manga_preview
Boruto TBV 08

Ano Ko no Inochi - kap. 21: Zásah zvenčí

akni-3.png


XXI: Zásah zvenčí

Zatímco se Yūin smích nesl neslyšně vzduchem, Hinata se pokoušela pravidelně dýchat a odvrátit zrak od Saie. Ač marně.
To… to je nemožný. Co se stalo… Proč tak náhle? To je příliš. Co mám teď udělat?
„Hinako, prober se! Nebuď pořád tak zaražená! Musíme se odsud rychle dostat!“ pokoušel se s ní Shikamaru zatřást. Hinata však vůbec okolní dění nevnímala.
Určitě by měl… Měl by… A sakra! Náhle sebou cukla a vykuleně se napřímila v posedu.
„Potřebuje okamžitě pomoc!“ vykřikla znenadání, neodvraceje však zrak z polomrtvých těl opodál.
Shikamaru si ji přeměřil pohledem.
No jo vlastně. Ti dva možná ještě žijí… Proč jsem to zas opomenul? Proč mi to vypadlo? Co ale teď? Někde okolo nás je vraždící psychopat a může každou chvíli náhle zaútočit… Jak se dostat pryč? Shikamarův mozek začal nabírat na oprátkách.
V tu chvíli se přestala Yū smát na celé kolo a pohlédla na zadumanou dvojici. „Ach, pravda. Mám tu ještě práci.“
Poté už jen vykročila vstříc k nim s pobaveným arogantním výrazem ve tváři.
„Hej, ty!“ avšak, když už k Shikamarovi natahovala ruku, zaslechla za sebou čísi výkřik. Ježíš, co zase? Zvědavě pootočila hlavu za sebe.
Přímo před ní, i když s několika stopovým odstupem, stála Ino. Nohy se jí klepaly a byla v mírném předklonu, zatímco si držela s bolestným výrazem pravou paži. Yū se k ní otočila už čelem.
„Hm… koho voláš? Mě přece nevidíš,“ pípla Yū s otráveným výrazem i tónem hlasu. Už mě fakt nebaví, jak mě pořád někdo vyrušuje. A proč se vůbec vyrušit nechávám?!
„Tch, stejně jsi úplně vyřízená, tak si tě nechám nakonec,“ opáčila černovláska a otočila se zpět ke dvojici. Ti však už nikde nebyli.
Sakra!

* * *

„Zvládli jsme to?“ tázal se Nara, zatímco se krčil v jedné zapadlé a temné uličce.
„Dá se říct. Ino je medik, tak musíme nějak tu potvoru odlákat, aby se mohla dostat ke klukům. Ten duch teď půjde určitě po ní, protože nás nemá na dosah, takže o to víc je jeho odlákání předností,“ opáčila Hinata, která přišla před pár okamžiky k sobě.
Zachránila nás, tak ji to musím nějak oplatit… a hlavně musí zachránit i Saie se Sasukem. Kdyby předtím nezakřičela, určitě bych pořád byla jak zmrazená a neotočila se za sebe. Pak bych neviděla, že stojí ten duch přímo za námi… První, co mě ale napadlo, bylo utéct. Teď se ale musím zase dostat zpátky a říct Ino o klucích… a odlákat tu potvoru. Jak ale začít?
Hinata pečlivě se zamyšleným pohledem vykukovala z uličky, ve které byli schovaní, a rentgenovým pohledem propalovala Yūin chakrový oběh, který ji udával, že dívka stojí zaraženě na jednom místě, dokud se tedy naštvaně neotočila směrem k Ino.
„Fajn, tak teda nejdřív ty!“ vykřikla Aoyama směrem k blondýnce.
Ah, sakra… Měla bych hned vyrazit! Ukrytá Hinata nahodila odvážný výraz a rozeběhla se směrem k Yū, jež akorát vykročila naproti blondýnce. Po pár krocích se však také dala do běhu.
Když v tom cosi ucítila za svými zády. Hbitě se otočila o sto osmdesát stupňů, aby okamžitě odrazila jakýsi letící kunai. Když se však kryla před ostrým nástrojem, nestihla se už vyhnout následnému Hinatinému úderu.
Náraz byl tak tvrdý, že ji odhodil pár metrů vzduchem do dáli. Hinata toho využila, aby přispěchala ke zřízené blondýnce, která se pokoušela udržet na nohou.
„Ino… Sai a Sasuke… Musíš je zachránit!“ vychrlila na ni, jen co se k ní přiblížila. Blondýnka párkrát zmateně zamrkala.
„Co se stalo?“ tázala se.
„To je na dlouho. Musíš je prostě zachránit svými lékařskými jutsu!“ opáčila modrovláska, když se jí jala podepírat. „Musíme rychle! Je tu neviditelný nepřítel, takže je třeba utéct i jemu. Nemáme na vše prostě dost času… Pojď!“
„Do-Dobře,“ Ino souhlasila se stále zmateným výrazem ve tváři. Následně se dívky pomalými kroky vydaly vstříc k chlapcům. Hinata se do toho ještě stále se zapnutým byakuganem otáčela do všech stran.
Kde je? Zase tak daleko neodlétla… tak kam zmizela?
Když v tom po pár dalších krocích zahlédla koutkem oka mihnout se v dáli jakousi skvrnu po jejich levici.
„Už je tady… Dokážeš k nim dojít sama? Já se pokusím zabránit duchovi, aby se k tobě dostal,“ tázala se Hin.
„Snad to zvládnu… Nejsem si moc jistá, ale budu se snažit.“
„Fajn. Támhle před tebou leží. Už to není daleko a jsou hned u sebe… Buď opatrná.“
Blondýnka kývla a opouštěla pomalu svou společnici. Klopýtavým želvím krokem se vydala ke chlapcům. Hyuuga se ihned poté počala otáčet do všech stran, ač si Ino hlídala neustále alespoň koutkem oka. Po chvíli však pohledem zavadila o další tělo na zemi. S vykuleným výrazem se k němu rozeběhla.
„Naki… Naki! Naki!“ křičela za běhu se slzami v očích. V běhu se zastavila u jeho padlého těla tak, že si klekla už předem a koleny se zaryla do země, pročež se jala s chlapcem třást, zatímco se jí v očích zračila beznaděj.
„Naki. Naki-kun!“ zakřičela ještě, než jí pohled spočinul na hluboké ráně v jeho hrudi, která již dávno nekrvácela. Pochopila to a slzy se jí začaly opět řinout po tvářích, načež beznadějně sklopila hlavu k zemi.

Po chvíli ticha zaslechla dívčí výkřik, což ji uvedlo opět do reality. Zvuky byly však ještě několik sekund tlumené. Poté se začala rozhlížet, dokud nezahlédla Ino.
„Byakugan,“ řekla si spíše pro sebe, pročež s aktivovaným doujutsu pečlivě prohlížela okolí okolo blondýnky.
Není tam. Proč tedy Ino křičí? Znamení? Musím se pro teď probrat. Truchlit budu moct později. Jestli kvůli tomu, že nejsem schopná se dát dohromady, Ino zemře, tak pak bude Sai i Sasuke tuplem mrtvý. Pak bude následovat smrt Shikamara a moje… pak by přišla vniveč i smrt Nakiho a Nuzakina… Musím je pomstít a pak budu moct zahodit svůj život. Teď se ale musím dát do pořádku!
Utřela si uslzené tváře, pročež nahodila pomstychtivý výraz a stoupla si. Následně koutkem oka spatřila onen chakrový oběh, který hledala, jak se strašnou rychlostí blíží k Ino, která již seděla mezi dvěma padlými těly. Neváhala už ani sebemenší chvilku, než se vydala sprintem za Yū.

* * *

Tohle je zlý. Hodně zlý… Nevím, jestli to dokážu. Koho mám vyléčit dřív? Jestli nezačnu léčit Aie, tak nepřežije. Jestli ale začnu, bude to na dlouho, než ho vytáhnu ze smrtelného nebezpečí, a za to dobu se Suke udusí. Potřebuje okamžitě obnovit průdušnice. Jestli teda začnu léčit jednoho, ztratím toho druhého. Krom toho není jistý, že Aie zachráním… Co mám dělat? Takhle můžu ztratit oba. Sakra! Přestaň už myslet a začni činit!
Nastavila posléze ruce nad jednoho z mladíků. A jakmile se okolo jejich rukou počal formovat zelený oblak, nastavila jednu ruku nad toho druhého.
Nedokážu se rozhodnout… Takhle možná svou sílou nezachráním ani jednoho, ale já nemůžu nechat jednoho bez léčby. Jen teď prosím bože, ať je tenhle slabý tok síly aspoň trochu udrží dál od posmrtných bran… Je mi jedno, jak dlouho tady budu muset sedět a kolik síly mi to vypotřebuje, jen prosím, ať aspoň oddálím to nejhorší! To je jediná šance.
Po pár minutách přestávala Saiova ruka tolik krvácet, ale mladík se stále nepohnul a nevykazoval žádné další známky zlepšení na jeho stavu. Sasuke se však na druhou stranu rozkašlal a pokoušel se sípavě nadechnout. Yamanaka vykulila oči a nastavila nad jeho krk i pravou ruku, kterou doteď držela nad Saiem. Ještě kousíček a bude v pořádku. Musím rychle!
„Vydrž. Bude to fajn,“ promlouvala k němu, když otevřel zarudlé oči.
Ještě chvíli to trvalo, ale poté byl už schopný pravidelně dýchat.
Už zase. Už zase jsem se viděl mrtvej. Zhluboka vydechl, když se posadil a počal se rozhlížet po okolí. Ino klečela vedle něj a se slzami v očích a úsměvem na tváři jej pozorovala. Zvládla jsem to!
„No do háje!“ vyjekl po chvíli Uchiha zhrozeně, „Co se… mu stalo?!“
Ino sebou při jeho slovech škubla.
Kristova noho! Ai-tan! Pročež se zase počala naklánět nad druhým černovlasým mladíkem. Snad ho ještě stihnu zachránit. Krvácení způli přestalo, tak snad to ještě zvládnu. Prosím bože!
Sasuke mezitím stále zhrozeně zíral na Saiovu paži, kde měl ještě přednedávnem i zápěstí s dlaní.
Co se tady sakra stalo? Proč nemá ruku? Co se tu dělo, když jsem ztratil vědomí? A kam se proboha poděla Yū? Po pár okamžicích zrak z chybějící končetiny odvrátil a začal se dál rozhlížet. Po chvíli vytřeštil zrak a rychle si stoupl, hledíce kamsi do středu vesnice.
„Já… měl bych jít. Dík za záchranu. Postarej se… o Saie,“ vypadlo z něj zaskočeně, zatímco zíral stále oním směrem, načež se tamtudy i vydal, nevěnujíce Ino ani jeden pohled při promluvě. Blondýnka tomu však také nevěnovala pozornost a nadále se soustředila na léčbu Saie.
× × ×
Zatímco Ino léčila ještě Sasukeho, se Hinata rozeběhla naproti Yū, aby jí zabránila dotknout se jediné jejich záchraně. Ta však měla nemalý náskok.
Nenechám tě zdrhnout!
Hinata však plná nenávisti se nehodlala vzdát a po cestě ještě sebrala několik kamenů, kterých tu díky nedávným soubojů bylo požehnaně mnoho, aniž by ztratila na rychlosti a po černovlásce je následně vymrštila vší silou. Yū se po chvíli zastavila v běhu, i když ji ani jeden z kamenů nezasáhl.
Ta je ale otravná… A otočila se směrem k ní. Poté snad už jen vyčkávala, až k ní mladá Hyuuga doběhne.
„Nejdřív se teda zbavím tebe. Pak už budu oproštěna od toho, aby mě pořád někdo vyrušoval, protože mě vidí,“ oznámila do větru. A když se k ní Hinata víc přiblížila, Yū nastavila lenivě ruce do pečetě koně.
„Suiton: Mizyuka!*“ vydechla, než pohlédla směrem k zemi, aby nechala řinout se vodu z jejích úst. Ta po chvíli zaplnila skoro celé prostranní okolo dívek. Hinata v běhu ve vodě čvachtala podrážkami.
„Fuuton: Fuyu,*“ dodala ještě černovláska k sobě, pročež začala vyfukovat ještě chladivý vítr, který po chvíli zmrazil vodu na zemi, čímž zmrazila částečně i nohy Hinatě, která se mezitím zastavila v běhu, aby se k nepříteli nepřiblížila víc, než je třeba. Poté se však už z místa pohnout nedokázala.
„Do háje!“ zaklela Hin. Yū cuknul koutek úst do výsměšného úsměvu.
Bývala bych teď k ní došla, ale nehodlám ztrácet čas, jinak mě zase něco vyruší…
Fuuton: Tentora no Kagitsume!*

Posléze po dívce vymrštila několik světle modrých zaoblených ostří, jež Hinatu drsně pořezaly po těle. Nejhlubší ránu schytala do levé paže, další ostří se jí zařízlo do nohy a třetí jí řízlo zlehka do pravého boku. Modrovláska zaklela bolestí.
Do háje! To… bolí jako čert! Kdybych se aspoň mohla pohnout! Krucinál!
„Srabe!“ vykřikla poté, co jí pořezala další dávka Yūiny techniky. Tvář křivila bolestnými grimasami, zatímco se snažila zadržet bolestné slzy. Po tváři jí stékal i pot. „Čel mi zblízka!“
„Ale… měla bys mi děkovat. Jestli se k tobě přiblížím, tak je konec hned,“ odpověděla ji výsměšně Yū, „Ale když chceš…“
Ač Hinata nic neslyšela, viděla, že se onen chakrový oběh po chvíli dal do kroku. Začala se třást. Pomalu i zavírala oči.
„Yū!“ zvolal po chvíli mužský hlas. Hinata rychle víčka zase odlepila od sebe.
„Sasuke!“ křikla nadšeně, když viděla, jak se k nim Uchiha blíží živ a zdráv.
Yū se zastavila v kroku a pootočila hlavu směrem za sebe, aby viděla na blížícího se chlapce, jinak však zůstala stát čelem k uvězněné Hinatě.
„Už zase? To si ze mě už fakt děláte pr*el, ne?! Proto jsem k tobě nechtěla jít… Vždycky, když se k někomu chci přiblížit, někdo zasáhne. Už mě to pořádně s**e!“ zavztekala si Yū.
Sasuke se zastavil pár kroků od ní, v místech, kde začínal onen led. Yū se k němu posléze začala otáčet s otráveným výrazem ve tváři.
„Fajn. Tak pojď,“ dodala otráveně. Sasuke však zůstal stát na stejném místě dál. „Nejdeš? Dobře, tak jdu já,“ opáčila po necelé minutě vyčkávání a udělala pár kroků vstříc k němu.
Zasáhne zase někdo nebo budu mít konečně pokoj? Už radši nic nechci vědět… bezcitně je pozabíjím a bude… žádný zdržování. Zamyslela se při chůzi, než se po chlapci vražedně ohnala.
Sasuke sebou v tom okamžiku instinktivně trhl a zavřel na okamžik oči, když v tom nastal jakýsi výbuch. Zvědavě zase oči otevřel, aby je pod náporem silné kouřové clony opět zavřel. Zakryl si ještě tvář rukou, pročež se odtamtud vzdálil několika skoky vzad. Zmateně poté několik minut na nečekaný rozvířený prach zíral.
Co se to ksakru zase stalo? Musím ale zůstat pořád v pohotovosti, kdyby náhodou odtamtud nečekaně vyskočila. Po pár dalších minutách vyčkávání však přiběhla namísto Yū Hinata.
„Hej… Co se děje?“ byla její první slova.
„Nemám páru. Najednou se to stalo…“ opáčil zaraženě, když v tom sebou škubnul, „A vůbec, co tu děláš? Nebylas uvězněná?“
„Byla. Jenže po té ráně, kdy se zvedla tahle clona, ta technika najednou zmizela,“ vysvětlila.
Cože? Co se to tu u všech čertů zase děje?

Posléze však hustá prašná clona začala řídnout, že už bylo možné zahlédnout alespoň siluety uvnitř ní. Sasuke vykulil oči a začal se zmírna třást. Do toho ještě cítil, jak mu v žaludku poletují motýli.
To snad ne… Už? Nejsem ještě připravený ji vidět.
V kouřové cloně se mihotala jedna silueta. Ve větru jí poletovaly dlouhé vlasy a snad plášť, zatímco v rukou svírala katanu.
„Byakugan!“ zaslechl poté vedle sebe Hinatin hlas.
„Tohle není ten duch… To je… Je to skoro nemožný, ale ty černé křídla a katana, která díky černému povlaku na černém ostří vypadá jako prokletá… Machi gai nai.** To je Kureha¹!“ popsala, co matně viděla skrz clonu svým doujutsu. V Sasukem zatrnulo.
Nečekal jsem, že je z tebe legenda… A zvlášť ne tahle… Náhle se však v myšlence zastavil, aby si připomněl cosi ze svitku, který mu zaslala ona neznámá.

Mám pocit, jako by mi chyběla půlka duše. Proto jsem od té chvíle jen… vlastně nechci být už nikdy nazvána jinak, než jako…
…Kurumi. Sasuke se po chvíli začal mírně usmívat.

____________________
* Živel vody: Vodní podlaha
- Živel větru: Zima
(jako roční období - vzhledem k technice by mělo být sice Samui, ale Fuyu se mi líbí víc)
- Živel větru: Dráp nebeského tygra
** Není pochyb.
¹ Kureha - zde uvedu i překlad - Černé křídlo...
(což je i její vzor na plášti Eye-wink)

Poznámky: 

Včera jsem nebyla doma, tak posílám další díl teď. Beztak kvůli tomu, že zbývají ještě dvě kapitoly to do vánoční pauzy poslat všechno nestihnu, tak mi to nijak vydávání nepřehází Laughing out loud
Co víc k tomu dodat? Zase nějaká ta zmatenost na konci možná přijde, ale co... k téhle povídce to prostě patří Laughing out loud A Sasuke nám zase obživl Laughing out loud Plus mi přijde tenhle díl takovej divnej... jako napsanej. Mám pocit jako bych to ani nepsala já, páč ten styl mi najednou přijde jinej :DD

5
Průměr: 5 (9 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Ne, 2013-12-15 11:12 | Ninja už: 4227 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Wow wow wow!!! To je tak boží!!!
Fakt je to maglajz jak nikde jinde, a proto se nehorázně těším na další díly, kde zjistím ty dvě Kurumi, jak ji Sasuke zná a koho nám ještě odkrouhneš atd. :3
Hentá ona - vážně to zní božsky - je teda třída Eye-wink legenda? Ty zbožňuju, vážně se těším na její techniky a všechno kolem ní :3
Ještě se divím, že ze Sasukeho už není zombik, protože už dvakrát bylo po ňom, ale straší tu pořád :3 Smiling
No, je toho hodně co bych chtěla napsat, ale jsem teď v časovým presu s wifi, takže oznamuji, že tohle byl skvělej díl a vážně vážně vážně už chci vedět, co bude v dalších dílech Laughing out loud Moje nadšení z téhle povídky se prostě nezmění Eye-wink

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2013-12-15 21:13 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jé, děkuju mockrát Smiling Jsem vážně nehorázně nadšená, že se ti to líbí a že to pořád tak čteš a komentuješ a chválíš a že se těšíš na další díl a prostě za všechno :3 Fakt moc moc kuju Smiling
A jo, hentá ona je prostě mega husto krutej název Laughing out loud A se Sasanem si to zabila Laughing out loud Ale tak je to hlavní hrdina... vždycky, když čtu mangu nebo koukám na nějaký anime a hlavního hrdinu nemusím a on vždycky třeba přeživá nebo vyhrává atd, tak sem vždycky nasraná atd... jenže teď už chápu, že není vůbec snadný nechat hlavního hrdinu zemřít, no Laughing out loud Jako prohrát ho klidně nechám, i zmrzačit a tak, ale zase jentak odkrouhnout asi ne Laughing out loud Samozřejmě tím nezaručuju, že nezemře ani na konci, ale tak během toho je to vážně těžký nechat hrdinu umřít, no Laughing out loud plus teda já Sasana zbožňuju, takže o to je to těžší Laughing out loud
A na konec opět poděkuju, ač jsem poděkovala nehorázně moc už na počátku komentu, ale musím to tím i zakončit jak je mým zvykem Laughing out loud Děkuju, děkuju :3 A ještě budu doufat, že další dílky nezklamou Smiling

Obrázek uživatele Nellynuska
Vložil Nellynuska, Ne, 2013-12-15 02:09 | Ninja už: 5491 dní, Příspěvků: 2288 | Autor je: Propadlý student Akademie

Tvoju sériu som si chcela prečítať už dlhšie, vždy ma zaujal obrázok, ale nemala som čas, tak som sa k nej dopracovala teraz a... neľutujem. Na začiatku ma zaujal štýl písania, celková úprava FF, ktorú chválim a páči sa mi aj pridanie japončiny (je to japončina, že?! Laughing out loud ) do textu. Prvé diely som bola dosť zmätená z tých prezývok, ktoré si doteraz dobre nepamätám a priznám sa, že stále nechápem, prečo sa tak prezývali? Je to jedna z mála FF, ktoré so zvedavosťou a nedočkavosťou prečítam až do konca, a to som tu tých FF prečítala vážne nespočetne.^^ Ani som si neuvedomila, že som už na 21. diely, hltala som každé písmenko až do konca, neskutočne sa mi páči originálna téma, že to nie je normálne prostredie Naruta s postavami, na ktoré sme zvyknutí. Tvoria ju väčšinou boje s množstvom krvi, ktorá mi v tomto prípade vôbec nevadí, ani to neustále zabíjanie postáv. Vlastne je to jedna z mála tragédii, ktoré sa mi páčia. Rozhodne sa teším na ďalší diel^^
A ešte nechápem jedno... Je mi jasné, že Itachi šiel zachrániť tú jeho priateľku a odviesť ju do bezpečia, ale prečo sa nevrátil a nešiel im pomôcť, veď vedel, v akom veľkom probléme sú a čo dokáže spôsobiť. -,-
A ďalšia vec, ona sa skladá z YU a Kurumi, pričom Kurumi v nej bola ta zlá a Yu dobrá, lenže potom zrazu Yu bola zlá a "odišla", čiže je v nej len jedna "osobnosť", ktrá je stále zlá. Ale, zrazu, príde nová postava, ktorá je Kurumi? WTF? Laughing out loud A kto je vlastne tá Kurumi, nemala byť v ich detstve kamarátka len Yu? A odkiaľ ju Sasuke pozná, len cez tie dopisy? Prečo ich poslala práve jemu? Neviem, či to je tým časom alebo proste mi niečo uniklo, ale v tomto som vážne stratená. Laughing out loud
Toto je asi najdlhší koment, aký som pod FF zanechala, gomen^^"


"Its not like the walls were built to protect people from titans. But to protect titans from Levi."

Levi. Humanity's strongest soldier < 3
Môj FC | NaruHina FF „Jeden z tých momentov“ | Kakashi FA

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2013-12-15 10:43 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jé, tak to mě těší, že to někoho zaujalo tak, že si to chtěl až přečíst... a nakonec teda i přečetl :3 Moc mě to těší, děkuju ^^ A ještě mi dělá radost, že oceňuješ moje vložené japonské (ano, japonština Laughing out loud) slovíčka :3 To já jejich mluvu v těch anime vážně strašně zbožňuju a tím, že to takhle do toho vkládám, si to víc k tomu anime pak přikládám Laughing out loud Jinak s těmi přezdívkami je to tak, že mě inspirovalo anime, ve kterém přezdívky měli, takže jsem si je udělala i zde... krom toho když si takhle dají přezdívky, tak pak je to v japonsku důkaz velkého přátelství, nebo alespoň, co vím :3 takže proto hlavně Smiling
Jsem ráda, že má trágédie se ti líbí ^^ To je vlastně moje zase úplně první série, kterou takhle píšu... boje vždy do všeho zapojím atd, ale většinou nikdy ty postavy nezabíjím a tady se mi to trochu vymklo z rukou :DD
Ohledně Itachiho... já jsem měla původně v plánu, že s Yū budou bojovat jen tihle, co s ní bojují, plus teda ještě pár lidí, ale ty sem z toho nakonec vynechala kvůli velkému počtu osob Laughing out loud Itachiho jsem do toho boje ani takhle zkraje neměla v plánu dávat vůbec, takže to, kdy je Shikamaru přivedl, to se mi tam napsalo pak už samo, ale původně to tam být nemělo... ale jinak kdoví, konec ještě není, třeba se nakonec ukáže Laughing out loud Přeci jen, i když je tenhle boj už tolik kapitol, tak přesto to netrvá zase nějak dlouho, takže třeba přijde ve stylu "borec na konec" na ten konec :DD
Jinak Yū byla ta hodná vždycky Smiling To s tím odejitím bylo tak, že Sai zaútočil na tu rudookou, tedy jakoby na Kuruminu část dejme tomu, ale nakonec tím "zabil" jen tu slabou Yūinu část, která tam byla jen na začátku série jako ta hodná a jen párkrát se dostala potom napovrch... v tomhle boji vlastně jen vykřikla o tom Leem, že umírá, ale to bylo vlastně celé, ale i přesto tam uvnitř byla a tím, že Sai vlastně takhle zaútočil, tak tím dejme tomu Yū jako postavu zabil s tím, že se zpět pak zase vrátila, ale už jen ta zlá, páč ta hodná část a osobnost v ní byla už dost slabá Laughing out loud takže vlastně tím útokem místo toho, aby ji oslabil, ji spíš dal sílu, páč už jí ta hodná v hlavě nestrašila a tedy jí už nemohla v ničem dalším zabránit, jako to už párkrát předtím udělala Laughing out loud Nevím, jestli jsem to vysvětlila a jestli vlastně vysvětluju to správný, ale co :DD... ale tak či onak si myslím, že v dalších dílech, které budou odhalovat to všechno, se snad všechno vyjasní Smiling A pokud ne, tak pak ti to do komentu snad vysvětlím, jen teď nechci nějak spoilerovat a právě nevím, co přesně nějak nevíš, takže můžu říct jen tohle no Laughing out loud Jinak to ohledně Sasukeho a to všechno ostatní se dozvíš v příštích dílech určitě Smiling nic ohledně toho ti neuniklo, jen to tam právě zatím nebylo Laughing out loud tahle další Kurumi je totiž záhadou zatím pro všechny Laughing out loud nebo alespoň doufám Laughing out loud
A není třeba se omlouvat, já jsem ráda za dlouhé komentáře Laughing out loud Jinak teď se omlouvám zase já, páč sem to taky "trochu" přehnala xDD

Obrázek uživatele Som čarovná
Vložil Som čarovná, So, 2013-12-14 21:13 | Ninja už: 5158 dní, Příspěvků: 1957 | Autor je: Tsunadin poskok

WTF!? Shocked Ten koniec ma dorazil! Laughing out loud
Hentá ona je Kurumi či čo? Laughing out loud Ale...nie je Kurumi Yu? o.O More, ja som po tomto dieli tak mimo, ako som už dlho nebola z AKnI Laughing out loud Laughing out loud
Ale je tam hentá ona, hentá ona, hentá ona :D Laughing out loud Laughing out loud A Sasuke žije, yeah! Laughing out loud Laughing out loud
A náhodou, mne nepripadá divný Laughing out loud Taký v pohode. Páčila sa mi Ino a jej myšlienky, keď ich liečila Smiling Laughing out loud To ako úplne seriózne Laughing out loud Takisto aj Hinata...taká akčná bola Laughing out loud
A čakala som ju už v tomto dieli. Viem, objavila sa až na konci, ale som myslela, že jej tam bude viac a tak... Laughing out loud Ale nevadí Laughing out loud Všetko nasvedčuje tomu, že v ďalšom dieli bude 100% Laughing out loud A pravdepodobne aj dlhšie! Laughing out loud Hell yeah! Fuck yeah! A iné yeah!!! Laughing out loud Laughing out loud
A je mi jedno, že ju poznajú ako legendu Kurehu, ona sa volá HENTÁ ONA!!!! Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud
EDIT:

Z lásky I believe in unicorns, bitch! ^.~

~ ~ ~

~ ~ ~

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, So, 2013-12-14 22:32 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud Njn, říkala jsem, že teď budou vyplouvat všechny záhady napovrch, aby vás o to víc zmátly Laughing out loud V příštím dílku, jakožto původně posledním, by mělo být toho hodně vysvětleno, ale páč se to protáhlo, tak se to potáhne přes ty dva díly, no Laughing out loud Takže další dva dílky konečně vám zmatené hlavičky konečně vyjasní Laughing out loudLaughing out loud
A ano, je tam hentá ona Laughing out loud Jsem ráda, že se holky páčily Smiling Já jsem si dílem nebyla moc jistá, ale když to chválíš, tak hned jsem si jistší a hodně nadšenější :3 Děkuju, si strašně zlatá Smiling A po dlouhé době (? asi... nevím, nehlídám si to Laughing out loud) ti znovu do komentu napíšu, že si to zase zabila Laughing out loud ohledně Kurehy Laughing out loud ale souhlas, v našich srdcích už bude vždy jako hentá ona! Laughing out loud ^^
Plus, ty tvoje teorie prostě miluju Laughing out loud Máš vždycky takový dobrý nápady a tak... i postřehy Laughing out loud prostě si borec Laughing out loud Ale jak víme, neřeknu jestli se mílíš nebo máš pravdu :3 Ale neboj, dočkáš se toho Laughing out loud ^^
Nakonec musím opět strašně a znovu moc poděkovat Smiling Tvoje komenty mi vždycky nehorázně zvednou náladu, prostě moc moc kuju za to, že to čteš a komentuješ Smiling :3