manga_preview
Boruto TBV 09

Každodenní starosti 10

V temném sklepení ukrytém pod Konohou míchala baba Jaga alias růžový tank a obočí z bilboardu lektvary ve svém růžovoučkém kotlíku. No dobře baba Jaga je až moc dobrá na to, aby byla srovnávaná se Sakurou. Ta opět chystala další plán jak získat Naruta do svých spárů. Když ji tisící padesátý osmý pokus nevyšel a Naruto skončil v ledovém jezeře rozhodla se, že na to musí jít chytře. Byla si jistá, že to tentokrát vyjde. Hodlala využít Narutovy slabosti pro ramen. Jen pozapomněla na pár detailů, které teď neprozradím nebudeme ji přece kazit radost. A tak za notování písničky kuju pikle kuju pikle obvyklé i neobvyklé a jejího zvonivého ďábelského smíchu dusícího se kulhavého poníka snovala svůj plán.
Ve stejné chvíli, co Sakura vymýšlela svůj plán, Hinata zkoumala v laboratoři vzorek, který přinesla ANBU jednotka z jejich poslední mise a nemohla uvěřit svým Hyuugovským očím. Z údivu ji přerušil Neji, ale ten ani nestačil otevřít pusu a hned ho poslala pro Shizune. Do pěti minut ji tam Hinata měla.
,,Co se děje? Neji říkal, že to spěchá.'' Hinata přikývla a ukázala ať se sama podívá pod mikroskop.
,,Zetsu. Takže žije. Musel se někde vytrousit jinak není možné, aby žil, když ho Kakashi zabil.''
,,Chci tu masožravou lopuchovitou chaluhu nebo, co to je za mutanta a zničit ho. Málem mi to sežralo sestru. Pozná jak to chodí u Hyuugů.'' Celé to říkala se zápalem ala Gai&Lee i s těmi plamínky v očích. Shizune raději o krok ustoupila, kdyby se přestala ovládat.
,,Musíme to oznámit hokagemu a nezapomeň, že je to tvůj manžel a na takovou misi tě nepustí, když jsi těhotná. Tvoje matka prý dělala to samé, co chceš udělat ty. Asi do třetího měsíce chodila na mise a tvůj otec se prý kvůli tomu mohl po***t.'' Hinata se při té představě zasmála.
,,Jak to, že to víš?''
,,To když jsi na každém tahu s Tsunade-sama a je u toho i Hiashi-sama a mají oba pár promile v krvi prozradí i velikost trenýrek a toho, co je v nich.'' Hinatě to způsobilo nepříjemné zvednutí žaludku a víc už vědět nechtěla.
,,Raději tohle opustíme nebo se už nikdy nedokážu podívat na otce. Jsem teď velitelka ANBU a tohle je naše starost, takže o tom ani nemusí vědět.'' Obě se tedy vydaly do Narutovy kanceláře. A tam nastal problém. Hinata nedokázala Narutovi lhát prostě to neměla v povaze.
,,Zbláznila jsi se?!'' Naruto vyskočil ze židle, jako by mu hořelo u zadku a snad poprvé na svou ženu zakřičel.
,,Vždyť čekáš dítě. Nevěřím, že chceš něco takového udělat.''
,,Naruto-kun prosím ukldini se a vyslechni mě. Nikdy bych neudělala něco, čím bych ohrozila naše malé. Ta kytka mi málem sežrala Hanabi-chan. Chci si být jistá, že tentokrát bude pryč navždy.'' Naruto se trochu uklidnil, ale pořád stál v pozoru. Hinata mu řekla to, co předtím ji Shizune až na tu část s trenýrkami.
,,Vezmu si s sebou dva nejlepší ANBU. Já nebudu bojovat. Jen tam chci být. Chci se jen ujistit, že bude mrtvý.'' Naruto si povzdechl a sesunul se do židle. Měl poslouchat Shikamara, když mu dával rady ohledně žen-jsou s nimi samé problémy.
,,Nerad to říkám, ale budiž. Přidělím ti ještě Kakashi-senseie a Nejiho. Chci mít jistotu, že se ti nic nestane a že opravdu nebudeš bojovat.'' Hinata se usmála objala ho a on si ji posadil na klín.
,,Pokud se neukáže do dvou měsíců půjdou bez tebe.. Víš asi začnu brát Shikamarovy kecy o ženách vážně.''
,,Hele jednu máš na klíně.'' Za chvíli spolu vrkali jako dvě hrdličky na jaře obalené v cukrové vatě a Shizune, které si vůbec nevšímali zmizela neznámo kam..

Dvou měsíční lhůta skoro pomalu vypršela a po chlorofyovém fotosyntézu vykonávajícím monstru nebylo ani vidu ani slechu. Ale jednoho dne přece jenom...

,,Shinji ty týýý zablešená fretko ty zlatokope ty gigolo! Ruplo ti v bedně? Vždyť může být tvoje matka!? Kin právě křičela na svého bratra po té, co o viděla s Shizune ve velmi zajímavé a choulostivé situaci. Vůbec si nenechala vysvětlit, že je to oboustranné a že to spolu nějakou dobu táhnou.
,,Po Tsunade tak jedeš, hmm? Já jsem vždycky věděla, že jsi prase.'' Shizune se ji to snažila vysvětlit, ale Kin se svým bratrem třásla jako pomatená. Zrovna se mu chystala uštědřit ránu, ale zachránila ho Hinata, která vykřikla, že bude rodit. Trojice najednou zkameněla. V tu chvíli je vůbec nenapadlo, že to není možné jelikož to na ni skoro nešlo poznat.
,,Můžete my vysvětlit, co to tady vyvádíte? Čekám na vás půl hodiny a vy nikde.'' Kin pustila Shinjiho a ten se raději od ní vzdálil, když je v ráži není radno si s ní zahrávat.
,,Kin jen něco špatně pochopila. Myslela, že mě chce zneužít nebo něco takového.'' Hinata se chvíli jen tak nechápavě dívala a po tom se začala smát.
,,A tobě by to nepřipadalo divné?''
,,Ani ne, protože o tom vím. Teď není čas na vysvětlování. Shizune-san chtěla jsi mi něco nutně říct.''
,,Ano jistě. Zetsu se objevil. Mise může začít. Je na čase ještě týden a Naruto by tě nepustil.''
,,Už jsem myslela, že se neukáže. Kin prosím najdi Nejiho a řekni mu, že do půl hodiny vyrážíme a ať sežene ostatní. Sejdeme se u budovy kage. A Shizune, Tsunade-sama na tebe čeká s kufry.''
Oslovená se zatvářila jako by přicházela její poslední hodinka a nebyla daleko od pravdy. Tsunade pěnila vzteky a přísahala, že pokud se neukáže Shizune do pěti minut utrhne ji hlavu.
Hinata jen spěšně mávla na Shinjiho a pádila za Narutem.

V jeho kanceláři probíhalo nudné poučování Naruta o jeho povinnostech dvěma staršími. Blonďáček jim ale nevěnoval žádnou poozornost. Viděl sám sebe v Ichiraku se svým milovaným ramenem. Ve chvíli, kdy z toho pomalu začínal usínat se ozvalo klepání a vešla Hinata.
,,Dobrý den neruším vás? Potřebovala bych mluvit nutně se svým manželem.'' Naruto se hned probudil k životu a vystřelil ze židle.
,,Ne vůbec. Už jsme stejně skončili. Díky, že jste přišli a všechno jsem si vzal k srdci. Tak někdy nashle.'' Vystrnadil je ze dveří a zabouchl za nimi.
,,Opět jsi mě zachránila. Ty víš, kdy máš přijít.'' Hinata k němu přišla blíže, aby ho mohla obejmout.
,,Víš Naruto-kun Zetsu se objevil, takže hned vyrážíme. Už jsem dala vědět ostatním.'' Z úst Naruto vyšlo tiché povzdechnutí. Ve skrytu duše doufal, že k tomu nakonec nedojde. Věřil, že neudělá něco, co by ohrozilo ji nebo dítě a takě věděl, že bude v dobrých rukou a nebude bojovat.
,,Prosím tě, hlavně na sebe dávej pozor a vyřiď Nejimu, že jestli budeš mít an sobě byť jen škrábanec odnese to on!''
,,Neboj nic se mi nestane.'' Na rozloučenou ho políbila a věnovala mu jeden ze svých uklidňujících úsměvů. Hned, jak zmizela za dveřmi vyvolal Naruto klon a poslal ho ,nenápadně' sledovat Hinatu. Co si budeme povídat. Být nenápadný Naruto moc neuměl a Hinatině byakuganu nic neunikne. Naštěstí všechno proběhlo podle plánu a Zetsu zaplakal. Jeho tělo dotáhl do Konohy Narutův klon na zádech a hned bylo předáno do výzkumného střediska.
,,Kakashi sensei ja jsem mohl dovolit, aby můj klon nesl tu těžkou aloe?''
,,To víš, jako jediný jsi nic nedělal a byl to přece jenom klon. A teď si zkroť Hinatu. Chce se v něm pitvat, ale měla by si odpočinout. Moc toho nenaspala. Chtěli jsme ji nést dokonce na zádech, abys nám nevynadal, ale odmítala.'' S tímto se Kakashi rozloučil a jal se číst jeden ze svých výtisků Icha Icha.

Přišel den, kdy se měl narodit dědic Hyuuga klanu. Celá vesnice o tom samozřejmě věděla a uzavíraly se sázky na to, co to bude.
,,Naruto pojď honem už to bude!'' Do kanceláře mu vtrhla Ten Ten a vyrušila ho od jeho nervózního pochodování sem a tam. Nemohl se vůbec soustředit na jakoukoliv práci, protože rodila už od čtyř ráno a pomalu se blížila jedenáctá hodina. Svým rychlým vystartováním z kanceláře skoro smetl každého kolem koho prosvištěl.
,,NARUTO ZA TO MŮŽEŠ TY! UŽ NIKDY S TEBOU NESPÍM! NIKDY!!!'' Toto a podobné výkřiky a sem tam i nadávky se ozývaly ze sálu, kde rodila Hinata. Naurto už u ní stál a ona mu drtila ruku.
,,Klid Naruto. Takhle řve každá ženská. Hlavně mi tu neomdli,'' uklidňovala jej Ino, která Hinatu rodila.
,,No tak pojď! Ještě jednou zatlač!''
,,Co to je?''
,,Gratuluji máte nádhernou holčičku.'' Sálem se ozval dětský pláč nově narozené holčičky. Naruto mechanicky přestřihl pupeční šňůru a jako by se až po tom vzpamatoval a vehnaly se mu slzy do očí.
,,Naruto podívej není nádherná?''
,,Ano to je. Má vlásky a oči po tobě.''
,,Ale více se podobá tobě. Ale jak se bude jmenovat? ''
,,Co říkáš na Hikari?'' Přikývla. Byla už hodně znavená, takže ji hned odvezly na pokoj, aby si mohla odpočinout a Hikari museli nechat u ní, protože ji nechtěla nechat samotnou. Narůto zůstal s nimy až do dalšího dne a několik hodin je s úsměvem pozoroval než usnul.

Po celou dobu mezi Zetsuovým chycením a následným zabitím a narozením malé Hikari byl ve vesnici až moc velký klid od Sakury. Šuškalo se, že prý bydlí s mladým Uchihovcem a je těhotná. Ono na tom šuškání je něco vždycky pravda.

4.9
Průměr: 4.9 (20 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Bella Scarlet
Vložil Bella Scarlet, So, 2012-05-12 13:23 | Ninja už: 4883 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Prostý občan

bezva!! Smiling fakt super.. jestli i já takhle budu někdy nadávat u porodu, tak potěš Laughing out loud

Ten, kdo neprojeví smutek, neznamená, že nemá srdce. Jen má více odvahy bojovat s osudem.
Bojuji za život, žiji pro smrt.

Obrázek uživatele Amael
Vložil Amael, St, 2012-05-09 12:48 | Ninja už: 5505 dní, Příspěvků: 819 | Autor je: Prostý občan

dokonalý XD culila sem se jak debil pomalu u každý věty XD hlavně: skoro se z toho po**** XD a nakonec to hinatino nadávání: už s tebou nikdy nespim! XD prostě paráda! XD