manga_preview
Boruto TBV 08

Ano Ko no Inochi - kap. 08: Dvě zprávy

anokonoinochi.png


VIII: Dvě zprávy

„To snad ne! Už zas?! Řekni něco! Jestli je za to zodpovědná zase ona, co s tím budeme dělat?!“ vyšiloval Itachi, když akorát přišel domu a vyjeveně civěl na kaluž krve pod Kibou, jež se napohled zdál jako mrtvý.
„Itachi,“ vydechl Sasuke, když jej spatřil, „Já nevím, celou dobu byla v pohodě a pak přijde Sai a ona se pomátne… a teď to samý s Kibou. K tomu mluví něco o eliminaci… Co se to ksakru děje?! Vůbec nevím, co teď… Je to jako by měla dvě osobnosti.“
„A co teda s tím budem dělat?! Je to duch, nemáme se jí jak zbavit… Nikdo jí nevidí a ona si může vraždit, jak jen chce!“ šílel starší z bratrů.
Panika. Panikaříme… A to bychom asi neměli, ale nejde si pomoct! Mám strach, že bude jejím hlavním cílem Sasuke… on je jediný, co jí může zastavit… Tráví s ní nejvíc času a přesto ho ještě nenapadla, proč? Za to můžu být vlastně jen rád… ale i tak, co kdyby? Nikdo ho pak nebude moct zachránit. Takhle máme všichni ostatní nějakou naději, páč ji může přimět k rozumu. On je jediná záchrana před ďábelským duchovním tvorem.
Je to můj malej bráška, musím ho prostě nějak ochránit!

„Yū! Pusť ho!“ vykřikl z nenadání Sasuke.
Dívka jej však vůbec neposlouchala a dál kradla Kibovi život.
Nemám jinou možnost…!
„Sasuke, co chceš udělat?!“ zněla Itíkova slova, když zaregistroval pohyb. Sasuke se totiž rozešel k dívce, na jejíž ruku položil tu svou. Ještě jí něco zamumlal do ucha, načež ji tu ruku úplně překroutil.
Nic nevidím… Áh, vážně mě to už začíná vytáčet! Co jí teď udělal? Zlomil jí ruku, nebo co? Už sem si představoval, že jen co k ní přijde, popadne ho za krk a bude pozdě… Ještě štěstí, že z toho vyvázl v pořádku.
Itachi byl z toho, že nic nevidí, očividně na nervy, neboť se začal i trochu třást. Poté už jen viděl, jak Kibovo tělo ztratilo neviditelnou opěrku a začal se sout k zemi. Jakmile to starší Uchiha zaznamenal, bez rozmyslu se k padajícímu tělu rozeběhl.
Když jej zachytil, okamžitě zkusil nahmatat tep.
Nic. Ne, počkat, ještě je naživu. Ale už je na pokraji smrti. Musím...
„Sasuke. Nevím, co se teď stalo, ale musí hned do nemocnice, tak…“
„Jo, běž,“ opáčil Sasu spěšně jako by ani nebyl přítomen.
Itachi se tedy zvedl a při odchodu se ještě otočil se zamračeným rentgenovým pohledem, načež rychle vyběhl z domu.

Sasuke opravdu nevnímal skoro vůbec Itachiho počínání, neboť dívka od křupnutí v jejím zápěstí ječela jako smyslů zbavená.
Měl bych ji litovat? Asi ne, tak proč mi je to líto? Mrzí mě to, že jsem ublížil holce anebo to, že se pomátla? Co teď od ní máme dalšího čekat? Pokusila se zabít svého bratra a teď Kibu. Ale pak proč se ještě nepokusila něco udělat mě? Jaký tohle má smysl? Opravdu by mě to zajímalo… a určitě na to přijdu!
Najednou jsem se z mýho každodenního života, který jsem strávil v pokoji a jen byl ponořenej v myšlenkách, ocitl v adrenalinové zóně, kde se pořád něco děje. Byl jsem dokonce donucenej zlomit ruku holce… to není moc drsňácký. Dřív bych něco takovýho asi nedokázal. Najednou je můj život úplně vzhůru nohama.
Kruci ale vážně! Proč?! Už bych konečně chtěl znát nějakou odpověď!

Yū se krčila v dřepu a držela se za svou zlomenou ruku, už tolik neječela. Sasuke klečel vedle ní a držel ji, zatímco ji rentgenovým pohledem propaloval snad do morku kostí. Jednou rukou ji přidržoval za záda a druhou měl položenou na jejím koleni.
Promiň, ale neovládala si se. Co jinýho jsem měl dělat?
„Řekni… Proč to děláš?“ promluvil po dlouhé době.
„J-Já nevím… Najednou ztratím pojem o světě a pak… pak se proberu s pocitem viny a vidím to, co dělám. Nevím proč,“ vzlykala mezi řádky.
Jo… Neměl jsem se ptát. Ať řekne cokoliv, nevím jestli bych tomu měl věřit. Vždycky si to může vymyslet.
Třeba je tamto její skutečné já a v takových případech, kdy ji hrozí odhalení, se začne přetvařovat a snažit o to, abych jí z toho neobviňoval… Prostě mě tahá za nos. Teď vážně nevím, co jiného bych si měl o tom myslet.

* * *

Itachi mezitím seděl v nemocnici na chodbě. Prsty měl propletené a hlavu namířenou k zemi.
Mám toho vážně dost. Možná Sasuke není cvok, ale jestli to takhle půjde dál, tak se z toho zblázním já… Doufám, že to ti dva přežijou.
„Itachi-san?“ houkla na něj jemným hláskem tmavovlasá příchozí dívka.
„He? Hinato… co ty tady?“ vysoukal ze sebe, když si dívky všiml.
„Slyšela jsem, že je Nuzakin v nemocnici, tak jsem rychle přišla. To ty si ho sem vzal, viď? Co se mu stalo?“
„Nuzakin? Á, myslíš Kibu, co? Promiň, ale od dob, co je Sasuke tak uzavřený před okolním světem, jsem ty vaše přezdívky neslyšel,“ opáčil a nadhodil přátelský úsměv, „Ale jinak jsem vážně a doslova neviděl, co se stalo. Ale hned, co jsem dostal příležitost, odnesl jsem ho sem.“
„Aha. A jak to s ním vypadá?“ tázala se nervózně.
„Jediný, co teď můžeme dělat, je doufat, že to zvládne,“ pronesl a Hinata sklesle svěsila hlavu, načež se zdrceně posadila vedle Uchihy.
Chudák holka. Kiba má hodně bídný šance… a pak tu je ještě Sai. To je zase můj týmový kolega. Snad to oba přežijou. Bůhví, co si o mě teď ti lékaři myslí, když jsem sem donesl hned po sobě dva stejným způsobem zraněný kluky. Až zjistí, že to nebyla nehoda, budu na vině určitě jako první já… Teď by mě vážně zajímalo, proč tu její duch je.
Itachi se opět zamyslel a mladá Hyuuga, když se zrovna zdrceně nedívala do stropu, zamyšleně koukala koutkem oka na mladého Uchihu vedle sebe.
Slyšela jsem, že předtím přinesl i Saie a teď když mi tvrdí, že neviděl, co se stalo, znamená to, že je to jen výmluva? Ale někdo jako on by to svému kamarádovi určitě neudělal, takže za to myslím nemůže. Počkáme si prostě na to, co řeknou kluci, až se probudí.

Uběhla zhruba další hodina. Oba stále seděli tiše na jedné z laviček na nemocniční chodbě a upejpali se ve svých myslích, dokud nepřišla jedna z Tsunadiných pomocnic.
„Konichiwa*, vy tu čekáte na výsledky Kiby a Saie?“ tázala se mile krátkovlasá brunetka.
„Ano, jak jsou na tom?!“ vyhrkla nedočkavě Hin a rychle si stoupla.
Pomocnice však sklopila zklamaně oči k zemi, což způsobilo, že se i Itachi postavil a napjatě vyčkával na odpověď.
„Shizune?“ pobízel, když se brunetka neměla k odpovědi.
„Víte,“ rozhoupala se po chvíli, „Mám pro vás dvě zprávy.“
„Jednu dobrou a jednu špatnou,“ dodala.
Hinatě i Itachimu se zatajil dech. Shizune už pomalu otvírala ústa, aby oznámila, co se stalo, ale v tom ji někdo přerušil.
„Shizune-san?“ sháněl ji dívčí hlas, „Á, tady jste!“ vyhrkla Haruno, když brunetku spatřila, „Tsunade-sama vás potřebuje okamžitě na sále!“
„Áh! Hned jsem tam!“ zavolala nazpět k růžovovlásce, vykukující z jedněch dveří, načež se otočila zpět na dvojici s vynervovanými výrazy ve tvářích, „Omlouvám se. Hned jsem zpět a všechno vám řeknu,“ dodala Shizune lítostně a než stačili zaprotestovat, už byla pryč.
„Tak co teď… napnula nás a pak si odejde. Ten stres asi nezvládnu,“ zavztekala si Hin a Itachi souhlasně přitakal.
Dobrá a špatná zpráva. Nuzakin na tom byl prý hůř… týká se snad ta špatná jeho? Snad to ale neznamená, že zemřel, ne? To nemůže! Je to přece náš parťák, nesmíme ho ztratit! Jen my tři jsme zůstali pospolu. Jestli se mu něco stane, tak to Naki-kun neunese… Je to jeho nejlepší kamarád.
„Hinato, neboj. Kiba to určitě zvládne,“ promluvil do ticha Itachi, což způsobilo, že Hinata k němu obrátila zrak.
Řekla jsem to snad nahlas?
„Nevím sice, co si asi teď o všem myslíš, ale neodvozuj si jen to nejhorší. Tak tě prosím, nakuna**.“
Neplač… Eh? Hinata si po jeho slovech jemně sáhla na pravou tvář.
Aha. Tečou mi slzy. Proto to říká.
„Jo, promiň,“ přitakala mile a začala si otírat tváře.
Po chvíli konečně přiběhla Shizune a v závěsu za ní ještě Tsunade.
„Dřív než vám řeknu jejich stav, potřebuji, aby jste si všechno zapamatovali a informovali o tom čtvrtého Hokageho,“ oznámila blondýnka.
Oba z dvojice přikývli a napjatě vyčkávali na její další slova.

____________________
* Dobré odpoledne
** Nebreč/Neplač.

Poznámky: 

Další sobota, další díl Laughing out loud Ach, tohle je snad prvně, co mi to vychází už osmou kapitolou Laughing out loud Většinou to končilo třetí a pak sem mívala děsný zpožděný Laughing out loud áá... rychle *ťuk, ťuk* Laughing out loud Nesmíme to zakřiknout... Oka, takže asi víte, že v téhle povídce Minato žije a je Hokagem, takže Tsunade je tam jenom něco jako primářka nemocnice, možná Laughing out loudLaughing out loud nevím, jak to nazvat v shinobi světě Laughing out loud Prostě Mistr doktor Laughing out loudLaughing out loud No, tak dál... Takže Yū je cvaklá, Itachiho to čeká, Sasuke je narozdíl v pohodě, i když vším dost zmatenej a Hinatka nám pláče Laughing out loud No, tak co dalšího?
Jen asi otázky, proč to Hin věděla a proč mohl Sasu zlomit ruku duchovi, si asi zatím nepokládejte... odpovědi asi nenajdete a věřte, že sem na nic nezapomněla, všechno má svůj důvod Laughing out loud
No, prostě snad se vám to páčilo, i když se tam toho moc nestalo, vlastně je to i docela prťavej dílek oproti jiným si myslím, ale i tak budu doufat, že si i ty další přečtete Smiling

5
Průměr: 5 (18 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Brambora121
Vložil Brambora121, So, 2013-06-08 23:04 | Ninja už: 4147 dní, Příspěvků: 506 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Je to stále zamotanější a zamotanější. A Yu... sakra, ovládej se trochu! Chudák Hinata je z toho všeho na prášky, stejně jako Sasuke a Itachi. A Kiba se Saiem... no... ráda napínáš, těším se na ty dvě zprávy. Další dílek, prosím! Laughing out loud




Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2013-06-09 09:36 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

:DD Holt má konečně nějaká moje povídka nějaký grády a akci Laughing out loud A hlavně nějakej hlavní děj, většinou se to tak omývá a omývá, že to skončí až kolikátou kapitolou a většina z nich je absolutně zbytečná Laughing out loud Anebo dobrá, ale zase bez takovýho hlavního děje, no Laughing out loud Takže proto to tady kompenzuju asi Laughing out loud
A všechno bude, neboj Laughing out loud Snad další dílek nezklame ^^ Jinak mockrát děkuju za komentík i za přečtení :3

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, So, 2013-06-08 23:01 | Ninja už: 4228 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Jsem šťastná, že vydáváš své dílky o víkendu, protože příští týden si je už nebudu moct přečíst - já nechcu do Chorvatska, nedovolí mi si číst pokráčko!!!
Itachi je chudáček na prášky, vážně ho lituju a nedokážu si ho představit v tý situaci, kdy prostě nemůže nic dělat - achyh ouvej Laughing out loud
Yu mě vážně děsí, ale její zlá stránka se mi líbí víc než všechno litující hodňoušek Eye-wink a chudinka zlomená ruka to určitě přežije Smiling
Hinatká!!! Nový to človíček, jupíí - takový zlatíčko, ale je moc podezřívavá ne? Hlavně ať nedělá protest proti Itachimu Tak teď ti nevím... Laughing out loud
Ano, otázku ohledně Minata jsem měla, ale již jsem si přečetla tvou poznámku Eye-wink Laughing out loud hups. Další ozátky mě vůbec nenapadly, ale rozhodně nad tím budu dumat, dokud se nedozvím pravdu Smiling
Nevím jak to napsat, ale celý díl se mi kvůli všemu líbil Laughing out loud Laughing out loud strašně logický Sticking out tongue :D

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2013-06-09 09:32 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jé, kují ^^ Smiling No, tak Minato žije... proto na obrázku vzadu na té skále už není Tsunade Laughing out loud Holt Naruto je takovej náš poseroutka, když má tatínka doma Laughing out loudLaughing out loud Takže teď už víme, že Narutovi nezemřeli rodiče, Sasukemu to samé a Sai nebyl v ROOTU a rodinu také má Laughing out loud takže komu dalšímu jsem něco v dětství změnila? Laughing out loud Huh, toho ještě bude, asi Laughing out loud Hinatka je holt taky trošku jiná, není tak nesmělá a tak Laughing out loud Smiling Ale jinak ji snad moc nezměním xD Jinak s tím, ať nedělá protest proti Itíkovi si mě dostala Laughing out loud Ale zároveň hodně potěšila, protože každej, kdo mi Itíka nějak pochválí anebo tak něco v dobrém slova smyslu, mě vždycky potěší Laughing out loud Zvlášť, když je to od osob, které mi ho nezačínají čórovat Laughing out loud V takovém případě bych je odpálila na Mars Laughing out loud
Upřímně se i mě líbí její zlá stránka víc Laughing out loud Nevím, čím to je, ale je to tak Laughing out loud A určitě nebudeme sami, komu se tak bude líbit Laughing out loud :3
Takže mockrát děkuju :333 A v Chorvatsku si to užij ^^

Obrázek uživatele HoroHoro
Vložil HoroHoro, So, 2013-06-08 21:51 | Ninja už: 4083 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Recepční v lázních

Další díl! :3
Sasu je ohledem na situaci vcelku v pohodě no... Zlomil chudině Yu ručičku Laughing out loud A jinak je fajnovej jako vždycky ^^
Ití je totálně na nervy z toho, že nici nevidí... A když jsi do poznámek napsala - Itachiho to čeká - tak jsem dostala výtlem. Já nevím, ale když tam napíšeš, že ho TO čeká... V mojí hlavičce to vyzní trošku jinak Laughing out loud
Hin chudáček plááče! A nic netuší... Netuší nic o Yu a ani o tom, že se vrátila, aby povraždila jejich partu Laughing out loud A možná je i dobře, že to neví... Jinak by měla ještě větší strach.
Nazikin a Ai-tan jsou v nemosnici, zprávy o nich jsou neznáme a to jen díky tobě, páč si to utnula!
A Yu má zlomenou ručičku a nejspíš dooost pištěla a teďkom nejspíš nechápe ani ona a nebo je totálně zamaskovanej na pohled nevinej vrah... Ale to snad né! Určitě neví, co s ní je! Tomu já budu věřit ^^
Kapitolka zase úžasná... A tyto otázky mě ani nenapadlo si klást, páč jsem na to hrozně líná, nu Laughing out loud A těším se zase na další určo úžasnou kapču ^^

trollbunnies.blogspot.cz

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2013-06-09 09:26 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud Jééé, když to takhle bude pokračovat, budu mít nesmrtelnej život Laughing out loudLaughing out loud Jak říká Klus v jedné z písniček (ne, že bych ho poslouchala, ale moje maminka ho má ráda, tak znám jeho songy Laughing out loud), že dokud je člověk šťastný a potěšený, tak nezemře Laughing out loudLaughing out loud Takže děkujůůů moc za koment ^^
No, upřímně i mě to docela v hlavě znělo jinak, ale napsala sem to tam bez rozmyslu a vím, co sem tím myslela, i když to znělo pak jinak, no Laughing out loudLaughing out loud Ale co... hlavně, že ses zasmála Laughing out loud
No, pardón, ale já tu udržuju tajemno! :DDD Takže tohle byl nejlepší moment, kdy sem to mohla utnout! Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud A Yū je naší největší záhadou xD Smiling
Takže nesčetněkrát děkuju za to, že si přečtení věnovala čas, za komentík a za všechno Smiling Vždycky mi zvedneš náladu, kujíí ^^