manga_preview
Boruto TBV 09

Dattebayo!...004- We want back!

Šli pomalu, byl to přeci jen výlet…
„Sasuke?!“ zeptal se nově jmenovaného vůdce Konohamaru.
„Hmm?!“ zamumlal Sasuke.
„Kdy už tam budem?“
„To nevím, jak dlouho jsme šli sem?“
„Jak to mám asi tak vědět?“ rozčílil se Konohamaru, „a na co to chceš zjistit?“
„Jak dlouho jsme šli sem, tak dlouho půjdem zpátky, ťunťo!“
„Nejsem tunta!“ rozbrečel se Konohamaru.
„To taky neříkám, říkám, že jsi ťunťa!“ opravil ho Sasuke.
„To taky nejsem!“ fňuknul Konohamaru. Do debaty se přimíchal Naruto a zeptal se Sasukeho, za jak dlouho asi dojdou do Konohy, že už má hlad. Sasuke se pomodlil ke všem bohům, řekl Narutovi, ať se zeptá Konohamara a předběhl dva debatující tunty, ťunti, nebo jak chcete. Když se přišla zeptat ještě Ino, Sasukemu ruply nervy a rozplakal se. Bohužel pro něj Ině na rameno. Když se dostatečně vybrečel, ihned opustil Ininu hruď. Ale tohle byl okamžik, který se mu stal osudným.
„Sasučínečku!“ zaječela Ino, „já věděla, že mě máš radši než Sakuru!“ A vrhla se mu kolem krku. Sasučíneček ovšem začal ječet, ječel jako holka.
„Kde je Sakura-chan?“ otázal se Lee do všeho toho zmatku, „musím jí dát tuto krásnou růži!“ V ruce držel poněkud schlípější červené poupě.
„Chováš se jako rytíř, a to tě šlechtí!“ pochválil Leeho Neji.
„Cožeto?“ podivil se Lee.
„No, každopádně nemáme Sakuru,“ prohlásil Naruto přesvědčivě.
Sasuke se mezitím nenápadně vydal hledat Sakuru, potřeboval se vybrečet na někom, kdo mu byl blízký, než bude znovu podroben Ino. Naruto totiž zrovna nebyl k mání.
„Kde je moje Sasanka?“ zeptala se Ino, když dokončila svůj výstup. Najednou uviděla, jak Sasuke brečí na rameni Sakuře. Ino se taky rozbrečela.
„To už jste se rozešli? To bylo rychlý!“ zkonstatoval Lee.
„To se neříká, máš začít uklidňovat dámu!“ vyjel na něj Neji. Sám došel až k Ino, objal ji kolem ramen a začal ji vyprávět něco o osudu. Když k nim přišel už vybrečený Sasuke, měl Neji na tváři pár červených otisků ruky a Ino si zacpávala uši. Když Sasuke pochopil, o čem se mluví, prohlásil:
„Jé, Ino, je mi líto, že ses s tím klukem rozešla. Můžeš mi říct, s kým jsi chodila?“ Ino měla naštěstí pro ni stále zacpané uši, ale Neji prohlásil, že takovou drzost vůči dámě ještě neviděl, a že až přijdou do Konohy, podrobí Sasukeho přísnému kurzu společenského chování.
„Co jsem řekl špatně, jen jsem se jí snažil pomoct!“ bránil se Sasanka.
„Chjo, to je teda příjemný pokračování výletu! Já nevím jak vy, ale já jdu dál!“ prohlásila Sakura, která se doteď neozvala a zmizela mezi stromy. Ostatní se vydali za ní. Až na mýtince, ze které vyšli, si uvědomili, že se celou cestu vracejí.

Poznámky: 

Tak po dlouhé době jsem konečně vymyslela o čem psát dál. Děkuju všem, kteří mají ještě nervy tuhle kravinu číst, jestli se někdo takovej najde. Prosím, když se vám nebude něco líbit a budete dávat třeba 4*, napište mi, co se vám nelíbilo. Díky.
P.S.: Omlouvám se, že díl je poněkud kratší, ale já už jsem doopravdy nevěděla, co mám vymyslet.

5
Průměr: 5 (6 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yonaka
Vložil Yonaka, Pá, 2018-07-27 17:22 | Ninja už: 4327 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Hlídač Gaiovy želvy

„Misia L3“
No dobrý, ten konec jsi zabila, brečím smíchy. Dostalo mě, že se rozbrečel i Sasuke, ale tak proč ne aspoň byla sranda. Nevím, ale namůj vkus je dost krátký, jinak fajn počtení, opravdu mě to bavilo.