manga_preview
Boruto TBV 11

Naruto Akkipuden - 1) Vzpomínky na minulost

18.jpg


Kapitola 1.
Vzpomínky na minulost

Velká, děsivá a destruktivní válka Shinobi trvala dva roky. Ale ani peklo nemůže trvat věčně a tak boje konečně dospěly svého konce v plamenech démonické moci těch, kteří se střetli na osudovém bojišti.
S posledním výdechem Madary utichl křik, exploze a třesk zbraní. Rozezněl se však pláč nad milovanými, kteří v této děsivé a nemilosrdné válce padli. Byla to ta nejhorší, nejničivější a nejmučivější válka, kterou tento bláhový svět kdy zažil. Padlo tisíce hrdinných mužů i žen z celého světa, zůstalo po nich deseti tisíce členů rodin a truchlících. Ano. Čas po skončení Čtvrté velké války nebyl opravdu časem, kdy by se kdokoli veselil.
Aliance tuto strašlivou válku nevyhrála, ne to opravdu ne. Kdyby, jste chtěli plně zhodnotit výsledek, tak jako v každé válce, ani zde nebylo vítězů, pouze poražených, vyčerpaných a zakrvácených. Bohužel zdálo se, že ani po konci pekla nemůže zbytek přeživších žít v míru a poklidu. Následky války to prostě nedovolily.
Ne každý shinobi nebo kunoichi byl tak statečný, aby stáli bok po boku vstříc děsivému nepříteli. Mnoho jich zradilo a mnoho dezertovalo, stali se z nich nukeninové, odpadlíci. Zločinci, kteří nechali své přátele daleko za zády a raději utekli, než aby bojovali za svobodu proti zlu Uchiha Madary.
Celé tři roky trvalo, než se znovu obnovil pořádek ve světě.
Během tří let se většina věrných ninjů snažila dopadnou nukeniny. Někteří zrádci byli zabiti při stíhání, další byli popraveni za již provedené zločiny. Většina ale nakonec skončila ve vězení a po čase se znovu mohli vrátit domů k tomu, co zbylo z jejich rodin. Během bojů zemřela totiž i spousta civilistů, ale dopadlo by to mnohem hůře, nebýt statečnosti a síly dvojice shinobi. Uchiha Sasuke a Uzumaki Naruto, dědicové Skryté Listové, ztělesnění konečného spojení mezi klanem Uchiha a klanem Senju.


Tehdy se již zdálo být vše ztraceno, na obloze místo měsíce zářilo rudé Tsuki no Me a svět se ponořil do nekonečného genjutsu. To nastal čas strašlivé exploze. Nikdo nedokáže přesně popsat co se stalo, Naruto i Sasuke tehdy upadli do bezvědomí a ostatní tou dobou snili v umělém světě. Ale když se následující noci rozhlédli kolem sebe, nikde ani stopy po jejich nepříteli a měsíc již nevrhal světlo z nebes. Místo měsíce se na obloze třpytilo tisíce stříbrných úlomků.
Měsíc byl zničen, Madara poražen a lidé se probrali z iluze do reálného světa. Reálného světa bez měsíce, reálného světa v němž skončila poslední válka. Světa s příslibem velice dlouhého období míru a štěstí, míru zplozeného z krve těch, kteří bojovali a zemřeli.
Svět se po válce sjednotil. Aliance nejmocnějších národů zůstala jednotná díky odhodlání obyvatel všech zemí. Po uctění památky všech zesnulých Kage byla jmenována nová pětice. Vládcem a správcem země Ohně a Skryté Listové se stal Uchiha Sasuke. Zavázal se chránit jeho lid a vládnout spravedlivě.
Rozhodl se to dodržet. Bohužel mezi ním a Narutem panovaly rozepře a lidé ve vesnici se Sasukemu nikdy nenaučili plně důvěřovat. Ovšem moc rinneganu a sharinganu byla velkým příslibem pro ochranu všech. Sasuke si uvědomil, že z Konohy může vytvořit krásnou oblast. Dříve to byla na jeho vkus celkem špinavá a zmatená vesnice. Nechal ji tedy celou přestavět (byla zničená po velkém útoku Peina, šlo to snadno). Nyní jsou ulice vydlážděné, budovy uspořádané do přehledných čtvrtí a obrana vesnice byla rovněž zdokonalena. Obchod byl oživen. Z Konohy se stala nejbohatší a velkolepá vesnice z celé Aliance.

Poté co Sabaku Gaara padl na bojišti nebyl v zemi Větru nikdo natolik silný a vlivný, aby se mohl stát Kazekage. Avšak po dlouhé době jednání byl uplatněn nárok krve. První ženská Kazekage v historii se jmenuje Sabaku Temari. Velice výbušná, temperamentní a chytrá dívka s lehce zvláštním smyslem pro humor. Mocná uživatelka fuutonu, větrného elementu. Ve vesnici je velice oblíbená a vesničané si ji chrání jako klenot. Urazit Kazekage znamená dostat do nosu snad kdekoli v Zemi Větru.

I Raikage-sama byl poražen a jeho krví nasákla půda na válečném poli. A když i Bee zemřel ve válce, zdálo se, že Skrytá Oblačná bude mít velký problém s nalezením nového ochránce. Černý blesk ale uhodil strašlivou mocí a ten, který vlastní Kekkei Genkay Třetího zaujal právoplatné místo v oblacích. Raikage Darui, pán černého blesku.

Tsuchikage uložil své staré kosti na bojišti. Ačkoli sám došel klidu, zanechal po sobě zuboženou vesnici i zemi. Zemi v níž se odehrála podstatná část velké války, zemi téměř zlikvidovanou. Naštěstí lid této země neupadl do chaosu, to vše díky svéráznému a tvrdému vůdci, jenž porobený lid povzbudil a určil jeho směr. Nikdo se stal Tsuchikage a i když není jeho moc tak velká a techniky tolik účinné, má velké uznání za to co dokázal. Jeho jméno zní Kagetsu Itari. Přeborník v kenjutsu a skvělý vůdce i stratég na poli vojenském i diplomatickém.

Ani krásná Mizukage nebyla ušetřena kruté smrti v plamenech Madary. Zemřela společně s ostatními. Její smrt přinesla velkou revoluci ve vládním systému Skryté Mlžné. Vůdcem se nestal Kage, ale vesnici nyní vede sedm nových šermířů. Sedm lidí namísto jednoho rozhoduje o dalším vývoji vesnice.
A sedm lidí rozhodlo, že Mlžná Alianci shinobi opustí, stáhne se do ústraní a vyhlásí neutrální stav.
"Nikdy již válku, ať je jakkoli spravedlivá!"
Tak zní nové heslo a ostatní Kage plně respektují rozhodnutí ostrovní země. Země Vody je uzavřená a téměř nikdo neví co jsou třeba i noví šermíři zač.
Ale být Kage není to největší, čeho jste tehdy mohli dosáhnout. Vůdcem celé Aliance shinobi a vládce všech národů získal nový titul. Kami je tím nejmocnějším shinobi ze všech čtyř velkých národů. Vůbec prvním Kami byl Sabaku Gaara, tehdy na začátku války se stal vůdcem spojenecké armády. Avšak oficiální první Kami byl Uzumaki Naruto. Přítomnost všech devíti ocasých démonů uvnitř jeho těla, to z něho udělalo mocného, kterým je. Po dobu deseti let moudře dohlížel na celý svět a ochraňoval existenci Aliance a mír. Žil velmi šťastný život, když dospěl, vzal si za ženu Hinatu z klanu Hyuuga, měl s ní dvě děti. Dvojčata, holku a kluka. Dcera zdědila po matce Byakugan, dostala jméno Shiori. Syn zdědil životní sílu svého otce a toho pojmenovali po dědovi, Minato.
Na počátku se mohlo zdát, že nic nemůže narušit tuhle dlouho trvající poválečnou idylku. Shinobi zaujali spíše roli symbolů, přestali být příliš důležití. Nikdo si nechtěl připustit, že by v budoucnosti byla potřeba velkého počtu pro vedení další války. Tentokrát už ne.
Mezi vůdcem Skryté Listové, Sasukem a vůdcem Aliance, Narutem bohužel vznikl spor hned na samotném konci války. Sporem nebylo místo Kami, o to Sasuke ani nestál. Sporem se stalo Narutovo nitro. Ocasý démoni. Sasuke měl moc zničit každého jednoho z nich, zničit kontrolovaně, bez boje. Zbavit se tak pradávného zla. Jeho cílem bylo zamezit opětovnému procitnutí Juubiho. Nechtěl, aby sílu démonů mohl kdokoli využít.
"Až zemřeš, kdo v sobě ponese tu sílu? Neexistuje nikdo s takovou životní silou jako ty!" Tvrdil Sasuke, ale Naruto o něčem takovém nechtěl ani slyšet. Jeho přesvědčení bylo založeno na schopnosti zachránit život každého, koho může. Nechtěl démony vydat, nechtěl, aby byli zničeni.
"Najdu způsob jak zabránit jejich zneužití, mám na to celý život!" Řekl Naruto Sasukemu. Od toho dne, deset let po válce a deset let před dnešním dnem, se začal psát temný osud této dvojice. Sasuke byl přesvědčen, že démony musí zničit a věděl, že Naruto nebude souhlasit. Navíc nebylo reálné, aby přišel o démonickou součást a přežil to. Jeho smrt byla nevyhnutelná. Kami Naruto na druhou stranu tušil na co Uchiha myslí a pomalu mu docházelo, že konečný střet je nevyhnutelný. Zarmoutilo ho to, avšak věděl co musí udělat. Co je nutno udělat pro záchranu dědictví dávných věků. A ačkoli se mu příčilo co musí udělat, tak to udělal.
Jedné bouřlivé noci se Kami Uzumaki Naruto a Hokage Uchiha Sasuke postavili znovu čelem k sobě. Na skále s monumenty Hokage. Vítr a déšť bičoval jejich tváře. Sasukeho Ethernam Mangekyou Sharingan hleděl na zbarvení Sage modu Naruta.
"Totální souboj by zničil celou vesnici a přilehlé okolí Naruto. Udělejme to jako za starých časů. Bez démonů, bez bohů. Pouze naší vlastní mocí." Pravil Sasuke, zatím co se kolem něj blýskalo právě utvořené Raikiry. Naruto, nad jehož dlaní se rozzářil Rasengan, pouze přikývl.
Celou tu bouřlivou noc se z hory nesly divokým větrem mocné hlasy bojujících. Hromy bouře občas přehlušily souboj, a jindy souboj přehlušil bouři. A zatím co lidé ve vesnici poklidně zaspávali divoké počasí tak souboj se pomalu přiblížil ke konci. A když skončila bouře a slunce vyšlo nad východní horou, klečel zakrvácený Naruto znavený a na konci sil před Sasukem. Nebyla použita žádná ničivá technika, jenž by mohla vymazat Skrytou Listovou a tím byl Naruto odsouzen k porážce.
"Nyní zbavím svět té hrozby, kterou představuješ. Hrozby, kterou představuje to co nosíš uvnitř. Mohl jsi se zachránit, měl jsi mi dovolit již na konci války, aby jsem je zničil. Mohl jsi žít. Nyní zemřeš společně s nimi. Už není možné, aby jsi přežil." Řekl tehdy Sasuke a pravé oko se změnilo. Z červené se stala fialová, ze zornice vystoupilo šest kruhů s devíti tomoe. Absolutní moc Rinneganu se znovu probudila. Sasuke se povídal Narutovi zpříma do očí a z rineganu vytryskl tenký proud fialové energie. Ta vstoupila do jeho nitra. Naruto začal být mučen strašlivou bolestí. Oči jako by mu měly každou chvíli explodovat, celé tělo ho pálilo jako by v něm krev vařila. Zatím co země pod ním se rozžhavila, to jak se energie démonů vracela zpět do Země. Bylo téměř hotovo. Naruto pomalu upadal do bezvědomí a veškerá síla se vytrácela. Sasuke měl tehdy na dosah jeho smrt, když vtom se vše přerušilo. Poslední démon v těle Naruta převzal plnou kontrolu, bez povolení toho v němž žil. Naruto ovládaný Kuramou sáhl pro Sasukeho katanu. Vysunul ji z pouzdra a probodl nic netušícímu Sasukemu srdce jeho vlastní čepelí. Spojení očí se přerušilo, Sasuke padl mrtvý k zemi a Kurama se vrátil zpět do Narutova nitra. Ten poté rovněž padl k zemi, avšak byl pouze v bezvědomí. Onen okamžik se stal zásadním.

Důvod smrti Hokage Sasukeho nebyl utajován. Celá Listová i země Ohně věděla, že ho zabil vůdce Aliance. Naruto k tomu měl velice stručné vysvětlení. Vyslovil ho tehdy, když se probral v nemocnici v Listové.
"Duše zrádce je poskvrněná navždy. Zrádce zůstane zrádcem a nakonec vám vrazí ostří do zad ve chvíli, kdy to nejméně čekáte. Kakashi-sensei, ve vás mám důvěru jako v nikoho jiného, postarejte se o Skrytou Listovou, jakožto Sedmý Hokage." Taková byla vůle Kami a tak se i stalo. Hatake Kakashi se stal Hokage a Naruto se po zotavení navrátil do pozice Kami. Nyní již nebyl tak mocný, přišel o téměř všechnu démonickou chakru, uchoval se v něm pouze kompletní Kurama. Ten, jenž s ním byl od počátku, nakonec zůstal znovu jako jediný.
A jak ztrácel Naruto sílu tak s ní odcházela i jeho srdečnost a dobro. Změnil se. Začal pohrdat slabšími, nenáviděl to co se stalo ze shinobi. Nenáviděl neschopnost těch slabošských panáků. A s pokřiveným obličejem sledoval, jak se starý řád hroutí. Snad vše dobré v něm se skrylo za slupku arogance, domýšlivosti, krutosti a agresivity. Jak šel čas, všichni jeho dřívější přátelé se mu odcizili. A tři roky po Sasukeho smrti již zůstala pouze Hinata a její téměř slepá láska. Snažila se zapomenout na vše špatné a hledat to nejlepší v něm. Hájila ho před ostatními a nikdy nepřestala doufat, že se nakonec vzpamatuje a bude jako dřív. A pak, v den třetích narozenin Shiori a Minata se to stalo. Z rozsvícené místnosti zněl Narutův hlas.
"To co se z nás stalo je neodpustitelné. Všichni jsou tak slabí a zbyteční. Shinobi mizí z této země rychleji než je zdrávo. ... Jako by snad mohl někdo zaručit mír ve světě. Stačí se podívat mimo Alianci a spatříš nepřítele! ... Vím co musím udělat. Podrobím si prostřednictví Aliance celý svět, i Mlžnou. Tak odstraním poslední hrozbu pro nás, tak jako Sasukeho, tak jako Sakuru i klan Akimichi, všechny ty zrádce. Poté teprve bude moci řád shinobi zaniknout .. ne nyní. "
Hinata jeho slova poslouchala se slzami a strachem v očích. Pouze tiše špitla.
"To chce začít válku, Naruto?"
Reakcí bylo prudké.
"Jistě!"
A v ten moment si Hinata konečně uvědomila co je v sázce, došlo jí, že už to zachází příliš daleko. Proto počkala až Naruto té noci usne a tajně se vykradla z domu. Namířila si to zkratkou, skrz les, přímo k Hokagemu. Chtěla, aby Naruta zastavil, dřív než bude pozdě. Avšak ten věděl, že svoji milovanou ženu vystavuje té největší zkoušce věrnosti. Nechal proto stínový klon na hlídce. A tehdy byl Naruto rychlejší než Hinata.
"Takže i ty! I ty my budeš stát v cestě? Copak nevidíš pravou podstatu věci?" Pravil rozhořčeně v momentě, kdy ji v jedné opuštěné ulici dostihl.
"Co se to s tebou stalo Naruto, tohle přece nejsi ty! To jistě ta věc v tobě, to Kurama za to může. Že ano!?" Řekla roztřeseným hlasem, s naději ve zkaženost Kurami a nikoli Naruta. Ten k ní však přistoupil s úsměvem na tváři, pohladil ji po dlouhých černých vlasech až sklouzl k tváři.
"Drahá Hinato, před tím jsem byl někdo jiný."
Řekl záhadně znějící větu, ale hlasem, jenž dal Hinatě malou jiskru naděje. Snad doufala, že právě její slova Naruta změnila, možná si ta slova pouze špatně vyložila. Avšak pohlazení přešlo do tvrdé facky. Hinata padla k zemi zatím co ji úder způsobil krvácení na čele.
"Nyní jsem to já! Nikdo jiný než já slyšíš mě?! Nestůj mi v cestě, netušíš jak nám můžu pomoci. Pokud to vyjde, budeme tomuto světu vládnout jako bohové, společně! Stačí jen zničit ty sprosté národy kolem Aliance!" Vyprávěl, zatím co mu oči červenají. V hlase téměř fanaticky znějící tón. Tón, který je tak charakteristický pro jistou formu zla. A Hinata to poznala. Se slzami kutálejícími se po tváři vstala ze země. Její ruce zažehl modrý plamen a v očích se za slzami skrýval strach a nerozhodnost.
"Jestli je to tak. Potom jsi Naruta zavraždil už dávno Kyuubi! Zastavím tě, teď a tady." Křikla a zaútočila. Bez zjevného váhání, beze strachu. Stejně jako tehdy zaútočila na Peina. Ale tento boj neměl mít dlouhého trvání. Narutovo rozčilení došlo svého vrcholu, démon v jeho těle byl s ním plně provázán a promluvil skrze něj:"Opovažuješ se mi protivit?! Ty hloupá..."
Naruto před údery párkrát uskočil, následně v jediné sekundě stvořil ohněm planoucí Rasengan. Úder do hrudi okamžitě rozdrtil téměř všechna žebra, zničil levou plíci zatím co úlomky kostí probodaly tu pravou. Smrti nebylo útěku. Okamžitě se začala topit v její vlastní krvi, jenž se jí řinula z úst i nosu. Chvíli se zmítala na zemi a snažila nadechnout, avšak neměla čím. Smrt nastala rychle. A v ten moment Narutovi došlo co provedl. Roztřeseně se k ní vrhl, v očích strach. Snažil se sám sebe přesvědčit o tom, že ji nezavraždil.

"P-proč? ... Ne to nesmíš, přece nezemřeš. Zatraceně! Ne! ... Mohlo to všechno být úplně jinak. ... Tohle se nemělo, nemělo ... ne. Zatraceně to se nemělo stát! Ne, ne, ne, ne ..." Upadal Naruto nad zohaveným tělem své ženy stále hlouběji do smutku. Šířila se jím strašlivá bolest z této situace. Netušil co má dělat, jak se zachovat. Věděl, že mu nikdo neuvěří. Vyděšeně se zvedl ze země a utekl z místa i vesnice
"Zaútočila, ano ... to ona mě chtěla zabít. Musel jsem. Ano samozřejmě, že musel. Ona by to udělala, moc ráda by mě zabila. V hlavě to měla uplně mimo ... jojo, úplně mimo." Drmolil si sám pro sebe stále do kola. Během toho, kdy balil věci ve svém domě i ve chvíli, kdy opouštěl vesnici. Odešel a už se nikdy nevrátil. Hned ráno vyrazily týmy ANBU, našli ho, ale živí se vrátil pouze jediný. Popsal, že Kami zcela zešílel. Dalšího dne zemřel na příliš vážná zranění a vyčerpání.
Naruto té noci udělal jednu zásadní věc. Znovu zcela způsobil změnu ve světě shinobi.

Aliance shinobi se po chvíli zcela rozpadla. Nebyl nikdo kdo by ji vedl a kdo by mohl být uznávanou autoritou. A jelikož už v té době spolu měly vesnice spory, nebyla snad ani touha, aby se někdo takový našel. Ve světě se znovu rozprostřela nejistota. Sice nebyl důvod k žádné válce, ale ani nic nezaručovalo, že k ní nedojde. Proto se obnovil program náboru shinobi a tím pádem i shinobi Akademie a důkladný výcvik studentů a geninů.
Ve Skryté Listové se uplatnil zákaz jakékoli zmínky o tom co Naruto provedl. Hokage i jeho přátelé chtěli, aby byl vzorem pro mladé. A vzor by neměl zabít svoji ženu a zradit vesnici. Vzor by měl porazit Peina, vzor by měl zachránit svět. A tak byl i zapsán do nové paměti národa. Jako hrdina, který zemřel v boji.
A tak se o něm učily i jeho děti. Uzumaki Minato, malý střapatý hnědovlasý kluk se zelenýma živýma očima, drzý, upovídaný a ne příliš dobře vychovaný. Zato s geniální pamětí a snad nekonečnou energií. Ví o svém otci pouze to, že to byl jeho otec a částečnou pravdu, která mu byla vyprávěna. Ale o matce neví absolutně nic, vlastně ani neví kdo to byl. A o tom, že by nějaká Hyuuga měla být jeho sestra. O tom netuší už vůbec nic. Většinu života prožil v sirotčinci a až po nástupu do Akademie dostal od vesnice malý byt.
Hyuuga Shiori měla na druhou stranu zcela odlišný život. Jediná blonďatá Hyuuga, vyspělejší než všechny děti jejího věku, posedlá symetrií a se vzorem v Kazekage Temari. (Ty její dokonalé copy!). Velice zdvořilá a vždy klidná. Celý život prožila s klanem Hyuuga. Jakožto dcera vůdkyně klanu na to měla právo a navíc byakugan se moc dobře zamaskovat nedá. O své matce ví první i poslední, tedy kromě toho, jak zemřela. Říká se, že spáchala sebevraždu poté, co ji otec Shiori opustil. O otci neví Shiori zcela nic a stejně jako Minato, ani ona netuší, že má někde nějakého sourozence.
Stejně jako mnoho dalších studentů i tyto dva čeká Maturita a tedy závěrečná zkouška na Akademii. Rozhodne se, zda se stanou shinobi nebo budou do smrti pouze dohlížet na pořádek na Akademii. Rozhodně je čeká zajímavý den a tak musejí dnes vstávat brzy ráno z postelí. Oba nedávno oslavili třinácté narozeniny a to je ten správný čas proto, aby získali jejich první hodnost. Genin ve službách Konohy, avšak nejprve musí prospět.

Kapitola 2.) Zkouška dospělosti - VYDÁNO
Je teplé jarní ráno. Slunce již vyšlo a zalilo Skrytou Listovou i svět blahodárným světlem. Probudili se ptáčci a hned se dali do každodenního popěvku. I lidé se pomalu chystají začít další den a ulice se zaplňují. Čilý raní ruch pronikne i do Minatova bytu na ubytovně. Je to vlastně chudě zařízená místnost. Postel, stůl a židle, lednička, dřez a vařič. Za dalšími dveřmi koupelna s toaletou. Pod postelí se tísní kila Minatovi mangy a na polici nad postelí jsou úhledně srovnané knihy. Zdi zdobý plakáty a vlajka země Ohně.
Ve zdejším bytě, se přesně o půl sedmé rozdrnčí budík. Chlapec v posteli reaguje tak jako každé ráno.
"Sklapni pitomče!"
...
..
.

Poznámky: 

Doufám, že se líbilo a že Naruta už pěkně nesnášíte.
Obrázky jsou stažené z google, nic není moje práce.
PS: Doufám, že se to líbí. A snad je ten podivný vývoj Naruta alespoň trochu odůvodněn.
Těším se na vaše komenty a připomínky.

4.893615
Průměr: 4.9 (47 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, So, 2014-08-23 14:01 | Ninja už: 4322 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

!!!BYL ZMĚNĚN NÁZEV DÍLA. ABY JSTE O TOM VĚDĚLI A NEČEKALI NA DALŠÍ slovo AKKIPUDEN, KTERÝ NEPŘIJDE!!!

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.

Obrázek uživatele BlackRose
Vložil BlackRose, So, 2014-08-23 14:17 | Ninja už: 4715 dní, Příspěvků: 282 | Autor je: Prostý občan

díky za upozornění Laughing out loud byl to malinký šok, po nějaké době jsi jdu přečíst celou sérii od začátku, když ještě nebyla vydána 7 -_-" normálně já se na tu tvoji povídku těším víc než na samotný anime a mangu Laughing out loud, a co nevidím jinej název Smiling
ale Akkipuden taky nebyl špatnej Laughing out loud, víc mě to dokázalo v táhnout do toho naruto světa Smiling


Člověk nemůže jít kupředu ke své budoucnosti, pokud plně nezná svou minulost.

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, So, 2014-08-23 14:53 | Ninja už: 4322 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

Akkipuden je moc mainstream Laughing out loud

A sedmička už čeká jenom na schválení. Bohužel kvůli výpadku Konohy se to zdrželo no.

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.

Obrázek uživatele MultiNaruto
Vložil MultiNaruto, Út, 2014-08-19 11:53 | Ninja už: 3664 dní, Příspěvků: 55 | Autor je: Prostý občan

Příběh je to strhující a jelikož jsem na to přišel náhodou, dost mě to zaujalo. Naruto strhnutý mocí (jako Uchicha Madara), která ho ovládala mě ani nenapadla. Zdá se to, ale že by to mohla býti 1 z verzí jak by mohl Naruto skončit. Jeho potomstvo, které jsi nám představil - mě přímo nabudilo do další kapitoli. Uzumaki Minato se stane mou oblíbenou postavou, ať neskončí jako Naruto! Laughing out loud Palec nahoru za formu, přečetl jsem to jedním dechem 5 HVĚZDIČEK, jinak to ani nejde Eye-wink

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, So, 2014-08-23 14:00 | Ninja už: 4322 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

Díky, jak to tak čtu tak mi to čím dál tím víc připomíná Star Wars, ale to je asi náhoda Laughing out loud Já Star Wars viděl poprvé před týdnem (1-6). Snad se z toho klišé dostanu Laughing out loud
Ale fakt díky.

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.

Obrázek uživatele Som čarovná
Vložil Som čarovná, Ne, 2014-07-20 19:27 | Ninja už: 5231 dní, Příspěvků: 1957 | Autor je: Tsunadin poskok

Túto poviedku som videla už skôr, ale vtedy nebol čas a potom som na to úplne zabudla a teraz som sa k nej vrátila Laughing out loud A neľutujem :3
Tušila som, že to bude akési pokračovanie po štvrtej vojne a že tam zrejme bude nejaký popis o tom, čo sa neskôr stalo a potom sa budeš venovať potomkom Smiling Ale že to zhrnutie bude celá kapitola, to som nečakala Laughing out loud Fakt že nie Laughing out loud Ale máš to dobre spravené a páči sa mi ako si poňal už známe charaktery a pohral sa s nimi Smiling Laughing out loud
Mne osobne nevadí ako "decentne" si odsunul pár postáv Smiling Laughing out loud Viem, že niekedy treba urobiť aj takéto niečo pre posunutie príbehu Smiling Laughing out loud
Som zvedavá, čo sa bude diať ďalej a ako to bude so Shiori a Minatom Smiling
Btw. pustila som si k tomu Two Steps From Hell- Heart of Courage a ešte viac ma to vtiahlo do deja :33

Z lásky I believe in unicorns, bitch! ^.~

~ ~ ~

~ ~ ~

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, Ne, 2014-07-20 20:56 | Ninja už: 4322 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

Nový koment po měsíci, jsem si myslel, že spadnu ze židle Laughing out loud

Díky, pustím si tu skladbu a zkusím jako to funguje Smiling

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.

Obrázek uživatele SuiterHina
Vložil SuiterHina, Po, 2014-06-30 21:18 | Ninja už: 3653 dní, Příspěvků: 2 | Autor je: Prostý občan

No... sice si mi zabil nejoblíbenější postavu... ale to budu muset nějak překousat... Laughing out loud ale jinak super, jen tak dál Smiling

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, Po, 2014-06-30 21:20 | Ninja už: 4322 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

Jasně. Asi vím, která to byla Hina Smiling

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.

Obrázek uživatele yukiKATEKA
Vložil yukiKATEKA, Ne, 2014-06-29 21:14 | Ninja už: 4252 dní, Příspěvků: 205 | Autor je: Pěstitel rýže

Hmm... dobre Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud!!!
Iný pohľad na Naruta sa ti vydaril, pačí sa mi tato verzia.
Naruto ako parchant... ako sa to len vyvinie Laughing out loud
Sasuke mrtvý a ako Hokage, škoda. Sad
Dobre sa to čítalo aj ked do prologu si toho veľa zahrnul. Laughing out loud
Preto sa mi zdalo akoby sa dej nabral rýchli spád...Laughing out loud ale to bol asi zamer Smiling
Veľa štastia v pokračovaní, budem čakať na další diel.

Niekedy dokonalosť tvoria nedokonalosti.

ZAVITAJTE SEM: http://sameta.blog.cz/
nemožete si to nechať ujsť Laughing out loud
Fanklub Katema-chan: http://147.32.8.168/?q=node/111453

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, Ne, 2014-06-29 21:50 | Ninja už: 4322 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

Díky, jsem rád, že se to líbí. A ten prolog měl být prostě opravdu jen rychlé shrnutí minulosti, aby jste byli v obraze. Navíc neprozradil vše (stejně jako prolog u Naruta, ten taky ukázal jen útočící lišku), ale myslím, že druhý a třetí díl už se neodvíjí rozhodně tak rychle. (I když jeden souboj vážně na tři díly roztahovat nebudu) Laughing out loud

PS: Sasukeho na mě naházej, to Naruto ho zabil. Smiling

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, So, 2014-06-28 18:39 | Ninja už: 4781 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Moc uspěchané, ale... překvapivě jsem se od toho nemohla odtrhnout. Mrzí mě, že se nebudeš více věnovat tomuto příběhu. Zdá se mi, že by to mohlo být zajímavé, ale i tak, hezky sis to rozehrál!

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, So, 2014-06-28 19:51 | Ninja už: 4322 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

Heslem mangy: "Později se k tomu vrátím." Smiling

A s tím uspěcháním to myslíš jak? Málo podrobností nebo nedostatečný popis situace.

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, So, 2014-06-28 20:18 | Ninja už: 4781 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Ne, to ne. Spíš jen.. já nevím Laughing out loud Mě by prostě tahle zápletka vydržela na celou jednu sérii minimálně o 20 dílech a ty to spojíš do jednoho prologu. Proste jěn tak. řekla bych tedy, že spíš to první Smiling

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, So, 2014-06-28 21:53 | Ninja už: 4322 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak jasně, na tohle by se dalo zaměřit, ale já chtěl rychle přejít do přítomnosti protože o té to je.
Víc toho asi vážně prozradím formou rozhovorů atp.

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.

Obrázek uživatele Haineko
Vložil Haineko, So, 2014-06-28 16:18 | Ninja už: 3805 dní, Příspěvků: 79 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Masakr motorovou pilou Laughing out loud

“ I used to always cry and give up… I made many wrong turns… But you… You helped me find the right path… I always chased after you… I wanted to catch up to you… I wanted to walk beside you all the time… I just wanted to be with you… You changed me! Your smile is what saved me! That is why I'm not afraid to die protecting you! Because… I love you… ”

—Hinata Hyūga

“ Hinata… Remember back in the Academy, when we were asked, "who we'd want to spend our last day on Earth with?" I couldn't write anyone's name down. I didn't know my parents, and I didn't have any friends. But now, I know exactly whom I'd choose. I want to be with you. Now and forever, until I die. I want to be with you, and only you, Hinata! ”

—Naruto Uzumaki

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, So, 2014-06-28 18:34 | Ninja už: 4322 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak utopené v krvi to snad nebude Smiling

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.

Obrázek uživatele Shi-chan
Vložil Shi-chan, So, 2014-06-28 14:20 | Ninja už: 5001 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Hlídač Gaiovy želvy

To je hustý! Laughing out loud Jak to jen říct... Líbí se mi, že je to úplně něco jiného, než jsem tady dosud četla. To, jak jsi shrnul děj po válce a to, jak se z Naruta stal v podstatě "hajzl" a ze Sasukeho "klaďas", bylo perfektní.
Nevím proč, ale nejvíc se mi stejně líbil ten konec o Shiori posedlé symetrií. Laughing out loud

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, So, 2014-06-28 18:35 | Ninja už: 4322 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

Jo asi jo, díky! Smiling
Budu se snažit zachoval kvalitu na této úrovni a snad se i zlepšovat.

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.

Obrázek uživatele Charasuke
Vložil Charasuke, So, 2014-06-28 09:49 | Ninja už: 3664 dní, Příspěvků: 130 | Autor je: Utírač Udonova nosu

ty mas talent jen tak dal.

Obrázek uživatele BlackRose
Vložil BlackRose, So, 2014-06-28 09:45 | Ninja už: 4715 dní, Příspěvků: 282 | Autor je: Prostý občan

já, já nemám slov. Wau ty teda jedeš, tak tohle jsem teda nečekala. O.o
Sugoi, úplně mi to nahánělo husinu, ten obrázek se k tomu dokonale hodí. Laughing out loud Šílený a krvežíznivý Naruto Laughing out loud Kawai!
Mám Naruta sice ráda jako klaďase, ale tady jsem si ho taky dost zamilovala jako záporáka.
Jenom škoda, že musel Sasuke zemřít. Sad
Piš rozhodně dál, tohle je povídka, která prostě NEMŮŽE zůstat nedokončená!!! Laughing out loud
P.S: ten obrázek zakrvaveného Naruta si sama vyrobila nebo někde našla, jsem úplnej úchylák do takový obrázků =3


Člověk nemůže jít kupředu ke své budoucnosti, pokud plně nezná svou minulost.

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, So, 2014-06-28 10:41 | Ninja už: 4322 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

Ten obrázek bych nedokázal (všimni si mužského rodu) vyrobit ani kdyby jsem se pos... Laughing out loud
http://madnesssss.deviantart.com/art/Evil-Naruto-632-374798392

Jinak díky, už mám napsané 2 další části. Takže příští týden a pak ten další.

A pokud na vás obrázky tak působí Smiling Tak to nejspíš začnu povídky ilustrovat google image.

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.