manga_preview
Boruto TBV 09

Naomi 001-Příběh začíná

Naši zombie společně s Orochimarem se chystali na bojiště, najednou těsně před Orochimarem přistál kunai.
„Kdo to-“ Nestihl dopovědět větu, protože se před ním objevila, jemu známá, postava.
„Snad sis vážně nemyslel, že půjdeš bojovat a mě z toho vynecháš!“ Před nimi stála kunoichi, dlouhé rudé vlasy svázané do ohonu, na sobě měla černé tričko bez rukávů, jen s ramínky, a k tomu přilnavé, též černé, třičtvrťáky a normální ninja obuv.
„Kdo to je Orochimaru?“ Zeptal se posléze Sasuke.
„Jedna z nejsilnějších členů Akatsuki.“
„Akatsuki?“ Zeptal se První
„Skupina, která pochytala téměř všechny bijuu a byla ovládána Madarou který rozpoutal válku.“ Řekl Orochimaru:“ a ty, by ses chtěla zúčastnit?“
„Samo sebou že ano! Děláš jako by si mě neznal.“
„A jak se jmenuješ?“ Zeptal se Sasuke.
„Je jedno jak se jmenuji, chci jen pomoct v boji proti Madarovi.“
„Tak jdeme, nebo tu budeme otálet?“ Řekl nakonec Orochimaru a naše skupinka s nečekaným přírůstkem vyrazila.

Už byly téměř na bojišti, slyšely jen zvuky boje.
„Nevadí, když se přidáme?“ Zeptal se Sasuke, když jsme dorazily na místo boje a viděli jsme všechny zářit Kyuubiho chakrou.
„S-Sasuke?“ Řekl udiveně Naruto, který na sobě měl nejvíce této chakry.
„Vadí, že chci bojovat taky?“ A k němu se postavily oživení spolu s Orochimarem a zatím bezejmennou dívkou, Naruto celý zaražený hleděl na Minata a naopak.

„Susanoo.“ Řekl Sasuke, již se zapnutým Mangekyo Sharinganem.
„Rinnengan.“ Řekla po chvíli bezejmenná dívka a v očích měla stejný rinnengan jako měl Nagato.
Konečně začal boj, nikdo se ani neodvážil pomyslet, proč tam přišly dva nunekini a s nimi oživení čtyři hokage, a k tomu jeden vlastník rinnenganu...

„Hmm...další Uchiha s Mangekyo Sharinganem a k tomu mladá dívka s rinnenganem...To bude zajímavý boj.“ Pomyslel si Madara.
„Co tady sakra dělá Sasuke!? A ještě k tomu ta holka! Nedivil bych se kdyby se přidala jen tak k boji, ale proč na jejich stranu?“ Myslel si zase Obito.
Boj byl již v plném proudu. Všichni kromě přivolaný s Edo Tensei, Orochimara, Sasuke a bezejmenné dívky měli v sobě už pěknou dávku Kyuubiho chakry.
Kakashi pohlcoval díky svému Mangekyo sharinganu menší bijuu damy, které směřovali na bezmocnou skupinku ninjů, mezitím se další bijuu dama blížila na rudovlasou dívku, tento pokus ale zmařil Sasuke se svým Susanoo a ihned na to vystřelil ze Susana šíp přímo do Juubiho oka, čímž ho na chvíli oslepil.

„Katon: Technika velké fireballu!“ Křikl Madara a vystřelil z úst obří ohnivou kouli, která zasáhla ninji na první linii. Šance zasáhnout oslepeného Juubiho se chytil Naruto a mrštil po něm Fuuton:RasenShuriken, díky svému štěstí zasáhl přímo do nechráněného oka, čímž zajistil že ho oslepil snad natrvalo. Další příležitosti se chytil Hashirama a spoutal ho jeho Mokutonem a Hiruzen zase Juubiho uvěznil v bažině. Poté se chopil šance i Minato a vylákal Obita na boj zblízka ve kterém zprvu prohrával ale použil na něj stejnou fintu jako před šestnácti lety a zneškodnil ho, zbýval tedy Madara a slepý Juubi.
Proti Madarovi se blížil (plazil?) Orochimaru a snažil se Madaru strefit pomocí Kusanagi no Tsurugi: Kuu no Tachi, to bohužel Madara vyblokoval, ale zasáhl ho aspoň Kanashibari no jutsu a paralyzoval ho. Až byl Orochimaru pryč od Madary na bezpečnou vzdálenost, hodil tam Naruto další Fuuton:RasenShuriken a tím na chvíli znemožnil Madarovy používat chakru.

Rudovlasá dívka se chopila šance, utvořila čtyři klony, obklíčila Juubiho a pak použila Shinra Tensei a těžce ho zranila.

Ve chvíli kdy se Juubi regeneroval udělala pár pečetí a objevilo se okolo ní Susanoo které v ruce mělo stejný pečetící meč jako kdysi Itachi, přikročila blíže k Juubimu a zapečetila ho společně s Madarou. Zrušila Susanoo. Najednou se na bojišti objevilo bílé světlo, bylo to stejné jako u Nagata, všichni byly za chvíli opět živí, jen rudovlasá dívka již ležela na zemi ze které ji zvedl Naruto.
Po dívčině technice již tam nestál žádný oživený hokage, jen Yondaime hokage byl živý ale v bezvědomí, a k tomu ještě vedle něj rudovlasá žena, Kakashi okamžitě poznal svého senseie a jeho ženu.
Mezitím se Orochimaru a Sasuke s jeho týmem vypařily.
Dívku okamžitě vzali o nemocnice v Konoze, kde ji vyšetřila Tsunade a se spokojením řekla že bude po pořádném odpočinku v pořádku, a to samé i Minato s Kushinou.

O DOBRÉ ČTYŘI DNY POZDĚJI

Probouzela jsem se v neznámém pokoji, který byl, jak vidno, nemocniční. Nemohla jsem si pořádně vzpomenout co se stalo. Jen že jsem použila tu samou techniku po které zemřel i Nagato.
Najednou do pokoje vešla růžovovlasá dívka, neměla typické nemoniční oblečení, spíš jako normální kunoichi.
„Ah...už jsi vzhůru. To je dobře, počkej tady, půjdu pro Tsunade-sama.“ Řekla mi to a odešla.
Čekala jsem tedy na Tsunade, když mi řekla to jméno, vybavila jsem si jednu z legendární sanninů, Senju Tsunade-hime.

„Dobré odpoledne.“ Řekla s úsměvem na rtech blondýna která právě vešla.
„Jak dlouho jsem spala?“
„Asi čtyři dny.“
„...“
„No...mohla by si nám říct kdo jsi?“
„Jmenuji se Naomi.“
„Dobrý začátek.“ Objevil se jí na tváři ještě zářivější úsměv.
„.....“
„Co si dělala v boji s Orochimarem a Sasukem?“
„Nic speciálního, něco jsem dlužila Orochimarovi, navíc jsem měla vlastní důvody.“
„Chtěla jsem se tě na něco zeptat.“
„Na co?“
„Jestli by si se nepřidala ke Konoze.“ A znovu se pousmála.
„Proč?“
„Víš co jsi udělala ve válce? Kdyby nebylo tebe, tak bychom asi nevyhráli.“
„No vlastně...docela jsem o tom přemýšlela než jste přišla...“
„A?“
„Ráda bych se přidala ke Konoze.“ A tentokrát jsem se usmála já.

Poznámky: 

Moje první FF, za komenty sem ráda.

4.833335
Průměr: 4.8 (6 hlasů)