manga_preview
Boruto TBV 09

Ano Ko no Inochi - kap. 02: Halucinace

anokonoinochi.png


II: Halucinace…

Seděl ve svém pokoji. Otřásl se při zaslechnutí hlasu té záhadné bytosti a zdráhal se otočit.
„Ty mě snad neslyšíš?“ pronesl opět onen tajemný návštěvník se špetkou smutku.
Slyším… slyším, slyším. Ale jak je to možný? Mám halucinace? Neměl bych jí slyšet. Co když se otočím a nebude to ona? Co když tam nikdo nebude? Co když je to jen sen? Dokud ji slyším, stačí to… i když je to docela děsivý.
„Suke-cchi!“ vykřikla a nabubřele si dupla nožičkou.
Sasuke v tu chvíli téměř nadskočil a začal se konečně pomalu otáčet.
„Sashiburi*, Suke-cchi,“ rudý povlak se náhle změnil v obyčejné oči barvy sakurových lístků a zářivě se na mladíka usmála.
Cože? Vidím ji… Mám opravdu halucinace nebo je to duch? Spím snad? A proč se tím tak zabývám, když ji konečně zase vidím?
„Yū,“ vydechl, načež se začal zvedat ze země.
Chci se jí dotknout… obejmout jí a říct, jak nám všem chybí.
Sasuke udělal ještě pár potřebných kroků k její osobě a začal zdráhavě natahovat ruku, zatímco ona stála na jednom místě jako přikovaná a stále se culila. Alespoň do doby než ji položil ruku na rameno. Tehdy na něj pohlédla, zatímco on jen vykulil oči a zíral na svou ruku jako na zjevení.
Cítím ji. Jak je to vůbec možný? Neměl bych ji spíš prosáhnout? Co se to teda děje? Vidím snad ve své mámě Yū? Nebo tu přede mnou opravdu stojí? Oživil ji snad někdo? Anebo… nezemřela? Vůbec tomu nerozumím.
„Suke-cchi?“ tázala se dívka s černými vlasy a propalovala jej starostlivým pohledem.
„He? Nic… to nic,“ odpověděl spěšně.
„Jak to, že tě vidím? Jak to, že jsi tu?“ opáčil poté.
Černovláska sklopila zamyšleně zrak k zemi, „To netuším, ale jsem za tuhle příležitost ráda,“ řekla a ke konci výkladu se na něj opět usmála.
Zase ten úsměv… Ale počkat. Je nějaká vyšší a vyspělejší než byla v době smrti. Co to jako znamená?
„Ale ty jsi přece…“ nakousl Sasu větu, ale poté se raději odmlčel. Yū chvíli čekala, zda odpoví.
„Mrtvá? To si chtěl říct?“ dodala za něj.
Co? Řekla to tak smířeně, normálně.
„Nevím sice proč mě vidíš, ale asi to má nějaký důvod. Asi tu mám nějakou práci. Vždycky jsme věřili v další život, znovuzrození. Už jen proto, protože zvládáme ninjutsu a to je svým způsobem nadpřirozené oproti schopnostem obyčejných vesničanů. Věřili jsme, že ti, co zemřou, jdou do nebe a dohlíží na nás. A když neodejdou, má to svůj důvod. Třeba proto jsem tu… protože jsem věřila.
Podle toho, jak seš vysokej, hádám, že jsem umřela před pěknou dobou, co? Takže moje znovuzrození bude za dlouho… Kdybych se narodila znova jako člověk, asi bych už nemohla být s vámi. Byli byste totiž daleko přede mnou.“
Když o tom tak přemýšlím, tak je to fakt… Věřila v další život. Věřila, že všechno má svůj důvod. Takže teď jen přijít na to, kvůli čemu tu je.
„Tak… proč si tedy tady?“ tázal se po chvíli.
„To nevím. Mám jen pocit, že nějaký úkol mám… že se to taky týká tebe, protože jsem měla největší nutkání jít za tebou. A hlavně mě vidíš, takže to tak asi i bude.“
„Nutkání jít za mnou?“
„Jo… Normálně bych asi šla za Ai-tanem, nemyslíš?... No, nevím, možná jsem vážně tebe chtěla vidět jako prvního anebo jsem tu jednoduše kvůli tobě. Vážně nemám ponětí… Je to jako nějaký tajný poslání i pro mě samotnou,“ opáčila a hlasitě se zasmála. Kvůli tomu Sasukemu po chvíli cukl koutek do miniaturního úsměvu.
Jako vždycky je i teď ukecaná. Je stejná jako předtím… musí to teda být ona. Nebude to ničí vtip, ale asi můj mozek. Nevím, jestli je skutečně tady anebo mám halucinace, ale každopádně nechci, aby tenhle mžik jentak skončil. Mám konečně možnost jí říct to, co jsem chtěl, ale nedostal jsem předtím šanci… Jenže co když tu je kvůli tomu a potom teda zmizí? Nechci, aby odešla hned, co přišla… Ale pokud je tu vážně proto a bez toho nebude mít ten klid, tak co bych měl udělat? Zatím se tím asi nebudu zabejvat, páč pokud tu skutečně je, nezmizí bezdůvodně a jestli je to moje halucinace, tak by taky neměla. Tak to prozatím nechám bejt a budu se věnovat tomu, že jí vidím, slyším a i cítím… to je víc, než bych kdy chtěl.

„Sasuke?“ vytrhl jej z myšlenek bratrův hlas, vycházející snad z chodby.
Sasuke se otřásl a rychle odpověděl, „Co? Už seš zpátky?“ řekl spěšně.
„Jo,“ vrátil mu a poté už vtrhl do pokoje. Sasu v tu chvíli sebou cukl a důkladně se zadíval před sebe. Stála tam pořád.
„Co děláš?“ tázal se Itachi zmateně, když koukal, jak jeho bráška stojí naproti zdi a má ruku ve vzduchu.
On ji nevidí? Je vážně teda jenom v mojí hlavě? Nebo je to doopravdy duch? Ne, to je celkem nesmysl… Tady je možný kdeco, ale duchové? To je moc velká pitomost… Já se prostě jen zbláznil.
Po chvíli civění do prázdna, zakroutil hlavou, což Itachiho vůbec neuklidnilo.
Ach, je sním vážně něco v nepořádku. Je chvíli ticho a pak kroutí hlavou? Chápu, že se zamyslel, ale tohle je prostě divný. A co ta ruka? A proč stojí zrovna na tomhle místě u zdi? Proč to… asi bych měl přestat nad tím přemýšlet a říct Ayano, že se sejdeme jindy. Měl bych tu spíš zůstat a vyslechnout Sasukeho. Zkusit zjistit důvod jeho chování.
„Sasuke, měl jsem mít sice rande, ale odvolám to a promluvíme si, jo? Mám o tebe vážně starost,“ pronesl starší z bratrů a v okamžiku byl pryč z pokoje.
Má o mě starost? Znamená to, že jsem se fakt z toho všeho už psychicky zhroutil? Jo, to je jediný smysluplný vysvětlení, ale… proč to přišlo tedy až po sedmi letech? Člověk by řekl, že jeho mentalita bude časem sílit, ale u mě je to opačně? Proč o tom vlastně přemýšlím? A proč si neustále kladu nějaké otázky?
Znenadání se Sasuke rychle chytil za hlavu a klekl si na zem se zavřenýma očima.
Vážně jsem se zbláznil!
„Suke-cchi?“ pronikl k němu starostlivý tón dívčího hlasu.
Otevřel oči a pohlédl vzhůru. Dívala se na něj starostlivým pohledem a natahovala ruku k jeho hlavě. Chtěla jej snad pohladit. Když si však uvědomila, že na ní kouká, odtáhla se a začala otevírat ústa a koukat po celém pokoji sem a tam.
Heh, ona fakt ví, co udělat, abych přišel na jiný myšlenky, i když o tom nejspíš ani neví.
„Co je?“ opáčil mile a na tváři se mu na důkaz toho tónu rozlil mírný úsměv. V tutéž chvíli se i zvedl ze země a koukal na ní tedy ve stoje.
„Já jen… jen jsem chtěla… Promiň,“ utnula svůj zmatený proslov.
„Nemáš se proč omlouvat,“ řekl se stejně milým výrazem.

„Tak… jsem tu!“ vběhl do pokoje Itachi, lapaje po dechu.
Yū sebou vylekáním trhla a otočila hlavu směrem k návštěvníkovi. V tutéž chvíli zbystřil i Sasuke a věnoval mu jeden ze svých pohledů. Poté se ještě podíval zpátky na dívku, aby se ujistil, zda tam stále je, načež se vydal směrem k Itachimu.
„Tys běžel, anebo máš tak mizernou kondičku?“ rýpl si mladší při chůzi.
„Seš nějak plnej humoru, ne? A přesně! Běžel jsem. Ale už jsem zpátky, tak si můžeme promluvit,“ opáčil Itachi.
„Nejspíš… i když nechápu, o čem chceš mluvit, ale můžem. Proč si jinak myslíš, že jsem k tobě přišel?“ tázal se celkem posměvačně Sasuke, když stanul po boku svého bratra.
„Abys mi zabouchl před nosem,“ vypadlo z něj rychle jako chytrá poznámka, „Ale co… tak si půjdeme dolu sednout?“
„Jo.“
Následně se oba sebrali a po schodech dolu zamířili do obýváku.
Yū zůstala s úsměvem stát na stejném místě, kde se předtím zjevila. Poté jen povzdychla a zavřela spokojeně oči.
Doufám, že ho k tomu přiměju…

____________________
* Dlouho jsme se neviděli

Poznámky: 

Tak týden utekl, tak posílám další díl ^^
V tomhle dílku nám přibyly myšlenky už třetí osoby a zároveň se ukázalo, že ta tajemná osoba z předchozího dílu je teda Yū, což asi stejně většina čekala Laughing out loud ale pořád se tam nic moc nestalo xD Ta pravá akce začíná až v dílech, co jsem nedávno dopsala a píšu... a myslím, že to bude ještě dost zajímavý a hoodně tajemný Laughing out loud V jiných serií jsem vždycky všechno, nebo alespoň většinu, práskla v kapčách předem, že jsem moc čtenáře nenapínala, ale tady to bude jiné Laughing out loud Občas nějaký věci samozřejmě vyjdou najevo hned, ale to hlavní až za dlooouho Laughing out loud Takže doufám, že budete ve čtení pokračovat Smiling

4.85294
Průměr: 4.9 (34 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, So, 2013-06-01 18:56 | Ninja už: 4871 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Ah, konecne na dalsim dile, moc se omlouvam, ze komentuji tak pozde a pro tentokrat budu muset byt kratka ja (horecka si se mnou pohrava) takze jeste jednou gomen. Dilek byl hezkeeej ^^ nevedela jsem, ze je tam i Ayano, nejak mi to vypadlo, ale je to super SmilingEye-wink az mi bude lip, tak zkouknu i ostatni dilky, kdyz ti to tak jde Kakashi YES opet neco skveleho z tveho repertoatu Laughing out loud Eye-wink opet mohu pouze dodat, jen tak dal... Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, So, 2013-06-01 18:56 | Ninja už: 4871 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Ah, konecne na dalsim dile, moc se omlouvam, ze komentuji tak pozde a pro tentokrat budu muset byt kratka ja (horecka si se mnou pohrava) takze jeste jednou gomen. Dilek byl hezkeeej ^^ nevedela jsem, ze je tam i Ayano, nejak mi to vypadlo, ale je to super SmilingEye-wink az mi bude lip, tak zkouknu i ostatni dilky, kdyz ti to tak jde Kakashi YES opet neco skveleho z tveho repertoatu Laughing out loud Eye-wink opet mohu pouze dodat, jen tak dal... Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, So, 2013-06-01 19:19 | Ninja už: 4530 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Děkují brouku ^^ Vážně mě moc těší, že si sem tam najdeš časík i na tuhle sérii :3 A tak Ay je jasná xD Ta bude vždycky všude, i když třeba jen na štěk, ale bude tam Laughing out loud Holt nikomu Itíka nedá a aby byl sám? To nepůjde! Laughing out loud Prostě ItaAya jede! Laughing out loud
A určitě, nenuť se Smiling Doufám, že ti bude brzo líp Eye-wink

Obrázek uživatele Martina-hor
Vložil Martina-hor, Pá, 2013-05-03 01:16 | Ninja už: 4582 dní, Příspěvků: 1639 | Autor je: Tsunadin poskok

paráda přečetla sem oba díly naráz je to dokonalé jen tak dál

6.9.2016 se narodil můj synoveček je to nejlepší den na světě

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2013-05-03 08:05 | Ninja už: 4530 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Smiling Děkuju ^^ Snad příští díly nezklamou Smiling

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Út, 2013-04-30 17:39 | Ninja už: 4551 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Ríí!

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, St, 2013-05-01 08:33 | Ninja už: 4530 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Smiling Hit! Jééé, ani nevíš, jak jsem ráda, že ses ozvala Smiling A že tohle čteš ^^ Ach, jak nám ty chybíš ani netušíš Laughing out loud
A jinak jop, Ano Hana je právě jedno z nejúžasnějších anime a já bulela téměř u skoro každý díl, takže ten poslední skoro celej Laughing out loudLaughing out loud A bez těch přezdívek by to nešlo... prostě to bylo jedno z prvního, co mě inspirovalo Laughing out loud
Vážně jsem strašně ráda, že sis to přečetla ^^ A Sasu je jinej, to je jasný... když byl malinkej, tak byl takovej ťutík dokud mu moje láska nezabila rodiče, to pak se změnil v arogantního sexy blbečka Laughing out loud Takže tohle je moje představa jeho, jak by asi vypadal, kdyby se nic nestalo Laughing out loud Smiling A Ay... tak ona jedno rande přežije.. bude muset Laughing out loud :3
A partička... no vidíš, to už jsem taky dlouho neviděla Barf! A to jsem právě dokoukala Pretty Little Liars, tak sem neměla na co čumět... proč mě to jen nenapadlo?! Laughing out loud No, neva... každopádně vážně mockrát děkuju ^^ Za pochvalu, že to čteš, žes napsala komentík :3 A prostě za všechnooo, však mě znáš Laughing out loud :33

Obrázek uživatele Ravencrest
Vložil Ravencrest, Po, 2013-04-29 14:41 | Ninja už: 5263 dní, Příspěvků: 1199 | Autor je: Účastník Irukova doučování

Dobře ty, líbí se mi to Eye-wink






Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2013-04-29 16:44 | Ninja už: 4530 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Tak to mě těší ^^ díky Smiling

Obrázek uživatele HoroHoro
Vložil HoroHoro, Ne, 2013-04-28 11:07 | Ninja už: 4089 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Recepční v lázních

Je to... chvíle napětí... úžasné! Fakt! Hrozně se mi tolíbí, akorát ta poslední věta v světle modré nejde moc vidět Laughing out loud
Fakt je to... Sakra, už se opakuju! Ale když ono to jinak nejde. Laughing out loud A zase je tam Ayano Laughing out loud Ona bez Itachiho nemůže žít? Nebo spíš ty bez něj nemůžeš žít? Laughing out loud Ale mám ji ráda. Ani nevím proč Smiling Je to vážně obdivuhodné, že se mi líbí vymyšlená postava nebo, že ji mám ráda, protože já vymyšlené postyvy celkem nesnáším Laughing out loud Ale ta tvoje je prostě jinýá, lepší Laughing out loud Takže doufám. že taková bude i Yū. Laughing out loud
A Sasu je tam úplně jiný... Normálně souhlasím s Kami-chan! V této povídce mi neleze na nervy. Laughing out loud
Totálně se těším na další díl a myslím, ž to čekání nevydržím... Tak snad se z toho čekání nescvoknu a ty si tu zase za šest dní přečteš můj nesmylu plný koment, který bude naprosto o ničem stejně jako tenhle Laughing out loud
Těším se na další dí! Laughing out loud Eye-wink
P.S: Já na ty dva nepřišla taky! Ne, nejde to! A to jsem se snažila, chjo... Nechceš to náhodou říct? Resp. napsat? Kdo jsou ty dvě postavy? Mě to hrozně zajímá a nemůžu na to přijít Tak teď ti nevím... Laughing out loud

trollbunnies.blogspot.cz

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2013-04-28 20:31 | Ninja už: 4530 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Děkujůůů Smiling A vůbec ten koment není o ničem, náhodou je pro mě naprosto úžasnej a zvedá mi tak náladu, že budu za šest dní jen s velkou radostí čekat na další Laughing out loud Teda jen v případě, že díl nezklame Smiling Ayano.. to né, že bych bez ní nebo bez Itíka nemohla žít... ale vlastně jo, nemohla bych bez něj žít Laughing out loud Ale jde prostě o to, že ona je hlavní OC a kde je Ití, tak musí být i ona... Jen ukazuju, jak ItaAya žeru Laughing out loud A protože je Ití moje jednička, tak je jasný, že chci, aby byl s mým alter-egem Laughing out loud ale zároveň nechci, aby byl pokaždý s někým jiným, takže proto všude cpu Ay Laughing out loud Jako třeba moje další OC je Sunai a ta má Gaaru... žádnýho Itachiho Laughing out loud prostě jedna OC má jednoho kluka a to nic nezmění Laughing out loud
Jinak mě vážně těší, že se vám můj Sasu, bez traumatu ohledně vyvraždění rodiny, páčí Laughing out loud Prostě to mě opravdu moc těší, protože to je hlavní postava v příběhu, takže nevím jaké by to bylo, kdyby se vám nelíbil, no Laughing out loud Takže opravdu děkujůů mnohokráte ^^ :3
A barva... mno, každý má jiný monitor, takže vážně nevím, jak to vidíte vy, ale u mě to právě přečíst jde, proto jsem to vybrala Laughing out loud Tak jako tak Yū nebude nějak extra myslet jako třeba Sasu, takže myslím, že to nebude zase tak hrozný si sem tam jeden řádek trochu zvýraznit Laughing out loud Ale právě všechny barvy už jsou téměř zabrané, takže nevím jakou jinou bych jí měla dát Laughing out loud

Obrázek uživatele LiskaCool
Vložil LiskaCool, Ne, 2013-04-28 10:25 | Ninja už: 4908 dní, Příspěvků: 134 | Autor je: Pěstitel rýže

Tý jo, to je nádherný.... Ryhle prosím další dílek! Strašně se mi zamlouvá tento příběh, jsem zvědavá, jak se to vyvine Laughing out loud

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2013-04-28 20:23 | Ninja už: 4530 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Mockrát děkuju Smiling Jsem ráda, že to má čtenáře ^^ Další dílek přijde jen co bude moct vyjít Laughing out loud Smiling

Obrázek uživatele Sarah Nara
Vložil Sarah Nara, So, 2013-04-27 21:50 | Ninja už: 4714 dní, Příspěvků: 473 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Tak.. to si mi s mojím napätím veľmi nepomohla.. xD Ako sa ja teším na ďalší diel je neskutočné.. Laughing out loud Zatiaľ sa mi poviedka páči Smiling

~FC for mestekova~

Moje FanFiction

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, So, 2013-04-27 21:54 | Ninja už: 4530 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud Napjaté to bude nejspíš pořád... V každým díle se něco nového ukáže, že to snad napne na další Laughing out loud Bude to doufám prostě pořád zajímavé, že to... doufáám... jen tak nepřestane bavit Laughing out loud Uvidíme, jak budeš ty i ostatní s pokráčkem spokojená, ale já doufám, že nezklamu ^^ Smiling Takže vážně děkuju, že to čteš a že se to zatím líbí :33

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, So, 2013-04-27 21:46 | Ninja už: 4234 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Wow, tak, co říct? Nádherný dílek.
Skutečně, díky tvým povídkám, se mi Sasuke neskutečně líbí a začínám ho zbožňovat Laughing out loud Tady je milej a na obrázku vypadá děsně sexy, což je další důvod zůstat u tvé povídky Smiling
Itachi je zlatíčko a nevím proč, ale jsem ráda, žes tam napsala, že by s tvou postavou měl mít rande Laughing out loud Laughing out loud nevím, ale přijde mi, že tvá postava je i v anime, tak už se mi to všechno motá, máš to až moc dobře promyšlený a hezký Smiling Strašně moc se mi líbíš ty a Itachi dohromady Laughing out loud jsem cvok že? Laughing out loud
Ksakru, proč jsem ale tak natvrdlá, že netuším kdo je Nuzakin!? Laughing out loud
A Ai-tan je tvá postava, nebo zase nějaká tajnůstka? Smiling
Tak, zase kecy na všechny strany, rozhodně se těším na další díly, když je to jako vždy s ninja schopnostmi, má to u mě plus, takže na akci se těším Laughing out loud

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, So, 2013-04-27 21:53 | Ninja už: 4530 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ne, zlato... Ai-tan a Nuzakin jsou normálně z anime/mangy xD Jediná vymyšlená postava je Yū a moje Ay Laughing out loud Ay je prostě moje hlavní OC, takže ta bude všude, co kdy napíšu Laughing out loud Má svůj příběh, takže jí vsazuju jen do ostatních povídek jako vedlejší postavu Laughing out loud A Itachi prostě vždy bude jenom s ní Laughing out loud Takže proto tam je... páč takhle ukazuju, že ItaAya je prostě to moje, ať už vymyslím postav kolik chci a povídek taky, tak Aya bude vždy ta, co bude s Itachim Laughing out loud A Ití je moje jednička, takže Aya je zase jednička mezi OC Laughing out loud
A teď sem se rozkecala, no neva Laughing out loud
Takže nejsi cvok... mě to spíš děsně těší, že je tu další člověk, co prostě bere ItaAya jako "samozřejmost" a že se mu to líbí Laughing out loud To je pro mě vážně velká pocta a děsně moc mě to těší ^^ že to nemůžu ani slovy vyjádřit, takže prostě díky Smiling

Jinak jsem moc ráda, že se Sasánek líbí Laughing out loud V téhle povídce je jinej, no, takže jsem ráda, že to vyhovuje ^^ A že zůstaneš u téhle série mě těší ještě víc Laughing out loud Ach, vážně mě vždycky tak potěšíš, že už nevím co jinýho psát než ti milionkrát děkovat Laughing out loud Takže děkuju, děkuju, děkuju ^^ :3