manga_preview
Boruto TBV 10

Boj s pravdou 04-polibek

Sakura už se o Naruta starala týden a pořád jí to nepřestávalo bavit. Pokaždé se usmála nad tím, když Naruta viděla spát, a když mu na rtech viděla ten jeho šťastný úsměv, nad kterým se vždy rozplývala.

Ráno…
Naruto vstal jako první, protože si u Kyuubiho nařídil "budíček", aby Sakuru překvapil a udělal jí snídani, po tom, co se o něho tak stará.
Jeho pohled sklouzl na její jemnou tvář. Je tak sladká, když spí.
Rychle se vymanil ze snění a běžel do kuchyně připravit snídani. Za chvíli se bytem nesla lahodná vůně, která přiměla Sakuru ke šťastnému úsměvu. Vyskočila z postele a pomalým krokem mířila do kuchyně.
„P-páni,“ nevěřícně koukala na ušmudlaného blonďáčka stojícího nad plotnou a chvíli si myslela, že stále spí.
"Dobré ráno, Saky," uvítal ji a nasadil široký úsměv.
"Ahoj,“ pozdravila Sakura a úsměv mu oplatila.
"Nechceš se jít najíst? Už je to hotové."
"O to bych se nenechala připravit," mířila ke stolu, kde se chtěla usadit a počkat na Naruta.
"Ne, ne. Žádné sedání ke stolu, je to snídaně do postele," mrkl na ni a popohnal ji zpět do postele. Za minutku došel Naruto s tácem v ruce a Sakura se dala rychle do jídla. Blonďáček ji pozoroval s darebáckým úsměvem, dokud mu neztěžkla víčka a neusnul.

"Vstávej prcku! Už to je týden co spolu chodíte a ani si jí nedal pusu. Nebuď blb a nečekej, že první krok udělá ona, to je na tobě!" hulákal mu v hlavě Kyuubi.
"Mno jo furt, už vstávám," zabručel mu odpověď a bez hnutí se probudil.

Mezitím Sakura dojedla a po špičkách odnesla tác s nádobím do kuchyně. V pokoji chvíli pozorovala blonďáčka podřimujícího v posteli, načež se vydala jeho směrem, aby jej probudila.
"Kluku teď je tvoje šance! Dělěj," pobízel ho Kyuubi.
"Od kdy se v holkách tak vyznáš Kyuubi?" popichoval ho Naruto a čekal na správný okamžik.
Když už Sakura byla nad ním, Naruto na chvilku zaváhal, ale poté již na nic nečekal. Popadl Sakuru za límec noční košilky a přitáhl si ji k sobě. Sakura byla v šoku, ale po chvíli byla omámena jeho sladkými polibky. Jemně se líbali, dokud je nestrhla ukrytá vášeň.

"Vidíš to prcku? Co jsem ti říkal?"
"No jo Kyuubi a teď, můžeš mě prosím tě nechat?" cítil se trochu trapně při pomyšlení, že celou tuhle scénku pozoruje třetí osoba.
"Jo jasně, proč ne, démon udělá veškerou práci a ty si to jenom užíváš." mrmlal naštvaně Kyuubi.
„Neříkej, že chceš taky? No pro všechny případy máš stejně smůlu,“ uzemnil Kuramu, který se zajíkal a dál raději mlčel.

Připadalo jim to jako hodiny a hodiny, co se líbají a odsunuli se jen kvůli nedostatku kyslíku.
Sakura se potom odtrhla a s povzdechnutím mu oznámila: "Naruto nezapomeň, pozítří je škola."
"Cože? To není fér. Proč si tuhle krásnou chvíli zkazila slovem "škola"?"
Sakura se musela začít smát a po chvíli se přidal i Naruto. Když se oba dva náležitě uklidnili, přitiskl si její tělo ke svému a zlehka zašeptal: "Ty jsi ta nejúžasnější dívka a v některých chvílích uvažuju, že si tě ani nezasloužím.“
"To neříkej. Čekal jsi na mě jedenáct let, vždy ji mi pomáhal, rozesmíval mě a staral ses o mě."
"Díky," odpověděl s radostí v hlase a něžně ji políbil. Celý den trávili společně. Naruto musel akutně na extra velkou kopu rámenu a Sakura, k jeho velké radosti, zaplatila všech devět misek. Procházeli se Konohou sem a tam a nejspíš k jejich radosti nepotkali nikoho známého.


„Jsi kočka.“ Naruto se opíral o futra dveří a laškovně si prohlížel rudnoucí dívku.
„Cože!“ vyhrkla Sakura, až málem upustila ručník obmotaný kolem jejího těla. Naruto k ní pomalu došel a chytil ji kolem pasu. Pravou rukou jí lehce přejel po lesklých vlasech a jejich obličeje dělili jen nepatrné milimetry.
„Nechápu, jak sem bez tebe mohl být,“ pošeptal a přitiskl svá ústa k jejím.
„Promiň, že jsem neměla odvahu ti to říct dřív,“ usmála se na něj, když se po několika minutách od sebe oddělili. Dal jí ještě pusu na tvář a hned na to zalezl do koupelny. Za půl hodiny už spolu leželi v posteli, kde za pár minut usnuli ve společném objetí.

Ráno v osm hodin…
Naruto a Sakura, spolu s Kyuubim, si šli kupovat školní uniformy. Naruto si vybral černý plášť, který mu sahal až ke kolenům, bílou košili, černé kalhoty, na pravé rameno si uvázal čelenku s oranžovou spirálou, na hlavě měl ninja-čelenku a na nohách měl černé cukle. Sakura si vybrala bílou košili, růžovou sukni, na hlavu si dala ninja-čelenku a na nohách měla černé kozačky. Kyuubimu nakonec Naruto vybral černý obleček se znakem spirály na zádech. Po nákupech si zašli do restaurace a poté se natáhli na louce, kde pozorovali noční oblohu. Když Naruto spatřil, že Sakura usíná, vzal ji unavenou domů a spokojeně usnul vedle ní.
A to ještě nevěděli, co všechno se ještě stane...

Poznámky: 

Beta/Myšlenkář:98boss98
Beta/Korektor/Spolu autor: Lugia Electra

4.95238
Průměr: 5 (21 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Naruki-Nee-chan
Vložil Naruki-Nee-chan, Ne, 2013-03-17 17:48 | Ninja už: 4213 dní, Příspěvků: 152 | Autor je: Pěstitel rýže

tak je sem dej ne? at' se pobavíme chi chi chi

„Ve světě ninjů jsou ti,kteří porušují pravidla a nařízení považováni za odpad ale,ti kteří opustí své přátele jsou horší než to“.......bohužel se toto „pravidlo“ může pěkně vymstít

Obrázek uživatele TekshiCZ
Vložil TekshiCZ, Út, 2013-03-12 19:32 | Ninja už: 4165 dní, Příspěvků: 43 | Autor je: Prostý občan

Jop, neboj už mám 2 díly předepsané Smiling

Never give up

Obrázek uživatele suzzana17
Vložil suzzana17, Út, 2013-03-12 19:25 | Ninja už: 4520 dní, Příspěvků: 443 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

dobrááá čast som zvedava čo sa ešte stane.... dalsšiu prosííím Smiling....kyubi mi pripomína domáceho maznáčika Laughing out loud

KAŽDÝ, KTO JE ZA HOKAGE SASUKEHO (ČI UŽ Z RECESIE, ALEBO ÚPRIMNE), NECH SI OKOPÍRUJE DO PODPISU BEZ TÝCH HVIEZDIČIEK: [img*]http://th09.deviantart.net/fs71/150/f/2013/143/f/9/new_canvas_by_annria2002-d66ca3y.jpg[*/img]