manga_preview
Boruto TBV 09

NeoAka Cosplay Team - ep.02 - Být či nebýt... děvčetem?

Tobi se večer po rozmluvě s Orochimarem ještě procházel chodbami sídla. Věděl moc dobře, že ostatní spí. A také tušil, že jakožto anonymní cosplayer má vysokou šanci onu sázku vyhrát. Hlavinkou mu probíhaly představy všech těch, kteří na něho byli zlí, jak plní jeho různorodá přání a na tváři, krytou obvyklou maskou, mu hrál potutelný úsměv.
"Tobi není hloupý kluk," mumlal si pod imaginárními vousy, "Tobi vám ještě ukáže!"
Přišel totiž právě na převlek, který nikdo z těch idiotů ani neodhalí, natož aby ho donutil ho sundat!

Ospalé ráno se pomalu probouzelo, stejně jako úkryt jedné nejmenované zločinecké organizace. Venku padaly první vločky sněhu, mrzlo až praštělo a každý chytrý člověk by v tuhle dobu zůstal zavřený v teple domova, na sobě tři svetry a minimálně pět párů ponožek...

...kolem výše zmíněného úkrytu ale už v tuhle nekřesťanskou dobu pobíhala dvě na první pohled naprosto identická stvoření. Přesněji, dvě půvabné modrovlasé dívčiny.
Zdálo se však, že první z nich, poněkud mohutnější, už venku v té zimě strávila příliš času a kůže jí chladem zmodrala, až nabrala téměř ten samý odstín jako vlasy, v nichž měla stylově připevněnou malou papírovou růžičku. Druhá z děvčat, která jen tak mimochodem vypadala mnohem více žensky než její nepovedené dvojče, naopak dávala dojem, že brzy vybuchne vzteky, a proto její tvář dosahovala téměř karmínového odstínu.
"KISAMEEEE!" ječela a nepřestávala po vyděšeném stvoření před sebou metat jeden kunai za druhým, "ZA TOHLE ZEMŘEŠ!"
Modrý ninja, kterému se v botách na vysokých podpatcích skutečně špatně prchalo, a jemuž paruka, imitující Konaniny vlasy, zrovna dvakrát dobře neseděla na hlavě, se sice zpočátku držel v běhu velice statečně, dokonce i oněm kunaiům se úspěšně vyhýbal, po chvíli však zakopl o kámen, snad zlomyslně nastražený na zemi... a praštil sebou na zem, jak široký, tak dlouhý.
"A mám tě," zavrčela Konanka jako bohyně pomsty, a se zlomyslným výrazem ve tváři se k ubohému žralokovi začala přibližovat.
"To já ne," fňukal Kisame, jemuž rozmazávající se tužka na oči celkem slušně tvořila pandí kruhy pod očima, "to já musel! Já se nechci starat o Itachiho rozmazlenýho bráchu!"
Konan se zastavila.
"Cože?" její vztek nahradilo celkem rychle překvapení, "co to meleš?"
Kisame se zatvářil nervózně. Pokud si dobře pamatoval, součástí sázky bylo i udržet vznik NeoAka Cosplay Teamu v tajnosti. Nechtěl si ani domýšlet, jaké by jeho prozrazení mělo následky.
Konan ale stále čekala na odpověď, v obličeji slušně zabijácký výraz, takže teď skutečně vypadala jako členka obávané zločinecké organizace a Peinova pravá ruka.
"AAhhmm...ehh..." podrbal se modrý na hlavě, netušíc, co má dělat.
Kolem se rozprostíralo hrobové ticho.
"Hele, tam!" vykřikl a jakmile se žena oným směrem otočila, vyklouzl hbitě z bot na podpatku a upaloval do lesa.
O tom, že na tohle nemá, zpraví ostatní později. Teď byl jeho cíl fixován jen na únik před krvelačnou modrovláskou.
Konan si povzdechla. Z tohohle rozhodně neměla dobrý pocit... Kisame se málokdy choval jako idiot. Kdyby za sebe převlečeného potkala třeba Hidana nebo Deidaru, nebo toho troubu Orochimara, co si z jejich úkrytu asi udělal prázdninovou rezidenci, ani by se nedivila. Ale Kisame? To jí nešlo do hlavy.

V Orochimarově improvizovaném pokoji, resp. původním skladišti, kam se jen tak z nouze vecpala postel, a kam se většina zabijáků obávala vkročit z obav před krysami a jinými potvorami, se velice příhodně v tu chvíli konalo setkání NeoAka Cosplay Teamu. Všichni se přeci v převlecích museli ukázat! (tedy krom Tobiho, o jehož účasti věděl jen Oro...)
Na oné posteli seděl velice zvláštně vypadající Sasuke, jenž se sám sobě podobal skutečně jen vzdáleně, a čekal. Nehodlal to zatím s převlékáním přehánět, proto si jen ležérně nasadil umě vymodelovanou paruku, z pod níž ještě maličko vykukovaly původní vlasy, jenž si dotyčný nechtěl ostříhat, trochu se pokusil přemalovat fialové čárky na obličeji a ještě v noci skočil do Orosídla, kde ukradl Sasuovi ohoz, do nějž se, k vlastnímu udivení dokonce nasoukal. Hadí oči a jazyk, jímž si neustále nervózně olizoval ústa, ale celkový dojem poněkud kazily. Ale majitel onoho převleku sám sebe utěšoval, že jistě nebude jediný, kdo to vezme na lehkou váhu, a navíc se vždy dá něco vylepšit.

Ozvalo se zaklepání na dveře. Orouškovi, hozenému do role Uchihy mladšího náhle připadalo děsně těžké pozvat návštěvníka dál řádně po Sasuovsku, a jak tak přemýšlel, co říci, dveře náhle vybuchly.
"Umění je výbuch, un!" vkročil dovnitř potěšeně se tvářící Deidara a bez okolků se posadil vedle Háděte.
OroSasuke vyjeveně zíral na téměř dokonalou kopii blonďáka, který se tu před ním zjevil. Nebýt toho, že měl ústa na rukou jen namalovaná, těžko by poznal, že se ve skutečnosti nejedná o nikoho jiného než o rudovlasého loutkáře, bravurně zvládajícího umění coslaye.
Chtěl ho pochválit nebo něco, ale vzpomenuv si na svou roli, jen tiše kývl, snažíc si udržet Sasuvýraz přišpendlený na obličeji.
"Ještě nikdo jiný nepřišel, un?" otázal se SasoDeidara.
"Ne," řekl prostě dotázaný.
Začínal se tak trochu děsit toho, kam to všechno povede. A navíc teď už neměl ani dveře!
"Co se tady u Jashina děje, dattebayo?!" proletěla náhle dveřmi blonďatá střela a zastavila se přímo před těmi dvěma.
"Pro Jashina?" vyprskl SasuOro smíchy, jelikož to nevydržel, "tak to by přesně Naruto v životě neřek!"
Hidan se podrbal v blond vlasech, modré kontaktní čočky protočené vsloup.
"NO A CO?" odsekl, "tak je ze mě Naruto Jashinista!"
Krom onoho problému s mluvením a faktu, že měl kůži poněkud bledší než skutečný Naru, jeho cosplay nevypadal zase tak špatně. Ale v porovnáním s Deidarou, tedy Sasorim, to nebylo nic tak skvělého. Což se také v dalších vteřinách potvrdilo.
"Deidara už to vzdal?" zeptal se a nevěřícně na blonďáka hleděl.
"Idiote," řekl chladně OroSasík, "to je Sasori."
Následovalo kývnutí z umělcovy strany a zdušený výkřik "no ty v**e!" ze strany nesmrtelného pseudo-Uzumakiho.

Cosplayer Sasukeho by už málem chytl další záchvat smíchu, kdyby v tu chvíli do dveří-nedveří nevešla téměř dokonalá kopie jeho samého, smyslně si špičatým jazykem olizujíc rty a mhouříc divoká hadí očka přímo na něj.
"Sssasuke-kun," zasyčel příchozí a doslova se připlazil přímo k vyděšenému Háděti v převleku, "tak tady sses mi ssschovával..."
S těmi slovy potlačil Uchiha Itachi, převlečený za Orochimara, záchvěv nechuti, a rádoby-nenuceně se pověsil parodii na svého mladšího bratra kolem krku.
"Zatraceně, perfektní Orochimaru, un!" ocenil ho fake Deidara.
"Já, Orochimaru-sama, jssem vždycky perfektní!" zasyčel ItaOrouš v odpověď, "a udělám z vásss ze vššech ssvá nová tělíššška!"

Mezitím v jednom z pokojů Akasídla poslední z členů NeoAka Cosplay teamu prožíval dilema. Proklínal sám sebe a své štěstí, že si vytáhl zrovna takovouhle osobu. Už tak si z něj přeci dělali legraci, že je holka! A teď tohle?! To už mu nikdy nikdo neodpáře! Pro svatou múzu, co jen mu to osud nadělil?!
Stál v koupelně, v ruce holítko na nohy, za sebou na ramínku pověšenou minisukni a dost vyzývavý top, nožky hebké jak andělskou prdýlku, na obličeji zmučený výraz. Zíral na balíček růžové barvy na vlasy, který jako by na něj potutelně pomrkával, a do očí se mu hnaly slzy.
"Co mě to jen napadlo," zabědoval, "zapojovat se do takové voloviny?!"
Už ale nebylo úniku. Velice pomalu, jako by mu každý pohyb způsoboval velkou bolest, odložil nástroj ze své ruky a natáhl se pro barvu na vlasy. Naposledy pohladil své zářící blond kadeře, než na ně s velkým povzdechem plácnul první dávku barvy...

"A Deidara je kde?" zeptal se pseudoOro, když ho unavilo lepení se na skutečného Orochimara v převleku za Sasua.
"Tady un!" přihlásil se bez zaváhání dřevěný a vyhodil na důkaz své přítomnosti do vzduchu jakýsi neidentifikovatelný balíček kousek od něj.
"Ale ne ty, skutečnej Deidara!" osvětlil ItaOrouš.
"Povídal, že se zdrží s přípravou," pohodil umělec hlavou, "ale přijde."
"Na rozdíl od Kisameho," povzdychl si Itachi v převleku, "zdá se totiž, že ho Konan vyhnala až za hranice země..."

Poznámky: 

Zde máme, kdo byl tak trochu donucen to vzdát jako první. Osobně se Kisamemu ani náhodou nedivím... nechtěla bych být Konankou použita místo kapřího řízku na Vánoce Laughing out loud

A chudák Deidara... neví si rady. Vzdát to, nebo se jednou provždy proměnit v holku?

Tak jako tak, příště naše cosplayery čeká pořádné překvapení.

5
Průměr: 5 (11 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele deva path
Vložil deva path, Ne, 2012-12-16 23:19 | Ninja už: 5053 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Pěstitel rýže

Laughing out loud Zabijející díl a parádní téma Eye-wink.
Osobně mě nejvíc pobavil Itachi. Chudák takhle se přemáhat Laughing out loud Laughing out loud
A taky se těším na Tobiho s čím příjde.

PS: Tak nějak doufám že se i Pein a Konan zapojej, přestože si absolutně nedovedu představit za co by ti dva šli Laughing out loud

Velké díky Tarush-chan za vytvoření mého Fanclubu

Deva nově straší i na Devě Laughing out loud a Facebooku

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, Po, 2012-12-17 23:26 | Ninja už: 5909 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

dvea path:

S pozdravem Bábi Tarushe :D

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, So, 2012-12-15 19:30 | Ninja už: 5909 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

Děkuji všem moc za milé komentáře. Ani nevíte, jak moc to člověku pomáhá psát dál... Smiling

a ještě sešl reakce na dlouhý koment...
HiTomi-chan: Tak co čekat od blondýny, žeáno Laughing out loud A dost pravděpodobně...to vypadá na stříhání... Laughing out loud Jinak moc děkuji za vyčerpávající komentář. A jasně že budeme... Nějaká apokalypsa nás(nebo minimálně mě? Laughing out loud) nemůže zastavit Laughing out loud

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele Hikaru-Teruka
Vložil Hikaru-Teruka, So, 2012-12-15 18:38 | Ninja už: 4230 dní, Příspěvků: 180 | Autor je: Recepční v lázních

Fakt jako luxus! Laughing out loud Zajímá mě jak to dopadne s Deidarou a co vymyslel Tobi Smiling

L Stamp by Death-Summoner Kill La Kill Stamp 2 by wow1076

Obrázek uživatele Kurisu-san
Vložil Kurisu-san, So, 2012-12-15 16:56 | Ninja už: 4320 dní, Příspěvků: 153 | Autor je: Prostý občan

Jakože luxusní díl, jen moc krátký. T_T :DDD

Obrázek uživatele Isade-chan
Vložil Isade-chan, So, 2012-12-15 15:19 | Ninja už: 4197 dní, Příspěvků: 369 | Autor je: Konohamarova chůva

Druhý díl byl ještě lepší než ten první Laughing out loud aspoň dle mě Laughing out loud
Deidara už to vzdal? Idiote,to je Sasori. Laughing out loud moc sem se nasmála Laughing out loud spravilo mi to náladu a těším se moc na pokráčko Laughing out loud

Život je přilš krátký na to, aby se jen přežíval. Proto by se měl žít naplno.

Obrázek uživatele Misuraki
Vložil Misuraki, Pá, 2012-12-14 21:14 | Ninja už: 4171 dní, Příspěvků: 112 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak toto je sila takýto záchvat smiechu so už dobre dávno nemala najviac to zabil Itachi udělám z vásss ze vššech ssvá nová tělíššška! ROFL:D

Umenie je to čo ním spravíš ty, nie to čo hovoria druhý že to je!

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Pá, 2012-12-14 20:57 | Ninja už: 4558 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Aye. To se mi líbí. Laughing out loud Hrozně moc.. Šmarjá, on si nemože sehnat paruku, si prostě obarví hlavu. Laughing out loud Ale aspoň to bude zajímavější, a navíc aspoň mu nebudou padat. Zajímalo by mě jestli, je i trochu ošmiká, nebo se nechá jako dlouhovlasá Sakura.. Chm, chm... No joo, Orouš to bere moc na lehkou váhu prostě. Ale 'Narutové' pro Jashina je stejně nejlepší! Nevím proč, ale přijde mi strašně roztomilý, když SasoDei, říká to 'un'. U samotného Deie mi to tak nepřijde, ale u něho. :33 Och, chudák Kisame, ale představa jeho v kostýmu Konan.. :DDD
Šupajdy, šuppajdá, ať je příští týden, hej ale když nad tím tak přemýšlím, tak jestli tu příští týden v tuhle dobu ještě vůbec budeme.. No nic dílek byl skvělej, šikovná seš!

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..