manga_preview
Boruto TBV 07

Ano Ko no Inochi - kap. 20: Beznaděj

akni-3.png


XX: Beznaděj

Popadl svou zbraň za rukojeť. Chvíli mu však trvalo, než ji z daného dřeva vysvobodil, jelikož se katana zapíchla dost hluboko a nechtěla tak být snáze vyprostitelná. Když ji ale vytáhl, ohlédl se zase zpět na bojiště, pročež se s mírným otřásnutím tamtudy i vydal.

Shikamaru se mezitím dostal do všeho dění v bitvě. Utržil již i pár ran, které však nebyl schopen ani zaregistrovat dokud neucítil na zraněných místech palčivou bolest.
Co mám teď dělat? Jak to mám zachytit, když to nemá žádný stín? To jsem vážně tak nepoužitelný? Jsem chlap a přitom mě musí ochraňovat ženská! Rozzuřeně dupl do země, zatímco jej Hinata kryla, aby se k němu nedostala ona zamlžená osoba, jíž svým byakuganem sotva viděla, a které zrovna Sai čelil. A to celkem úspěšně.
Akorát se proti své sestře rozeběhl, když Sasuke stanul po Shikamarově boku. Hinata stála před nimi a pečlivě pozorovala boj sourozenců, který sem tam i okomentovala, aby byl snad mladý Nara v obraze.
Sai si vzal do rukou pár shurikenů, když se blížil k dívce. Ta si v tu dobu v pokleku utírala hřbetem ruky bradu, po které ji stékal z nedávných tvrdých střetů pramínek karmínové krve právě z koutku úst. Byla dost potlučená a oblečení měla špinavé a trochu i potrhané. Avšak i přesto, že vypadala zřízeně, měla plno energie a žádné z jejích zranění ji ani v nejmenším nezpomalovalo. Jakmile se zbavila rudé tekutiny, stoupla si a s úšklebkem sáhla do pouzdra na jejím pravém stehně.
Moc pomůcek tu už nemám… A ten kunai už nemůžu tolik používat. Co teda teď? Spolehnout se na ninjutsu a taijutsu? Po chvíli ruku vytáhla a držela v ní jeden obyčejný kunai. Nebudu moc plýtvat.
Sai byl po chvíli na pár stop od ní, když v tom po dívce vymrštil ony shurikeny, které celou dobu za běhu nenápadně svíral, zatímco dál pokračoval v běhu vstříc k ní. Yū letící shurikeny odrazila pomocí kunaie, jenž si připravila, když se proti chlapci akorát rozeběhla. Avšak po pár krocích se náhle zastavila v chůzi.
Nemůžu se… hnout. Co to sakra je?!
Vykuleně se poohlédla po okolí, jelikož byla schopná trochu hýbat hlavou, aby viděla, že ji Shikamaru čapl do své techniky. Posléze věnovala ještě jeden pohled na sebe. Její šaty byly poskvrněny inkoustem.
Sakra. Díky tomuhle mě ten jelen určitě objevil. Ten bráška… nastražil inkoustový kunaie a když jsem je odrazila, pocákalo mě to! Ksakru. I když mě ten pošuk nevidí… a neví o mém stínu, tak i přesto tu jsem. Takže mě dokáže do tý svý vyjetý techniky chytit. Myslela jsem, že pro mě nebude znamenat problém, ale mýlila jsem se. Budu ho muset odstranit. Sice mě neudrží dlouho, ale i tak to bude dost otravný, když se nebudu moct chvíli hýbat…
„Dobrá práce, Shikamaru!“ chlácholila jej Hinata.
„Díky,“ poděkoval s úlevným úsměvem a svěsil ruce podél těla.
Tak se to povedlo. Kdyby ji Sai nenahodil a Hinata mi neřekla, kam mám vyslat Kagemane, nejspíš bych nebyl v téhle bitvě ničemu platný… ale takhle mám pocit, že tu nejsem tak zbytečný.
„Nevím ale, jak dlouho ji udržím. Co teda budeme teď dělat?“ tázal se poté.
„Držte se oba tady. Hinato, ty vše sleduj a pomáhej dál Shikamarovi. Já jdu pomoct zase Saiovi. Vím, že toho na tebe navalujeme víc než dost, ale potřebujeme, aby ses držela přeci jen dál. A Shikamaru, od tebe potřebujeme, abys tu taky zůstal. Hin tě bude chránit, pokud by nám třeba proklouzla a šla na vás… Ale budeme se snažit, aby se to nestalo, a vy se snažte přežít,“ prohlásil Sasuke a dal se do kroku, „Já jdu.“

Yū byla stále držena na stejném místě, zatímco Sai klečel na jednom koleni před ní se zavřenýma očima. Na cosi se soustředil s tím, že nastavil ruce do pečetě berana. Yū se po chvíli začala o pár milimetrů pohybovat.
Sakra! Cítím, že to přestává působit. To bylo rychlejší, než jsem čekal.
„Sasuke, už to… déle neudržím! Za chvíli… je volná! Pohni si!“ křikl Nara za svým kamarádem ještě. Sasuke se po něm ohlédl a, všimnuvši kapek potu na mladíkově tváři, se dal rychle do běhu, vstříc k Yū a Saiovi.
Do pr*ele! Tak rychle se toho dokázala zbavit? Jestli to takhle půjde dál, tak to nestihnu… Sai je teď přímo na ráně a nesoustředí se na nic jiného, než na… na co se to vlastně soustředí, do háje?!
Už byl jen několik metrů od dvojice, když už mžikem oka zahlédl, jak se Yū úspěšně vymanila z Shikamarovi techniky a nelítostně se po svém bratrovi ohnala. Sakra!
Katon: Goukakyuu! Řekl si v mysli, než po černovlásce vypálil ze svých úst jednu ohromnou ohnivou kouli.
Dřív než se stihla Saie čímkoliv dotknout, ucítila velké horko, přicházející z levé strany, což způsobilo, že se zaraženě ohlédla, aby útočícímu ohni stihla jentak tak uskočit.
Ježíš… takhle pořád rušit! Už mě začínají všichni pořádně srá*! Tiše zaklela, když ji ohnivá uchihovská koule míjela. Následně nahodila vraživý pohled, kterým propálila černovlasého mladíka, jenž ji právě poctil svým žárem.
Sasuke jejího úskoku využil k tomu, aby se uchýlil k Saiovi, který pořád klečel ve stejné poloze se zavřenýma očima.
Sa no tu ko ro ni Ai ri tai naa…* *zaříkávání? -_-*
„Saii, nejde to uspíšit? Nevím, jestli ji dokážu udržet dost dlouho, aniž by tě vyrušila,“ špitl Uchiha tiše, zatímco zíral na ducha dívky, který se k nim blížil pomalými a vyrovnanými kroky. Nebyla ale vůbec daleko.
„Saii…“ zazoufal ještě, než se před ním Yū zastavila. Jediné, co však po dobu několika desítek sekund dělala, bylo, že si jej pečlivě prohlížela. Sasuke však nehodlal na nic vyčkávat, pročež vytáhl svou katanu a rozhodl se dívce statečně čelit.
Yū ještě na moment zavřela oči a zhluboka se nadechla. Následně je otevřela a ihned poté, aniž by to člověk dokázal postřehnout, jej už držela pod krkem.
Uh… nemůžu… dýchat. Agrh. Sasuke sebral veškerou sílu, kterou měl a ohnal se po dívce katanou, doufaje, že ji snad odradí od toho pevného sevření.
Katana ji řízla hluboce do levého boku, ale černovláska nehlesla ani hlásku a na demolování chlapcova hrdla neubrala ani o píď, ba naopak jej tiskla ještě víc. Sasuke začal ztrácet sílu v končetinách, že byl donucen upustit svůj nástroj.
Začínám… vidět… eh, rozmazaně. Už nemám sílu…
„Kai!“ vykřikl zničehonic Sai a rychle od sebe odlepil doteď zavřená víčka. Posléze se postavil z pokleku na nohy a jedním pohybem, aniž by se pokusil zjistit situaci, zabodl svou pravou ruku do Yūina pravého boku. Černovláska vykulila oči, pročež povolila na sevření mladíkova hrdla, ale stále jej ještě s mírným tikem v ruce tiskla. Sai v tom do ní zarazil ruku až po zápěstí, což způsobilo, že Sasukeho konečně pustila. Mladík se sesunul bezvládně na zem.
Yū se krvavě rozkašlala.
„Proč?“ hlesla a koutkem oka se podívala na Saie, jenž se nacházel právě po její pravici, „Ta technika… Zabije tě to.“
„Na tom nezáleží. Musím tě nějak zastavit! Krom toho jsem dost trénoval. Mám aspoň nějakou šanci na přežití,“ opáčil a ještě víc ji probodl.
„Mizivou…“ dodala k jeho předchozí větě. Tomu však Sai už nevěnoval pozornost a znovu zatlačil. Levou rukou si držel paži té ruky, kterou měl vraženou do své sestry už skoro po loket.
„Fūton,“ Tak a teď je konec... „Chi no Fūsha!**“
Po chvíli se hlasitě rozkřičel, zatímco jej začal ovívat krutý silný vítr, jenž měl počátky evidentně v Yūině těle. Zuby nehty si držel pravou paži, aby mu snad neulítla. Když vtom se začalo Yūino tělo různě kroutit. Sbohem.
Nastal ohromný vichr, který na druhou stranu působil i jako bomba, jelikož způsobil, že se Yū rozlétla na několik kousků. Doslovně ji rozsekal.

Po pár minutách vítr ustal. Sai si klekl bezmocně na zem, zatímco byl celý prosáklý spoustou krve. Ruku si stále urputně držel, i když kus dlaně už dávno postrádal. Snažil se zhluboka dýchat. Vykašlal ještě trochu krve, než se svalil celý bledý v obličeji k zemi.

„Co… Co se děje? Co se teď stalo? Proč je Sai…?! Nic jsem přes ten vítr neviděl! Hej! Hinato?!“ panikařil Shikamaru, jenž byl o celé představení ošizen, že viděl jen neuspokojivé výsledky.
„To snad ne,“ hlesla bezmocně jeho společnice.
Ještě párkrát nevěřícně zamrkala, než si zakryla ústa a padla vysíleně na kolena. Posléze se příšerně rozkašlala, kvůli čemuž se i předklonila.
„Hin!“ vyjekl Nara a přiskočil k dívce.
„Chybí… mu ruka. Má v háji vnitřnosti…“ začala zničehonic promlouvat s vykuleným a zděšeným výrazem v obličeji, zírajíc však stále do země. Zrychleně dýchala, aby snad neomdlela, „Druhý má… má roztříštěné svaly… hrdlo… průdušnice na odpis. A ona je… je na kusy. To je na mě moc. To je příliš!“ pokračovala zoufale v promluvě dál, avšak ke konci se zničehonic rozkřičela. Vzpřímeně si sedla, načež se chytla za břicho a znovu si zakryla ústa. V hlavě se jí neustále ukazovaly obrazy toho, jak jsou chlapci na pokraji smrti. Samá krev, vnitřnosti a hrozivě hluboké rány.
„Vydrž. Dej se do pořádku!“ zkoušel k ní Shikamaru ještě proniknout. Co se to sakra se všema stalo?!

„Héj!“ po chvíli zaslechl vzdálený mužský hlas. Ohlédl se od zmožené dívky směrem, odkud hlas přicházel. Naki… Vrátil se.
„Héj!“ křikl znovu, aby na sebe snad upoutal pozornost. Za okamžik byl již v jejich blízkosti. „Co… Co je jí? Hej! Co se stalo?!“
„Já nevím. Najednou spadl Sasuke k zemi a už se nepohnul. A chvíli potom se tu spustil strašně silný vítr, přes který jsem nic neviděl. A když ustal, tak byl Sai celý od krve a neměl kus ruky! Hinata se potom sesunula jakbysmet. Asi to celý viděla… vlastně nejspíš viděla víc než já. Asi to není pohled, co by člověk jen tak ustál,“ vysvětlil Shikamaru. „Mám docela nahnáno… Budeme potřebovat rychle medika!“
„Ehm, um… Dobře. Hned pro nějakýho skočím. Postarej se mi prosím o Hinako!“ zvolal ještě blonďák, než se otočil k odchodu. Shikamaru jej chvíli doprovázel pohledem, zatímco rukou soucitně hladil zničenou Hinatu po zádech.
Naruto se však po pár krocích zastavil.
„Co se děje? Pospěš si!“ křikl ještě Nara, ale jediné, co z Naruta po pár chvílích vypadlo, byla rozšiřující se rudá louže pod jeho chodidly.
„Naru-to?“ hlesl s vyděšeným výrazem.
Snad… snad to není krev. Že ne? Mám… začínám mít strach.
V tom však Uzumaki spadl na zem, pročež byl jakýmsi neznámým způsobem odhozen směrem k živé dvojici. Shikamaru párkrát zmateně zamrkal, když k němu blonďák přijel po zemi. Ležel na zádech, takže si černovlasý mladík konečně všiml ošklivě hluboké rány v Narutově hrudi, díky níž měl pocit, že snad vidí i jeho orgány. Zděšeně vykřikl a začal se třást po celém těle.
Něco tu určitě ještě je. To furt žije? Sai i Sasuke neuspěli? Bojím se! Co bude teď? Kde je? Jde po nás?! Co mám dělat?! Začal se zběsile otáčet do všech možných světových stran.
„Ahahaha… Proto jsem mu říkala, ať to nedělá…“ vzdychla příchozí osoba, pročež se zastavila před Shikamarem, jenž se zdál, že o dívce nemá ani ponětí.
„Jsem duch. Je jasné, že mě nemůže zabít. Akorát se odstranil a nechal vás tu bez ochrany… Jak krásné vyvrcholení,“ při posledních slovech se ďábelsky ušklíbla.
Yū… ne, Aoyama Kurumi tímto konečně zmizela z mého nitra! To bratříčkovo provrtání mělo přece jen něco do sebe. Už v sobě necítím ani špetku její prohnilé přítomnosti…
Poté se už jen hlasitě rozesmála, nechajíc Shikamara a Hinatu v naprosté beznaději.

____________________
* Tohle nemá žádný zvláštní význam... nafrkala jsem tam jen nesmyslný slabiky xD
** Živel větru: Krvavý větrník

Plus bych ještě chtěla vysvětlit onu Saiovu techniku. Představuju si to tak, že odříkává pár slabik, čímž uvolňuje v sobě ohromnou větrnou sílu (např. něco na způsob 8 bran u Gaie), proto tak lehce prorazil Yūin bok a pak v ní jen tu sílu uvolnil naplno, což způsobilo, že ji vítr rozsekal a jemu odřízl ruku a poranil ho i celkově, páč to vyvolal, ale není předtím nijak chráněn a nemůže se ani vzdálit, no... takhle zhruba to nějak vidím

Poznámky: 

Tak další týden, další díl... následujou už jen dva poslední, tak to snad stihnu ukončit před vánoční pauzou Smiling Už se dopisuje poslední díl, takže napsat to stihnu, ale jestli i vydat... to bůhví Laughing out loud Minule jsem řekla, že vám prozradím názvy posledních dvou kapitol, (avšak nakonec budou ještě tři Laughing out loud) tak tady to je: 21 - Zásah zvenčí, 22 - Teorie, 23 - Rozuzlení a epilog.
Jinak tu zaznělo konečně Yūino pravé jméno - pokud si ale pamatujete, tak tohle už v povídce zaznělo již v páté kapče, ale snažila jsem se vás odvrátit od toho, že je to Yū Laughing out loud Teď prostě všechny záhady začnou vyplouvat napovrch, aby vás ještě víc zmátly a všechno se vysvětlí až v poslední kapče :DD Btw zdá se to jen mě, nebo jsem to v téhle kapitole fakt přehnala? Laughing out loud

5
Průměr: 5 (8 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Som čarovná
Vložil Som čarovná, Po, 2013-12-09 16:04 | Ninja už: 5137 dní, Příspěvků: 1957 | Autor je: Tsunadin poskok

Shocked
Shocked
Shocked
Dobre...dostala som sa z toho Laughing out loud Na to, že koľko krvi tam bolo, to bolo úplne super Laughing out loud Možno si to trošku prehnala...tie vnútornosti...stavím sa, že keby to videli ostatní, odpadnú ako slečinky tak ako Hinata Laughing out loud Pri vete: "Daj mi pozor na Hinako," čo povedal Naruto (alebo niečo v tom zmysle) som sa asi takto usmievkala --> :3 Laughing out loud A potom...no potom si ho zabila a môj úsmev zmizol takže asi tak Laughing out loud Saiova technika bola hustá Laughing out loud Moré, ale je fakt, že ducha asi len tak nezabiješ čo? Laughing out loud Chudák Shikamaru...tento duch je krvilačnejší ako stará dobrá Yu Laughing out loud A k tomu je proti nej sám a nevidí ju...ak sa tam neobjaví hentá ona...to by boli dvaja a ja by som si užila diel s mojou favourite postavou :3 Laughing out loud
Tipujem, že v ďalšom dieli sa objaví hentá ona :33333 Zásah znovka...to mi tam sedí, takže sa teším Laughing out loud
PS: Som zvedavá, čo bude in dá cover page Laughing out loud Ale isto niečo, čo nás hodí do operadiel stoličiek Laughing out loud

Z lásky I believe in unicorns, bitch! ^.~

~ ~ ~

~ ~ ~

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Út, 2013-12-10 17:29 | Ninja už: 4502 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jéé, ty si taká zlatá Laughing out loud No, upřímně Naruto nebyl na listu mrtvých, vlastně ani na tom původním, ani na tom upraveným, ale nakonec to dopadlo takto, no Laughing out loud Takže Hin je fakt chudák... Barf! Laughing out loud Oba její kámoši natáhli brka a k tomu viděla to, co viděla Laughing out loud Juj, téda, když si to tak dávám k sobě, tak je to fákt poor Hinata Laughing out loud Barf! A tak když se na ten dílek tak těšíš, tak já budu doufat, že tě ničím nezklame :3 Sice nejspíš marně, ale i tak budu doufat Laughing out loud Nakonec tedy moc kuju :333

Obrázek uživatele Som čarovná
Vložil Som čarovná, Út, 2013-12-10 21:38 | Ninja už: 5137 dní, Příspěvků: 1957 | Autor je: Tsunadin poskok

Nejde mi editnúť koment predtým, tak to napíšem semkaj Eye-wink

Z lásky I believe in unicorns, bitch! ^.~

~ ~ ~

~ ~ ~

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Ne, 2013-12-08 22:46 | Ninja už: 4206 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Škoda a já doufala, že to skončí sourozeneckou smrtí :3
I když máš jiný styl psaní, než já, tak se do něj dokážu vcítit a být naplá Eye-wink u Hin a jejího pohledu se mi zvedl kufr, protože Saiova technika a Sai celkově je tady skvělej a machr, takže to, že jako umřel, je dost smutnýýý!!! Cry
Boj byl skvěle popsanej, jejich spolupráce mě dostala do kolen, ale Yu, teda, asi ta druhá, se nenechá jen tak zabít Smiling
Rest in peace, Yu :3 Vážně si mě na tom konci dostala q moc se těším, koho že to nakonec vůbec necháš přežít Laughing out loud
PS.: Rychle cover obrázek, jsem děsně natěšená Smiling)) :3
PPS: Když se Yu jmenuje Aoyama Kurumi, znamená to, že je pak taky Sai Kurumi??? Laughing out loud zní to dobře Laughing out loud

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2013-12-09 15:34 | Ninja už: 4502 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Sai je Aoyama Sai Laughing out loud A moc děkujíí :3 Těší mě, že si to dokážeš představit, to mě vždycky strašně těší, že nejsem v tom popisování a tak úplně vedle Laughing out loud Snad to tak půjde i dál Laughing out loud Smiling Hin to celé viděla, takže té se zvedl kufr taky :DD Chudinka, ta toho má teď dost Laughing out loud A no, já dopsala "poslední díl" ale ukázalo se, že sem tam pořád nedala podstatný věci (už takhle byl dlouhej, takže tam nebyl ojak to tam nasrat), takže budou nakonec ještě 23. kapitol a už takhle tam je strašně málo lidí, což vy nevíte Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud Možná ještě někoho zabiju, uvidíme Laughing out loudLaughing out loud A CP přidám snad dneska nebo zítra, páč tvorbu zase nahrávám, tak chci ještě dokutit to vidko Laughing out loud Smiling A nakonec znovu a opětovně moooc děkuju Smiling ^^

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Út, 2013-12-10 23:06 | Ninja už: 4206 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Cover Page :oo
- Úžasný. Budu souhlasit se Som Čarovná, protože už jen slyším ten křik, výbuchy a všechny bojovné emoce se mi přenáší do pokoje :3
- Nádherné zpracování jak postav a i pozadí, úplně slintám Laughing out loud
- Musím potvrdit, že - budu říkat Yuin - nos je trošku nadzvedlý Eye-wink
- Přiznávám se, že vždy první pohled na tvé obrázky mi vyráží dech a teprve když se v tom náhodou začnu nimrat, tak najdu nějakou tu nepatrnou chybičku Smiling
- Bože jak já se těším!!! :3

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru