taky. Některý situace jsou málo popsaný. Ale dá se to slušně číst, takže jen tak dál. Koukám, že se blížím do konce.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-06-06 19:56 | Ninja už: 5584 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

skvělé, myslela jsem že se tam objeví zase ty "vlkodlaci" ale tohle se mi líbí ještě víc

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, So, 2008-04-26 23:29 | Ninja už: 6237 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

goooooooooood

Obrázek uživatele Gaara...
Vložil Gaara..., So, 2008-04-26 20:02 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 16 | Autor je: Prostý občan

Super len tak dalej

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Po, 2008-02-11 21:04 | Ninja už: 6051 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Mě se to moc líbí

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Ne, 2008-02-03 20:38 | Ninja už: 6079 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Nezazivna podle tebe ale ja jsem se docela nasmal pri pomysleni na ty jejich vírazy oha pomsty Laughing out loud jen malo lidi dokaze psat jako ty Revane a proto ze jsi jednim z mych vzoru jsi take v mych povidkach a ta sebekritika je u tebe moc velka. Mel by sis trochu verit Eye-wink jen tak dal a nemas co ztratit.

Obrázek uživatele Lord Revan
Vložil Lord Revan, Ne, 2008-02-03 20:46 | Ninja už: 6096 dní, Příspěvků: 97 | Autor je: Prostý občan

Tvůj komentář mě potěšil, protože patříš mezi mé oblíbené autory na těchto stránkách. Díky.

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Ne, 2008-02-03 20:49 | Ninja už: 6079 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Vůbec nemás zac, zaslouzil by sis vice sebeduvery a vice popularity. Mozna to bude tim ze jak jsem si vsiml mas tu par serii a nektere jsou stale otevrene.

Obrázek uživatele Lord Revan
Vložil Lord Revan, Ne, 2008-02-03 21:00 | Ninja už: 6096 dní, Příspěvků: 97 | Autor je: Prostý občan

jj mám rozepsané pokračovaní Naruto vs. Království zla, nejprve jsem to psal ale pak mě napadla Narutova cesta osudu a zaměřuju se hlavně naní... Na to abych psal dvě povídky najednou nemám čas.

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Ne, 2008-02-03 21:11 | Ninja už: 6079 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Ja to nejakym zazrakem zvladl kdyz jsem psal zaroven Akta Uzumaki a Akta Dragons Laughing out loud ale to jsem jeste tehdy mel tolik inspirace ze ted skoro nwm co psat Laughing out loud njn vsechny zaporaky jsem v mych pribezich vymlati a nejak porad vsichi chteji pokracovani a ja nwm co bych tam psal, ale mam uz urcitou predstavu.

Obrázek uživatele Lord Revan
Vložil Lord Revan, Ne, 2008-02-03 21:16 | Ninja už: 6096 dní, Příspěvků: 97 | Autor je: Prostý občan

njn chtělo by to víc záporáků na výklep Smiling

Obrázek uživatele Hinata-Hyuga
Vložil Hinata-Hyuga, Ne, 2008-02-03 20:30 | Ninja už: 6048 dní, Příspěvků: 59 | Autor je: Prostý občan

Blonďatá ponorka,úžas...a nebud tak skromnej a sebekritickej...no trochu kratší je,ale nikdo nikdy neřek že má bejt dlouhá jak já nevim co...Jinak je to pěkný

Obrázek uživatele tas
Vložil tas, So, 2008-02-23 21:41 | Ninja už: 6161 dní, Příspěvků: 73 | Autor je: Prostý občan

kvantita neje podstatna ale kvalita...nevem ci poznas Richarda A. Knaaka....spisovatel...jeho knihy su v porovnani s Rowlingovej pottermi asi ako navod na pripravu instantnej polievky proti 200 stranovej kucharke...ale naopak jej knihy su v porovnani s jeho ako bachorka co si vymyslelo 3rocne decko (myslim setky dokopy proti jeho jednej...nema na to aby sa dali porovnavat jej knihy osobitne)

Obrázek uživatele Lord Revan
Vložil Lord Revan, Ne, 2008-02-03 13:27 | Ninja už: 6096 dní, Příspěvků: 97 | Autor je: Prostý občan

tak tohle je taková kratší, nezáživná kapitola.
O mě je známo že nedávám jednotlivým kapitolám názvy ale 13. kapitola by se dala nazvat " Návrat Sharinganu" zkusím jí napsat ještě dneska ale nevim nevim, své příběhy vymýšlím za pochodu... prostě si sednu ke kompu napíšu to a vložim, takže nwm jestli to stihnu a jestli na to budu mít náladu