manga_preview
Boruto TBV 07

Poslední z klanu Akame XXIII. - Dům vistárií

Akame3.png

Ještě se zcela nerozednilo, ale Touazuki už byla vzhůru. Seděla u okna a četla si jednu z knih, které jí dala Tsunade. Byla z její osobní knihovny, jeden z mála výtisků, které se dochovaly. Uslyšela šramot na chodbě. Potutelně se zašklebila. Namáčkla obličej blíž ke sklu a vyčkávala. Za pár vteřin vyšla z vchodových dveří žena, rozhlédla se kolem a potom zmizela v ranní mlze. Ještě přibližně hodinu si četla, než vstal i Kakashi. Začal něco štrachat v kuchyni. Když vešla, stál u kuchyňské linky a dlouze koukal do jedné z horních polic.
„Co tam hledáš? Ztracené mládí?“ .
„Hmm,“ zahučel místo odpovědi.
Touazuki došla až k lednici. Lepila si sem nákupní seznamy, důležitá upozornění a vzkazy. Visel tu jeden papír na kterém nebyl žádný text jen čárky. Vzala si tužku, kterou měla uvázanou k madlu, aby mohla psát, jakmile ji něco napadne nebo dojde nějaká surovina. Teď přidala další čárku.
„Deset, tvůj nový rekord,“ prohlásila nadšeně Tou. Kakashi se přemístil před lednici. Jednou rukou se opřel o vrátka a pro změnu pozoroval papír. Touazuki mezitím dala vařit vodu a nachystala bylinnou směs.
„Proč se schovává? Neví, že o ní vím?“
„Ne.“
„Proč jí to neřekneš?“
„Protože by si před tebou připadala trapně.“
„To nemusí.“
Kakashi si dlouze povzdechl a posadil se ke stolu. Tou zalila čaj a podala mu jeden hrnek.
„Dělej, že nic nevíš. Přijde na to vhodná doba,“ při těch slovech ji poplácal po hlavě.
„Dobře.“ Foukala do hrnku, aby ho co nejrychleji vychladila.
„Kakashi, neviděl si někde moje poznámky od Tsunade? Od včera je nemůžu najít. Někam jsem je dala a nevím kam.“
„Nemám tušení. Co dneska děláš?“
„Odpoledne jdu do laboratoře. Dostala jsem za úkol vybrat si nějakou rostlinu, kterou budu moct zkoumat. Naučí mě na ní co a jak. Teď si půjdu nasbírat vzorky. Potom si přijdu vyzvednout věci. Dneska přespím u TenTen. To znamená, že v noci nebudu doma,“ rychle schovala úsměv do hrnku. Kakashi si ji přeměřil pohledem.
„Ani nevíš, jak moc se těším, až ti budu moct všechno tohle vrátit.“

Touazuki se rozhodla nasbírat vistárii. Tahle rostlina v sobě měla určité kouzlo, které ji lákalo. Nádherná rostlina, obsahující jed. Znala skvělé místo, kde je nasbírat. Zahnula do boční uličky a na jejím opuštěném konci stála řada hustých křovin. Prolezla jimi a ocitla se v úplně jiném světě. Byla tu zahrada plná zajímavých rostlin, všechny byly přerostlé, nikdo se o ně už léta nestaral. Mezi nimi se schovával malý domek, který celý obrůstaly vistárie. Místo jí připadalo kouzelné, jako by v sobě skrývalo nějaké tajemství a přitom zůstávalo poklidné a konejšivé. Bylo tu chladno, protože sluneční paprsky se skrz husté větve jen stěží prodraly. Samotný domek byl celkem zachovalý, jen podlaha se někde propadala a jedno okno bylo rozbité, ale jinak vypadal jen jako by čekal na novou rodinu, která se do něho nastěhuje. V jedné místnosti stála na zemi čajová konvička s dvěma šálky, snad ji tu poslední majitelé nechali pro další obyvatele na uvítanou. Vždycky je s respektem obcházela a nikdy se jich neodvážila dotknout. Místo našla v záznamech a zaujalo ji. Dům patřil vesnici. Podobných byla postavena spousta. Sloužili pro nově příchozí shinobi, kdysi v počátcích vesnice. Většina z nich se pak přestěhovala blíže k centru nebo si postavila větší domy. Nakonec už nenacházely uplatnění a všechny ostatní byly zbourány, aby udělaly místo pro novou výstavbu. Až na tenhle.
Sedla si na zem a začala se rýpat v zemi. Pokoušela se dostat ke kořenům, chtěla odebrat kousek jako vzorek. Odhrabávala opatrně vrchní vrstvu, aby nepoškodila kořeny. Myslela si, že o tomhle místě ví jako jediná. Spletla se. Někdo jí přikryl rukou ústa. Znehybnil ruce. Chtěla se bránit, ale zarazil ji.
„Touazuki, uklidni se. Nic ti neudělám,“ poznala ten hlas okamžitě. Přestala se bránit. Stisk povolil. Otočila se. Muže před sebou nepoznávala. Zarostlý a ušmudlaný. Schoulil se na zem a dal se do pláče. Vytřeštila oči.
„Proč brečíš?“ Hrozně moc se za tak krátkou chvíli změnil. Kdyby jí nebyl povědomý hlas, nikdy by se k němu nehlásila. Ještě dlouho čekala na odpověď, než se uklidnil a byl schopen promluvit.
„Jsem rád, že tě vidím.“
„Já tě taky ráda vidím Kenji,“ jakmile to řekla znovu začal natahovat.
„Přestaň s tím! Kam jsi zmizel a co to všechno mělo znamenat?“
„Ty se na mě nezlobíš,“ neptal se jen konstatoval.
„Ne, nezlobím. Měla jsem o tebe strach.“
„Já vím.“
„Měl by ses uklidnit a všechno mi říct,“ pobídla ho. Ještě dlouho seděl na zemi v příšeří rozkvetlé vistárie a pokoušel se najít správná slova. Touazuki jen čekala.
„Všechno to začalo, když mě přijali do výzvědného oddělení. Je to kvůli mé schopnosti. Když se někoho dotknu, dokážu rozpoznat jeho pocity. Není to dobré. Často se dozvíš o ostatních nepěkné věci. Už tehdy mě Danzo kontaktoval, nejspíš mě viděl jako slabý článek a chtěl po mě, abych získával informace od vyslýchaných. Odmítl jsem. Jenže časem se mi povedlo nadělat dluhy. Byl jsem neuvážený a rozhazoval, prostě si užíval. Stydím se za to. Podruhé už jsem ho neodmítl. Zaplatil za mě všechno a já mu podával informace. Chtěl jsem toho nechat, ale byl jsem do věcí příliš zapletený. Zbavil by se mě, kdybych se od nich odtrhl. Pak chtěl, abych tě za ním zavedl. Udělal jsem to. Bylo mi ze mě samotného zle. Rozhodl jsem zmizet, ale chtěl jsem ti všechno vysvětlit. A když jsem tě tady našel a dotkl se tě. Pocítila jsi, úlevu jakmile jsi zjistila, že to jsem já.“
„Jsem ráda, že jsi v pořádku.“
„Nic mi nevyčítáš?“
„Jen to, že si mi nic neřekl dřív. Mohli jsme to vyřešit, ale ještě není pozdě.“
„Chtěl jsem ti to jenom říct. Omluvit se ti. Teď budu muset zmizet. Stal ze mě nukenin.“
„Počkej, nech mě chvíli přemýšlet.“ Touazuki si podepřela bradu a dívala se do prázdna. Oba mlčeli. Konečně se znovu ozvala.
„Po útoku na Konohu zůstalo hodně mrtvých. Stačí změnit jeden záznam. Mrtvého nikdo nemůže prohlásit za nukenina,“ uvažovala nahlas.
„Určitě jsi taky získal dost informací od Danza. Jen to, co od tebe požadoval, může být považováno za zradu. Mohli bychom ho dostat pod zámek.“
„Já proti němu mám dost věcí. S pomocí Yamanaki bychom mohli všechno dokázat.“
„Jenže tohle jsou věci, o kterých nemůžeme rozhodnout my.“
Dalo jí práci přesvědčit ho, ať svůj příběh převypráví Tsunade. A ještě víc práce jí dalo přemluvit rozmrzelou Hokage, aby s ní někam šla. Teď spolu mluvili v domě. Tou byla vykázána ven. Seděla na zemi a rýpala se lopatkou v hlíně. Dělala to spíš v zamyšlení, než aby k tomu měla nějaký důvod.
Tsunade vyšla ven.
„Touazuki, nemůžeme teď s Danzem nic udělat. I když má na tebe spadeno. Vlastně i na mě, ale vesnice potřebuje stabilitu a ne další čeření vody. Kenjiho zatím uklidím do bezpečí mimo vesnici. Ty uprav ty záznamy. Danzo sice bude vědět pravdu, ale nebude moct nic dokázat a pravděpodobně ani nebude chtít. Bude mít strach, aby věci zůstaly pod pokličkou. Někdy možná nastane doba, kdy nám Kenjiho svědectví bude k užitku.“
Touazuki se šla rozloučit, doufala, že Tsunade skutečně zajistí jeho bezpečí. Třeba neuplyne dlouhá doba a zase se setkají. Chystala se k odchodu.
„Počkej“ volala za ní Tsunade
„Nechoď rovnou do archivu, zajdi tam až večer. Nepoutej na sebe pozornost. A abych nezapomněla, ráno přijď za mnou do kanceláře.“

Do laboratoře přišla pozdě a navíc ve všem zmatku nestihla sehnat patřičné vzorky. Dostala vynadáno. Měl ji na starosti jeden z mladších laborantů. Užíval si pocit moci, protože konečně někdo nepeskoval jeho, ale on mohl Touazuki sjíždět dle libosti. Celkově to bylo takové divné fluidum. Do svých uší ještě nestihl dorůst a když byl nervózní drbal se na nich až mu zčervenaly. Tou připadal hloupý. Když něco nevěděl, začal si vymýšlet. Ráda ho zlobila tím, že ho usvědčovala ze lži. Pokaždé se hrozně naštval a dal jí nějakou nepříjemnou práci. Teď seděla u svého laboratorního stolku, loket opřený o studenou okachylčkovanou pracovní plochu, dlaň pod bradou. Podmračeně ho pozorovala a v tichosti pěnila.
„Uvědomuješ si, jakou ti Tsunade-sama prokazuje poctu, že tě sem vůbec vzala? A ty na to všechno kašleš. Vůbec se nesnažíš a jsi drzá, odmlouváš. Nejspíš ji budu muset informovat, že neplníš svoje povinnosti. Řekl jsem, že si máš donést nějaký vzorek.“
„Proč bych si nosila vzorek, prskáš tak, že na svém stolku najdu dostatek materiálů pro výzkum. Zkusím provést kultivaci bakterií z tvých slin. Podle toho, jak mluvíš, tam musí být několik zákeřných kmenů...“
„Sklapni! Jak to se mnou mluvíš?! Zbytek dne budeš krájet myší ledviny a ať je skrz ty plátky vidět. Jinak si mě nepřej.“
„Dle rozkazu,“ řekla Tou a teatrálně si otřela obličej.

Doufala, že myší ledvinky neuvidí hodně dlouho. Hned, z laboratoře pádila do archivu a potom k TenTen. Snad už je Kenji bezpečně pryč. Přišla pozdě, všechny ostatní už tam byly. Zrovna o něčem živě diskutovaly. Touazuki jim přidala na stolek s občerstvením svůj podíl a připojila se k nim.
„Taky tě Tsunade zítra pozvala do kanceláře?“ zeptala se jí Ino.
„Vás taky?“ divila se Tou. Popravdě si myslela, že to má něco společného s dnešní tajnou akcí. Jenže tohle vypadalo na něco úplně jiného. Třeba konečně dostane misi, ale přeci tam s ní nepůjdou všechny holky. To by přeci nebyla vůbec žádná sranda.
Touazuki obhlížela stůl s dobrotami. Za celý den měla hrozný hlad. Všechno vypadalo lákavě. Hovor se zatím čile rozproudil a všechny se dobře bavily.
„Au, tfuj, co to je? Vypadá to jako kámen, je to tvrdý jako kámen a chutná to jako kámen. Co to je?“ znechuceně vyplivla sousto.
„To je dekorativní kamínek,“ odpověděla jí Ino.
„Dekorativní kamínek? Fuj! Je pěkně hnusnej.“
„Není k jídlu, je na ozdobu.“
„K čemu? Nedá se to jíst, tak to nemá u jídla co dělat,“ považovala to za sprostou zradu.
„Přestaň si stěžovat a pojď k nám,“ zavolala na ni TenTen. Rychle nacpala do pusy poslední sousto, nalila si pití a šla si sednout k nim.
„Touazuki, teď ty,“ pobízela ji Ino.
„Co já?“
„Musíš nám říct, jestli jsi už dostala svoji první pusu,“ pokračovala Sakura.
„Jo, dostala.“
„Vážně a od koho?“ vyhrkla TenTen.
„Od Naruta.“
„Od Naruta?“ vypískla Hinata.
„Vážně a kdy?“ dotíraly na ni.
„Asi tak loni,“ řekla. Nebyla to vůbec pravda, vlastně od Naruta dostala pusu hned po tom, co ji dostal on od Sasukeho a musela mu slíbit, že všem bude říkat, že jí dostala daleko dřív. Nechtěl před někým přiznat, že jeho první pusa byla od kluka.
„Vážně? On se ti líbí?“
„Líbí?“ Tou se nad tím zamýšlela. Vlastně ani nevěděla.
„Jsi do něj zamilovaná?“ dotíraly dál.
„Copak vím?“ mávla nad tím rukou.
„Ty, ty si ho vezmeš?“ zakuňkala Hinata. Tou se dlouze zamyslela a potom řekla: „ Asi jo.“ Popravdě, pokud by se někdy měla vdávat, nedokázala si představit, že s někým jiným než s Narutem.
„Řešíte hovadiny. Měly bychom se zamýšlet nad důležitějšími věcmi.“
„Nad jakými?“
„Třeba nad tím, která z vás by se chtěla přihlásit jako dobrovolnice na moje pokusy. Slíbila jsem Tsunade, že nebudu na nikom zkoušet svoje lektvary, když ale podepíšete tyhle papíry. Stanete se oficiálně testovacími subjekty a já si s vámi můžu dělat, co chci.“

Nemohla spát. Z části za to mohla Ino, která hrozně chrápala, ale hlavním důvodem spíš byly neodbytné myšlenky. Nechápala, jak někdo může tolik manipulovat lidskými osudy. Pro Danzovo chování neměla žádnou omluvu. Ničil životy, nutil ostatní jednat proti jejich přesvědčení. Tohle bylo pro ni jako otroctví a nemělo být v žádném případě tolerováno. Jenže Tsunade se rozhodla věci prozatím nechat, tak jak jsou. Mohla s tím nesouhlasit, ale to bylo asi tak všechno. Kenji nejspíš udělal chybu, ale platil za ni příliš. Žít mimo vesnici, daleko od přátel. Nebyla sama, kdo nemohl dnes usnout. Hinata se převalovala jako mokrá ryba. Co asi trápí ji?

Po snídani se všechny vydaly k Hokage do kanceláře. Rozjařená nálada je přešla ve chvíli, kdy dorazily před vchodové dveře.
„Cože vy jste tu taky?“ povzdechla si TenTen. Pánská část týmů už tu čekala.
„Říkám si to samé,“ odpověděl jí Shikamaru.
„Tak tohle bude velký,“ zaradovala se Touazuki a plácla si s Narutem. Než se stihla strhnout větší debata, dveře se otevřely a Shizune je poslala dovnitř. Tsunade na ně už čekala. Všechny si je měřila dlouhým a přísným pohledem, až se všichni začali nervózně ošívat.
„Víte proč tu jste?“
„Dostaneme nějakou odměnu,“ zavolal Naruto.
„Přesně tak, dostanete odměnu.,“ souhlasila Hokage, ale jakmile Tou spatřila výraz v jejích očích říkala si, že po ní snad ani netouží.
„Vaše výsledky v turnaji byli mizerné ba příšerné,“ začala.
„Jak můžu mít mizerné výsledky, když jsem se ani nezúčastnil?“
„Někteří dokonce neměli ani dost schopností k tomu, aby se přihlásili,“ pokračovala a ignorovala Shikamarovu poznámku.
„Hodlám z toho vyvodit patřičné důsledky. Všichni, jak tu jste se zúčasníte speciálního a velmi náročného, doplňkového výcviku. Společně pod vedením všech vašich senseiů.“
„A proč se účastním taky?“ ptala se Touazuki, přeci jen vyhrála, i když ne zcela svoji zásluhou.
„Aby ti to nebylo líto,“ utla ji Hokage a vykázala je všechny ven. Takže nakonec to přeci jen bude pořádná zábava. Nedokázala si představit nic lepšího, než stanování s partou lidí. A když bude nejhůř, pořád můžou upálit Sasukeho na táborovém ohni.

5
Průměr: 5 (6 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Akumu
Vložil Akumu, St, 2021-03-24 15:51 | Ninja už: 1689 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Propadlý student Akademie

Mise Pro V: Kenji je zpátky, hurá. I když je to jen na chvíli. Tou se očividně ráda pošťuchuje s lidmi, co jsou na ni nepříjemní, i když se jí to občas nevyplácí. A po přespávačce u TenTen se přesouváme do Hokageho kanceláře. Copak pro ně asi Tsunade má?

Obrázek uživatele Arashi
Vložil Arashi, Út, 2017-05-30 13:55 | Ninja už: 2714 dní, Příspěvků: 257 | Autor je: Propadlý student Akademie

Podle popisu vypadal domek krásně. Hned bych se nastěhovala. Eye-wink
Hrozně se těším na speciální výcvik, který Tsunade vymyslela. Jestli to bude něco jako trénink přežití s Kakashim, tak to bude super. Smiling

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, Út, 2017-05-30 18:07 | Ninja už: 2684 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

No, tak si ten domek kup Laughing out loud ne to je sranda. Žádný takový není Sad
Spíš co si vymyslí Kakashi. Neboj se příště si ho užiješ Laughing out loud

Děkuji Arashi

Seznam FF

Tady Laughing out loud

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Pá, 2017-05-26 09:40 | Ninja už: 5686 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Tou scénou s tím okrasným kamínkem si mi připomněla scénu z jednoho CKS, kdy jeden nejmenovaný člen Konohy jeden snědl v rámci zábavy. Laughing out loud Takže jsem se culila a usmívala.
A sakra, bude Sasuke na rožni. Laughing out loud
Fakt další pecka!!! Kakashi YES

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, Út, 2017-05-30 18:06 | Ninja už: 2684 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Sakra to to musíte na CKS pěkně rozjíždět Laughing out loud ale jsem ráda, že jsem ti připomněla zábavný zážitek Laughing out loud Jen ho pěkně pogrilujme, ať z si užije.

Děkuji mnohokrát Kaze Smiling

Seznam FF

Tady Laughing out loud

Obrázek uživatele Akhara
Vložil Akhara, Út, 2017-05-23 22:04 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 1368 | Autor je: Manga tým, Leeho závaží

Panebože, myslela jsem, že po Raikiri už nic lepšího dneska přijít nemůže, ale tohle... Laughing out loud Laughing out loud Ty jsi geniální/blázen, fakt. Laughing out loud
Být jima tak ztracené mládí v potenciální blízkosti Gaie nikdy nevyslovuju nahlas.
Domeček byl fakt překrásnej. (A co terpv, když jsem zjistila, že vistárie je kytka a ne něco mezi kamejí a jedovatým hadem... i když chvilku to zase mělo takovej napínavej nádech.) Moc nechápu, jak to, že Danza nechají Danzem, pomůže stabilitě. (Vážně si stěžuju na fiktivní politický problém?)
A celý to bylo úplně geniální! Mně už dochází slova, kterými bych mohla popsat svoje nadšení! Představ si "famózní" s každou předponou, kterou vymyslíš. Laughing out loud Poslední věta mě odrovnala nadobro. (Ne, já nemám nic proti Sasukemu. Ehm.) Laughing out loud
P.S.: Čeho deset? Deset dní? Deset za noc? Deset minut koukal Kakashi do blba? Laughing out loud

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, St, 2017-05-24 15:48 | Ninja už: 2684 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Jestli jsem si měla vybrat z těch dvou možností, tak jsem blázen Laughing out loud Laughing out loud
No, nevím jestli bych v takovém domečku chtěla bydlet, ta kdytka je přeci jen příjemnější Smiling No, myslím, že by Konoze neprospěl další skandál navíc někoho z Rady, když už tak je poznamenaná a oslabená útokem a ostatní si na ni brousí zuby. Takhle by to vypadalo ještě tak, že má vnitřní rozpory a nedokáží držet pohromadě Laughing out loud (Ano skutečně diskutujeme o fiktivních politických problémech) Ale notak, až tak. Chudák Sasuke ten má všude nepřádel Laughing out loud
Děkuji ti Akharo

P.S. No, každá čárka představuje jednu návštěvu té samé ženy. A když přijde zase jiná dáma. Tou začne čárkovat nanovo.

Seznam FF

Tady Laughing out loud

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Út, 2017-05-23 20:46 | Ninja už: 2658 dní, Příspěvků: 2989 | Autor je: Gaarova tykev

Nad Tatrou sa blýska, hromy divo bijú... Akonáhle začnem čítať o Tou, tak sa spustí dážď, dnes aj búrka Laughing out loud Tou je tuším požehnanie prírody Smiling No teeeda, Kakashi má svoj tajný život a Tou dámu/y desí Laughing out loud Veľmi sa mi páčil opis domčeka a vistárií, jaaj aj ja by som taký chcela Smiling Ale Kenji sa našiel a veci sa vysvetlili. Tou je veľkorysá, ešte má aj obavy, aby sa oňho Tsunade dobre postarala. O krájaní myších ľadviniek som nepočula, ešte sa do Konohy nedostali ochrancovia zvierat, možno Tou založí pobočku Greenpeace Laughing out loud Božská bola scéna s babským spolkom. Naruto je tuším primáš bozkávač Konohy a celého sveta Laughing out loud Hin si vykoledovala svojou blbou otázkou traumu ohľadom vydaja Tou za Naruta Laughing out loud Tsunade zas vymyslela habaďúru, len aby sa nakoniec Tou nevzhliadla v upálenom Sasukem Laughing out loud Juuj zas som sa dobre pobavila a strááášne sa teším na táborenie Laughing out loud

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, St, 2017-05-24 15:42 | Ninja už: 2684 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Tyjo, tak to abych s tím přestala nebo u vás způsobíme nějakou pohromu Shocked Tak třeba na tebe takový domeček čeká Laughing out loud Ke krájení myších ledvin mě inspirovala kamarádka, dělala v laboratoři Laughing out loud Jo, holky se daly do kecání Laughing out loud to dopadá špatně.
Jaj, teď se těšíš na tábor a já jsem nervózní z toho, aby se ti to líbilo.
Děkuji ti Sempai

Seznam FF

Tady Laughing out loud

Obrázek uživatele Kakari
Vložil Kakari, Út, 2017-05-23 19:37 | Ninja už: 5302 dní, Příspěvků: 2061 | Autor je: Ošetřovatelka Kakashiho smečky - specialistka na Pakkuna

Ten Tsunadin stěr Shikamara... Laughing out loud
Těším se na ten jejich "tábor", jak budou pohromadě, tak to bude v tvém podání hodně výživné, tomu věřím Smiling

Život je legrace! Pokud ovšem sdílíte jeho smysl pro humor.
FF

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, St, 2017-05-24 15:39 | Ninja už: 2684 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Laughing out loud Chudák Shikamaru.
Jo, tábor, na tuhle část se těším už dlouho, doufám, že to nepokvokám. Děkuji ti Laughing out loud

Seznam FF

Tady Laughing out loud