manga_preview
Boruto TBV 14

Dívka, která řekla: "Miluji tě..." 12

image.jpg

Byla jí zima, hrozná zima a navíc byla sama ve tmě, kterou se naučila nenávidět, za těch posledních pár týdnů v ní strávených. Bála se otevřít oči, co když tam zase budou čekat? Co když tam bude Gaara a Naruto? Bála se… Ale něco ji donutilo oči otevřít. No, zase jen tma, ale najednou se tam rozsvítila zářivým světlem pochodeň. Zatřásla se zimou, ale nakonec vstala. Pomalým kulhavým krokem šla k první pochodni, a když tam přišla, začaly se rozsvěcet další a další a ozařovaly kulaté schodiště bez zábradlí. Odhadovala, že díra, od které se to schodiště odvíjí, má průměr tak kolem sta metrů. Přešla na konec prvního schodu a pohlédla dolů, jenom temnota. Udělala první krok směrem dolů a hned se jí udělalo lehčeji. Jako by neměla žádné rány na zádech, jako by byla úplně zdravá. Udělala další krok dolů. Znovu jí bylo lépe.
Rozběhla se po schodech dolů. Rychle měnila nohy a každým krokem zrychlovala. Každým krokem jí bylo krásněji, cítila se o tolik líp.
„Nedělej to…“ ozvalo se ze tmy.
Přibrzdila a ohlédla se. Nikdo nikde.
„Nesmíš mi odejít…“ znovu se ozval ten hlas.
Nikde nikoho neviděla, a proto pokračovala v cestě. Běžela dolů už hodně dlouho a pořád nikde nebylo vidět konce. Běžela ještě minutu, a potom se prudce zarazila. Kam to vede?. Znovu přešla ke konci širokého schodu a pohlédla dolů, jenom černá tma, směřovala pohled nahoru, a tam bylo vidět trocha světla. Podívala se na schody, které čekaly na zdolání a najednou se tam objevila postava otočená k ní zády.
„Nemůžeš to udělat, nesmíš…“ šeptal si rudovlasý mladík.
Někoho jí připomínal, jenže si nemohla vzpomenout. Mladík se na ni otočil a ona mohla spatřit tetování na jeho čele. Smutný pohled světlounce zelených očí, takových vybledlých, jako by neměly chuť žít, jako by už nechtěly objevovat krásu světa.
„Nedělej to,“ prosebně se na ni podíval.
„Co?“ zeptala se ho.
„Prosím,“ neodpověděl jí na otázku.
„Nedělej to,“ vedle ní se objevila druhá postava se zářivě žlutými vlasy.
Také to neustále opakovala.
„Co nemám dělat?“ ptala se jich, ale ani jeden neodpovídal. Ten blonďatý je… hm…Naruto! To je můj bráška! Chytila ho za ruku, ale jeho pohled ji donutil ho pustit. Byl totiž plný smutku, takového, který ji až děsil.
Dole na schodišti se začaly objevovat jiné postavy. Našla mezi nimi Gamabuntu, Gamakichiho, Gamatatsua, Kibu, Shina, Ino, Saie, Tsunade, Jiraiyu a Kakashi-senseie. Viděla všechny své přátele. Udělala krok vzad, zpět nahoru. Ale i z toho jediného kroku byla celá zadýchaná. Cítila se bídně a byla vyčerpaná, jenže ten smutek v očích postav, které se tam dole hromadily, ji donutil jít zpět nahoru. Děsila se toho.
„Nesmíš mě opustit…“ opakoval pořád dokola Naruto.
Proč bych tě měla opouštět? Byla úplně vyřízená, když šla nahoru. Chtěla jít dolů, bylo to tak jednoduché, ale oni jí to nedovolovali, hlavně Naruto a ten červenovlasý mladík. Hrozně si chtěla vzpomenout, odkud ho zná, ale pořád jí to nešlo a připadalo jí to, jako by ho snad i zradila. Už se plazila po čtyřech, směrem nahoru. Byla celá splavená a pohledem studovala částečně prosvítající postavy. Dokonce levitovaly. Ten s rudými vlasy si před ní klekl a podal jí ruku, aby jí pomohl nést to břímě-vyšplhat se nahoru-společně.
Zbývaly tři schody a už to bude! Čím víc se blížila k vrcholu, tím větší jí byla zima, tím víc ji bolelo celé tělo. Prsty se dotkla okraje prvního schodu. Kdyby věděla, kolik jí to zabralo času, tak by tomu ani nevěřila. Bylo to něco kolem pěti hodin a to byla jenom sedmapadesát schodů dole. Z posledních sil se vytáhla nahoru a zhluboka dýchala. Postavy se na ni jenom usmály a proměnily se v páru.
Přetočila se na záda a jenom dýchala. Chtěla by spát, znovu zažít ten pocit, který měla, když šla dolů. Pocit, že všechno končí a už bude mít jenom klid. Nemohla se nadechnout. Co to?! Cítila pod sebou postel a slyšela velice ostrý pronikavý zvuk, který jí neskutečně drásal nervy.

Pííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí…

Dýchej, jen se uklidni a dýchej!

Postavě na lůžku se nepatrně zvedl hrudník.

Píp, píp,píííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

Dýchej! Nami dělej! Sakra!Opakovala si to pořád dokola. V té tmě to bylo k nevydržení a k tomu všemu se nemohla nadechnout. Něco muselo být špatně.

Znovu nepatrný pohyb.

Píp, píp, pííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí…

Nesmíš to vzdát! Mysli na Naruta a na… Gaaru!

Hrudník se začal pravidelně, však velice mělce zvedat.
Píp, píííííí, píp, píp, píp, píííííí, píp, píp, píp, píp, píp, píp…

Dívka na posteli nepatrně otevřela víčka. Tma, už zase. Ale bylo tu i trochu světla. Před očima se jí míhaly vzpomínky na Orochimara a to jeho genjutsu, Kabuta a Sasukeho.
Cítila na peřině tlak, a tak se podívala na to, co to způsobuje. Červené vlasy, snad ještě rudější než měla ona a obličej zabořený do peřiny. Tykev opřená o rám postele. Gaara...
I přes tu neuvěřitelnou bolest, chtěla udělat to, co si přála celý ten čas. Trhaně zvedla ruku. Bolelo to, ten pohyb, ale když se její prsty dotkly jeho vlasů, to… vyplatilo se jí to. Jenže to, co si tím dotekem uvědomila… Genjutsu už né! Já už nechci!

Gaara prudce zvedl hlavu a podíval se na ni. Setkal se s jejím uplakaným pohledem. Nemohl uvěřit, že… žije, vždyť… Přístroje přestaly ukazovat, že je naživu.
„Orochimaru! Já ti všechno řeknu! Řeknu ti úplně všechno, co po mně budeš chtít! Udělám cokoliv, jen… už zruš to genjutsu!“ křičela, nebo si to aspoň myslela.
Z úst jí vycházelo, ale pouze chrčení a nějaká nesrozumitelná slova. Navíc jí v tom bránila i kyslíková maska. Začala se zmítat i přes svá zranění. Vytrhávala si hadičky z rukou…
„SAKURO!“ zakřičel Gaara ke dveřím a pokusil se Nami nějak jemně přitisknout všechny končetiny k posteli pískem, aby si neublížila ještě víc.
Nechápal její chování, ale na to bude mít čas později. Růžovovlasá kunoichi ihned přiběhla do pokoje, a když viděla, co dělá, přešla k ní a přiložila jí ruku na hlavu. Dlaň obalila zelená záře a Nami se přestala zmítat.
„C-Co to s ní je?“ zeptal se jí Gaara.
„Nevím, hodně si toho prožila… Nemůžeš čekat, že bude stejná jako dřív, to nemůžeme nikdo…“ oba dva se jí dívali do očí.
Ty byli plné… žalu, bolesti, ale především šílenství.
Gaara se zatřásl, uvědomoval si, že takhle se musel tvářit on, když šel po krvi.
„Nami...“ zašeptala Sakura.
Dívka po ní loupla očima. Nebyly tak jasně modré, jak si sama pamatovala.
S rukou pořád na jejím čele jí začala zkoumat pečeť na hrudi. Vypadalo to, jako by se jed stahoval. Dotkla se jí a ihned uskočila. Kůže kolem byla neuvěřitelně horká.
„Co se děje?“ zeptal se jí poplašeně Gaara.
Z pečetě se začala odlupovat chakra. Démoní chakra, která sebou brala i jed. Kurama proboural zeď, kterou jim poskytl Orochimaru, dělící ho od ní a začal ji pořádně léčit. Nami ležela klidně i když jí to, jak to vypadalo, vypalovalo cejch. Měla ho zase u sebe, už měla aspoň nějakou útěchu. Chakra zmizela a po pečeti už nezbylo ani památky. Její pohled se teď upíral na osobu nalevo od ní a nebyla to Sakura, která odešla pro pár věcí na různé testy, které chtěla udělat.
Gaara...
Opravdu tam byl, nezdálo se jí to? Co, ale potom Kurama? Musel tu být…
Koukal se na ni tím pohledem, který milovala a nenáviděla zároveň, protože ji nikdy neprozrazoval, co si myslí. Ano, láska má jen krůček k nenávisti… Sledovala každičký jeho minimální pohyb, co kdyby se jí rozplynul? Ne, nesmí…
Otevřel ústa, jako by chtěl něco říct, ale znovu je zavřel. Cítila, že se jí víčka zase zavírají, přece jenom přežila vlastní smrt, ale nechtěla spát, ne, když je tu on. Do pokoje znovu vtrhla Sakura a hned přešla k přístrojům, kde něco zapisovala. Po chvilce se sem hrnuli různí doktoři, kromě Hitomi, která se šla domů prospat, protože na odoperování čepelí z Naminých zad, spotřebovala veškerou svou chakru. Začali Gaaru zase vyhánět, že potřebují dělat různé testy, ale tentokrát jim to nedovolila Nami. Znovu se začala vrtět a pohledem utkvěla na Sakuře a potom Gaarovi.
„Hm… Promiň. Nechte ho tu,“ svolila sakura a Nami se zase uvolnila.
Odebrali jí krev, poslechli si srdce, vyšetřili zranění na zádech a všude možně, a potom zase odešli.
„Gaaro, bude jí ještě chvíli trvat, než se jí navrátí hlas. Pečeť zablokovala jednu přepážku, takže než se zase vše vrátí do normálu, bude to trvat tak dva, tři dny,“ klidně se na něj usmála a zavřela za sebou dveře.

Zase byli sami. Díval se, jak růžovovláska zavřela dveře a jeho pohled teď směřoval na ni. Na osobu, kterou si tolik přál mít u sebe. Nevěděl, co má říct. Tohle bylo vůbec poprvé, kdy se cítil… nervózní. Byla to pro něj novinka a už chápal, jak se před ním cítí ninjové v nějaké trapné situaci, protože právě teď by se nejraději propadl do země. Navíc ona nevypadala, že by to ticho prolomila. Vždyť ani nemůže, ty pako. Z přemýšlení ho vytrhl pohyb. Ihned k ní přiskočil a ruku jí zase tlakem, i když velice malým, protože neměla šanci mu v tomto stavu odporovat, přitlačil zpět k peřině.
Zamračila se na něj. Nebylo to fér. Nikdy ještě neprohrála žádnou opravdickou hádku a teď mu nemůže odporovat ani fyzicky a i vymluvit mu mozek z hlavy nemůže! No, to snad né!
Její ústa neslyšně vyslovila jeho jméno.
„Nebudeš se hýbat,“ zavrtěl hlavou Gaara.
Protočila oči v sloup.
„Nediv se. Vrátila ses nám skoro mrtvá… vlastně úplně… a čekáš, že tě nechám skákat po posteli?“ zeptal se jí mírně naštvaně.
Poslušně zavrtěl hlavou, což, jak věděla, ho dožralo úplně.
„Nebudeš se VŮBEC hýbat!“ rozkázal, a když chtěla na důkaz toho, že rozumí kývnout, střelil po ní smrtícím pohledem.
Nechápavě se na něj podívala a začala otevírat ústa tak, že to potom vypadalo, jako peskování malého dítěte, které něco rozbilo, ale žádná slova nevycházela. Po chvilce to vzdala a jenom ho pozorovala. Byla tak šťastná, že ho vidí, ale taky jí zajímalo, co Naruto…
Asi chtěl odejít, protože se začal sklánět pro svou tykev, ale on ji nesmí opustit! Rukou, kterou měla u jeho rukávu, mu jemně zatahala za jeho okraj a on na ni pohlédl. Oči měla zase zalité slzami. Podíval se na ni s takovou něhou, až jí to připadalo zvláštní, ale neřešila to. Dolehl na ni všechen stres, bolest, strach. Její tělo už nemohlo udržet ten tlak na něj vyvíjený a ona se zhroutila. I když brečet nechtěla, její tělo si dělalo, co chtělo, a místností se začaly rozléhat vzlyky s mírným hekáním, jak se i přes kyslíkovou masku snažila nabrat dech.
„Šššššš, už je dobře. Už bude jenom dobře, ano?“ Gaara ji rychle začal utišovat.
Lehl si k ní na postel a ona mu mohla zabořit hlavu do hrudníku, i když jí musel krapet pomoct. Ucítil jemňoučký tlak na svém černém triku. Plášť si sundal už předtím, když čekal před operačním sálem.
Její ruce ho žmoulali ve svých, když ji objímal. Musela odpočívat a on si tu v pohodě sedne na postel a ještě ji mačká!
Vzlyky ale neutichaly a on začal být nervózní z toho, jak dlouho to už trvá. No, hned, jak o tom začal přemýšlet, vstoupila do pokoje sestřička a jakmile jí řekl, jestli by ji nějak nemohla pomoct, odběhla pro sedativa na uklidněnou. Sice se mu nelíbilo, že jí budou otupovat smysly, ale věděl, že je to pro ni nejlepší. Znovu přiběhla a do jedné hadičky vpíchla injekci.
Přikývl na znak díku a ona po zkontrolování přístrojů znovu odešla.
„Šššššš,“ pořád jí šeptal a po chvíli uslyšel jím vysněné pravidelné oddechování.
Lehounce jí setřel slzy, trochu urovnal dýchací přístroj a zvedl se z postele. Už z chodby slyšel Hitomin hlas, jak už se připravuje mu dát proslov o tom, že Nami není ve stavu, aby mohla přijmout návštěvu. Přehodil si přes právě nasazený plášť vestu a uvázal si písečnou tykev. Ještě jedním pohledem zkontroloval osůbku na posteli a potichounku zaklapl dveře. Měl v plánu hned ráno zajít zase sem, takže zbytek noci bude pracovat. Ještě rychle škvírkou mezi dveřmi nechal proklouznout hromádku písku, aby ji ochraňovala. Nehodlal o ni znovu přijít, a pokud ji Sasuke osvobodil, bylo možné, že Orochimaru si ji bude chtít vzít zpátky. Zkusí to a bude mít opravdu…
Cestou pryč se pořád otáčel, aby kontroloval její dveře. Vyšel z nemocnice a zachvěl se zimou, brzy budou na mrazivou zem znovu dopadat ty sluneční paprsky, které ji znovu rozpálí do běla.
Oddychl si a konečně se vydal pracovat, aby to měl, co nejdříve za sebou.

Paprsky slunce jí dopadly na bledou tvář a za chvilku zase zmizely, když se mírně zamračila. Nechtělo se jí stávat. No, v hlavě se jí začaly míhat obrázky, jak vypadala její cela, jak ji Sasuke položil do písku, jak ji někdo našel a šeptal slůvka, která měla přímo omamný účinek. Vzpomněla si na Gaarův včerejší pohled-asi měla halucinace… Odhodlala se zvednout svá stokilová víčka a prostor před ní zahalila rudá červeň. Co tu dělá tak po ránu?
Chvíli jí trvalo, než byla schopna zaostřit na něco jiného než na jeho vlasy a obličej. Ano, ten výraz, který měl nasazený, nenávidí. Právě se rozhodla. Probodla ho pohledem a on se odtáhl. Zdálo se, že upravoval žaluzie, které byly za její hlavou. Chytré dávat okna, tam, odkud se z nich nedá dívat…
„Jak je ti?“ zeptal se jí.
Svraštila obočí a pohled směřovala někam za rameno. Pochopil…
„Tohle jsi tu nechala, když jsi „odcházela“,“ položil na peřinu písečnou květinu.
A pozor, tohle byl první pokus o vtip až Nami vyvalila oči, i když se jaksi nezdařil. Vtipné to sice moc nebylo, ale byl to úspěch… na jeho poměry.
Podívala se na hodiny, které byly tak milé, že netikaly. Půl druhé odpoledne… COŽE?! Fajn, tak tu není po ránu.
Byla tak ráda, že je tu, sice není doma, ale je aspoň v bezpečí a navíc, je tu on. Až teď si uvědomila, jak se k němu má vlastně chovat? Nemůže… to, co si uvědomila, už nejde vrátit a ona nechtěla zničit přátelství mezi nimi. Teda pokud to všechno nedělal kvůli Narutovi a taky proto, že je tu pod jeho „velením“… Jak tak uvažovala, on se přesunula na bílé křeslo, které bylo jenom kousek od ní a postele.
„Proč jsi mi to neřekla?“ zeptal se šeptem, asi tak po minutě mlčení.
Otočila na něj hlavu a svraštila obočí. Její vybledlý pohled se propletl s tím jeho zeleným. Nevěděla, co myslí.
„To, že jsi…,“ začal vysvětlovat, ale nedokončil to.
Sklopil oči, jakoby se snažil najít slova. Pozvedla obočí, protože jí to začalo zajímat.
„…že jsi Jinchuuriki…“ střelil po ní pohledem, aby zjistil, jestli mu bude lhát, nebo ne.
Překvapeně zamrkala a rázně zavrtěla hlavou, jak jí to jen dovolovali všechny ty hadičky a hojící se rány.
No, teď byla řada na Gaarovi, aby luštil to, co mu chce říct. Slyšel hlasité povzdechnutí a potom mu něco ukazovala. Sledoval, kam její prstík ukazuje. Dveře. Otočil se na ni s nechápavým pohledem.
Protočila oči a naznačila mu psaní.
„Aha, jasně….“
To už pochopil a tak odešel najít něco, na co by mohla psát.
Spokojeně zavřela oči s tím, že počká, až se vrátí.

Vrátil se ani ne za třináct minut a našel ji zase spát. Nedivil se jí. Po tom všem musela být jistě vyčerpaná a navíc mu včera skoro umřela, takže má právo na nerušený spánek. Něco ze spaní zamrmlala, ale moc příjemně to neznělo. Sedl si na židli a jenom si hrál s těmi ohnivými prameny, které mu protékali mezi prsty. Ucítil na ruce dotyk a všiml si, jak se její ruka chytila té jeho. Vypadalo to, že se jí nezdáli moc příjemné sny, protože se mračila a hodně se převracela, čímž mu dost komplikovala život, protože ho odmítala pustit a on se zase odmítal vymanit, takže vždy když se převrátila, natáhl se nad ní… no, potom se však obrátila tak, že mu nebylo dovoleno, se tomu jakkoliv vyhýbat a tak si tedy lehl k ní, jinak by mu totiž tu ruku snad zlomila.
Popravdě mu to vůbec nevadilo, to v žádném případě! Ale… měl zvláštní pocity v břiše, kdykoliv se na ni podíval. A kdyby ho viděla, že u ní leží, vůbec si nedokázal představit, jak by reagoval. Jeho myšlenky, však byli přerušeny, protože Nami odmítala spát na druhé straně postele a tak se k němu přitulila. Gaara v tu chvíli děkoval bohu, že si sundal vestu, ještě by ji vzbudil tvrdý materiál, ze kterého byla vyrobena, a to on nechtěl. Rukou, kterou měla předtím uvězněnou v té jeho, mu teď mačkala černé tričko na hrudi a spokojeně si vydechla...

Bolestně zakňučela jako poraněná fena a z očí jí znovu stekl průhledný pramínek slané slzy. Pohladil ji po líci a bříškem palce přešel po jejích malinových rtech… Nami svraštila obočí, ale ústa se jí roztáhla do úsměvu.
„Už byl někdo na kontrole u slečny Namikaze Uzumaki?!“ slyšel, jak někdo volá a ihned mu došlo, že sem půjdou.
„Byla jsem tam před čtvrt hodinou, Hitomi-sama,“ ozvala se nějaká dívka.
Ano, před čtvrt hodinou hledal tu blbou tužku a dozvěděl se možnou pravdu.
„Aha, dobře tedy“ stín, který doléhal na dveře, se pomalu vytratil.
Gaara si oddechl, aniž by věděl proč a pomalu, aby ji nijak nevzbudil, se vytratil pryč.

Tak dlouho se nebyl projít po Suně, že by skoro zapomněl, jak vypadá. Nasál horký vzduch vonící po písku do plic a zase vydechl, když mířil hlavní ulicí.
„Kazekage-sama! Přišel dopis od skupiny z Listové!“ zakřičel jeden ninja, který ho teď tryskem dobíhal.
„Děkuji,“ Gaara převzal list a rozbalil ho.
Naruto se vyptával na všechny otázky ohledně jeho sestry, ale on počítal s tím, že mu to Sakura vysvětlí sama, až sem přijde. Kvůli jednomu problému se zdrželi poblíž hranic se zemí Ohně a Travnaté. Počítali s tím, že tu budou tak za pět dní, maximálně týden, protože ten problém nebyl ještě vyřešený.
Gaara si přikývl na souhlas, že mu odepíše potom a šel dál. Byl zvyklí na to, že si ho lidé prohlíželi a také na ustavičné odpovědi k pozdravům kolemjdoucích. Šel domů, musel něco sníst, protože od doby, co ji našel, nic nejedl a už měl docela hlad. Přeci jen, když pořád sedíte nad papíry, člověka to rychle zmůže… Právě v těchto chvílích přemýšlel, proč chtěl být Kazekage a Naruto Hokage… jenom papírování a nic jiného.
„K čertu s tím vším…,“ zaklapl za sebou dveře od domu.
„Tak co?!“ uslyšel volat z obýváku…
No, rozhodl se Kankuroua ignorovat a šel si pro onigiri do ledničky, které mu připravila Temari. Cítil se být hrozně unavený.
„Gaaro?“ znovu zavolal jeho bratr z obýváku a on ho zase ignoroval.
„Co je ti? Stalo se snad něco?“ Kankurou se opřel o obloukový rám, která předěloval obývák s kuchyní.
„Nami možná nebude moc pokračovat jako ninja…,“ ano, přesně to mu Sakura řekla, když hledal tu tužku. SAKRA!

Poznámky: 

To, že to trvalo tak dlouho... může za to škola a vytahování dvojek na jedničky a když se vám to nepovede, nemáte chuť psát... Sad (Nebo to je aspoň v mém případě... Smiling) Opravdu moc velké díky, já si to ale opravdu nezasloužím! Eye-wink Laughing out loud Jsou to samé hovadiny... Smiling Tak a teď= ano, trochu jim to komplikuji a vlastně se v tomto dílu nic extra nestalo, ale bude to mít svůj význam a navíc, od příště bude zase akce Laughing out loud Laughing out loud Takže se těšte Smiling Moc vám děkuji za případné přečtení a Sayonara u příštího dílku Eye-wink Laughing out loud
P.S.: k tomuto dílu čekám kritiku, takže se neostýchekte a pište Eye-wink Sticking out tongue

Takže tímto bych ráda upozornila na jednoho moc milého umělce, který to nádherně umí s akvarlkama Smiling Taková menší propaganda Laughing out loud Mockráti děkuju za tá krásný obrázek, moc se mi líbí!!! ^__^ Hodně štěstí do další tvorby Eye-wink Laughing out loud (trochu jsem to zvýraznila a ořízla Laughing out loud) Originál: http://147.32.8.168/?q=node/109385

5
Průměr: 5 (26 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sabaku no Tanaris
Vložil Sabaku no Tanaris, Po, 2014-07-14 00:31 | Ninja už: 4210 dní, Příspěvků: 1473 | Autor je: Propadlý student Akademie

Ten začiatok som pochopila Laughing out loud až potom Laughing out loud (Áno, je pol jednej v noci, Sabaku to tak už nepáli Eye-wink) Gaara je kawai a veľmi rozkošný. Je milé od neho ako sa k Nami správa. Tá je chúďa očividne mimo Laughing out loud a smrdí mi to tam celé Oročákom. Nakopem ho do zadku. Hádam sa Nami polepší...istotne vďaka Gaarovi. To prebudenie bolo super, bolo to také dramatické a to sa mi páčilo.
Za 5*

P.S.: Gome, že píšem až teraz. Smiling

Navštívte stránku Zakázaného ovocia! --> Z láskyZ láskyZ láskyZ lásky

Môj Wattpad https://www.wattpad.com/user/SabakuNoTanaris - čítajte príbehy aj mimo Naruta práve tu!
Blog Sabaku no Tanaris a Mestekovej www.sameta.blog.cz/

Obrázek uživatele Zinuska99
Vložil Zinuska99, Čt, 2014-07-10 17:25 | Ninja už: 3817 dní, Příspěvků: 264 | Autor je: Konohamarova chůva

Toshika-chan, včera a dneska jsem tedy přečela všechny ty díly. A můžu říct jenom jednu krátkou větu: je to úplně dokonalý! Laughing out loud Jak jsi vystihla Gaaru, chladný, ale zároveň citlivý... Fajn, na začátku se mi elíbilo, co jsi udělala s Hinatou, ale to je teď úplně jedno, protože prostě to je úžasný! Eye-wink Těším se strašně na další Eye-wink

the sun is a deadly laser

jsem docela sarkastická ale hej, umím se s lidma docela kamarádit muah

Obrázek uživatele Karimao Toshika
Vložil Karimao Toshika, Čt, 2014-07-10 17:52 | Ninja už: 4023 dní, Příspěvků: 859 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Shocked Shocked Shocked *padá ze židle* Děkuju! Já vím, spousta lidí Hinatnu má hrozně rádo... Já ji prostě nemám ráda a v téhle povídce bude prostě mrch, s tím já nic nenadělám Laughing out loud Laughing out loud Jsem moc štǎstná, že se ti to zatím líbilo a doufám, že nesklamu Smiling

Obrázek uživatele Zinuska99
Vložil Zinuska99, Pá, 2014-07-11 20:13 | Ninja už: 3817 dní, Příspěvků: 264 | Autor je: Konohamarova chůva

Není zač Eye-wink (jééj, zapomněla jsem ti vychválit Nami! Laughing out loud ... celá Kushina, tak to řeknu Laughing out loud) Tak fajn Laughing out loud a dokud z ní nebude super mrcha, tak budu velmi spokojená Eye-wink Laughing out loud

the sun is a deadly laser

jsem docela sarkastická ale hej, umím se s lidma docela kamarádit muah

Obrázek uživatele Karimao Toshika
Vložil Karimao Toshika, Pá, 2014-07-11 20:23 | Ninja už: 4023 dní, Příspěvků: 859 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

e-ee... ne... Sakra! Promiň, ale asi budeš jenom spokojená... Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Zinuska99
Vložil Zinuska99, Pá, 2014-07-11 20:54 | Ninja už: 3817 dní, Příspěvků: 264 | Autor je: Konohamarova chůva

.... nevadííííí Laughing out loud Laughing out loud

the sun is a deadly laser

jsem docela sarkastická ale hej, umím se s lidma docela kamarádit muah

Obrázek uživatele Ad Inexplorata
Vložil Ad Inexplorata, St, 2014-07-09 22:10 | Ninja už: 4423 dní, Příspěvků: 1680 | Autor je: Asistent pošťáka

Tak toto je snad nejkrásnější ze všech dílů! Shocked Nikdy nepochopím, jak to jen děláš. Ten Gaara je tak dokonalý, až Nami pomalu závidím Sticking out tongue Konečně jsem dohnala ten rozdíl, který se mi nedostatkem volného času nahromadil. Tímto dílem jsi mi opravdu vyrazila dech, už se moc těším na pokračování! Smiling

Obrázek uživatele Karimao Toshika
Vložil Karimao Toshika, St, 2014-07-09 22:25 | Ninja už: 4023 dní, Příspěvků: 859 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Shocked Shocked *červená se až za hrob* ARIGATOOO! :3 No... s Gaarou mám největší problémi, jak se ho snažím udělat realisticky Smiling Jsem ráda, že se ti to líbí Smiling A prosím, rychle zase nasaj vzduch, protože nechci, aby moji čtenáři umírali Sticking out tongue Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Ad Inexplorata
Vložil Ad Inexplorata, Čt, 2014-07-10 08:32 | Ninja už: 4423 dní, Příspěvků: 1680 | Autor je: Asistent pošťáka

*Pomalu nasává těžký vzduch zpět do plic*
Nemá to cenu, stejně mě dalším dokonalým dílem dorazíš Sticking out tongue Laughing out loud

Obrázek uživatele Karimao Toshika
Vložil Karimao Toshika, Čt, 2014-07-10 17:52 | Ninja už: 4023 dní, Příspěvků: 859 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Jejda, to bych nerada! Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Ad Inexplorata
Vložil Ad Inexplorata, Pá, 2014-07-11 20:10 | Ninja už: 4423 dní, Příspěvků: 1680 | Autor je: Asistent pošťáka

Je to příjemný způsob smrti Sticking out tongue Laughing out loud

Obrázek uživatele Joshina
Vložil Joshina, Ne, 2014-06-22 19:03 | Ninja už: 3864 dní, Příspěvků: 252 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Milá Toshika!
Tá séria ma úplne udivuje, je suprová! Smiling Som rada, že si znova späť v obehu a ďakujem tým, ktorí ti pomohli znovu rozprúdiť túto poviedku. Smiling Nie sú to žiadne hovadiny! Je to naozaj jedna dobre odvedená práca. Smiling
Teším sa na ďalší diel!

You can run, but you can't hide.

FC pre Katemu!
FC pre Karimao Toshiku!

Obrázek uživatele Karimao Toshika
Vložil Karimao Toshika, Ne, 2014-06-22 22:06 | Ninja už: 4023 dní, Příspěvků: 859 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Udivuje? Laughing out loud Oběhu... popravdě přidala jsem to asi po dvou týdnech po posledním dílu a potom se nevydávalo... Proč všichni děláte jako bych se vrátila po půlroční exkurzi na Marsu? o.O Laughing out loud Jsem moc ráda, že se líbilo Smiling Arigato! Laughing out loud

Obrázek uživatele Joshina
Vložil Joshina, Ne, 2014-06-22 22:29 | Ninja už: 3864 dní, Příspěvků: 252 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Pretože pre fanúšikov je aj minúta ako rok. Laughing out loud Smiling

You can run, but you can't hide.

FC pre Katemu!
FC pre Karimao Toshiku!

Obrázek uživatele Rence
Vložil Rence, Ne, 2014-06-22 11:37 | Ninja už: 3931 dní, Příspěvků: 210 | Autor je: Prostý občan

Si mi zobrala slová Laughing out loud Boha môjho, to bolo krásne! Ten začiatok... Sakriš, to bolo také... emotívne? Laughing out loud A Gaara s Nami v nemocnici sú takí zlatí Smiling A že Nami už nebude ninja... Ou... Laughing out loud Dúfam, že sa to nejako vyrieši a teším sa na ďalší diel Smiling

Obrázek uživatele Karimao Toshika
Vložil Karimao Toshika, Ne, 2014-06-22 22:02 | Ninja už: 4023 dní, Příspěvků: 859 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Shocked Laughing out loud Laughing out loud Toto jsem nečekala... Ou, jsem ráda, že se začátek líbil Smiling ležel mi v hlavě už asi dva měsíce... Laughing out loud Laughing out loud Popravdě už mě s tim, jak jsou zlatí děsíte, Bůh totiž ví, co si na vás ještě třeba vymyslim a myslím, že to třeba úplně neunesete... -_-" Mockrát děkuji, Florenc Smiling

Obrázek uživatele Katema
Vložil Katema, So, 2014-06-21 21:17 | Ninja už: 3978 dní, Příspěvků: 1389 | Autor je: Student Akademie

Toshika-cháááááááán!!!!! :3 :3 :3 :3
Ani si nevieš predstaviť, aká som rada, že si späť!!!! :3 Chýbala mi Tvoja poviedka Sad A to TY trepeš hovadiny, že sú to hovadiny XD Tak netrep Ty jednorožec Laughing out loud Laughing out loud

Veľmi krásne opísaný ten úsek na začiatku, úplne som sa chvela z toho! :3 Smiling
Ako s ňou bol Gaaruško v nemocnici, to bolo také sladké! :3 Hlavne jak si k nej furt ľahol Laughing out loud Jojojojojojoj! :3 Laughing out loud
A tá správa, že Nami už nebude môcť byť ninja? Shocked Shocked Shocked Si krutá!! Laughing out loud Ale ja verím, že sa z toho vylíže Laughing out loud Ved je Uzumaki a navyše Jinchuuriki Laughing out loud Som optimistka Laughing out loud

Prosím, už nikdy ma nenechaj tak dlho čakať na další diel Laughing out loud Laughing out loud Očakávam nový čo najskôr, aby som ti ho mohla vychváliť a pišťať od nadšenia :3 Laughing out loud Laughing out loud

Ku kritike: Ja sa veľmi do češtiny nerozumiem, ale zdalo sa mi niekedy, že tam je divný slovosled, alebo tam chýba písmenko alebo slovíčko, nom, ja len toľko Smiling Kedže ťa mám rada, musím vedieť povedať aj kritiku, ale ver, že je to pre mňa neskutočne ťažké Sad Ale možno sa mi to len zdalo Laughing out loud Laughing out loud och Laughing out loud
Tak teda, teším sa na pokráčko Sticking out tongue čus Laughing out loud

Obrázek uživatele Karimao Toshika
Vložil Karimao Toshika, Ne, 2014-06-22 09:32 | Ninja už: 4023 dní, Příspěvků: 859 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Katema-chááán! :3 Já někdy odešla? Shocked Laughing out loud A já jsem jednorožec? Coooo?! Shocked Laughing out loud jé to jsem ráda, že se ti začátek líbil Smiling Ano, přiznávám... jsem krapet sadistka Laughing out loud Optimismus ti opravdu nechybí!
Pokusím se, abys tak nečekala, neboj Laughing out loud Laughing out loud
Tak ke kritice! Ano! Za chyby se omlouvám a ten slovosled... Dám na tebe Eye-wink Laughing out loud Rozumím tomu a jsem moc moc moc ráda za upozornění Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud
Ještě jednou děkuju :3

Obrázek uživatele Katema
Vložil Katema, Ne, 2014-06-22 19:27 | Ninja už: 3978 dní, Příspěvků: 1389 | Autor je: Student Akademie

Noo, ja som to myslela tak, že konečne už Ti vychádza znova poviedka Laughing out loud Laughing out loud Joj, hrozne sa teším čo bude dalej! :3
A fakt nemáš za čo dakovať, zaslúžiš si to Sticking out tongue Laughing out loud :3

Obrázek uživatele Karimao Toshika
Vložil Karimao Toshika, So, 2014-06-21 19:37 | Ninja už: 4023 dní, Příspěvků: 859 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Akamaru233:Mockrát děkuju:3 Hrozně to těší! Laughing out loud

yukiKATEKA: No ještě s Nami uvidíme... Evil No, kritiku očekávám, ale asi se nedočkám... Laughing out loud (ne, že by to vadilo Smiling) Mockrát děkuju, je to hrozně povzbuzující Smiling

Keyemi: Ano, tyto názvy jsou matoucí, stejně jako se začala vydávat povídka: Dívka, která mění dějiny. Aspoň je jasný, že všechno dělají holky Sticking out tongue Laughing out loud DĚKUJU! :* Využívaná... to je tak oboustranné Laughing out loud

Obrázek uživatele Keyemi
Vložil Keyemi, So, 2014-06-21 19:27 | Ninja už: 4148 dní, Příspěvků: 54 | Autor je: Kankurova kosmetička

Laughing out loud as always - I < 3 it ! :*

btw: někdo začal psá:t Dívka, co ztratila slova … fakt jsem si chvíli myslela, že to je tvoje nová série nebo pokráčko … nechci dotyčného autora urazit … ale ten název je fakt matoucí …

-> vypadá to, že už jsi i využívaná k propagování jiných věcí Eye-wink Laughing out loud

Obrázek uživatele yukiKATEKA
Vložil yukiKATEKA, So, 2014-06-21 18:06 | Ninja už: 4349 dní, Příspěvků: 205 | Autor je: Pěstitel rýže

Mila slečna autorka Laughing out loud žiadna kritika sa nekoná.
Garra v tomto dieli zlatunky.
Nami je silná a vylieči sa a postupom času znova bude bojovať , ale to všetko neham na teba.
Zaslužiš si pochvalu a nie tresty či kriticku.
Nami žije a Garra je pri nej, jupí. Laughing out loud
Nekaz mi to tím že si k sebe kritická lebo ja nebudem. hehe Laughing out loud chcem dalši dielik.

Niekedy dokonalosť tvoria nedokonalosti.

ZAVITAJTE SEM: http://sameta.blog.cz/
nemožete si to nechať ujsť Laughing out loud
Fanklub Katema-chan: http://147.32.8.168/?q=node/111453

Obrázek uživatele -Akai-
Vložil -Akai-, So, 2014-06-21 10:18 | Ninja už: 3870 dní, Příspěvků: 221 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Toshika, neviem čo povedať. Asi len jediné... Veľmi sa mi to páčilo Eye-wink
už sa teším na nový dielik Laughing out loud

Obrázek uživatele Karimao Toshika
Vložil Karimao Toshika, So, 2014-06-21 09:33 | Ninja už: 4023 dní, Příspěvků: 859 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Sticking out tongue Ale di ty! Laughing out loud To říkáš jenom rproto, abych tě nazbila za ten obrázek! Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Atka
Vložil Atka, Ne, 2014-06-22 19:03 | Ninja už: 3938 dní, Příspěvků: 414 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

néééé fakt!!! Myslím to smrtelně vážně! Laughing out loud Kdybys četla moje pokusy o povídku tak by ses skácela mrtvá k zemi nad tím nesmyslem Laughing out loud

Instagram: adela_snaselova Laughing out loud
"My potato way.jpg"

Obrázek uživatele Atka
Vložil Atka, So, 2014-06-21 09:22 | Ninja už: 3938 dní, Příspěvků: 414 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Jupí, já chci další díl :3 Laughing out loud Vůbec to nejsou hovadiny a je to bezva, a ty si pochvalu zasloužíš Laughing out loud

Instagram: adela_snaselova Laughing out loud
"My potato way.jpg"