manga_preview
Boruto TBV 08

Oči a slzy

Některý části mi přijdou takový.... mno... divný x)

Jasné sluníčko objímá paprsky krajinu hrající všemi letními barvami. Ptáčci lehounce proplouvají mezi malými vatovými beránky na jinak neposkvrněné obloze. Nádherný den…
Bohužel ne pro každého.
V měkké zelené trávě, pod rozkvetlou sakurou sedí schoulená dívka. Křehkýma ručkama si objímá kolena, na nichž má opřenou hlavu. Větřík si pohrává s jejími temnými vlasy a suší slzy kanoucí z perlově zbarvených očí. Malé třpytící se diamanty spadají na tmavé kalhoty…
Strach… Obavy… Nejistota… To vše prozrazují oči. Všechny tyto pocity vyplouvají na povrch v podobě nezadržitelných vzlyků a třesoucího se těla…
Lehce se dotkne nadloktí pravé ruky. Sykne bolestí… Malé červené flíčky na jasně bílých obvazech dokazují přítomnost zranění …

Kunai prořezávající si svou cestu vzduchem…
Varovný výkřik…
Posměšný smích…
Krev… Krev vytrysklá z hluboké rány, teď vsakující se do kabátu…
Chlapec klátící se k zemi…
Zahalený shinobi připravující se na další útok...
Přibíhající vyděšená dívka…

Bolestný výraz najednou vytane na dívčině tváři a slzy ji smáčí…

Dívka přiběhne ke svému zraněnému kamarádovi a podpírá ho. Zděšeně hledí na kunai trčící z jeho těla v místech kde je srdce.
Shinobi vrhá další kunai a s pobaveným výrazem sleduje dívčinu reakci.
Rychle opírá svého přítele a spolubojovníka o strom a sama se staví do cesty letící zbrani.Prudká bolest proletí jejím tělem. To se jí kunai zabodl do pravého nadloktí. Nevšímá si bolesti a vrhá kunai zpět na shinobiho.
Ten zaskočen její reakcí získává hluboké zranění v břiše.
,,Stejně oba zemřete." sykne nenávistně a mizí v lese.
Dívka vytahuje kunai se své ruky a odhazuje ho. Rychle přiklekne ke zraněnému chlapci. Ten je opřený se zavřenýma očima o kmen stromu, ztěžka dýchá. Krev pomalu stihla zbarvit velkou část jeho kabátu. Vystrašená dívka mu pomaličku vytáhne kunai z hrudi a začne si zranění prohlížet.Přiloží na ně ruce a zbytek své chakry soustředí na léčení.Chlapcova ruka jí stiskne zápěstí. Zmatený pohled.
,,N-nedělej… to…" slabý hlas vycházející z chlapcových úst.
,,Proč ne?"
,,Jsi…s-sama… zra-zraněná…" Pravda. Dívka si až teprve teď uvědomuje vlastní zranění - kromě pravého nadloktí má hluboké šrámy na nohou a proražený levý bok. Zamítavě zavrtí hlavou, v očích se objeví první slzy.
,,A-Ale ty můžeš zemřít!" protestuje zoufale, slzy tekoucí po její znavené tváří.
,,J-jsem rád… že jsem… tě… mohl… ochránit…"
,,Ano, a-ale co je mi to platné, pokud… pokud zemřeš?!" zoufalé vzlyky se derou z dívčina hrdla sevřeného strachem.Chlapec otevře hnědé oči a věnuje jí smutný a zároveň šťastný pohled.
,,Neplač… Hinato…" Nerad jí vidí plakat. Vždy mu to drásalo srdce a ani teď to není jiné. Obzvláště když on sám je důvodem jejího zármutku. Jeho pohled byl totiž mimo jiné i milující.
,,J-já tě nenechám zemřít, Kiba-kun!" vykřikne dívka odhodlaně, setře slzy z tváří a dá se do léčení. Kdyby alespoň mohla zastavit to krvácení… Snaží se i přesto, že není šance. Určitě to zasáhlo srdce a to nedokáže spravit…
,,Šetři síly… S-sama víš, ž-že j-je to… beznadějné…" Zesláblou rukou uchopí její bradu a donutí jí dívat se mu do očí. Lehce se na ní usměje a oba dva se začervenají.
,,H-Hinato… P-Pro mě je… nejdůležitější… to… ž-že jsi… v pořádku… J-já…" váhá, tváře zalité horkou červení.
Pohledem ho pobízí k pokračování.
Druhou rukou jí setře z tváří horké slzy smutku. Zhluboka se nadechne, což mu způsobí ještě větší bolest. Sykne bolestí. Dívka ho chytá zkřehlými prsty a povzbudivě mu stiskne ruku. Úsměv.
,,Hinato… T-ty jsi v p-pořádku…T-to m-mi stačí… Ne-nepřežil b-bych kdybych… tě ne-nebyl schopen z-zach-zachránit…N-neodpustil b-bych si to… nikdy… P-proto m-mi slib… že n-na s-sebe budeš dá-dávat pozor… Prosím…" Dívka mu zmateně hledí do očí a v hlavě si urovnává to co právě slyšela.
,,H-Hodně jsi mě… změ-změnila… V… v lepšího č-člověka… T-ty m-máš tu sílu… Mě-měnit lidi oko-okolo sebe… N-Nemysli si… že jsi… slabá… ne-nejsi… m-máš víc sí-síly než s-spousta… lidí okolo… Psychická síla… Sílu v srdci… T-ten d-druh síly má-máš… A t-to m-má málokdo… V-vždycky j-jsem t-to na t-tobě obdivoval… Z-z nějakého dů-důvodu mi t-to… u-učarovalo…"
Nedokáže se mu dále dívat do očí. Do těch upřímných očí člověka, který jí právě řekl co si o ní myslí. To že si o ní myslí, že je silná, že mu učarovala.. Neví co mu na to má říct. Neví jak má reagovat. Neví nic. Strnule sedí na místě. Normálně sněhově bílá tvář je zahalena v hávu karmínové červeně. Jeho oči ji stále propalují jako lasery.
Pousměje se nad jejím studem. Rozesmutní ho ale tíživé ticho, které se mezi nimi rozhostilo.
,,H-Hinato… Můžeš mi n-něco slíbit?" Dívka v odpověď kývne hlavou. ,,P-prosím… ne-nech mě žít…"
,,C-co? A-ale jak? Ne-nedokážu tě vy-vyléčit…" Další krůpěje slz smáčí hebkou tvář.

Okvětní plátek dopadne dívce na obličej a jemně jí přejede rty. Začervená se.

,,Víš Hinato…" řekne chlapec ochraptěle. Jeho hlas zněžněl a v očích se mu usídlil láskyplný pohled. Pomaličku si ji k sobě přitahuje a i přes veškerou bolest se vytáhne do sedu.
Dívka na něj zmateně hledí, slzy kanou z napuchlých očí jako dva vodopády, neví co od něj čekat.
,,Miluji tě…" vydechne těsně před tím, než spojí její a své rty v něžném polibku. Opatrně, jakoby byla porcelánovou panenkou, jíž může lehce rozbít, ji pohladí po tváři.
Dívka v šoku zavírá oči a hlavou se jí honí zmatené myšlenky. Neví jak zareagovat, ale ani to, jestli by mu byla schopna upřímně odpovědět. V tomto okamžiku neví nic, stejně jako předtím. Než si ale stačí plně uvědomit, co se v posledních několika minutách odehrálo, ucítí na rtech kovově nasládlou chuť krve. Zděšeně otvírá oči zrovna ve chvíli, kdy se chlapcovy rty odpojují od jejích a jeho tělo se bezvládně sune k zemi…

Motá se mu hlava. Opojený dívčinou sladkou vůní a omámený ztrátou krve se sesune zpět na zem. V bezvědomí...

Zatřepe řasami aby zahnala štiplavé slzy, které se znovu a znovu pokoušejí uniknout ze svého vězení v jejích očích.
Diví se, že je ještě schopná plakat. Myslela si, že už všechny své slzy vypotřebovala. Plakala totiž velice dlouho… Mnoho hodin neustálého pláče a jediná myšlenka - ,,Kdyby mě nechránil."
Ale co k němu vlastně cítím? Vystrašeně si uvědomuje, že odpověď není tak snadná jak si myslela. Vůbec to není snadné.
Je to opravdu jen přátelství? Nebo… Ne, nevím… Vůbec nic nevím! Vždy byl můj nejlepší přítel. Pomáhal mi, když jsem potřebovala. Uměl mě rozveselit, když jsem propadla depresi a beznaději. Pomáhal mi stát se silnější a nikdy se nade mne nepovyšoval. Stále byl při mně, se mnou… Ale já přeci milovala Naruto-kuna… Milovala? Znamená to, že už ho nemiluji? Znamená to snad, že už nemá v mém srdci tak výsadní postavení, jaké měl od začátku, když jsem se potkali na akademii? Pokud je tomu tak… Nahradil ho někdo? Někdo důležitější? Někdo koho miluji teď, v přítomnosti?… Kdo zná odpovědi na mé otázky? No?! Nikdo… Jen já sama… Jako vždy. Ale… Moje pocity jsou tak zmatené - vůbec se v nich nevyznám… Co jsem cítila když mě Kiba-kun… p-políbil? Co jsem cítila? Zmatek, překvapení a ještě něco… Co to bylo? Měla jsem pocit jakoby mi v žaludku začali poletovat motýlci… Co to je?
,Pravá láska.' napoví jí neznámý vnitřní hlas.
Pravá láska? Tenhle pocit vyvolá pravá láska? Ale to by znamenalo že…
,Ho miluješ…'
,,Miluji ho." vydechne a ruměnec ozdobí její bledé tváře. Zoubky pochybností přesto ohlodávají její duši.
Je to pravda? Není to jen můj nejlepší přítel? Jak to můžu zjistit? Kyselina jménem ,,zoufalství a nejistota" ji zevnitř zžírá.

,,Hinata!" Dívka zvedne hlavu. Smutné oči spatří záblesk růžové a žluté barvy.
,,Sakura-san? Naruto-kun?"
,,Hinato… Je ti dobře?" Plesk! Narutovi na hlavě přistála Sakuřina pěst.
,,Blbečku!" uleví si lékařská kunoichi. Starostlivý pohled na tmavovlasou dívku se zastaví na slzách, které dívka rychle stírá.
,,Hinata… Operace už skončila… Jeho stav není kritický, ale je v kómatu… Je mi to moc líto, ale teď už záleží jen na něm…"
,,Ten psí kluk je silnej! Nebojte se o něj tolik! To zvládne." prohlásí Naruto optimisticky. Dívka se lehce usměje.
,,A co Akamaru?"
,,Bude v pořádku, je v dobrých rukách." Chvíle ticha nastane mezi třemi ninji.
,,M-Mohla bych h-ho vidět?"
,,Ano, jistě…"

Bílé chladné stěny. Kovové dveře. Před nimi stojí Hinata. Sakura jí povzbudivě stiskne ruku a Naruto na ní mrkne. Zhluboka se nadechne a třesoucí se rukou otevře ledové dveře. Zavře za sebou a zanechá své dva společníky na chodbě. Otočí se k lůžku na němž leží, obvazy zavázaný chlapec napojený na spoustu hadiček.
Ostrý nádech.
,,K-Kiba-kun…" hlas se jí nepředstavitelně třese. Do očí se znovu derou slzy a hrdlo se svírá. Nejistě k němu přejde. Chytne ho za bezvládnou ruku. Necítí z něj žádné obvyklé teplo, ten život… Nic. Mráz jí přeběhne po zádech. Celá se roztřese nekontrolovatelným pláčem.
,,N-ne! Kiba-kun…" sesune se na kolena, hlavou se opírá o lůžko. Stále pevně drží jeho ruku a ze zavřených očí jí stékají horké slzy.

,,H-Hinato… Můžeš mi n-něco slíbit?" Dívka v odpověď kývne hlavou. ,,P-prosím… ne-nech mě žít…"
,,C-co? A-ale jak? Ne-nedokážu tě vy-vyléčit…" Další krůpěje slz smáčí hebkou tvář.
Jemně ji pohladí po hedvábných vlasech. Slabý úsměv.
,,Ne… Tak jsem t-to nemyslel…" Nechápavý pohled .,,Já chci žít dál tady…" Rukou se lehce dotkne místa, kde má dívka srdce. Líce obou ninjů se zahalí do červeného hávu.
,,V tvém srdci… To je mé největší a jediné přání…"

Tam budeš žít vždy… pomyslí si dívka na pokraji propasti úplného zoufalství.

Jemně se pokusí hnout rozbolavělým tělem. Ucítí pevné sevření levé ruky. Pomalu otevře oči.
,,H-Hinata?" promluví nevěřícně slabým hlasem.
Dívka na něj upírá uplakané oči plné smutku, zoufalství, nejistoty, strachu, utrpení a dalších podobných emocí. Chlapce to vyděsí. Naštěstí se dívčiny perlové oči naplní překvapením a štěstím.¨
,,Kiba-kun? Kiba-kun!" okamžitě se zvedne ze země a jemně chlapce obejme.
,,V mém srdci by si žil i kdybys mě o to nepožádal. A žít budeš." Lehký nádech rozhodnosti v jejím hlase chlapce mile překvapí. Stejně jako její slova.
,,C-co tím myslíš? Hinata…" Dívka se mu zahledí do tmavých očí a krvavě se začervená. Pomaličku se přiblížím svým obličejem k jeho. Sametový dotek ucítí na svých rtech. Dívka je něžná, ale nejistá. Neví jestli už není na odpověď pozdě. Tázavě se na něj zahledí. V okamžiku ucítí odpověď.
Štěstí naplňuje srdce obou shinobiů - nejlepších přátel a teď už i něčeho víc…
,,Miluji tě…" zašeptá dívka.

4.8125
Průměr: 4.8 (16 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Rosme
Vložil Rosme, So, 2020-03-21 16:55 | Ninja už: 1574 dní, Příspěvků: 134 | Autor je: Předseda třídy

Mise O:
Popravdě jsem se moc v minulosti o Hinatu nezajímala. Natož o představy, ke komu všemu by se hodila. Asi proto, že je mi Hinata v něčem podobná. Což mě odpuzuje, protože nechci být takový slaboch. Smiling Ale v tom případě bych jí přála asi vždy někoho chytřejšího než je Naruto nebo Kiba. Laughing out loud
Přesto, když si Hinatu odosobním, tak si asi nejvíce cení vnitřní síly druhého a nějaké té vnitřní radosti, která z člověka sálá. A to má Naruto i Kiba podobné. Takže samotné čtení jsem si užila a dokázala si představit, že tato dvojice, Hinata a Kiba, by dokázala fungovat.
Musím přiznat, že když mi došlo, že je na scéně Kiba, tak jsem jen čekala, kde se zmíní Akamaru. Pomalu jsem přestala věřit, ale jednou se tam zmínil. Laughing out loud Někdy jsem totiž docela náročný čtenář a to, co dokáže dát kouzlo povídce je často něco neřečeného nebo jen ukázání věrnosti postavy na něčem, co je nám známé (třeba nějaká klasická interakce Akamaru s Kibou), abych dokázala uvěřit tomu, co se v povídce následně děje. Ale to je už myšlenkový detailismus. Laughing out loud
Moc pěkné! Jsem ráda, že Hinata si tu našla někoho, kdo o ní má zájem. Smiling

Po několika letech tichého navštěvování Konohy jsem do ní nakonec doopravdy vstoupila. Tak mě tu máte!

Obrázek uživatele Mrs.Rinnegan
Vložil Mrs.Rinnegan, Út, 2010-05-04 19:36 | Ninja už: 5205 dní, Příspěvků: 703 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Jaj! tenhle pár miluju! nádherné...Smiling

Aktivní FF:
NABÍDKA, KTERÁ SE NEODMÍTÁ
- Sasoriho příběh: cesta od osamělého zběhlého ninji k zločinci plně oddanému své organizaci

Obrázek uživatele Athalien
Vložil Athalien, So, 2009-08-22 19:08 | Ninja už: 5397 dní, Příspěvků: 245 | Autor je: Horší než odpad

Kráááása Smiling Najprv ten začiatok, že zase NaruHina... jhoooj... A Potom, to Kiba-kun, no hneď som bola maximálne šťastná Smiling Jeden z mojich obľúbených párov... Smiling krásne, fakt som nečakala, že to prežije Laughing out loud Ja by som ho zabila, ale je to od teba pekné, že si ich nechala šťastných, iba so spomienkou Smiling Za 5 Laughing out loud A žiadne divné miesta som tam nenašla Laughing out loud

Obrázek uživatele Kikul
Vložil Kikul (bez ověření), Čt, 2009-07-23 10:54 | Ninja už: 19832 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Niektoré časti boli divné? Ale kdeže.. Táto poviedka nie je vôbec divná, je to jej presný opak.. Ona je nádherná.
A ešte k tomu milujem pár KibaHina, takže ... Smekám! Smiling

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, St, 2008-07-16 10:21 | Ninja už: 5861 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Moc moc moc pěkný! Úplně jsi mě dojala a to se mi tak často nestává. Moc super povídka Eye-wink

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, St, 2008-03-19 19:08 | Ninja už: 5898 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

No, vážně nádherná povídka...Kiba a Hinata, mno, myslím, že se k sobě vážně hodí, víc než k Narutovi....
Mimochodem, ta síla, kterou popisuješ, není to ta Narutova?

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, St, 2008-03-19 19:01 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Nádhera... A hezky smutné s hezkým koncem x)

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Út, 2008-02-05 03:08 | Ninja už: 5924 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Hinata a Kiba by se mi jako pár docela zamlouvali. Zvlášť, kdyby k jejich sblížení došlo přesně tímhle způsobem Smiling Napsala jsi to moc pěkně, gratuluju k takovýmu výkonu!

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Junko
Vložil Junko, Po, 2008-02-04 20:37 | Ninja už: 6012 dní, Příspěvků: 141 | Autor je: Prostý občan

No nádhera...skoro mě přesvědčíš abych měla ráda HInatu spolu s Kibou...
ale ne musím zachovat Naruhina...ale fakt moc povedený...obdivuji Smiling Smiling

Obrázek uživatele Misako-chan
Vložil Misako-chan, Pá, 2008-02-08 18:45 | Ninja už: 5958 dní, Příspěvků: 27 | Autor je: Prostý občan

Že by? Laughing out loud Děkuji

Obrázek uživatele Misako-chan
Vložil Misako-chan, Pá, 2008-02-08 18:45 | Ninja už: 5958 dní, Příspěvků: 27 | Autor je: Prostý občan

Že by? Laughing out loud Děkuji

Obrázek uživatele ivy
Vložil ivy, Út, 2008-01-22 23:22 | Ninja už: 5938 dní, Příspěvků: 319 | Autor je: Pěstitel rýže

Smiling aaaaaa...Roztopila si aj taku ,zmrzku'ako som ja Laughing out loud ;)Bravi!



"We keep moving forward, opening new doors, and doing new things, because we're curious and curiosity keeps leading us down new paths."

Obrázek uživatele Misako-chan
Vložil Misako-chan, Pá, 2008-01-25 19:52 | Ninja už: 5958 dní, Příspěvků: 27 | Autor je: Prostý občan

Och... Jsem poctěna tím, že se mi to povedlo Laughing out loud

Obrázek uživatele haylie_anne
Vložil haylie_anne, St, 2008-03-05 17:40 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 157 | Autor je: Prostý občan

a este ze ako! ja som to uuupe prezivala, tam skoro pri konci som vytlacila aj slzicku Sticking out tongue nadherne to bolo naozaj kjasnucke, podareneeeee

Obrázek uživatele Ayashiki
Vložil Ayashiki, Út, 2008-01-22 22:35 | Ninja už: 6030 dní, Příspěvků: 485 | Autor je: Prostý občan

NÁDHERNÉ!!! Naozaj prekrásne

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, Út, 2008-01-22 21:53 | Ninja už: 5942 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

moc pěkný...pozotivní na tom hlavně je že tam není pár naruto a hinata....to už je trochu tabu....moc hezký...upřímně i nějaká slza ukápla moc pěkný jen tak dál

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Út, 2008-01-22 00:37 | Ninja už: 5988 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Tak nejdřív jsem byla naštvaná, že už zase Kiba a Hinata, jenže jak jsem četla dál...úplně mě to ohromila, píšeš strašně krásně, jen tak dál...ale prosím jiný pairing (jsem divná já wím) xDD moc moc pěkný

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Misako-chan
Vložil Misako-chan, Út, 2008-01-22 20:49 | Ninja už: 5958 dní, Příspěvků: 27 | Autor je: Prostý občan

Když já ten pairing tak miluju XD Ale pokusim se přemoct Smiling

Obrázek uživatele Hamano Ayumu
Vložil Hamano Ayumu, Po, 2008-01-21 17:21 | Ninja už: 6153 dní, Příspěvků: 802 | Autor je: Prostý občan

Musím říci, že je to kráááásné...úplně mě to dostalo! Skvěle píšeš!

Z láskyTak jo xD Dovoluji si dneškem sama sebe prohlásit za největšího Gaarofila na světě Laughing out loud
Já ho prostě M-I-L-U-J-I-!!!!!Z lásky

Vzdělání umožňuje člověku zlobit se nad věcmi ve všech koutech světa. (Můj případ xD )
Lež je velmi nekvalitní náhražkou pravdy, avšak jedinou, kterou se až dosud podařilo vynalézt.
Autor: Hubbard Elbert
.

Teprve když zdravý onemocní, uvědomí si, co měl.
Autor: Carlyle Thomas

Obrázek uživatele Misako-chan
Vložil Misako-chan, Po, 2008-01-21 18:01 | Ninja už: 5958 dní, Příspěvků: 27 | Autor je: Prostý občan

*blush* Děkuju Smiling