manga_preview
Boruto TBV 07

Ano Ko no Inochi - kap. 09: Podezření

anokonoinochi.png


IX: Podezření

Na další den se Sasuke probral už časně z rána. Celou noc se převaloval, takže bylo nadmíru jasné, že neměl zrovna klidný spánek.
*Yawn* zívl na uvítání nového dne, což zakončil posazením se na postel.
Celou noc jsem skoro nezamhouřil oka. Hrozná noc. Krom toho se Itachi včera nevrátil domu. Snad se nestalo ještě něco, kromě toho tady. Přeci jen odnesl dva stejně zraněné kluky do nemocnice, že je dost možný, že ho za to budou vinit. Co s tím teď budeme dělat? Ukázalo se, že není tak nevinná, jak se zdálo, že už vážně nevím, co dalšího od ní můžeme ještě čekat… co všechno může ještě provést.
A když už o tom tak přemýšlím, tak proč tu jsem? Když proděravěla ty dva, tak proč mě ještě ne? Je to snad proto, že ji vidím? Anebo má se mnou úplně jiné plány? Co si teď o tom jejím eliminování mám asi myslet?
Sore yori*… kde teď vůbec je?!

Sasuke se začal, po chvíli klidného přemýšlení, zuřivě otáčet do všech stran. Kde? Kde? Kde?!
Jakmile však ale zjistil, že po dívce nikde ani stopa, fofrem se sebral z postele a zamířil z pokoje pryč.

* * *

Co teď? Celou noc jsem byl u Hokageho, že jsem unavenej. Ale zase… spát se mi po tom všem zrovna nechce a nejspíš bych ani neusnul.
Itachi šel zamyšleně Konohou. Díval se při chůzi pod své nohy a na tváři se mu rýsoval zničený výraz a nepatrné kruhy pod očima.
Čekal jsem bůhví co, ale tohle ne. Že prý Sai je v tak velkým kómatu, že se možná už nikdy neprobere… Děsný. Přitom to nevypadalo až tak vážně. Tehdy byl ještě při vědomí… Ale bůhví, co mu to ta holka vlastně udělala. Teď už vím naprosto jistě, že tu je… Ten udon tehdy nebyl navěšený na chakrová lanka, jak mě taky napadlo. Ale co teď s tím? Je zatraceně nebezpečná!
Zničehonic se v chůzi zastavil a podíval se vykuleně před sebe, jako by si něco uvědomil.
A kruci… Sasuke! Rychle se poté rozeběhl směrem k Uchihovskému sídlu.

* * *

Hinata mezitím seděla u nemocničního lůžka v nemocnici.
„Nuzakine,“ hlesla tiše, když ho držela za ruku a starostlivě se dívala na jeho spící tvář.
Když v tom někdo rozhrnul dveře od onoho pokoje. Hyuuga se instinktivně otočila za sebe, aby viděla, kdo přišel.
„Ahoj,“ řekl nově příchozí, když mu dívka věnovala pohled.
„Ahoj, Naki,“ vrátila mu a při pohledu do jeho obličeje se úlevně usmála.
„Jak je na tom?“ zeptal se.
„Líp než Ai-tan,“ odpověděla Hinata vážně.
„Což teda znamená?“
„Už se několikrát probral, ale je dost vysílený. Pořád neznají příčinu toho, co se mu stalo a jak. Vědí jen, že skoro zemřel, ale dostali ho z nebezpečí,“ konstatovala.
„A Sai?“ vyzvídal Naruto dál.
„Je v těžkém bezvědomí. Žije, ale mají pocit, že se už nevzbudí. A přitom to prý vypadalo, že je na tom líp než Nuzakin. Nakonec je to ale naopak. Dokonce se jim zdá, že je na tom Ai-tan hůř proto, že věděl něco, co Nuzakin ne…“
„A proč zrovna oni dva? Jestli Nuzakin nic nevěděl, tak proč to taky schytal?“
„Nevím… nejspíš je něco spojuje. Ale A… ehm Sai, na to třeba přišel, tak to odnesl víc, aby, kdyby přežil, to stejně nikomu nemohl říct. Možná pojistka?“ pokračovala Hin.
Naruto se přemýšlivě zamračil. U toho si ještě podepřel bradu rukou.
Něco jako pojistka. Něco, co je spojuje… Co by to tak mohlo být? Od akademie jsme se nestýkali, takže co by je mohlo spojovat?
„Hinako-chan, kdo je sem přivezl? A kde se jim to stalo? Ví se to?“
„Ne… ale byl to Itachi-san, kdo je sem přinesl. Byl udýchaný, takže očividně pospíchal. Kdyby se prý jen o chvíli zpozdil, Nuzakin by to nepřežil. A proto měli za to, že je na tom Sai líp.“
„Hm… to znamená, že on neusiluje o jejich životy… Ale i tak nevíme pravý důvod, proč oni a proč u toho byl zrovna on. Takže je furt možný, že to udělal, ale nechtěl je ve skutečnosti zabít… Anebo taky, že je sem dovedl proto, aby nebyl podezřelý.“
„Tyhle detektivní geny a myšlenky máte asi v rodině, co?“ opáčila Hinata, když ho tak poslouchala.
Geny? Cože?
„Jak to myslíš?“ tázal se.
„Celou noc jsme s Itachim byli u Hokageho. Řekli jsme mu vše, co nám řekla Tsunade-sama a on nám pokládal další otázky. Vlastně se vyptával a zjistil zhruba to, co ty.“
Naruto se opět přemýšlivě zamračil.
„To, že je něco spojuje a také to, že Sai dopadl takhle záměrně… na to všechno přišel tvůj táta,“ opáčila Hinata, když si všimla Narutova pohledu.
No, to se od něj dalo čekat. Teď jen zjistit, kdo a proč na ně zaútočil. Co je to, co je spojuje?! Kdyby šlo o spojitost, tak bych to místo Saie měl schytat spíš já. A kdyby byl hlavním cílem Sai, tak by to měl schytat někdo… někdo jako Itachi? Netuším, ale přeci jen je to jeho velitel… tak proč Nuzakin? Co když Sai vraha jen překvapil a proto je v bezvědomí, páč to ten náš pitomec neviděl? Ale ne, nesmysl. Ten to schytal přeci jako první, takže co… Proč zrovna oni dva?
„Co je kruci spojuje?!“ špitl zamyšleně.
Hinata doteď starostlivě a v tichosti zírala na Kibu, jež se zničehonic začal potit. Takže jakmile Naruto bezmyšlenkovitě promluvil nahlas, věnovala mu pohled.
„Á, promiň. Jen jsem se zamyslel,“ dodal, když si uvědomil, že ho nejspíš slyšela.
„V pohodě. Taky mě tahle otázka trápí,“ odpověděla s milým úsměvem. Když v tom sebou cukla a rychle se otočila na ležícího Kibu.
„Co se děje?“ zbystřil i Naruto a koukal z jednoho na druhého.
„Tiskne mi strašně pevně ruku,“ konstatovala se zatajeným dechem.
Probouzí se? Naruto rychle stanul ze židličky, na které doteď seděl, a ve stoje napjatě vyčkával, co bude dál.

Inuzuka se po chvíli rozkašlal a zdálo se, že sotva popadá dech.
„Bojím se,“ hlesla Hinata, když pozorovala, co se s jejím kamarádem děje.
„Zavolám Shizune,“ dodal Naruto a rychle vyběhl z místnosti pryč.
Kiba se potil, hlasitě a sípavě dýchal, do čehož ještě občas zakašlal, ale zatím oči neotevřel.
„Vydrž!“
Zvládneš to! Nevzdávej se! To dáš! Určitě přežiješ! Opakovala si Hin v hlavě stále dokola. K tomu se ještě postavila a starostlivě se naklonila nad něj, aby jej druhou rukou pohladila po čele a vlasech.
Nepoddávej se tomu! Ty to zvládneš! Věříme ti… nesmíš nás opustit!
„Už takhle jsme ztratili jednou Yū! Nesmíme ztratit i tebe!“ křikla, když už přestala ovládat svůj strach.
„To je ono!“ ozval se ode dveří Narutův hlas.
Než se však stihla otočit, vedle ní se postavila Shizune.
„Prosím, odstup,“ řekla brunetka a Hinata tak beze slova učinila a odcupitala k Narutovi, nechaje Shizune dělat svou práci.
„Co je ono?“ tázala se mladá Hyuuga, když stanula vedle svého kamaráda.
„To, co je spojuje! Yū! Naše bývalá parta!“ vysvětlil.
Hinata vykulila překvapeně oči. Za pár chvil si dala před ústa ruku se zděšeným výrazem.
Znamená to, že jsme na řadě i my?!

* * *

„Sasuke!“ křikl Itachi, když rychlostí světla odsunul vstupní dveře od jejich panství. Následně udělal ještě pár kroků dovnitř a začal se rozhlížet.
„Sasuke?!“ zkusil to ještě jednou.
Sídlem se rozhostilo hrobové ticho, když vyčkával na odpověď.
Není tu? Takovýhle ticho jsem tu ještě nezažil. Doufám, že to neznamená, že ho taky dostala… Radši se tu ještě porozhlédnu. Třeba jenom spí anebo šel ven… Nesmím dělat hned ty nejhorší závěry.
Itachi se z místa u dveří konečně pohnul a vydal se ke schodům, které vystoupal překvapivou rychlostí. Nahoře se rozhlédl po chodbě, jako kdyby jej honila snad smrtka, a bez dalšího vyčkávání rozrazil dveře hned naproti.
Uvnitř to vypadalo stejně jako ve zbytku domu… po životě ani památky, takže se rozeběhl zase jinam. Prohlédl koupelnu, svůj pokoj, ložnici rodičů a další místnosti na patře, ale nikde nic nenašel. Až pak se vydal znovu dolů, ale ať hledal, kde hledal, nic nemohl najít. Naposled se vydal do kuchyně.
Hned při vstupu vykulil zhrozeně oči.
„To ne!!“ vyhýkl zoufale.

____________________
* Ale co je důležitější

Poznámky: 

Zdravíčko ^^ Tak další týden uběhl, tak je tu další dílek Smiling A jelikož má Fňu od příštího týdne dovolenou, tak příští týden tu teda desítka už nebude... takže další díl vyjde až asi první sobotu v červenci... 6.? Nvm, asi xD No, ale abych byla upřímná, tak mi to docela pomohlo. Né, že bych neměla díly napsané, píšu už 13. kapču, ale jde o to, že od desáté kapči chci mít nový cover page (jak jsem už tenkrát říkala, že ty úvodní obrázky budou jako nový openingy v anime Laughing out loud)... Náčrt mám, ale nebyla sem si jistá, jestli bych to v PS stihla do téhle soboty udělat, páč mám rozpracovaný obrázek k FT a ani u něj se nemám k dodělání, takže takhle na to čas už mít budu ^^
Ale to jsem se pěkně rozkecala, takže zpátky k povídce... Nic moc tam asi nebylo... dozvěděli ste se stav kluků a další cosi Laughing out loud Ale teď je otázkou, kde je Sasu a co uviděl Itík v kuchyni? ^^ Sticking out tongue

5
Průměr: 5 (13 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Pá, 2013-06-21 10:58 | Ninja už: 4205 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Tak v Chorvatsku se objevila wifi!!! Teď jsem tedy dostala možnost jít na Konohu a první povídka co čtu je tvoje -
Uaaaa! Chudacek Itachi, zlatíčko všechny zachrání a oni ho obviní! Cry a teď má ještě depku a hýsák, když hledá bratříčka Sad ten konec je děsivej a pořádně napnutej, ale co jiného od tebe čekat že??? Laughing out loud tak snad se všechno urovná a já doufám, že se zase zvladnu připojit a přečíst si další díl Eye-wink

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2013-06-21 12:05 | Ninja už: 4502 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud Tak zatím jsou to jenom domněnky, nevím, jak to s tím obviněním nakonec udělám, zatím se to v dílech, co mám napsané, neřeší... tam mají teď jiný problém Laughing out loud Uvidíš, uvidíš Laughing out loud Snad bude na co se těšit :3 A přesně, co jiného ode mě čekat, než useknutý napínající konec Laughing out loud To jsem celá já... alespoň se o to snažím Laughing out loud Takže vážně mockrát děkuju a budu doufat, že si i další dílek přečteš, ať je to kdy chce Laughing out loud Smiling

Obrázek uživatele Ukasima-Yamashiro
Vložil Ukasima-Yamashiro, Čt, 2013-06-20 20:26 | Ninja už: 4126 dní, Příspěvků: 146 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Áááááááááááááááááá.... To nééééé... ty pitomá Yū jak... jak... ani nevím co. Jestli něco udělá Uchihovic klukům, tak ať si mě nepřeje. Né, že bych se nebála a ty další dva, ale co když teď někde Suke-chii modrá a Ita je v nedohlednu. Áchjo já jsem napnutá jak malej napínáček. Laughing out loud A Naki je hlavička. To je dobře. Myslím, že z něj bude detektiv jak Shinichi Kudo Laughing out loud No a k celkovému dílu se nedá říct nic nového prostě je to pořád tak božo jako bylo. Ale co se dalo čekat když to píše tak taletovaný člověk. Doufám v další díly a "dobrý" konec. Laughing out loud
Tvůj fanda Uka-chan


http://koyubi.webnode.cz/moje-ff-pro-otaku-sk-cz/ Pokud si chce někdo počíst mimo Naruta. Smiling
A pak o FF tady. Smiling http://147.32.8.168/?q=node/108579
Moje OC :3 http://2i.cz/b88b6b4192

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2013-06-21 12:02 | Ninja už: 4502 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Děkuju mockrát ^^ Jestli se Uchihovic bráškům někdy něco stane, tak věř, že se mi to bude psát s odporem, takže pokud v příštím dílku něco o tom bude, tak ať víš, že sem to nepsala s radostí Laughing out loudLaughing out loud Ale co, třeba se strachuješ zbytečně Laughing out loud ^^ A Naki je, no... právě je celkově trochu opačnej, než v normálním anime a manze Laughing out loud Tam je to odvážnej vůl bez mozku, zatímco tady je to chytrej téměř-strašpytel Laughing out loudLaughing out loud No, uvidíme, jak se to vyvrbí dál Laughing out loud Už je napsáno těch 13. kapitol a pořád konec není v dohlednu, takže se tam toho stane ještě dost, tudíž zatím všechno ber s rezervou Laughing out loudLaughing out loud Smiling Ale fakt mockrát děkuju a snad další dílek nezklame a však to znáš :3

Obrázek uživatele HoroHoro
Vložil HoroHoro, Ne, 2013-06-16 10:55 | Ninja už: 4060 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Recepční v lázních

Táák, Sasánek se ztratil a Yu taky.
Na Itachiho bude nejspíš uvalena vina, ale on chudáček za nic nemože! Laughing out loud Jenom se snaží... A tráví svůj volný čas odnášením polomrtvých těl do nemocnice místo toho, aby byl s Ayano... Tak teď ti nevím...
Naru a Minato maj detektivovské geny... Pěkně jim to v hlavičkách šrotuje ^^
Hin má chudinka nejspíš rozdrcenou ruku...
Kiba se probouzí a totálně netuším, co dělá... Měl by spát! Jinak chcípne... A to by Hin ani Naru nebyli šťastni.
Sai je v těžkým kómatu a neprobere se? Možná se neprobere... A páák bude duch jako Yu a bude taky brblat něco o eliminaci a všechny povraždí! Né, to asi né Laughing out loud
A pak tu je Shizune... Ale ta nííc zajímavýho.
No, teď jsem si o Yu četla tamto, no, cos psala... Její životopis. Chudinka zemřela dost blbým způsobem :// Nechtěla bych.
Na další díl sa tuplem těším... A nechtěla bys to stihnout? Já to totiž nevydržím... Laughing out loud Budu nedočkavostí bez sebe. Na novou kapču a aj cover page se těším... Ale až šestýho července? To je doba...
D9l se mi líbil a těším se na další. Jen tak dál!
PS: Nechutně si to utnula... V tomto tě nemám ráda! :DD
PPS: Tento koment už fakt nemá smysl Laughing out loud On nemá hlavu a ani patu!
PPPS: Teď už jsem se rozkecala... Takže končím :D

trollbunnies.blogspot.cz

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2013-06-16 18:51 | Ninja už: 4502 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loudLaughing out loud No, jaksi jsou mimo scénu Laughing out loudLaughing out loud A že jo?! Laughing out loud Chudinečka! Laughing out loud S tím chudák nemá nic společného a je nejvíc v problémech kvůli něčemu, co ani nevidí! Laughing out loudLaughing out loud A jo... chudinka Ay je bez svého miláčka a jestli jí ho vezmou, tak to určitě nepřežije Laughing out loud Ona je já, takže určitě by to nepřežila Laughing out loudLaughing out loud
A ohledně těch Namikaze-Uzumakiů Laughing out loudLaughing out loud je to tak, no... poslední dobou čumím hlavně na kriminálky, takže mi to asi moc nedalo a proto Laughing out loudLaughing out loud
Sai a Kiba xD Jejich stavy jsou dost zvláštní a budou ještě víc Laughing out loud
Jinak ohledně tamtoho životopisu - ano Smiling Proto vlastně jsou na tom obrázku v té vodě... protože tam se to stalo Sticking out tongue A se Saiem si to jinak zabila Laughing out loudLaughing out loud Že by byl jako ona xDD Jenom představa mě posílá pod stůl, i když by to byla eště větší tragédie a bůhví co, tak stejně bych se začala asi gebit, vidět to v anime nebo tak Laughing out loudLaughing out loud
Upřímně bych ráda, ale moc dlouho jsem s děláním obrázku otálela, že to asi nestihnu... musím ještě udělat seminárku ve wordu do školy do úterka, takže to asi fakt nestihnu... v tuhle chvíli dokonce dělám jiný obrázek a k dalšímu se nemám - už takhle mám těch obrázků rozpracovaných jak .... xD Ale třeba díl pošlu dřív než v sobotu Smiling Pak vlastně budou prázky, tak už nebude tolik záviset na tom, kdy budu vydávat Laughing out loudLaughing out loud Takže klidně hned další den, jak se Fňu vrátí třeba Smiling
PS: Když já se snažím udělat tajemnou povídku a navnadit čtenáře Laughing out loud Kolikrát se mi stalo, že lidi přestali číst povídku, páč byla nezajímavá nebo tak něco, tak se snažím to ukončit nějak, že je bude zajímat co dál a třeba si to pak i přečtou kvůli té zvědavosti Laughing out loudLaughing out loud
PPS: Každý tvůj koment má pro mě velký význam, takže děěěěěkuju ^^ Smiling