manga_preview
Boruto TBV 09

Zrození legendy I: 7. Třetí zkouška začíná

Zrození legendy I: 7. Třetí zkouška začíná

Bylo nádherné odpoledne. Slunce jasně svítilo, na obloze bylo pár mráčků, které si volně pluly po obloze. V Konoze probíhaly přípravy na poslední chouninskou zkoušku. Aréna byla připravena, pro nápor lidí. A učitelé pečlivě připravovali své studenty. Ovšem jeden z nich ležel na louce kousek od vesnice. Pozoroval mraky a přemýšlel o budoucnosti.

„Hm. Havrani? V tuhle dobu?“ Pomyslel si blonďák, když spatřil na jasné obloze hejno černých ptáků. Pomalu se zvedl, jenže ho zastavila palčivá bolest v pravé ruce. S bolestivou grimasou jsi ji chytl.
„Hele tohle jutsu musíš používat jen v případě nouze.“
„Myslíš, že jsem si to nedomyslel. Ale i tak musím na něm ještě zapracovat.“
„Jak bys chtěl na něm ještě zapracovat? Už tak je to jutsu silnější než moje bijjudama. Je v tom ohromné množství čakry a tři elementy zároveň.“
„No ještě to nějak vylepšit?“
„Jo a jak prosím tě?“
„No přemýšlel jsem, jestli by se to nedalo nějak hodit.“
„Jo a jak by sis to představoval? Vždyť to ani nemá tvar na házení.“
„No, to je jedno už bychom měli jít nebo zase bude mít Miako řeči.“
„To máš pravdu a Reibi se k ní přidá.“ Podotknul Kyuubi a lehce se usmál. Blonďáček vstal a vydal se na cestu domů.

Procházel se Konohou a sledoval pohledy ostatních obyvatel. Bylo mu to jedno. Však on jim dneska ukáže. Jen ať se teď na něj dívají zlostným pohledem, po skončení zkoušek to se na něj budou dívat jinak. Budou se ho bát. Blonďák dorazil domů, ihned co otevřel dveře, tak si vysloužil výchovný pohlavek od Miako.
„Kde jsi byl celou noc? Báli jsme se od tebe.“
„Ale trénoval jsem.“
„To říkáš poslední dobou často.“
„Co máme vůbec na oběd? A kde je Reibi.“
„Šel na nákup, abychom měli co na oběd.“ Naruto jen protočil očima a šel si sednout do křesla, ze kterého měl výhled z okna na ulici. Na ulici spatřil skupinku ANBU, jak si to míří ke hlavní bráně.
„Co se děje? Vypadá to na tajný poplach.“ Pomyslel si blonďák, jenže ho z přemýšlení vytrhl příchod posledního obyvatele bytu.

„Konečně jídlo.“ Pronesl blonďák a sedl si ke stolu. Reibi se na něj jen usmál.
„Zítra jsou zkoušky, že?“
„Hm.“
„Už víš, proti komu budeš bojovat.“
„Ne, ale chtěl bych bojovat proti Hyuugovi a Shukakuovi.“
„Proč?“
„Hyuugovi chci pořádně nakopat a Shukaku …“ Nedokončil větu a zapřemýšlel na jejich poslední vzájemný souboj.
„Prostě proto.“ Pronesl a rychle si ukousl sousto, aby nemusel odpovídat na další otázky.
„Děkuji. Jdu se ještě projít. Nečekejte na mě.“ Oznámil blonďák a zmizel ve dveřích.
„Co se to sním v poslední době děje?“ Optala se Miako.
„To nevím, ale dělá mi starosti.“
„Mě taky.“

Blonďáček se procházel Konohou. Došel k Hlavní bráně a otočil se do vesnice. Zaměřil se na hlavu hokágů. Pečlivě si je všechny přeměřil. Nad třetím se akorát naštval, ale u čtvrtého se na chvíli zastavil.
„Kdyby to jen věděli, že jsem tvůj syn. Chovali by se ke mně jinak? Potkal bych pak vůbec Miako s Reibim. Promiň, ale budu to taky muset opustit. Nevím kdy. Ale budu muset. Vlastně to i chci. Chci být se svojí rodinou. S lidmi, kteří si mě váží.“ Promluvil potichu blonďák a vydal se, na svojí tréninkovou louku. Trénoval do večera. Zkoušel všechno, vylepšoval ninjutsu, piloval taijutsu a zkoušel i genjutsu. Propojoval svoji čakru s tou Kyuubiho.
„Asi bychom se měli vrátit, zítra máš zkoušky, měl by ses pořádně prospat.“
„Máš pravdu, jdeme.“ Zavelel blonďák a zmizel ve zlatém záblesku. Objevil se ve svém bytě. Jeho dva spolubydlící už dávno spali, tak nemusel nic poslouchat. V klidu si lehnul na gauč a ihned usnul.

Jako první se probudila Miako. Šla nakoupit a připravila svým dvěma kamarádům snídaně. Jakmile oba spáči ucítili nádhernou vůni, okamžitě vstali a pelášili ke stolu. Dnes byl při snídani nezvyklý klid. Nikdo nepromluvil. Až Naruto, jak dojedl.
„No jdu se připravit a už pomalu vyrazím. My tam máme být už na deset. Souboje začnou kolem jedenácté.“
„Dobrá. A Naruto hodně štěstí.“ Řekla Miako a objala blonďáka.
„Jo hodně štěstí a pořádně jim nakopej zadky, kamaráde.“ Dodal Reibi a poplácal Naruta po zádech. Ten se na ně jen usmál a vydal si to směrem k aréně. K aréně dorazil pět minut před desátou. Do místnosti kde byly už všichni zkoušející, Hokage i Kazekage a samozřejmě taky všichni aktéři, kteří měli bojovat.

„Jdeš pozdě.“ Pověděl přísně Hokage.
„Hele v klidu jdu přesně načas.“ Jakmile to blonďák dopověděl, rozezvonili se zvony odbíjející desátou hodinu. Všichni dotyční se na něj divně podívali. Co si to vůbec k hokagem dovoluje.
„Co je? Já nemám rád vás a vy mě. Můžeme přejít k losování?“
„No dobrá.“ Pokračoval Hokage. „Jelikož je vás pouze šest tak to bude probíhat následovně. Nejdříve budete rozděleni do dvojic, ze které logicky postoupí je jeden. Takže to první části budete tři. V ten moment si každý z vás vybere jeden ze tří balónků. Na jednom z nich je napsáno, že postoupil do poslední části. Tudíž jeden z té trojice automaticky postupuje do finále. Rozuměli jste?“
Ozvalo se sborové „Hai“.

„Takže přestoupíme k losování dvojic.“ Hokage šáhl do kbelíku s balonky, na kterém bylo napsáno jedno jméno.
„Takže první souboj bude … TenTen a … Gaara. Další bude … Lee a … Uchiha Sasuke. A tudíž poslední souboj bude Hyuuga Neji a Uzumaki Naruto.“
„Super. Díky Hokage.“ Pověděl blonďák a na tváři se mu vyrýsoval usměv. Hokage se ho snažil ignorovat.
„Tak teď běžte nahoru, souboje začnou v jedenáct hodin.“ Dopověděla hlava vesnice a spolu s ostatními odešel do svého čestného lóže. Jakmile odbila jedenáctá hodina, aréna už byla plná k prasknutí. Byly zde lidé z Konohy, Suny a dalších vesnic. Souboje začaly.

První souboj byl hodně rychlý. TenTen neměla proti Gaarovi a jeho písku se svými zbraněmi žádnou šanci. Nakonec boj skončil po desíti minutách a to ještě Gaara protahoval. Hnědovláska skončila se zlomenou pravou rukou, několika zlomenými žebry a otřesem mozku. Další souboj byl mezi Leem a Sasukem. Tento boj byl delší, trval něco pře půl hodiny. Bylo to hodně vyrovnané Sasuke kopíroval Leeho pohyby sharinganem a nakonec ho dostal na ohnivé jutsu.

„Teď se k bojí připraví Hyuuga Neji …“ Davem v aréně se ozval obrovský jásot. „a Uzumaki Naruto.“ To se zase davem ozval hlasitý pískot.
„Pravidla znáte. Připraveni?“
„Doufám, že to bude větší zábava než v Lese Smrti. Tam to bylo moc rychlé.“ Provokoval blonďák.
„Začněte!“ Zakřičel zkoušející. Naruto na nic nečekal.

„Katon: Goukakyuu no Jutsu.“ Vyhnout se tomu neměl Neji žádný problém. Jenže Naruto začal dělat pečetě. Udělal jich zhruba osm.
„Katon: Kage bunshin no Jutsu.“ A z ohnivé koule vyletělo deset klonů z ohně. Neji je díky byakuganu v pohodě odrážel, když v tom se ozvalo.
„Katsu!“ Klony vybouchly.
„Že by to bylo tak rychlé, to se mi nezdá.“ Přemítal blonďák v mysli. Když dým zmizel, stál uprostřed naprosto nezraněný Neji.
„To je vše co umíš? To jsi pěkný slaboch.“ Provokoval Hyuuga.
„Znáš to pořekadlo. Nezahrávej si s ohněm nebo tě oheň spálí!“
„Katon: Hibashiri.“ Kolem Nejiho se vytvořil kruh z ohně.
„Futon: Kamikaze.“ Naruto přidal větrné jutsu, které z kruhu udělalo ohnivou kopuli a okamžitě se začalo zmenšovat. Z kopule se ozval výkřik.
„Hakkeshou Kaiten.“ Ohnivá kopule se rozvála.
„Hm. Tak takhle to dělá. Dokonalá obrana v rozmezí 360°. Z konečků prstů vypouští čakru a pak se roztočí. Musím uznat, že je to hodně dobré.“ Pomyslel si blonďák.
„Páni. Ovládá ohnivá jutsu lépe než já. Dokonce lépe než můj otec nebo Itachi co si pamatuji. Kdo to sakra je.“ Přemýšlel zase pro změnu Sasuke.

„Ten jeho kaiten jen tak prorazit nepůjde, musím zjistit kde je jeho slepý bod. Pak nebude mít šanci.“
„Dobrej plán.“
„Konečně ses vyspal?“
„No říkal jsem si, že podívám, jak to matláš.“
„No to my tu chybělo.“ Ukončil debatu blonďák a vrhl se na Nejiho.
„Je na čase to ukončit.“ Pronesl Naruto. Šel na Nejiho s taijutsu.

Narutův kop na Nejiho hlavu v pohodě Neji vykryl. Blonďák se vytočil na rukou a druhou nohou zamířil na solar i to Neji v pohodě vykryl. Odhodil Naruta metr zpět a vrhl se na něj, jenže blonďák zmizel. Objevil se těsně za ním. Neji aktivoval kaiten a Naruto odletěl několik metrů dozadu. Hyuuga udělal dva kroky k Narutovi, ovšem blonďák byl opět u něj, přesněji po jeho pravé ruce. Naruto zaútočil pravačkou na Nejiho hlavu. Tu mu Neji chytil, levačkou se vymanil z Hyuugova sevření. Teď zaútočil Neji. Kopem na blonďákovu hlavu, ale pár milimetrů před cílem blonďák zmizel a rukou podrazil Nejimu levou nohu. Hyuuga se ve vzduchu pootočil a blonďák jej trefil kopem na solar.

„Mám jeho slepý bod. Je v rozmezí 189°a 195°z jeho pohledu. Takže na jeho levé části zad. Je konec.“ Pomyslel si blonďák. Všichni v hledišti nechápaly co se v aréně děje. Ten nechtěný odpad, nositel ďábla, ten co ho všichni odsuzovali. Ten teď dává jednomu z nejnadanějších ninjů v Konoze co proto. Dokonce i tři osoby v černých pláštích uznale pokyvovali hlavou.

„Bojoval jsem mnohokrát proti byakuganu, ale nikdy jsem neobjevil jeho slepý bod ani ze svým sharinganem.“
„To jo. Naruto je výjimečný ninja. Už teď je skoro na naší úrovni.“
„Máte pravdu, oba dva. Tak co uděláš teď, Naruto.“

„Hej Kyuubi, jsi připravený.“
„Chceš použít Katon.“
„Jo.“
„Tak jdeme na to.“ Zavelel Kurama. Blonďák se vrhl na Nejiho, rozházel po okolí kunaie. Jediné co Hyuuga vyděl, byla šmouha. Ve vteřině dostal několik kopů do břicha a do zad a vyletěl několik metrů nahoru. Zhruba patnáct metrů nad ním se objevil blonďák, ruce měl spojené a jeho ukazováčky tvořili trojúhelník.
„Katon: Kyuubi-Endan.“ Pronesl Naruto a foukl to otvoru mezi prsty. Z nich vyletěla obrovská ohnivá liščí hlava.
„Hakkeshou Kaiten.“ Zakřičel Hyuuga. Jenže hned na to se otevřela tlama ohnivé liščí hlavy a jednoduše spolkla Hyuugu. Poté se hlava změnila o obrovské rotující ohnivé tornádo. Ten žár cítili všichni v aréně. Jakmile tornádo zmizelo, tak na ohořené pláni uprostřed arény stál Neji. Spíše se sotva držel na nohách. Jeho oblečení bylo ohořené. Prsty na rukou měl obrovsky popálené.

„Vzdáváš se?“
„Nikdy, ty špíno.“
„Špatná odpověď.“ V ten moment se objevil blonďák u Nejiho a zabodl mu dva kunaie do ramen. Hyuuga bolestivě sykl. Poté dostal několik ran na solar a na obličej. Letěl několik metrů, než páteří narazil na blonďákovo koleno. Hyuuga vykašlal několik doušků krve. Z posledních sil chtěl kopnout do blonďáka, jenže ten mu jeho nohu chytl a vrazil mu kunai do kolene. Hyuuga opět bolestivě sykl. Poté dostal rádu do břicha a zastavil se až o zeď arény.
„Tak co teď vzdáváš se?“
„ NE!“ Odpověděl z posledních sil Neji. Naruto se pousmál a otočil se na rozhodčího.
„Radši byste to měl ukončit, nebo zemře.“
„Ty mě nezabiješ, ty špíno, ty ne.“ Ozvalo se z koutu arény. Blonďák se jen pootočil za hlasem. V pravé ruce mu rotoval rasengan.

„Myslíš si, že ne?“ Optal se pousmívající blonďák.
„Zastavte to.“ Křičel Hiashi a okamžitě skočil do arény. Toho si všiml blonďák a v tom momentě nastal obrovský výbuch v místě, kde ležel Neji. Hiashi se zastavil blonďák nikde. Díval se na místo, kde ležel Neji, no teď tam byl jenom prach a dým. Když prach ustoupil, všichni uviděli probořenou stěnu několik milimetrů od nejiho hlavy.
„Máš pravdu. Já tě nezabiju. Ne teď. Navíc nezabíjím takový slabochy. Nejsi pro mě soupeř.“ Pronesl blonďák a šel směrem k rozhodčímu.
„Vítězem se stává Uzumaki Naruto.“ Ukončil rozhodčí zápas. V aréně se rozlehlo ticho. Šlo slyšet jenom tleskání Miaka a Reibiho.

Blonďák se dostavil do místnosti, kde už byly Sasuke a Gaara. Po chvíli přišel i Hokage.
„Takže teď si vybere každý z vás jednu tyčinku, ten který ji bude mít nejdelší, postupuje do finále.“ Jako první přišel k Narutovi.
„Já chci bojovat. Ať si vyberou oni, kdo z nich bude proti mně.“
„Dobrá. Takže kdo z vás bude mít kratší tyčinku, bude bojovat proti němu.“
„Já mám jméno.“
„No a? Tvoje jméno mě nezajímá.“
„No po pravdě, ty mě taky ne, starče.“
„Co si to dovoluješ. Já jsem hokage.“
„Tvoje hodnost mě nezajímá.“ Oplatil mu to blonďák. Hokage se jen naštvaně otočil k dvojici, která sledovala, jak si blonďák dělá srandu z hokageho. Nejkratší tyčinku si vybral Sasuke.
„Takže je rozhodnuto. Gaaro ty se utkáš ve finále s jedním z této dvojice. Další souboj začne na čtvrt hodiny.“ Ujasnil vše hokage a odešel.

Po čtvrt hodině

„Takže v dalším souboji se utká Sasuke Uchiha a Uzumaki Naruto. Připraveni? Začněte.“

Sasuke se vrhl na blonďáka, začal boj v taijutsu. Uchiha zaútočil na Naruta pěstí, ten ho chytl za ruku a chtěl ho odhodit, jenže Sasuke ho chtěl ještě kopnout ovšem i to blonďák bez problémů vykryl. Blonďák Uchihu hodil směrem na zeď arény. Sasuke se stihl ve vzduchu vytočit a dopadnout na zeď na nohy.

Sasuke vytvořil chidori. A namířil si to směrem na blonďáka. Ten se objevil pod Uchihou a trefil ho do břicha. Chidori se zrušilo. Sasuke se skácel na zem. Blonďák jen odskočil několik metrů a sledoval svého protivníka. Vstal a prudce se podíval na blonďáka, v očích mu plál sharingan. Chytil ho do genjutsu. Pomalu k němu přistoupil a už mu chtěl kunai zabodnout do břicha. To vyvolalo v obecenstvu nadšení. Už se napřahoval k ráně, jenže v ten moment mu blonďák vrazil svůj kunai do pravého ramene.

„Teď už nemůžeš používat svoje chidori.“
„Co? Jak jsi prolomil moje genjutsu a kdy.“
„Prolomil jsem jej ihned na začátku. Ta tvoje parodie na sharingan, co ani nedokáže seslat pořádné genjutsu natož sledovat moje pohyby …“ Blonďák nedokončil větu, jelikož se objevil za Uchihou a vrazil mu pěknou do zad. „opravdu je pravda co se říká, že poslední Uchiha je ten nejslabší.“
„Co jsi to řekl, ty parchante?“
„Že jsi slaboch. Mluvím snad svahilsky, že mi nerozumíš nebo co.“ Uchiha pomalu vstal a vytáhl si z ramene kunai.
„Já tě zabiju! Chidori.“ Sasuke vytvořil ono bleskové jutsu a vrhl se obrovskou rychlostí na blonďáka. Naruto byl překvapený, že Uchiha dokázal použít chidori, ovšem nezůstal pozadu a vrhl se proti němu.
„Chidori.“
„Rasengan.“ Nastal obrovský výbuch. Dvě mocné techniky se střetli. Z dýmu, který způsobil výbuch, jako první vyletěl Sasuke. K jeho smůle narazil do zdi, ve které byla díra po blonďákově předešlém rasenganu ze souboje s Nejim. Stěna se začala hroutit a pomalu padat na Uchihu. Sasuke byl moc daleko Kakashi a ostatní senseiové to nestihly včas. Zeď spadla přímo na Uchihu. Část arény zahalil dým. V davu zavládlo opět ticho. Poté se ozval výkřik.

„Sasuké!!!“ Všichni Uchiho spolužáci a senseiové se vrhly do arény k místu zhroucení.
„Sasuké!!!“ Křičeli Sakura s Ino.
„Hele v klidu jo. Jenom se vyspí a bude v pořádku.“ Ozvalo se z dýmu, ze kterého na to vystoupil blonďák s Uchihou hozeným přes pravé rameno. V levé ruce si hrál se svým kunaiem, čehož si všiml Kakashi a okamžitě poznal, že Naruto použil Hiraishin aby zachránil Sasukeho. Blonďák položil Uchihu na zem a vydal se směrem k místnosti, kde čekal Gaara.
„Díky.“ Řekl Kakashi. Blonďák jen zdvihl levou ruku na znamení, že slyšel.

Po hodině

„Takže čeká nás poslední souboj Uzumaki Naruto a Sabaku no Gaara. Nechť zvítězí ten nejlepší.“ Pronesl svoji řeč Hokage. Rozhodčí se přibližoval k finálové dvojici, která stála uprostřed arény. Naruto se rozhlížel po aréně. Úplně na kraji uviděl své dva spolubydlící, díval se dál, když v tom zahlédl tři muže v černých pláštích. Do obličeje jim moc neviděl, ale dva páry červených očí a ty rudé vlasy by poznal kdekoliv.
„Nagato, Itachi, Obito. Přišli si pro nás. Konečně.“ Zaradoval se v duchu blonďák. Poté svůj zrak upnul na svého soupeře.

„Toto bude jiné než v Lese Smrti.“ Ozval se rudovlásek bez obočí.
„Jo to bude. Teď dostaneš pořádně.“ Odpověděl blonďák a usmál se.

5
Průměr: 5 (50 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele wolfi-sama
Vložil wolfi-sama, Pá, 2018-08-31 20:20 | Ninja už: 2272 dní, Příspěvků: 512 | Autor je: Kakuzův kardiolog

Mise L3: Skvělý díl! Kakashi YES Úžasně popisuješ souboje. Já bych na to popisování nikdy neměla tolik trpělivosti. Jump! Jsem zvědavá jak dopadne boj mezi dvěma démony. Kakashi ^_^ A také musím pochválit za souboj mezi Nejim a Narutem. Konečně mu Naruto ukázal, kdo je silnější. Nevím, co jsem si dal, ale bylo to vážně silné!

Nebudu říkat neplakej, neboť ne všechny slzy jsou zlé...“-John Ronald Reuel Tolkien ;•3
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“-John Ronald Reuel Tolkien
KONOHA.CZ JE MŮJ ŽIVOT....
Podpoř mě na wattpadu... https://www.wattpad.com/user/wolfi-sama ;•3

Obrázek uživatele misakj94
Vložil misakj94, Ne, 2013-02-24 19:44 | Ninja už: 4269 dní, Příspěvků: 158 | Autor je: Prostý občan

Děkuju všem za komenty Smiling některé z nich jsou opravdu inspirující a jsem nesmírně rád, že se vám můj styl psaní líbí. Smiling Smiling

narusaku 4ever
Ať si říká každej kdo chce tak Madara a Itachi to jsou velcí páni Laughing out loud
Kurama nej démon
Itachi, Madara, Naruto, Minato a Kurama. Nej pětka.

Obrázek uživatele Jurajko
Vložil Jurajko, Pá, 2013-02-22 16:33 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 171 | Autor je: Pěstitel rýže

Wow, pěkně akční díl, ty slova sem jenom hltal. Měl sem pocit že jsem snad ani nedýchal Laughing out loud

Tak prý sem tu s vámi už 5 let, to sakra letí

Obrázek uživatele brodzo
Vložil brodzo, Čt, 2013-02-21 21:43 | Ninja už: 4304 dní, Příspěvků: 54 | Autor je: Prostý občan

super diel Smiling dúfam že další nebude tak enskoro lebo nechce s ami čakať Laughing out loud

Obrázek uživatele viovi
Vložil viovi, Čt, 2013-02-21 18:13 | Ninja už: 4274 dní, Příspěvků: 62 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud moc se těším na pokráčko Laughing out loud ať je co nejdřív

Obrázek uživatele maxik555
Vložil maxik555, Čt, 2013-02-21 00:47 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 604 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak to bolo naozaj excelentne napísané. Síce sme sa trošku načakali ale výsledok ako tak vidím stojí za to. Boje si popísal tak akurát. Narutove správanie bolo vynikajúce. Už sa neviem dočkať ďalšieho pokračovania tejto úžasnej poviedky.

Obrázek uživatele Namikaze Izumi
Vložil Namikaze Izumi, St, 2013-02-20 23:36 | Ninja už: 5792 dní, Příspěvků: 197 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Tak tenhle díl byl boží!Laughing out loud jen tak dal:D

Jsem alergický na blbé řečičky co produkují uživatele typu Jalapenos, či Povídkář. Rovněž tyto dva ignoruji! Laughing out loud Jsou z toho jen problemy:D

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mahlqivqt71rwjmmzo1_500.gif

Obrázek uživatele Temari-chan
Vložil Temari-chan, St, 2013-02-20 23:34 | Ninja už: 4521 dní, Příspěvků: 179 | Autor je: Recepční v lázních

na túto časť sa oplatilo čakať Laughing out loud dokonale opísané súboje a niektoré veci ma vážne pobavili Laughing out loud Laughing out loud napr. V aréně se rozlehlo ticho. Šlo slyšet jenom tleskání Miaka a Reibiho. Reibiho a Miako museli dobre ruky boleť, keď tak silno tlieskali Eye-wink alebo ako sa hádal s Hokagem Laughing out loud vážne sa mi to ľúbilo

Obrázek uživatele Tricer
Vložil Tricer, St, 2013-02-20 21:54 | Ninja už: 4792 dní, Příspěvků: 113 | Autor je: Prostý občan

Wow velmi se mi líbí všechno co píšeš Laughing out loud prostě se do toho tak zažeru že se divím že sem ještě naživu (nepřestal sem dýchat -> a neudusil se) Laughing out loud No fakt super nemůžu se dočkat dalšího dílu umíš svěle popsat souboje někdy když někde čtu nějáký popis souboje tak mě to zas tolik nebaví ale tohle je něco jinýho Laughing out loud budu velice rád (a to nejsem sám) když další díl výjde na čas protože .. no prostě proto že je to super Laughing out loud

Lidi pište ! Laughing out loudLaughing out loud Pomalu ale jistě mi docházej FF co číst Smiling Takže jestli máš ve své hlavě nějákej dobrej nápad na povídku (nebo prostě nápad Laughing out loud) tak ho honem sepiš a šup s ním na Konohu ! Laughing out loud

P.S. Pokud začneš psát tak tu FF dopiš Smiling Pokud ne tak mi dej adresu a příjdu tě zabít rovnou Laughing out loud Člověk se do nějáký FF ,,zamiluje" a najednou *BANG* dočtě 20 dílů a "Co to sakra ? Kde je další díl ?" To úplně nesnáším ! Laughing out loud

P.P.S. Už sem s tým otravnej Laughing out loud

P.P.P.S. Kdyby ste měli nějákej dobrej typ na super FF co se Ti(Vám)líbila tak mi ju pošlete do soukromejch zpráv nebo prostě kam chcete Laughing out loud

Obrázek uživatele Itarashi-san
Vložil Itarashi-san, St, 2013-02-20 21:18 | Ninja už: 4289 dní, Příspěvků: 141 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

A Rowlingová je v ****, tebe nepřekoná Smiling Laughing out loud


Itarashi-san podpis

Obrázek uživatele Tricer
Vložil Tricer, St, 2013-02-20 21:52 | Ninja už: 4792 dní, Příspěvků: 113 | Autor je: Prostý občan

:DD zabitý ale máš pravdu Laughing out loud !

Lidi pište ! Laughing out loudLaughing out loud Pomalu ale jistě mi docházej FF co číst Smiling Takže jestli máš ve své hlavě nějákej dobrej nápad na povídku (nebo prostě nápad Laughing out loud) tak ho honem sepiš a šup s ním na Konohu ! Laughing out loud

P.S. Pokud začneš psát tak tu FF dopiš Smiling Pokud ne tak mi dej adresu a příjdu tě zabít rovnou Laughing out loud Člověk se do nějáký FF ,,zamiluje" a najednou *BANG* dočtě 20 dílů a "Co to sakra ? Kde je další díl ?" To úplně nesnáším ! Laughing out loud

P.P.S. Už sem s tým otravnej Laughing out loud

P.P.P.S. Kdyby ste měli nějákej dobrej typ na super FF co se Ti(Vám)líbila tak mi ju pošlete do soukromejch zpráv nebo prostě kam chcete Laughing out loud

Obrázek uživatele Naruto Uzumaki-Namikaze
Vložil Naruto Uzumaki-..., St, 2013-02-20 20:44 | Ninja už: 4443 dní, Příspěvků: 7 | Autor je: Prostý občan

Nemám slov je to úžasné.Teším sa na ďalší diel. Laughing out loud