manga_preview
Boruto TBV 08

Ano Ko no Inochi - kap. 01: Prolog a počátek

Zdravím milé čtenáře, kteří se rozhodli rozkliknout tuto povídku….
Takže na úvod vám sdělím, že je toto z alternativního světa. Ne sice z úplně protikladného, ale jsou zde zásadní změny. Například takové, že Itachi nikdy nevyvraždil své blízké, takže Sasukeho charakter je doslova odlišný od toho, který známe x) …a Sai má také svou rodinu, plus chodil na akademii a nebyl v Rootu. Atd…
Jinak celkově tahle povídka se rozchází se všemi, které jsem doposud napsala. Je zaměřená hlavně na myšlenky a ne na popis okolí. Avšak není to psané v ICH-formě, ale jenom se vciťujeme do určitých osob.
Zamysleme se…
…když někam jdete, máte hlavu plnou myšlenek a nikdy v nich neříkáte, že vedle vás stojí strom a když někomu odpovíte, nikdy si v hlavě neřeknete, že jste právě odpověděli tomu a tomu, takže tady opravdu nečekejte ich-formu, kterou najdete v knihách – výjimkou je jen Prolog. Ale to uvidíte sami při čtení. x)
Každá z postav má jinak myšlenky rozlišené různou barvou, čímž vám budu naznačovat, čí myšlenky právě čtete… po většinu časů za to nikdy nenapíšu, že: Naruto si pomyslel/Napadlo Saie/Říkala si Hinata v duchu atd… to opravdu nečekejte Eye-wink Takže před každou kapitolou ve spoileru bude napsáno jméno v určité barvě… tedy jen ti, kteří v té dané kapitole budou myslet (každá postava má jen jednu barvu, takže si je časem nejspíš zapamatujete).
A tyhle ~~~ oznamují minulost

Takže pokud jsem vás tímto sáhodlouhým úvodním komentářem ještě neodradila, tak se můžeme konečně pustit do čtení:

Ano Ko no Inochi
I: Prolog a počátek…

Stalo se to před sedmi lety. Tehdy jsme ještě byli všichni pořád pospolu… jako parta. Já, Naki, Hinako, Yano, Shinra, Nuzakin a Ai-tan… soshite Yū.
Ale ten okamžik nás rozdělil a většinu z nás i změnil.

Teď mi je už sedmnáct a stále to ve mně dřímá. Pořád jsem se z toho úplně nedostal a dost pochybuju, že se to někdy změní. Je to sice po těch letech už lepší, páč čas přeci rány hojí, ne? Ale já vím, že nikdy to nebude úplně vyléčený.
Dřív jsem se s těží dostavoval mezi lidi, dokonce jsem toužil nechodit na akademii, ale nechtěl jsem zároveň zatěžovat matku a mého slabého otce. Takže vždy, když jsem přišel domu, zavřel jsem se v pokoji a užíral se.
V současné době jsem už více společenštější, páč chodím i na tréninky, ale jinak jsem se v ničem moc nezměnil.
Ani nevím, jak jsou na tom oni… Vůbec netuším, co dělá Naki – teda Naruto, nebo Ino či Hinata. Od toho okamžiku jsme se prostě přestali vídat a na akademii jsme se téměř ignorovali.
Každý to nesl asi hodně těžce a všichni jsme se s tím snažili vypořádat jinak a svým způsobem, ale… mám pocit, že já jsem to doteď nezvládl.

„-su!“
Zajímalo by mě, jestli mi bude někdy odpuštěno. Ne! Nezasloužím si to.
„Sasu-!“
He? Je to jako bych něco slyšel, jako by mne někdo volal.
„Uchiho Sasuke!“ …ach, mámin hlas.
„Co je?!“ vykřikl náhle chlapec, sedící na zemi ve svém pokoji.
„Říkám ti, pojď sem!“
Otřásl se. Vůbec nikam se mi nechce. Chci tu jenom sedět a přemýšlet, o čem se mi zachce… Ostatně dělat to samé, co dělám vždycky.
„Dělej!“ křičela Mikoto na celé kolo a zjevně jej nechtěla nechat v tom, co chtěl on.
„Už jdu, už jdu!“ pípl dostatečně hlasitě a začal se konečně sbírat ze země. A než se nadál, tak už stál před ní.
Už nejspíš přestávám vnímat všechno dění okolo mě. Ten ponor do myšlenek mě jednou asi pošle do blázince.
„Potřebovala bych, abys tohle donesl svému bratrovi. Teď trénujou, tak musí být vyhládlý,“ oznámila mu Mikoto s úsměvem.
Mladík v závěsu jejího proslovu hlasitě povzdychl, ale následně, ač otráveně, to popadl a nakráčel si to ke vstupním dveřím. Než je odrhnul, tak se uvnitř ještě obul. Poté jej už jen oslepil sluneční svit.

Áhaah. Vážně se nechci moc ukazovat na veřejnosti. Každej na mě civí a to mi začíná lízt pěkně na nervy… Nechte toho! Tte, to bych alespoň rád vykřiknul, ale odvaha k tomu mi už chybí.
To všechno ten den… kvůli tomu jsem se pěkně změnil.

„Oh, Sasuke,“ přerušil jeho myšlenky Itachiho hlas.
„Tady máš oběd,“ opáčil Sasuke prostě a podal mu igelitový pytlík. Jeho starší bratr to bez okolků přijal, ale u toho se zatvářil dost zmateně.
Zase ten výraz. Pořád se tak dívá, když za ním přijdu… ale jen venku. Nechápu ho. Chtěl bych ale na druhou stranu bejt jako on. Má všechno a umí snad i nemožný, zatímco já ignoruju všechno živé a žiju v minulosti.
Proč se to jen všechno muselo stát? Vím, nenajdu odpověď, protože to tak je a já si tuhle otázku pokládám všechny ty roky, ale…

„Sasuke?“
„He?“ pronikl do reality, uvědomujíce si, že najednou zírá do země.
„Děje se něco? Víš, že mi můžeš říct všechno. Jsme přeci rodina,“ říkal Itachi s obavami v hlase. Sasuke poté nadzvedl hlavu a zadíval se na svého bratra.
„Sa-!“ načal starší, avšak po všimnutí si bratrova výrazu, větu nedokončil, „Počkej! Zruším trénink a promluvíme si!“ vyhrkl poté a už se otáčel k odchodu.
„Ne, to je dobrý. Promluvíme si třeba až doma,“ zněla Sasukeho slova a Itachi se tedy zastavil.
„Určitě?“ ujišťoval se.
„Jo, zatím se měj,“ opáčil Sasu a otočil se k němu zády.
Nepomohlo by mi, kdybych ti to řekl. Jsi hodnej a tak všechno, ale jsou věci, které nechci znovu vyslovit nahlas… zvlášť, když je to už tak stará záležitost, že bys mi akorát jen vynadal.
Sasuke se pomalu dal na odchod. Itachi jej bez dalšího slova pozoroval, v očích stále obavy a zmatek. Co se s tebou jen děje? Chci ti pomoc, tak se ode mě pořád neodvracej! Poté už jen povzdychl, sklopil zrak, načež se dal do kroku směrem ke svým tréninkovým partnerům.

* * *
Sasuke procházel posledními ulicemi Konohy, které jej dělily od teplého domova. Měl ruce v kapsách, zamyšlený a smutný výraz na tváři. V tuhle chvíli opravdu vypadal jako chodící tělo bez duše.
Takhle nejde dál žít. Měl bych se prostě změnit. Přestat myslet… Všechno tohle moc dobře vím, ale… nedokážu to! Moc jsem chtěl žít zase normálně, pohnout se z místa, na kterém už trčím sedm let, a bavit se s bývalou partou jako za starých časů, ale to je jen marnej, nesplnitelnej sen. Chtěl bych to, ale v tuhle dobu bych to asi stejně neocenil a hlavně nezvládl. Podívat se jim do očí a dělat, že nic z toho nebylo? Nesmysl! To prostě nedokážu.
Ne, když už tu Yū není. To ona nás držela pohromadě… alespoň do toho dne.

~~~
„Nē, Suke?“
„Nani?“
„Co si o mě myslíš?“ vyzvídala nesměle malá blondýnka.
„Proč tě to zajímá?“ nechápal Sasuke.
„Odpověz,“ dožadovala se.
„Tak já nevím… Jsi fajn holka,“ snažil se něco vymyslet, „Já fakt nevím, co chceš, abych ti řekl.“
„Takže mě máš rád?“ rozzářily se jí očka.
„Jsme kamarádi, tak jasně, že k tobě necejtim nenávist.“
„To ale není to, na co jsem se tě ptala! Tak jinak… je tu někdo, koho máš rád víc než jen jako kamaráda?“
Sasuke se zarazil a přejel si očima všechny přítomné. Evidentně i je to zajímalo.
„Já? Nikoho. S žádnou, kterou znám, si nedokážu představit, že bych se s ní měl držet za ruku. Je to nechutný!“

Tehdy… Ten den… Ta slova… Neměl jsem nic z toho říct. Pak by se to určitě nestalo.
Yano ty slova zasáhla. Viděl jsem to na ní. Hinako vypadala jako vždy, bylo jí to jedno, když jsem to řekl já. A pak tam byla ještě Yū. Když jsem se podíval na ní, usmála se na mě.
Když si to tak vezmu, tak ona se vždycky uměla usmát... Její úsměv chtěl vždycky hejbnout vašim srdcem.
Takže když se v tu chvíli usmála, došlo mi, že jí to potěšilo. To, že jí nemám rád. A to samo o sobě zabolí, když zjistíte, že někdo… kdokoliv… je potěšený tím, že ho nechcete.

Malý Sasuke sebou cukl, jakmile pohledem zavadil o všechny dívky v partě, a sklopil zrak. V tu chvíli odtamtud vyběhla Ino, která do té doby seděla na dřevěném zábradlí kdesi u tehdejšího konožského lesa, a protože se ve vzduchu okolo ní zatřpytila slaná voda, bylo jasné, že plakala.
„Yano?“ vyhrkla Yū a seskočila taktéž z onoho zábradlí, načež se rozeběhla za dívkou.
Hinata se za nimi vykuleně otočila a v tu chvíli kolem ní proběhl ještě Sai a Naruto.
„Co se děje?“ zívl ospale Shikamaru, neboť náhlý pohyb většiny jeho přátel, jej probudil z bezesného spánku. V tuhle chvíli tam totiž byl jenom on, Sasuke a Hinata.
„Kde jsou všichni?“ tázal se.
„Utekli… jdu domů,“ opáčil Sasuke a zvedl se z pařezu, na kterém seděl.
Shikamaru však, ani přes stručný výklad od Sasukeho, stále netušil, oč jde, zatímco Hinata urputně koukala doprava, do míst, kde před nedávnem všichni zmizeli.
„Mějte se… Shinro, Hinako,“ zněla slova malého Sasukeho, když už byl na půli cesty domů.

Tehdy to byl poslední den, který jsem s Yū strávil. Nestihl jsem jí říct tolik věcí, který jsem chtěl. A po tom fiasku jsem byl připravený ji většinu z toho říct další den, ale ten nikdy nepřišel…
~~~

Sasuke rozmýšlel o minulosti ve svém pokoji, aniž by sám, přes nával myšlenek, tušil, jak se sem vlastně dostal. Opět vysedával na zemi a nevnímal veškeré dění okolo sebe.
Přál bych si, abych uměl vrátit čas. Rád bych vrátil to, co jsem řekl a rád bych jí řekl to, co jsem chtěl… Chtěl bych ji znovu vidět.
„Mitsuketta!*“
Cože? Co?! Někdo je za mnou? Jak je to možný?! Sedím na zemi, zády ke stěně, kde není ani jediný okno nebo jinej otvor a přesto tam někdo je?! Jak se tam jako dostal? To jsem fakt tak mimo, že přehlídnu i nějakého člověka? A kdo to vůbec je?! …Mám docela strach se otočit.
„Suke-cchi!“ dodal onen záhadný člověk, který akorát stál za Sasukeho zády ve tmě a oči mu plály děsivě rudou barvou.
Kono koe…**

____________________
* Našel/a jsem tě! (a nejsem si jistá, jestli to mám správně xD)
** Ten hlas…

Poznámky: 

Tohle je povídka, které se teď nejvíce věnuju... Upřímně netuším, jak dlouhé to bude, ale nemyslím, že to bude tak dlouhé jako Icha Icha anebo krátké jako PSZNJ xD Bude to nejspíš něco mezi... 20 +/- Smiling V současnosti mám napsáno už 7 kapitol, tak doufám, že to bude schváleno xD
Jinak inspirací mi bylo úžasné anime Ano Hana, kde byla parta a jedna z nich zemřela. Tohle je tedy podle toho, ale ten námět je stejný jen díky těmto dvou věcím... Jinak se to bude vyvíjet absolutně odlišným směrem, protože jsme přeci v Naruto světě xD Takže podobný je jen ten základ + to, že mají přezdívky, jak jste si asi už všimli xD

No, takže doufám, že si to aspoň někoho získá, protože já jsem na tuhle sérii i docela pyšná, i když vím, že nějaké ty fráze jsou opravdu příšerný xD

4.871795
Průměr: 4.9 (39 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Pá, 2013-10-18 15:34 | Ninja už: 4544 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Čtu zase znova.. Laughing out loud

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2013-10-18 16:47 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jééé Laughing out loud Ty si táká zlatá, kvůli tobě asi dneska pošlu nový díl... jo, jdu ho přepsat... musím se té lenosti už zbavit! Laughing out loudLaughing out loud

Obrázek uživatele Ravencrest
Vložil Ravencrest, Po, 2013-04-29 14:28 | Ninja už: 5256 dní, Příspěvků: 1199 | Autor je: Účastník Irukova doučování

Rozbor jeho myšlenek mě velice zaujal jak přemýšlí atd., jinak dosti depresivní, doufám že v budoucnu to bude veselejší. Pokračuj budu to číst dál Eye-wink seš talent.






Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2013-04-29 16:43 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jé, děkuju moc Smiling Tak jak si to kdo vezme, no Laughing out loud Pro někoho to ani být depresivní nemusí Laughing out loud A jinak fakt moc děkuju :3

Obrázek uživatele Ravencrest
Vložil Ravencrest, Po, 2013-04-29 17:23 | Ninja už: 5256 dní, Příspěvků: 1199 | Autor je: Účastník Irukova doučování

Tak já jsem jeden z těch chlapů kdo brečel u titaniku, já vyloženě potřebuji příběhy s dobrým koncem. Laughing out loud






Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, So, 2013-04-27 21:47 | Ninja už: 4864 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Hned jsem chtěla napsat, že mi to úpe fest právě tohle anime připomnělo Laughing out loud a ono tě to opravdu inspirovalo Laughing out loud myslela jsem si to Smiling No tak to se moc těším, jak se to bude dál vyvíjet ^^ Je to hezké a jsem ráda, že děláš i jiné ff, skvěle se procvičuješ a tvé povídky jsou čím dál tím lepší a lepší Smiling Jsi mooc šikovná, jen tak dále, těším se na další díl ^^

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, So, 2013-04-27 21:57 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jééé, Tokí to čte Laughing out loud Jééé... děkuju Laughing out loud A ano, tobě sem přeci psala, že mi Ano Hana vnuklo nápad na další povídku, tak tady to je Laughing out loud
A nepřeháněj, ale moc mi to lichotí, když si to myslíš Laughing out loud že lepší... Laughing out loud Jéé, děkujůů Laughing out loud A prostě doufám, že snad další díly nezklamou Smiling

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, So, 2013-04-27 17:34 | Ninja už: 5895 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

Umm... Tak to čtu též... ale kde začít s komentářem?


s pozdravem, bábi Tarushe

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, So, 2013-04-27 18:18 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Tak musím říct, že mi vážně lichotí, že i ty ses rozhodla něco ode mě přečíst xD Vážně díky ^^
Ohledně přezdívek... tak ono to v budoucnu tak moc nebude, to spíš jen ta minulost, kdy si tak ještě říkali xD Ale teď jak jsou už od sebe "v současnosti", tak si říkají jmény, takže to v příštích kapčách bude ohledně tohohle snad přehlednější Smiling Co se týká jinačího zmatení, se omlouvám... Já jak to píšu a celkově to mám v hlavě, tak mi tam nic zmateného nepřijde, takže netuším, co mám přímo vylepšit xD Doufám, že příště už to bude lepší, ale ohledně barevnosti a stylu to zůstane opravdu snad pořád stejné ^^ Takže budu moooc doufat, že i příště nezklamu a neodratím tě něčím od čtení :3
Nakonec chci ještě poděkovat, že si mi pochválila aji ten obrázek... to samozřejmě taky moc potěšilo ^^ Vlastně celkově mě ten komentář potěšil Smiling xD Takže mockrát děkuju :3

Obrázek uživatele HoroHoro
Vložil HoroHoro, So, 2013-04-27 14:16 | Ninja už: 4082 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Recepční v lázních

Takže (za to slov by mě češtinářka moc nepochválila xD )... Viděla jsem obrázek a hned mě zaujal! Prostě jsem si to musela přečíst! A nelituju toho. Laughing out loud
Hrozně se mi to líbí! Ty myšlenky jsou tak neobyčejné. Celé je to takový neobvyklý styl, ale mě se v tvém podání líbí ^^
Nad přezdívkama jsem se trápila, ale pod Yū jsem si nikoho nepředstavila, takže podle mne sis ju vymyslela! Na 99% Laughing out loud
No nic. Počkám si na další díl, moc se na něj těším! Pokračuje v úžasné práci! Smiling Eye-wink

trollbunnies.blogspot.cz

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, So, 2013-04-27 16:59 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Mockrát děkuju ^^ A jsem ráda, že přece jen někoho ten obrázek zaujal natolik, že si to přečetl Smiling To mi zvedá faaakticky moc náladu a zvlášť, když se pak povídka líbí Laughing out loud :333 Ohledně přezdívek se není proč trápit, páč tam budou všechny vysvětleny, ale těší mě to xD Taky chci poděkovat za to, že se líbí tenhle neobvyklý styl... bála sem se toho, že ne xD
Snad příští díl nezklame Smiling :3

Obrázek uživatele Ukasima-Yamashiro
Vložil Ukasima-Yamashiro, Út, 2013-04-23 12:56 | Ninja už: 4148 dní, Příspěvků: 146 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Tak už jsem přečetla všechny tvoje povídky a takhle mě hooodně zaujala. Ten tvůj úplně nový styl psaní je dobrý vv tom, že mi při tom musí víc šrotovat hlavička. Laughing out loud Je to docela napínačka. A Suke je boží. No tak co bych od Tebe měla čekat jiného, než úžasné čtení. Piš piš další ať máme my fanoušci co číst. Kakashi YES


http://koyubi.webnode.cz/moje-ff-pro-otaku-sk-cz/ Pokud si chce někdo počíst mimo Naruta. Smiling
A pak o FF tady. Smiling http://147.32.8.168/?q=node/108579
Moje OC :3 http://2i.cz/b88b6b4192

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2013-04-25 13:25 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Děkuju moc ^^ Jsem ráda, že si někdo čte povídky, protože jsou ode mě Laughing out loud To opravdu moooc potěší Smiling) Jsem ráda, že i takovýhle styl se líbí... většinou každou novou povídkou vymýšlím nový, takže jsem ráda, že to někdo ocení :3 A píšu, píšu... tuhle nejvíc, většinou když dopíšu jednu kapču, hned se vrhnu na další, zatímco u ostatních dopíšu a konec xDD Až někdy jindy další Laughing out loud Takže u téhle zpoždění snad nehrozí Smiling
A ještě jednou teda mockrát děkuju, že to čteš Smiling

Obrázek uživatele Sarah Nara
Vložil Sarah Nara, Út, 2013-04-23 11:09 | Ninja už: 4707 dní, Příspěvků: 473 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Veľmi sa mi páči štýl písania aj námet. Osobne som Ano Hana nevidela.. teda videla jeden diel Laughing out loud Myslím, že túto poviedku budem čítať už len kvôli tomu štýlu ako je písaná. Páči sa mi, je neobvyklý a ja mám rada neobvyklé veci ^^ Tieto prezývky.. viem celkom identifikovať. Aspoň niektorých. Nuzakin.. vôbec neviem kto by to mohol byť, pri ostatných mám typy Laughing out loud Hlavne keď pri niektorých to bolo pre nás čitateľov odhalené Smiling Taktiež Yū.. povedzme, že typ mám ak je to niekto známy, no nie som si ním vôbec istá Smiling

~FC for mestekova~

Moje FanFiction

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Út, 2013-04-23 12:39 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Děkuju Smiling Jsem ráda, že se to líbí... a právě sem hodně přemýšlela, jak to podat a když se pořád zamýšlím, tak většinou má každý z těch lidí plnou hlavu myšlenek, které nám nejsou nikdy prozrazené anebo občas, ale když se tam ty myšlenky ukáží jen občas, tak co jinak celou tu dobu? Nedokážu si představit jediný moment, kdy bych na nic nemyslela... i když si to třeba neuvědujeme, tak myslíme xD A proto jsem se u téhle povídky zaměřila na to Smiling Takže jsem ráda, že se to líbí ^^
A většinou jsou ty přezdívky vzané ze jmen a příjmení... Sasuke, Naruto Uzumaki, Yamanaka Ino a tak xD jen u Hinatky je to jiné... tam mi nevycházelo nic hezkého, tak jsem jí přidala obyčejné ženské ko xD Jinak ale všichni mají něco ze jména, takže se stačí zamyslet a Nuzakin vám taky hned vyskočí xD U Yū by mě osobně zajímalo, co si pod tím představujete Laughing out loud Smiling

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, So, 2013-04-20 21:35 | Ninja už: 4227 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Jůůů, mě osobně se to líbilo Smiling tvé psaní je vždycky krásné a takovýhle typ povídek neobvyklý. Sice jsem se kapánek ztrácela v těch přezdívkách a jen asi z 50% si jsem jistá, kdo je Yū a pak nevím, kdo je Nuzakin a Ai-tan... no, ale snad to v dalších dílech odhalíš. Laughing out loud Určitě si přečtu pokračování, jsem zvědavá, jak se to vyvine.

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, So, 2013-04-20 22:01 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ano, to je právě to, že to zatím není poznat Laughing out loud Jinak mockrát děkuju Smiling Jsem ráda, že po přelouskání prvního dílu, zvažuješ i pokráčko xD To potěší ^^ :3 Ale jinak tahle povídka bude asi dost tajemná, takže to těmahle přezdívkama vůbec nekončí Laughing out loud ^^