manga_preview
Boruto TBV 09

Nová Generace Konohy 2.díl

Na cvičišti
„ÁÁ, tak kde je? Neříkejte mi, že bude pořád chodit pozdě!“ řekla naštvaně Shin a Kasumi přikovala. Najednou se objevil Kakashi se Saiem na plotě.
„Ahoj, omlouvám se za zpoždění, no tak začneme. Mě znáte, a tohle je Sai. Bude mi pomáhat. Takže máte za úkol mi do západu slunce sebrat tyhle rolničky. Můžete použít všechno, co chcete jako kdyby jste mě chtěli zabýt. Jinak ty rolničky nedostane! Pozor, start!“ Kakashi zmizel v oblaku kouře. Sai si sedla na jeden ze tří sloupů a pozoroval, jak si Nová Generace poradí.
„Pozor pod námi! Vyskočte!“ zakřičela Kasumi. Všichni vyskočili. Ze země se na ně řítil Kakashi.
„Kage Bunshin no Jutsu!“ Kasumi použila stínové klony aby se od nich mohli odrazit víš.
„Katon Goukakyuu no Jutsu!“ Hatashi poslal na Kakashiho ohnivou kouli.
„Fuuton Reppushou!„ Kasumi použila vítr, aby posílila ohnivou kouli. Kakashi se vyhnul, vyskočil nahoru ale nevšiml si Shin která na něj padala.
„Šánaaróó!“ Shin ho zasáhla pořádnou dávkou chakry. Jen co ho zasáhla, tak se rozplynul. Byl to klon, všichni zbystřili a čekali, kde se objeví teď. Sai se ne děti upřeně díval, nemohl tomu uvěřit, chovají se úplně stejně jako jejich rodiče.Kakashi to asi bude mít hodně těžké. Kasumi použila Byakugan aby našla Kakashiho.
„Hatashi připrav si ohnivé koule, až ti řeknu, vystřel!“ řekla Kasumi která prohlížela okolí.
„Mám ho! Tamhle za tím stromem! Hatashi!“ zakřičela Kasumi, Hatashi vystřelil a kupodivu se strefil, když tam ale přiběhli, našli spálená polínka. Kakashi stihl použít techniku náhrady. Najednou se na ně spustila smršť Kunaiu. Všichni se stačili schovat kromě Kasumi, schytala to do ramene, Hatashi ji odnesl do bezpečí. Shin ji chtěla léčit, ale Kurama to udělala za ní. Kasumi z červenali oči a začala se kolem ní vířit Kyubiho chakra, dodala jí energii. Napadl jí plán jak ho dostat, jen co jim ho dořekla Hatashi zmizel. Shin začala hromadit čakru složila pečeť a vyvolala velkého slimák, který se rozdělil na mnoho dalších, jeden zůstal na rameni Shin a ostatní se rozlezli po lese. Kasumi si sedla a začala hromadit chakru.
„Našel jsem ho!“ řekl slimák. Kasumi hned použila probleskovací techniku a objevila se za zády Kakashiho, ten si jí ale všimnul a začal utíkat, najednou se pod ním propadla jáma a on do ní spadl. Ta se rázem začala plnit vodou. To byla past, kterou připravil Hatashi a Kasumi. Zatím co se Kakashi snažil dostat ven tam přiběhla Shin. Kasumi zrušila Vodní techniku, protože viděla jak Kakashi sotva dýchá, ten toho, ale využil a vyskočil ven a vytvořil strašnou rychlostí Ohnivého draka. Kasumi ale zarágovala a okopírovala to a udělala ale Vodního-Větrného draka, takže Kasumi vyhrála. Kakashimu docházela chakra tak se rozhodl pro Taijutsu, jeho protivník byl Hatashi. Shin zatím hromadila chakru a připravovala se na Genjutsu za pomocí listů. Hatashi mu zvládl zasadit ránu a pak už nemohl teď byl správný čas, aby to převzala Shin. Kolem Kakashiho se začalo točit tornádo pomocí listů. Kakashi ale zarágoval a zrušil Genjutsu svým Sharinganem. Všichni padli vyčerpáním k zemi. Kakashi byl sice vyčerpaný ale ještě pořád stál. Přistoupil k nim a s radostí jim řekl.
„Prošli jste! Od zítřka spolu plníme mise! Zítra v 7:40 před budovou Hokagů, teď si pořádně odpočiňte.“ a zmizel. Všichni se radovali ale byli tak utahaní že jenom leželi vedle sebe a koukali se, jak zapadá slunce. Kasumi byla z nich nejvíc utahaná přece jenom používat Kuubiho chakru dá sakra práci, pořádně to žere její chakru.
Shin a Hatashi už odešli domů ale Kasumi pořád ležela a nehýbala se,uklidňoval ji pohled jak nastává noc. Sai ji vzal do náruče a odnesl jí domů, cestou mu v náručích usnula.

Kasumi se vzbudila, koukla na budík a zděsila se, bylo totiž 7:35. A v 7:40 má být před budovou Hokage. Vyletěla z postele rychle na sebe hodila černo-oranžovou mikinu která měla krátké rukávy,černé kraťasy,oranžové potítko,rychle si uvázala čelenku a ani se nenasnídala a vyskočila z okna na střechu a pelášila. Když přiběhla před budovu Hokage bylo 7:39.
„Stihla jsem to.“ oddychla si. Pak se ale rozhlédla a nikdo tam nebyl, všichni přišli pozdě, Kakashi se Saiem přišli v 8:00 všichni na ně byli naštvaný.
„Ták jsme tu všichni? Dobře teď půjdeme před Hokage ten nám přidělí misi.“Řekl Kakashi.
„Dobré Ráno Hokage-sama“pozdravili Kakashi se Saiem. A pokynul Týmu, aby taky pozdravili.
„Dobrý den Hokage-sama!“ pozdravili zdvořile Shin a Hatashi.
„Nazdar Tati!“ pozdravila Kasumi.
„Mám pro vás misi, budete doprovázet a chránit Pana Kirika do Písečné vesnice. Jeto mise třídy C. Snažte se! Vyrážíte za hodinu!“ Naruto pozoroval Kasumi jak se chová, jestli zase něco nekuje.
„Tati, není tam nějaká těší mise? Dělat doprovod? Nato plýtvat svojí silou nebudu!“ Řekla Kasumi naštvaně, a sedla si na podlahu do tureckého sedu. Narutovi začala vyskakovat žíla na hlavě ale pak se uklidnil.
„Kasumi, jestli na tu misi jít nechceš tak budeš doma! Nemám tu na tebe čas!“ řekl Naruto,ale vyděl jak se to Kasumi dotklo, ta věta „Nemám tu na tebe čas!“ trhla s Kasumi.
„Promiň, že tě otravuju, Tati! Na tu misi půjdu.“ a utekla. Naruto sklonil hlavu a omluvil se za to, co se stalo. Vstal a odešel. Použil probleskovací techniku a hledal Kasumi. Ale nenašel ji, nevěděl, kde by mohla být. Kasumi se schovávala na louce plné Sakur. Přistoupil k ní někdo v černém plášti s červenými mraky, než se nadála, zasadil ji omračující ránu za krk. Sai ji naštěstí hlídal, takže okamžitě s Kasumi zmizel a vyhlásil poplach, dal vědět Narutovi a strážím. Všichni hledali člena Akatsuki, a pár lidí hlídali Kasumi v domě Hokagů. Přiběhl tam Naruto celí vyděšený, vyděl Kasumi jak je omráčená. Sedl si na střechu do tureckého sedu, a začal se měnit do senin módu. Když už byl v senin módu začal hledat neznámou chakru. Našel, určitě to je Akatsuki, vzal si sebou Sasukeho a Kakashiho a vydali se za ním. Uvnitř Naruta se začala vířit jeho chakra. (Určitě víte ,že když vyjmete z těla demona, jeho předchozí "schránka" umře. Naruto ale přišel na způsob jak se tomu vyhnout.) Kolem Naruta se zača vířit chakra. Sasuke a Kakashi se začali o něj bát. Dohonili člena Akatsuki, Naruto po něm hodil smršť kunaiu. Člen Akatsuki se vyhnul a zastavil na louce, otočil se a prohlížel si protivníky.
„Jsem Tenshi Uzumaki!“ Jak Naruto slyšel Uzumaki nevěděl co má dělat. Kakashi vyděl že má Rinnegam a někoho mu připomínal. Naruto zjišťoval kdo by to mohl být, jeho vlasy byly červené, stejné jako Kushini.
„Ah, to je ale náhoda! Já jsem také Uzumaki. Jsem Naruto Uzumaki, šestý Hokage!“ Zakřičel Naruto a sledoval jak bude jeho protivník reagovat, ale chtěl zjistit kdo to je. Příjmení mají stejné, ale myslel si že žádný příbuzný nemá. Ale mýlil se.
„Naruto? Uzumaki? Nemožný!, rád tě poznávám, synovče! Jsem Kushini zavrhnutý bratr!“ řekl Tenshi se škádlivým úsměvem.
„Nevěděl jsem že můj synovec je Hokage! Blahopřeji! Ale nemám čas na řeči musím jít pro tu schránku Kuubiho!“ Jen co to dořekl, přiletěla mu taková pěst že odletěl 5metrů. Jak Naruto uslyšel „schránku Kuubiho“ začala se Narutova chakra zvěčovat.
„Je mi jedno že si můj strýc! Ale nikdy už neříkej o mé dceři že je to schránka pro Kuubiho!“Naruto byl tak rozčílený. Člen Akatsuki padl do kómatu, aby ne vždyť dostal pořádnou dávku chakry. Kakashi a Sasuke ho svázali a s Narutem se přemístili do vesnice probleskovací technikou. Tam Naruto svého strýce poslal do vyslýchací místnosti, kde ho pár mužů vyslýchalo.
Po skončení vyslýchání, se šel Naruto podívat na Tenshiho. Zajímalo ho, proč to udělal. Naruto došel, do cely kde byl zavřený Tenshi, když ho vyděl, nemohl uvěřit. Strašně mu připomínal jeho matku Kushinu.
„Omlouvám se, nevěděl jsem, že je to tvoje dcera, řeknu ti všechno o Akatsuki a co mají v plánu.“ Tenshi to řekl tak aby vyznělo, že opouští Akatsuki.
„Mají? Takže od nich odcházíš?“ Naruto mu pořád nedůvěřoval, ale pak mu Tenshi vyklopil, co měl v plánu a že teď na místo velení v Akatsuki nastoupí Stoun. Naruto mu začal důvěřovat, nechal ho jít, ale pro jistotu ho nechal sledovat ANBU.

Kasumi se mezitím probrala v tátově kanceláři. Viděla tu tunu papíru a obrázek. Stekla jí slza po tváři když viděla že na ně pořád myslí. Otevřeli se dveře a tam stála Sakura s čajem.
„Sláva už jsi vzhůru, táta měl o tebe takový strach všichni tě hledali. Takhle utíkat nesmíš.“ Sakura věděla že to nemusela říkat že to Kasumi dobře ví.
„Kde je táta?“ Otázala se strachem v hlase Kasumi. Najednou se otevřeli dveře a tam stál Naruto.
Kasumi se mu vrhla kolem krku s brekem. Naruto slyšel jenom tichým hláskem „Promiň, tati“.
Sakura si všimla za Narutem někdo stojí.
„Naruto, kdo je to?“ Sakura viděla že má nějaké poranění vrhla se k němu bez toho aby věděla kdo to je, a začala ho léčit.
„To je Tenshi, bývalí člen Akatsuki a můj strýc.“ Naruto se díval jak se budou tvářit.
„ Aha, ráda vás poznávám. Já jsem Sakura, Lékařský nijna a vedoucí nemocnice a Narutova něco jako sekretářka.“ Představila se Sakura a dál léčila jeho zranění. Kasumi ale od něj odvracela zrak, nelíbilo se jí že je to její příbuzný když ji chtěl unést.
„Já jsem Kasumi“ odfrkla, a dál si ho nevšímala. Hinata přiběhla do kanceláře celá udýchaná. Když viděla, že je Kasumi v pořádku oddychla si.
„Nahnala jsi mi veliký strach, tohle víckrát nedělej!“a pak Kasumi objala. Odešli spolu domů a Naruto se věnoval své práci, začal se ptát Tenshiho na Akatsuki a na ten jejich plán.

Příště!-> „Konečně hotovo a jdem na panáka!"
„Nikam! Tady máš další!"

„A hele "blonďáček" jdeš se napít?"
„A jedem! Glo glo loria!"

4.8
Průměr: 4.8 (20 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Katema
Vložil Katema, Pá, 2014-03-07 15:37 | Ninja už: 3823 dní, Příspěvků: 1383 | Autor je: Student Akademie

Veľmi urýchlené, čo ma trošku mrzí Sad Ale čo, idem ďalej :3

Obrázek uživatele likvidator
Vložil likvidator, Pá, 2013-02-08 18:51 | Ninja už: 5687 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Prostý občan

Povídka je v celku povedená. Jenom se mi zdá v určitých částech trochu nečitelný a zbytečně urychlený děj. Také Kakashiho zkouška je trochu přehnaná, když uvážím, že jsou to geníni tak používat tolik technik a ještě problesknutí? Nevím co by je mněl teda kakashi dále učit. Ale jinak je to v celku docela povedené.

Obrázek uživatele Danusak
Vložil Danusak, Pá, 2013-02-08 22:49 | Ninja už: 4211 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Pěstitel rýže

No, je pravda že ta zkouška byla odfláknutá, ale ty techniky? Dyť je to Nová Generace Konohy, a jako taková, je už přeci daleko silnější. Smiling