manga_preview
Boruto TBV 09

Přes to všechno

"Jsem Uchiha Sasuke. Orochimaru říkal, že mě tu máš provést. Tak začni."
Když tohle pronesl, opravdu nevěděla, zda se začít smát, nebo ho praštit. Pak mu ale pohlédla do tváře - do té krásné jemné tváře s hlubokýma, uhlově černýma očima - a druhou možnost musela zavrhnout. A co víc, nedokázala se ubránit rozpačitému úsměvu. Cítíla, jak jí hoří tváře a za to se proklínala.
To bylo podruhé, co se s ním setkala.
V temné uličce působil nepatřičně, příliš sebejistě a nadřazeně, jako by tu byl pánem, ač sem dle jeho vlastních slov dnes zavítal poprvé. Jeho černé vlasy splývaly s všudypřítomnou tmou v ostrém kontrastu s bledým obličejem a tenkými rty pevně sevřenými v zamračení. A co víc, vypadal, že dostat se sem ho stálo dost sil. Bílou košili měl místy šinavou a pokrytou tmavými rezavými fleky, které jí podezřele připomínaly krev. Slyšela, jak se kdesi za zdmi syčivě pochechtává její pán a vyvodila si, že tenhle kluk není jen jeho dalším úlovkem - on je zlaté jablko, chladný diamant, který se Orochimaru rozhodl vybrousit ke svému obrazu, vzácný druh, oproti kterému jsou všichni ostatní včetně ní jen nahraditelnými poskoky. Mohli být asi tak stejně staří, a přesto se od ní tolik lišil.
Bezděčně si posunula brýle na nose.
Tenhle kluk byl důležitý.
"Já jsem Karin. Pojď za mnou."
Pomalu se vydala temnotou. Všude to vypadalo navlas stejně, i ona by tu mohla snadno zabloudit. Ani si nechtěla představovat, co by se stalo, kdyby vybočila ze svých důvěrně známých uliček. Občas zaslechla výkřiky, táhli se zdmi v mučivé ozvěně, a přestože si na ně už dávno zvykla, pořád se nemohla zbavit strachu z toho, co by mohla spatřit za dalším rohem.
On byl ale dočista klidný. Slyšela za sebou jeho kroky, pravidelný klapot ve všudypřítmoném tichu. Nic neřekl, na nic se neptal. Ona na druhou stranu nepřestávala mluvit. Vysvětlila mu, kde najde svůj pokoj, jak se dostane na cvičiště a hlavně, kam naopak nikdy nesmí vkročit. Odpovědi se nedočkala, věděla však, že poslouchá každé její slovo a všimla si, jak si zapamatovává okolí soustředěným pohledem svých ledových očí. Analyzoval vše, co viděl a ukládal si to do paměti, aby mohl veškeré informace později využít.
Byl úžasný.
Ta myšlenka jí znovu bleskla hlavou, stejně jako tehdy v lesích, kde jej potkala poprvé. V myšlenkách se vrátila o pár let zpátky, mezi vysoké stromy Skryté Listové. Tehdy se oddělila od svého týmu a Les smrti jí připadal jako nejděsivější místo na světě. Stromy vrhaly strašidelné černé stíny a každou chvíli se odkudsi ozýval křik nějaké zvěře. Kdykoli na ni mohlo něco vyskočit. A byla sama. To především.
Vtom se na ni najednou vyřítil medvěd. Byl obrovský. Otevřel tlamu a zařval. Viděla, jak mu z obrovské mordy plné lesklých tesáků, které by ji mohli roztrhat jako bezbranného králíka, odkapávají sliny. Rychle se loučila se životem. A tehdy se objevil. Snesl se z nebe jako hrdina a šelma pravděpodobně ani nepostřehla, co se stalo. V mžiku medvěda zneškodnil, a ji tak zachránil. Černé vlasy se mu leskly ve slunci, tmavé oči s pobavenými jiskřičkami si ji zvědavě měřily. Ještě než promluvil, věděla, že je ztracená. Cítila jeho sílu, hřejivou a nezkrotnou zároveň. Jako plamínky ohně.
Ten stejný kluk teď kráčel jen kousek za ní, přesto jako by tu s ní byl někdo dočista jiný. Protože šel za ní, nemohla mu vidět do tváře. Ale cítila ho. Chakra, která z něj vyzařovala, měla známý tmavomodrý nádech, ale oheň uvnitř něj už nesvítil laskavostí, už neplál jistotou, nesliboval ochranu. Pálil.
Asi si to měla uvědomit už tehdy. Jeho cíl vždy ležel v nejhlubší temnotě a on se nebránil oddat se jejím zlým pařátům. Měla poznat, že ten milý kluk, se kterým se setkala při Chunninské zkoušce, je už dávno pryč, pohřbený hluboko v tomto cizinci, co si ji nejspíš ani nepamatoval. Měla se ho vzdát, dokud mohla.
Přesto šla s ním, když ji požádal, ať ho tu provede - ne, tak to nebylo. V jeho tónu bylo cosi, co nemohla odmítnout. On jí rozkazoval.
Nevadilo jí, že jen využívá její schopnosti. Stačilo být prostě s ním. Ale Sasuke neváhal obětovat nahraditelný nástroj, aby se zbavil těch, co mu stáli v cestě, bylo mu jedno, že by ji, Karin, mohl zabít. Na ní samotné mu nikdy nezáleželo.
Mohla si to říkat, kolikrát chtěla. Mohla se pořád sama sebe ptát, proč ho stále následuje, proč jde vstříc další bolesti, kterou kvůli němu určitě zakusí. Tolik let se na to ptala a nedostávala odpověď.
Teď, s posledními údery jeho srdce, ji našla.
Řítila se bojištěm k Sasukemu a bylo jí jedno, co se s ní stane. Všude kolem ní byla vřava, ale ona jako by neslyšela nic jiného než "buch buch", tichý zvuk, který slábl s každým jejím krokem. Za sebou vnímala Suigetsa, šel jí na pomoc. Nakonec nebyl až tak k ničemu, jak si myslela. Bylo na něj spolehnutí.
Nechala bitvu na něm a Juugovi, musela se rychle dostat k Sasukemu. V očích cítila slzy, šimraly jí po tváři, ale přinutila sesoustředit na na cestu. Nemůže ho tam nechat ani o chvilku déle! Musí to stihnout!
Protože už znala odpověď.
Chtěla zachránit toho milého kluka, kterého potkala kdysi v lese, chtěla ho znovu spatřit. Protože on v něm stále byl.
Chtěla znovu vidět jeho úšklebek a sebevědomé oči, chtěla slyšet jeho hlas, který by potvrdil, že je v pořádku.
Chtěla mu vrátit život, i kdyby to mělo znamenat, že ztratí svůj vlastní.
Chtěla, aby žil.
Prosím! Vydrž!
Teď, když tu byli ti dva, ten blonďák s hřejivou chakrou a růžovláska, která pro Sasukeho chovala silné city, mohla být klidná. Možná bylo na ní, aby mu vrátila život, ale znovu v něm probudit světlo už byl jejich úděl. A ona si byla jistá, že to dokážou.
Pak Sasukeho srdce utichlo. Kolem ní zbylo jen nesnesitelné ticho. Ticho, které bylo horší než vše, co doposud poznala.
Chtěla jen zachránit muže, kterého milovala.
A modlila se, aby to stačilo.

Poznámky: 

Vážně, proč pořád dělám povídky na páry, kterým vlastně ani nefandím? Laughing out loud Nějak jsem se nechala inspirovat

takže tak. =D Doufám, že se vám to líbilo a vydrželi jste až do konce. Sticking out tongue

5
Průměr: 5 (8 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele BlackRose
Vložil BlackRose, Po, 2014-02-17 23:18 | Ninja už: 4656 dní, Příspěvků: 306 | Autor je: Prostý občan

Opět jsi mě nezklamala. Jsi opravdu skvělá spisovatelka. Kdyby jsi netušila kdo jsem, tak ti to prozradím- jsem Sayuko, nechala jsem se přejmenovat na Kasumi Smiling
jinak já osobně proti Karin nic nemám, sice nějak extra nefandím páru sasukarin (místo toho - žasni nebo ne Smiling jsem si nějakým záhadným způsobem - asi kvůli posledním dílům mangy - zamilovala pár SasuSaku - ó ano, už to tak bude Sticking out tongue), ale díky tobě asi začnu :3
dřív mi taky hodně lezla na nervy, ale když už bylo objasněno, že je z rodu Uzumaki - což jsem sama tak nějak "předvídala :D" - přestalo to. protože jsem si vlastně uvědomila, že všichni z tohodle rodu jsou tak trochu vyšinutí xD
podívej se třeba na prvního, rod senju a uzumaki jsou si nějak vzdáleně příbuzní přece Laughing out loud a nepočítám to, že Mito byla Hashimarova manželka.

jinak jak říkám, jsi super spisovatelka. máš skvělý talent.
povídka byla perfektní. skvěle dokážeš popsat cizí pocity, ne jenom ty Sasukeho.
upřímně tuhle povídku jsem si četla 3x. jediné co ti vyčtu je ta délka! Na tak super čtení moc krátké! Laughing out loud
sama bych byla poctěna kdyby jsi mi z kritizovala moji novou povídku, teda pokud vyjíde, včera to bylo týden co jsem ji odeslala a pořád nic -_-"
asi je to zpomalené schválení nebo nějaký problém, který nejsem schopna odhalit, protože mě na něj nikdo neupozornil.
ale to odbýhám.
no...už fakt nevím co dodat, je tolik slov co bych mohla k tvé povídce říct - samosebou pochvalných - ale pochybuju, že by to délka jednoho komentáře přijala.
nezbývá mi nic jiného než ti držet palce a pokusit se být i nadále tvým věrným čtenářem, i když jsem hodně líná psát komenty Laughing out loud
patříš mezi první trojku mých nej. spisovatelů na konoze.cz a teď jsem opravdu upřímná - obsadila jsi první místo Laughing out loud
tvé povídky se čtou skvěle, lehce a jednoduše a přitom mají tak skvěle propracovaný děj - přeju si jednou psát jako ty.
jak říkám kazí to jenom ta délka :3 , ale jak se říká v jednoduchosti je krása Smiling

P.S: chci se zeptat, poslední dobou nemám moc přehled, ale už bylo vydáno nějaké volné pokračovaní "skrytá tvář šílenství." jsem jak na jehlách, moc se na něj těším Smiling


Člověk nemůže jít kupředu ke své budoucnosti, pokud plně nezná svou minulost.

Obrázek uživatele Shi-chan
Vložil Shi-chan, Út, 2014-02-18 15:46 | Ninja už: 4942 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Hlídač Gaiovy želvy

Já si lidi zapamatovávám většinou jen podle avataru, takže v pohodě. Laughing out loud
Prvně jsem se lekla toho obr komentu, od vidění mám nějak zafixované, že dlouhý komentář = kritika. Laughing out loud Nemůžu říct, jak moc jsi mi udělala radost. Sice bych neřekla, že pár povídek stačí na to být spisovatelkou, ale pokud můžu jakou autor něco říct, pak že komentářů jako jsou tvé není nikdy dost. =) Možná jsem začala psát povídku kvůli potřebě vyjádřit to, co se mi děje v hlavě, no tohle je další důvod. Číst vlídné reakce je krásný a vlévá to do žil další a další chuť ke psaní.
SasuKarin mě taky v životě nenapadlo, to jen ta manga to trochu rozvířila. Laughing out loud
Pokráčko STŠ... Chvástala jsem se nápady, no bohužel jsou vším, co zatím mám. Takže na to si ještě budeš muset nějakou tu chvilku počkat. Laughing out loud
Na povídku se ti podívám, i když zkritizovat... Nevím, jestli jsem já ten správný člověk. Laughing out loud Obdivuju spoustu lidí, ať už tady na Konoze či opravdových spisovatelů, takže když říkáš, že chceš psát jak já... Dostalo mě to. Laughing out loud Moc ti děkuju, budu se snažit i nadále. S tou délkou... Ač se pořád zkouším víc rozepsat, nějak mi to nefakčí. Laughing out loud Taky bych to ráda udělala delší, no co už. x )

Obrázek uživatele Yuri
Vložil Yuri, Po, 2014-02-17 19:30 | Ninja už: 3817 dní, Příspěvků: 172 | Autor je: Recepční v lázních

Preferuju spíš pár SasuSaku a Karin moc nemusím (i když v poslední době už mi tolik nevadí), ale i přesto se mi tato FF velmi líbila, jsou tam krásně vyjádřené pocity a jak Sasukeho tak i Karin jsi krásně popsala, přesně takoví jsou Smiling
Dávám 5* Smiling

"Ten, kdo poruší pravidla a nařízení je odpad, ale ten kdo opustí své přátele je ještě větší špína!"

"Já nikdy nevezmu zpět svoje slova! To je moje cesta ninji!"

Moje povídka: http://147.32.8.168/?q=node/106883

Obrázek uživatele Shi-chan
Vložil Shi-chan, Po, 2014-02-17 16:04 | Ninja už: 4942 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Hlídač Gaiovy želvy

Moc děkuju, holky. Laughing out loud U téhle povídky jsem chvíli váhala, zda jí sem vůbec dát, pořád mi přišlo, že tomu prostě něco chybí. Ale tak za pokus nic nedám. Laughing out loud Jsem neskutečně ráda, že se vám to líbilo! =D Arigato!

Obrázek uživatele Nellynuska
Vložil Nellynuska, Ne, 2014-02-16 22:51 | Ninja už: 5504 dní, Příspěvků: 2288 | Autor je: Propadlý student Akademie


Ten pocit poznám, a veľmi dobre. Laughing out loud ... Páčilo? Bolo to perfektné, dokonalo si ho popísala (ako vždy) a aj keď Sasukarin nemám príliš v láske, strašne sa mi to páčilo. Presne takéto FFky mám rada, takže ďakujem za jej napísanie a vystresovanie ma Laughing out loud >_<


"Its not like the walls were built to protect people from titans. But to protect titans from Levi."

Levi. Humanity's strongest soldier < 3
Môj FC | NaruHina FF „Jeden z tých momentov“ | Kakashi FA

Obrázek uživatele mestekova
Vložil mestekova, Ne, 2014-02-16 22:39 | Ninja už: 5339 dní, Příspěvků: 1299 | Autor je: Pěstitel rýže

SasuKarin fakt neznášam Laughing out loud ale napísala si to pekne a zaujalo ma to v opise Smiling takže pocity boli veľmi pekne opísané a Karin tu pôsobila fakt znesiteľne a v podstate si ju opísala takú aká je - jednoducho zamilovaná aj cez to všetko, rovnako zbláznená ako Sakura, len trošku viac neznesiteľná, ale keď tú jej neznesiteľnosť odignorujem, v podstate musím uznať, že nie je až taká zlá. Zachraňuje svoju lásku Smiling to by urobila aj Sakura, keby to vedela. Takže ako som už napísala pred tým, opis a pohľad do jej vnútra bol naozaj výborne napísaný Eye-wink za 5*

FF série - pre milovníkov Sasukeho a Gaary :)

FC PRE SABAKU NO TANARIS: http://147.32.8.168/?q=node/107525#new