manga_preview
Boruto TBV 07

FA mise – Staň se lepším malířem, staň se lepším ninjou!

mise
Nakresli svůj nejlepší obrázek na motivy Naruta/ Boruta.

Každou chvíli tu někdo komentuje obrázek a ptá se: Jak by to asi vypadalo, kdybys do toho dal/a všechno? Co pro vás vlastně znamená dát do toho všechno? Teď máte možnost to vyzkoušet.
V zadání vás nebudu nijak omezovat, ani tématem, ani technikou. Jde o výtvarnou misi, kde není vlastně tak důležitý výsledek, jako proces. Plněním mise si totiž prověříte hlavně sami sebe. Jak uvažujete, jak jste čestní a poctiví, jak trpěliví, jak vám záleží na sobě nebo na hodnocení ostatních, jak jste zruční a schopní zhmotnit přesně to, co máte v hlavě. Nebude to jednoduché, ale pokud to uděláte opravdu poctivě a aspoň se pokusíte, dost vám to pomůže se lépe pochopit a také se posunout výtvarně dál.

Pravidla:
1. První a nejdůležitější podmínka - musíte do toho dát úplně vše :)! Tedy žádné rychlovky, ruce za zády, žádné – abych získal/a body. Prosím všechny, co takto uvažují – do téhle mise se mi nehlaste. Tady budete muset opravdu svést pravý ninja boj sami se sebou a budu chtít připojit k obrázku krátký komentář, co jste si při kreslení/ malování „užili“, co vás nejvíc potrápilo a co naopak potěšilo, vaše pocity.

2. Doporučuji nehlásit se do mise hned, aby vás to nesvazovalo. Projděte si nejdříve svou galerku a vžijte se do pocitů, co jste zažívali, když jste jednotlivé obrázky tvořili. Ke každému určitě máte celé příběhy Smiling. Zkuste je zhodnotit, co se vám na nich líbí, a co naopak shledáváte nedokonalé. Pokud se ale odbydete slovem „všechno je špatně“ a nebo naopak „všechno je úplně dokonalé“, tak je to s vámi marné Laughing out loud. Věřte si, ale s pokorou!

3. Dál si projděte jiné obrázky na netu, co se vám líbí, ty, co berete, že jsou mimo vaše schopnosti, co obdivujete. Zajděte si do městské galerie, nakoukněte do knížek. Nenechte se hned otrávit a odradit vysokou kvalitou provedení nebo nápadu top obrázků. I vy máte v sobě nádherné nápady a taky jste schopni vytvořit překrásné dílo, jen to sami ještě nevíte nebo nevidíte.

4. Zamyslete se nad pořádným námětem. Byla bych ráda, abyste netvořili kýče. Aby dílo nebylo kýč, mělo by nést nějaké dobré poselství, mělo by být pravdivé (i když realita a pravda může být někdy tvrdá a nehezká), a měli byste do něj dát veškerý váš výtvarný um a úsilí. Nechte si nějaký čas a jen sledujte jiná dobrá díla i život kolem sebe a přemýšlejte o tom. Času máte dost. Zkuste dostat do námětu něco, co sami prožíváte, s čím se ztotožňujete, půjde vám to o dost lépe. Nápad vás může osvítit náhle, ale taky může vykrystalizovat až po řadě pokusů a náčtků, záleží, jak jste zvyklí pracovat. Netlačte na sebe, když to nepůjde samo a s pozitivním přístupem k věci, tak nic moc kloudného stejně nevytvoříte.

5. Až budete přesně vědět, jak by měl vypadat výsledek, případně jaký pocit chcete předat, zkrátka, jak by to mělo vypadat, zkuste dílo vytvořit a nebuďte spokojení, dokud to nebude přesně jako z vaší představy. Nebude se vám to dařit hned, to je normální. Je fajn opustit to, když to nejde, zkusit změnit techniku, třeba i zmlátit polštář Laughing out loud, uklidnit se a zkoušet to znovu. Dříve nebo později se dostanete do fáze, že budete moci říct – zkusil jsem vše, co mě napadlo, věnoval jsem se tomu, co jsem mohl v rámci svého času a sil. Ten obrázek může být ve výsledku i řada spojených skic mapující ten proces, jak se nápad vyvíjel, může to být naprosto do detailu dotažená věc, může to být docela i děsivé, šílené, záleží, co v sobě objevíte za pocity. Dát do toho vše, může znamenat i odhodlat se konečně vyzkoušet techniku, o které dlouho přemýšlíte, ale máte strach poprat se s ní Smiling.

6. Nebojte se, že byste misi nesplnili, když to nakonec nebude vůbec podle vaší představy. Není to selhání, důležité je si tím projít. Určitě to bude stát za to! Uznám všechny pokusy, kde uvidím patřičnou snahu. Je to jen na vás, co všechno si chcete vyzkoušet a užít, možnosti jsou obrovské a odfláknutím ošidíte jenom sami sebe Eye-wink. Jediným vaším omezením jsou obecná pravidla, platná pro všechny FA obrázky.

7. Úplní začátečníci či nováčci v naší FA sekci se mohou zúčastit také, ale potřebuji u vás znát vaši předchozí tvorbu (můžete mi napsat do soukromky odkaz na vaší galerku jinde, nebo poslat na mail vaše jiná dílka). V případě, že úplně začínáte, tak chci vidět vaše skici, náčrtky, postup! Jinak nemám, jak poznat váš posun k lepším výsledkům Eye-wink. Máte jako jediní jeden pokus navíc.

8. Nakreslete váš nejlepší obrázek inspirovaný Narutem/Borutem. Technika, formát, námět je libovolný.

Obrázky vkládejte sem
Díla všech účastníků si můžete prohlédnout tady
Výsledky se budou zobrazovat jako klasické obrázky mezi ostatními fanarty (tedy ne jako „obrázky pro misi“. Pokud nemáte povolení vkládat na Konohu obrázky (pokud jste zatím Ironovi nikdy nepsali, aby vám povolení dal), napište zavčas tímto odkazem soukromou zprávu Ironhidovi s textem „Prosím o právo na vkládání obrázků kvůli fanartové misi“.
Kdybyste se potřebovali o čemkoli pobavit/poradit, klidně můžeme diskutovat v komentářích, nebo se obraťte i soukromkou, i to je docela důležitá součást procesu. Držím vám palce, jste všichni moc dobří, nemáte se čeho bát, naopak!

Obrázek převzatý z: https://img00.deviantart.net/260c/i/2012/298/d/7/sai_s_sealing_jutsu_by_theboar-d5ix37b.jpg

sai_s_sealing_jutsu_by_theboar-d5ix37b.jpg
Datum ukončení mise: 
25. 3. 2018 (23.59.59)
Odměna za misi: 

Hodně bodů, které vás v případě úspěšného splnění úplně přestanou zajímat Laughing out loud.

Info a pravidla: 
Pravidla misí, jejich seznam a další info zde: KONOHA MISE.
Pro mise je třeba být přihlášen.
Nindžové na této misi: 

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Po, 2018-04-02 23:12 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Mise je vyhodnocena. Pokud máte nějaké připomínky, prosím teď anebo nikdy Smiling. Projděte si, prosím, ještě vlastní příspěvky k ní, a co usoudíte, že je nadbytečné, to pomažte. Některé příspěvky jsem už smazala já (všechny, co nesplňovaly kvalitou kresby nebo prezentace zdejší nároky na FA). Některé možná ještě smažeme, takže pokud tomu chcete zabránit, projděte si to, vylepšete nafocení, ořežte okraje!
Palantir: Můžeš Eye-wink.
Egil: Komenty ti ještě přesunu, a ty obrázky z průběhu pak pomažu já, ok? Ještě jsem se k tomu nedostala.
Orihalcon: Tak ten vyhazov za vyrušení Nejiho ve vaně a focení sakur v zapovězené zahradě Hiashi nakonec stáhnul a přijal tě zpět Laughing out loud. Jsi patrně jediná, kdo má uznanou misi a zároveň nepřičtené body (třikrát sláva Ironovi!).

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Egil
Vložil Egil, Út, 2018-04-03 04:00 | Ninja už: 2986 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Konohamarova chůva

Jo v pohodě, až jak budeš mít čas.

Obrázek uživatele Orihalcon
Vložil Orihalcon, Út, 2018-03-27 10:58 | Ninja už: 5832 dní, Příspěvků: 799 | Autor je: Student Akademie

Asi budu muset záměrně neudělat nějakou misi - páč se mi za toto body přičetli a já tak přišla o fleka v Hyuugovic vilce... achcich

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, St, 2018-03-28 10:54 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Ahoj, moc se omlouvám, to je moje chyba. Honím čas, jak se dá a jak jsem část lidí hromadně vyhodnocovala (těch, ze kterých jsem byla nadšená), tak jsem tě odklikla také. Záhy jsem si vzpomněla, že někdo po mě nechtěl body, dohledala tvou zpráu a napsala zoufalou zprávu Poštolce, zda by to nešlo nějak napravit. Bohužel, jediná cesta, jak to udělat, je nesplnit milion misí, nebo požádat admina o nastavení stálé hodnosti, což si myslím, že mi za mou chybu nebude ochoten splnit. Takže nevím, jak to napravit Sad, máš nějaký nápad na kompenzaci?

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Orihalcon
Vložil Orihalcon, St, 2018-03-28 23:42 | Ninja už: 5832 dní, Příspěvků: 799 | Autor je: Student Akademie

Nuže. Počkám si do mise s hodnostmi, jestli nebude nějaká vyšší šarže Hyuuga a pokud nebude, pak stačí ztratit pár bodíků Smiling Sice mě těch pár nesplněných misí bude strašit, ale Hyuuga je Hyuuga

Obrázek uživatele Боривітер
Vložil Боривітер, St, 2018-03-28 23:51 | Ninja už: 4162 dní, Příspěvků: 5832 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Ono by bylo možné ti i tuto misi neuznat. Sice by to vypadalo blbě, že máš s tak dobrým obrázkem nesplněno, ale hodnost bys pak měla tu původní. Jediné, co se nedá zařídit, je, že bys měla misi znovu nevyhodnocenou.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.
 
Pardon za (pro některé možná lehce matoucí) změnu přezdívky, je dočasná. Ale hrozně se mi líbí ukrajinský název poštolky. Tedy srbská ветрушка taky není špatná.

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Čt, 2018-03-29 10:35 | Ninja už: 5164 dní, Příspěvků: 6215 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Znalec tisíce technik

Tiež som toho názoru, že klasicky neuznať jej misiu nepomôže. Jedine, ak by admin zrušil toto hodnotenie a zmenil ho na iné. Stalo sa mi pri jednej D-misii, že hAnko mi medzi záplavou ostatných účastníkov misiu neuznala a potom to bolo opravené bez vplyvu na body.
Ale môžem sa mýliť, lebo s takouto situáciou ešte nemám zo strany zadávateľa misie priame skúsenosti.
Edit nol: Napsala jsem ohledně toho Ironovi. Pokud ten nic nezmůže (je možné, že se hAnko tehdy obrátila na velkošéfa), tak se nedá nic rychlejšího dělat než vzdávat mise Sad.
EDIT: Každopádne takýmto situáciám je asi lepšie predchádzať plnením misií bez prihlasovania sa, ako to robí Akumakirei ... (ktorá chce ostať Prostým občanom)

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Orihalcon
Vložil Orihalcon, Čt, 2018-03-29 11:38 | Ninja už: 5832 dní, Příspěvků: 799 | Autor je: Student Akademie

Zvolím do budoucna stejnou strategii jako zmíněný Akumakirei, abych si tak udržela svůj milovaný flek - jsem netušila, že je to možný.
Díky za tip.

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Po, 2018-04-02 23:35 | Ninja už: 5620 dní, Příspěvků: 2346 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Jsem ženského rodu. Je dobrý se vždycky dopředu domluvit se zadavatelem, jestli možno. Někteří nemusí chtít, nebo se to nemusí úplně slučovat se systémem dané mise.

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Čt, 2018-03-29 12:07 | Ninja už: 5164 dní, Příspěvků: 6215 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Znalec tisíce technik

Len nie každý zadávateľ misie to akceptuje. Na "Vianočné básnenie" ma Iron hrozbami prinútil prihlásiť sa. Laughing out loud (nechcel som v tabuľke ďalšiu D-misiu)

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Čt, 2018-03-29 12:12 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Některé typy misí se bez přihlášení ani nedají splnit. Jinak vydržte přátelé, stav jsem na chvíli vrátila zpět, Iron ještě začaruje Laughing out loud.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Čt, 2018-03-29 01:07 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Počkat - pokud ji misi teď znovu neuznám, tak se počet bodů vrátí na původní? Já myslela, že se pouze odečtou 3 body, takže si nijak nepomůžeme, maximálně jí můžu neuznat 2x a teoreticky bychom jí mohly všechny mise, co absolvovala, znovu neuznat 2x, aby to šlo rychleji, ale o téhle variantě slyším prvně...

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Боривітер
Vložil Боривітер, Čt, 2018-03-29 08:27 | Ninja už: 4162 dní, Příspěvků: 5832 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Teď jsem to otestovala na jedné svojí misi (kterou jsem splnila sama, takže jsem manipulovala jen se svými body, netřeba se bát). Když odkliknu „nesplněno“, odečtou se mi body za splnění + 3 navíc. Když potom dám znovu „splněno“, vrátí se mi všechny body zpět.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.
 
Pardon za (pro některé možná lehce matoucí) změnu přezdívky, je dočasná. Ale hrozně se mi líbí ukrajinský název poštolky. Tedy srbská ветрушка taky není špatná.

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Čt, 2018-03-29 08:50 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

A jo, funguje to Laughing out loud! Díky za tip, jdu to zkusit opravit Orihalcon.
Orihalcon: Tak máš hodnost zpátky. Mise se ti ale jeví jako nesplněná, s tím nic už neuděláme. A také ti to odečetlo 3 body navíc Sad. Ještě jednou se omlouvám!

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Orihalcon
Vložil Orihalcon, Čt, 2018-03-29 11:34 | Ninja už: 5832 dní, Příspěvků: 799 | Autor je: Student Akademie

Ses na to měla vybodnout. Takové práce, kterou bych klidně mohla sama tentononc, udělat. A ty sis mohla klidně vyložit nožky a dát si kafíčko a zákusek - příště ju?

Stejně děkuju, takto jsem zpátky na svým fleku v Hyuugovic vilce Smiling

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, St, 2018-03-28 11:25 | Ninja už: 5164 dní, Příspěvků: 6215 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Znalec tisíce technik

Hyuugovia sú namyslení. Myslíš, že ťa zoberú naspäť teraz, keď uvideli tvoj talent a ešte k tomu pojali podozrenie, že máš niečo s členom vedľajšej rodiny? Laughing out loud
(ale iba pre informáciu - musela by si nesplniť 17 misii - si totiž 51 bodov za hranicou Tee-hee )

Edit for Noleda: Ešte je tu možnosť vzdať 5 misií - za vzdanie sa totiž odratúva 11 bodov. Cool

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Orihalcon
Vložil Orihalcon, St, 2018-03-28 23:45 | Ninja už: 5832 dní, Příspěvků: 799 | Autor je: Student Akademie

Nejsou namyšlení, nepomlouvej!
Ale ta info, že mám něco s někým z vedlejší linie, mě zajímá.
Kdes ji slyšel?! Kdo to řekl?! Kde ho najdu?!

Laughing out loud

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Po, 2018-03-26 00:19 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Milí drazí pokušitelé výtvarna Laughing out loud,
mise skončila. Mísí se ve mě teď řada pocitů a věcí, co bych vám chtěla sdělit. Předně by se slušelo poděkovat všem, kdo se do ní opravdu zapáleně a cílevědomě pustili. Díky vám Ino ti gratuluje!!



Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Po, 2018-03-26 19:39 | Ninja už: 5164 dní, Příspěvků: 6215 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Znalec tisíce technik

Takže náčrty, čo som vkladal minulý týždeň, by som ešte do konca mesiaca nemal vymazávať, však?

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Po, 2018-03-26 22:25 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Během několika dnů to vyhodnotím a pak dám vědět, co budu chtít smazat, co přesuneme/spojíme a co ze skic je možné ponechat, zatím prosím nic nemazat!

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Po, 2018-04-02 19:55 | Ninja už: 5164 dní, Příspěvků: 6215 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Znalec tisíce technik

Už môžem? Smiling

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Čt, 2018-03-22 23:02 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Tak máte poslední tři dny na zdokonalení a finiš, držím palce všem poctivým pracantům a ostatním opakuji - mise je určena všem, kdo na sobě chtěli a chtějí zapracovat a zlepšit svoje výtvarné schopnosti a uvažování. Takže pokud jste se tomu soustavně nevěnovali aspoň tři týdny, tak se na ni v závěru nehlaste, nesplníte ji.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, So, 2018-03-24 04:16 | Ninja už: 5686 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Škoda, že jsem to nestihla. Chtěla jsem se zúčastnit, abych si ověřila zdali na to mám. Bohužel, naskytly se jisté okolnosti, které mi zabraly ty zbytky volného času. Do toho fofry v práci. Tak snad příště. Smiling
Jinak je to bezvadný nápad na misi. Těším se na vaše výtvory. Smiling

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Orihalcon
Vložil Orihalcon, Pá, 2018-03-23 02:28 | Ninja už: 5832 dní, Příspěvků: 799 | Autor je: Student Akademie

Má drahá polovička mi opravila PSko, takže finišuju

a už se těším na výsledky všech ostatních, co ještě nedodali. Snad to bude podíváníčko.

Obrázek uživatele Katsu_Lara
Vložil Katsu_Lara, St, 2018-03-21 13:59 | Ninja už: 2279 dní, Příspěvků: 4 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Vzhledem k tomu, že je to má první mise, tak se prvně ujistím tady, jestli to může být takto...
http://www.imagehosting.cz/images/img201jej.jpg

( nevím, jak se sem vkládají obrázky, tak to dávám takto.. )

Woow!! Úspěch! Utírám Udonovi jeho nudle!!
PS- asi spoiler... ale ta jeho technika se mi líbí ^^

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Čt, 2018-03-22 23:12 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Ahoj!
Přečti si pravidla mise a zejména pravidlo č. 7. Obrázek je pěkný, ale mise byla určená všem, co se chtěli v kreslení zlepšit. Měli jste na to přes dva měsíce mě o tom svém činění a pokrocích přesvědčit. Obávám se, že zlepšování je práce dlouhodobá a soustavná a vyžaduje delší čas než jen tři dny, které ti zbývají. Pokud jsi na sobě makala ty dva měsíce, pošli mi, co jsi za tu dobu vytvořila a jak jsi se zlepšila (v čem konktérně, co jsi měla na počátku stanoveno za téma a cíl, co jsi chtěla dosáhnout). Pokud jsi se tomu nevěnovala, tak se obávám, že jsi to pochopila špatně a misi nesplníš Sad. Měla jsi se ptát dřív a určitě před přihlášením, teď už je pozdě.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Orihalcon
Vložil Orihalcon, Út, 2018-03-20 03:34 | Ninja už: 5832 dní, Příspěvků: 799 | Autor je: Student Akademie

Asi to nestihnu - umřel mi photoshop

Obrázek uživatele Corisan
Vložil Corisan, Út, 2018-03-20 08:06 | Ninja už: 5449 dní, Příspěvků: 1591 | Autor je: Manga tým, Sochař hlav Hokagů

Zkoušela jsi aktualizovat ovladače grafických karet? Já mám od nVidie a občas PS dělá blbiny když ovladač vyjde nový. Ty můžeš mít samozřejmě jinou značku.
(Pomůcky se mnohdy dají exportovat, tak jejich vrácení je otázka pár kliknutí)

Pokémon Go: 5898 3500 2445
Můj FanClub (díky, Uchiha-Mariko Smiling ), IG

Drawing people, sketching things. The artistic business.

"You did well. My boy... you did so well."

Obrázek uživatele Orihalcon
Vložil Orihalcon, Út, 2018-03-20 09:25 | Ninja už: 5832 dní, Příspěvků: 799 | Autor je: Student Akademie

To je právě crash po aktualizaci ovladačů...
a jedním klikem to nejde - prostě to neumí z nějakýho důvodu - a tak jsem to tam tahala kopírováním.
Každopádně, se mi nějak podařilo ho spojit s grafickou kartou, takže už něco jede, OpenGL pořád nic Sad fňuk

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Čt, 2018-03-22 23:03 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Ejej, to mě mrzí, jak to dopadlo?

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE