manga_preview
Boruto TBV 13

Akatsuki in the school 1

No super. Právě stojím před tabulí ve své nové třídě a ještě k tomu je to první den, takže se musím představit.
,,Ahoj, jsem Konan a přistěhovala jsem se tu z hodně velké dálky. Nic moc o sobě říkat nechci, poznejte mě radši sami." oznámím nervózně. Přešlapuju na místě, tak moc jsem nervózni a chci si jít sednout, ale třídní učitelka mě samozřejmě ještě mučí dál. Achjo...
,,Ale Konan, nestyď se a ještě nám o sobě něco řekni!" povídá mi s falešným úsměvem. Ten její úsměv je celkem strašidelný. Vím, že se jmenuje Tsunade a když jí bylo asi dvacet, dělala reklamu na spodní prádlo. Když jsem jí viděla poprvé, neusmívala se, ale neustále si brblala něco pod nosem o tom, že i producenti jí platili víc, než tahle po*raná škola...
,,Ale paní učitelko, radši, ať mě poznají ostatní sami. Nechci působit namyšleně." odpovím. Přešlapovat začínám víc a víc. OMG, ať už mě přestane mučit!
Učitelka se na mě podívá zmučeným pohledem, chvíli vypadá, že chce něco namítnout, ale nakonec jenom protočí oči. Uf, už jsem se děsila, že budu muset poslouchat nějakou přednášku!
,,Tak si tedy běž sednout. Sedni si dozadu, vedle toho černovlasého psychopata, co se tě tu snaží už nějakou dobu hypnotizovat pohledem." Podívám se na černovlasého kluka a hned zase vyděšeným pohledem na učitelku.
,,Ale neboj se. Itachi je neškodný pubertální cvok. Nic ti neudělá!" sdělí mi učitelka, když si všimla mého vyděšeného pohledu. Itachi vypadal všelijak, jenom ne neškodně. Ten jeho pohled byl hodně hypnotický! Ale dobře, abych nevypadala, že se ho bojím, vykročila jsem tedy směrem k určenému místu. Posadím se vedle Itachiho a okamžitě si uvědomím, koho se to pokoušel hypnotizovat. Jeho pohled vůbec nebyl směřován na mě, ale na učitelku. Ten Itachi pro mě možná nakonec bude neškodný, ale na druhou stranu si zase nebudu mít s kým povídat. Jsem zvyklá, že když mě nebaví poslouchat učitele, stačí se otočit na souseda, se kterým sedím a on už se o zábavu postará. Itachi ale bohužel nevypadal, že by měl chuť se nějak bavit. Celou dobu hypnotizoval učitelku. Znuděně začnu civět z okna...nikoho vůbec nevnímám...to bude nuda...Achjo...
,,Hej, ty! Jsi Konan, že?" mluví na mě někdo...
,,Ehm...Jo, jsem! Promiň, nevnímala jsem." odpovím.
,,Jo, to mi došlo. Jsem Hidan a ten červenovlasý pošuk vedle mě je Sasori. Takže to ty jsi se přistěhovala do té vily na kopci za městem?" povídá Hidan. Super, konečně jsem našla spřízněnou duši, která se se mnou aspoň baví!
,,Jo, to já tam teď bydlím. Se svou nóbl matkou a kupou služebnictva. Jsme celkem nechutně bohatý! Hele, Hidane, co je to s tím cvokem, se kterým sedím?"
,,Itachi je naprosto mentálně v pořádku, jen zapomněl domácí úkol a teď se snaží učitelku hypnotizovat, aby si na ten úkol nevzpomněla." odpoví mi Sasori. Zatím nic proti Sasorimu, ale vypadá jako šprt, podle tónu, kterým mi odpověděl.
,,Hej, Itachi, prober se! Máš tu sousedku, tak se koukej chovat, jako člověk a ne jako úchyl. Vypadá to totiž, jako by jsi hypnotizoval Tsunadin výstřih." drcne do Itachiho Hidan. Žádná odpověď. Hidan si povzdechne. Začne Itachimu zběsile mávat rukou před obličejem. Zase nic. Je celkem sranda je pozorovat!
,,Vím, co na něj zabere!" ušklíbne se Hidan. Ze Sasoriho pouzdra vytáhne kružítko a špičku, kterou se to zabodává do papíru, Itachimu zaryje silou do ruky...
,,Auu, ku*va kterej kre*én?!!" zařve Itachi bolestí a vyskočí ze židle. Položím hlavu na lavici a snažím se nevybuchnout smíchy, ale moc se mi to nedaří.
,,Ale Itachi, co jsem ti řekla o nevhodném chování v mých hodinách?! Žákovskou na stůl. HNED!" seřve Itachiho učitelka. Ten ze sebe vychrlí potichu několik sprostých nadávek na učitelčinu adresu, sebere žákovskou ze země a hodí ji učitelce na stůl. Potom se uraženě posadí a mne si bolavé místo na ruce.
,,Hidane, já tě jednou zabiju!"
,,Ne, nezabiješ."
,,Ale ano, zabiju!"
,,Nezabiješ."
,,Zabiju!"
,,Sázka?!"
,,Klidně. O co?"
,,Když mě zabiješ, můžeš mi rozbít hlavu. Když ne, rozbiju hlavu já tobě!"
,,Ale když tě zabiju a pak ti rozbiju hlavu, to to potom neucítíš!"
,,No právě o to jde!"
,,Hidane, žákovskou na stůl. HNED!" ozve se za Hidanem učitelka. Hidan zamumlá něco v tom smyslu, že ji nemá.
,,Vážně?" diví se učitelka. ,,Tak proč ji máš na lavici?!" Opět se snažím zadržet smích. Hidan zamumlá, že si ji teda asi nakonec vzal a podá ji učitelce. Ta spokojeně odejde a zase začne vykládat něco z dějepisu.
,,Vůbec nechápu, jak může mě, tak inteligentního člověka, nechat sedět tady vzadu s váma bl*ečkama. Taková diskriminace." stěžuje si Sasori.
,,Hele, ty, já tě vůbec neposlouchal, když jsi se představovala. Já jsem Itachi a ty jsi..."
,,Konan. Jmenuji se Konan." odpovím Itachimu. Možná to nebude až tak ztracený případ. Nakonec s ním může být přeci jenom fakt sranda! Zvonek konečně ohlásí konec hodiny a učitelka s neskrývanou radostí odejde ze třídy.
,,Hm, Konan, doufám, že jsi hovorný typ holky. Nesnáším holky, které furt mlčí, nebo se hihňají kdejaké kravině." ptá se mě Itachi.
,,Neboj se, já jsem až moc hovorná. To u tebe spíš vypadalo, že sám ani nevíš, že existuješ." odpovím mu s úsměvem.
,,Fajn. Hodiny tento den bývají dost nudné, takže mám ve zvyku někoho otravovat. Bohužel ta semetrika Tsunade se naštvala a musím sedět sám, protože podle ní neustále do všeho blbě kecám. Ale tebe ke mně posadit už musela, protože nikde jinde místo nebylo. Doufám, že mi pomůžeš ji provokovat!"
,,Buď bez obav, na to já jsem expert!"
,,No super, další pako do party. Jsme skvělý gang, kolik že nás i sní už je?!" povzdechne si Sasori.
,,I s ní už je nás deset." odpoví Hidan.
,,Ehm, uniklo mi něco?!" ptám se nechápavě.
,,No, my máme ještě další kámoše v jiných třídách. Dva jsou o ročník níž, protože propadli, tupci. A čtyři jsou o ročník výš, ale momentálně jsou na nějakém zájezdu, ale zítra se vrací." uvede mě do obrazu Itachi. No super. Dostala jsem se do nějakého gangu, ani nevím, jak. A ještě se dozvídám, že v tom gangu jsou samí kluci a já jediná holka. Fakt skvělý. Aspoň, že konečně začalo zvonit a já se nemusela dovídat další "skvělé" novinky.
Do třídy vplul vysoký učitel s bílými vlasy a za ním nějaký divný chlapík, který nesl hromadu knih, očividně hodně těžkých. Učitel po nás ani nechtěl, abychom ho zdravili typickým povstanutím ze židle.
,,To je náš učitel literatury, Jiraiya. Je to strašný zvrhlík, ale pálí po naší třídní, po Tsunade." pošeptá mi Itachi.
,,Dobré odpoledne, třído!"
,,Dobré odpoledne, pane učiteli." pozdraví třída sborově.
,,V dnešní hodině literatury si přečteme něco ze seznamu povinné četby. Přečteme si Icha Icha takutikusu." oznámí hrdě.
,,Ale pane učiteli, Icha Icha takutikusu není na seznamu povinné četby. Je to kniha přístupná až od osmnácti!" namítne Sasori.
,,Ptal se tě někdo na tvůj názor, Sasori?!" otáže se Jiraiya kysele. Sasori zavrtí hlavou. Všimnu si pohledu chlapíka, který ty knihy donesl. Mohl nad tou hromadou vypustit sliny. Asi byl fanoušek této knihy. I Jiraiya si všiml jeho pohledu.
,,To je dobrý, Kakashi, můžeš si jednu vzít. Pak ti ji podepíšu, ty můj věrný fanoušku!" Kakashi vděčně popadne jednu knihu z hromádky a vyběhne ze třídy, jen se za ním prášilo. Aha, takže autor knihy je Jiraiya a jeho věrný fanoušek je Kakashi. Hm, ta škola se začíná zajímavě vybarvovat!
Rozdáme si knihy a začneme číst. Když zazvoní, Jiraiya si knihy vybere zpět a odchází.
Zazvoní na další hodinu. Matematika. Předmět, ve kterým plavu nejvíc. Ještě štěstí, že sedím vedle Itachiho a za Sasorim. Těm dvěma matika jde od ruky! Můžu to všechno alespoň opsat.
Po matice, po přestávce, nám začne další hodina...Máme pak ještě asi tři hodiny, než konečně jdeme na oběd. Hlady bych snědla i lavici!

V jídelně...

Kluci mě táhnou směrem, kde se má nacházet školní jídelna. Vezmeme si tácky a zařadíme se k okýnku. Můžeme si vybrat mezi masem a rýží, mezi masem a rýží a mezi masem a rýží...Hmm, tak si asi moc vybrat nemůžeme. Popadnu talíř, misku s polívkou, sklínku s pitím a misku se salátem a jdu za Hidanem. Jdeme ke stolu úplně v rohu jídelny, kde sedí kluk s blonďatými vlasy staženými do culíku a kluk s modrými vlasy, které mu divně stojí.
,,A to je proboha co!?" ptá se Itachiho blonďák a ukazuje na mě.
,,To je člověk ženského pohlaví se jménem Konan. O tom, že jsou dva druhy lidí, se budete učit za měsíc v přírodopise, ale myslel jsem si, že když jsi propadl z našeho ročníku o stupeň níž, že bys to mohl vědět. Asi jsem byl celou dobu v omylu." odpoví Itachi s úšklebkem.
,,Kdyby to věděl, tak by nepropadl, ne snad?!" vloží se do toho Hidan.
,,Sklapněte. Chci se dozvědět, kdo to je!" uzemní je modrovlasý.
,,Ehm, takže Kisame, Deidaro, tohle je Konan. Bydlí ve vile na kopci za městem. A Konan, to je Kisame (ukáže na modrovlasého) a to je Deidara (ukáže na blonďáka)." seznámí nás Itachi.
,,Hm, nazdar. Itachi, Pein nás zabije, jestli jste ji vzali do party. Už teď si stěžuje, že je nás tam moc!" vyjede Deidara na Itachiho.
,,Deidaro, sklapni. Je super mít v partě tak pěknou holku, která má ještě ke všemu stejnou barvu vlasů, jako já!" Páni, Kisame celý září! Začervenám se, když mě pochválil.
,,Aspoň někdo je nadšenej, když ty ne!" oznámím hrdě Deidarovi. Ten si jenom pohrdavě odfrkne.
,,To je tedy úroveň argumentace." oznámí mi pohrdavým tónem. S Deidarou si opravdu budu "skvěle" rozumnět. Vypláznu na něj jazyk.
Když dojíme, jdeme ven ze školy. Konečně domů!
,,Jdete někdo ven?" ptá se Hidan.
,,Musím se učit." odpoví Sasori. Nečekaná odpověď...
,,Musím hlídat bráchu." zamumlá Itachi.
,,Mám zaracha." oznámí Kisame.
,,Já musím dělat, že se učím." povídá Deidara. Pohled všech se obrátí na mě.
,,A ty, Konan? Můžeš dneska ven?"
,,Promiň Hidane, ale musím doma ještě něco vybalit a potom vyprávět máti, jak bylo ve škole. Šla bych ráda, ale dneska to nejde. Promiň." odpovím Hidanovi. Páni, jak já bych šla ven!
Rozloučíme se a každý jdeme domů svou cestou. Když přijdu domů, vybalím si nějaké knihy, uklidím je a nakonec své matce musím vyprávět, jaký byl první den v nové škole. Potom se navečeřím, umyju a jdu spát. Snažím se psychicky připravit na další den. I když, tento den byl v pohodě, další by měl být ještě lepší. Hm, uvidíme ráno...

Poznámky: 

Je to moje první FF, takže mějte prosím trochu soucit...Laughing out loud jinak mě to napadlo, když jsem šla do školy...Laughing out loud

4.833335
Průměr: 4.8 (54 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Asuka Akimoto
Vložil Asuka Akimoto, Ne, 2013-02-10 19:33 | Ninja už: 5221 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Prostý občan

Je to super FF. Zbožňuji takovéhle druhy povídek s Akatsuki... Laughing out loud

href="http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp">

Obrázek uživatele nikola-chan
Vložil nikola-chan, Čt, 2012-07-12 16:37 | Ninja už: 4495 dní, Příspěvků: 393 | Autor je: Recepční v lázních

hej no tak to je boží-tebajo
ted se vzpamatovavam ze zachvatu smichu
pis dal ted si jdu precist dalsi dil-tebajo

muzu zmenit styl muzu zmenit uces ale me nikdo menit nebude!!!
tyto slova NIKDY nevezmu zpet to je ma cesta ninji!
デイダラ
サソリ
jo a jsem anti NaruSaku takže bacha!

Obrázek uživatele Akane
Vložil Akane, Út, 2012-05-08 14:11 | Ninja už: 5415 dní, Příspěvků: 290 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak jsem zase na něco narazila Laughing out loud Moc hezké a vzhledem k tomu, že už jsem za ty měsíce tady na konoze udušená už tolikrát, že to ani nevnímám Laughing out loud , jsem to přežila abych se mohla vrhnout na další díl Laughing out loud Itachi jako neškodný pubertální cvok co si zapomněl domácí úkol Laughing out loud Laughing out loud Naposledy jsem se takhle smála, když jsem četla "Co dělá Hidan s Konan v kůlně" (ale to je celkem fuk) Laughing out loud

userbarz.com

userbarz.com

Free userbars


Akane podpis

Obrázek uživatele Aideilisa
Vložil Aideilisa, St, 2012-04-04 11:19 | Ninja už: 4630 dní, Příspěvků: 628 | Autor je: Prostý občan

Nádhera suprový čtení chtěla bych bejt na místě Konan Laughing out loud ráda bych se přidala do gangu... jinak fakt jsem se dusila smíchy skvělý! úžasný!Geniální FF

Obrázek uživatele Mrs.Uchiha
Vložil Mrs.Uchiha, St, 2012-04-04 19:11 | Ninja už: 4655 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

Neduste se mi tu všichni...Laughing out loud Kdo to pak bude číst...? Laughing out loud Jinak jsem ráda, že se líbí..Eye-wink Laughing out loud


Obrázek uživatele Shelly Stinson Rodriguez Cooper
Vložil Shelly Stinson ..., Út, 2012-04-03 22:12 | Ninja už: 5539 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Pěkné +D

Nová Shelly přichází, asi tak...nestačím se divit, jak jiná jsem tehdy byla, a za pár let jistě budu valit oči stejně. Takže jestli někde uvidíte můj starý komentář, nelekejte se, okay? ^^
Podpis nijak řešit nebudu, stejně by ho nikdo nečetl :'D
+ Smazala jsem většinu povídek a začínám od začátku, ačkoliv na konoze už nestraším tak často.

Obrázek uživatele Zanzei Hyuuga
Vložil Zanzei Hyuuga, Po, 2012-02-27 23:09 | Ninja už: 5549 dní, Příspěvků: 203 | Autor je: Prostý občan

Je to úžasné Smiling Těším se na další díly. Navíc dodávám, že je to zajímavá představa Akatsuki ve škole Smiling

Obrázek uživatele Rikki
Vložil Rikki, St, 2012-02-15 21:00 | Ninja už: 4834 dní, Příspěvků: 457 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud je to super Laughing out loud

Obrázek uživatele Chisuke
Vložil Chisuke, St, 2012-02-15 19:18 | Ninja už: 5161 dní, Příspěvků: 63 | Autor je: Prostý občan

Dokonalé! Povídky o Akatsuki mě nikdy nepřestanou fascinovat, a tahle je opravdu skvělá. Moc se těším na další díl Laughing out loud

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Homepage: http://sssaaasssuuukkkeee.blog.cz/ - Nejedná se o blog o Sasukem!!! Adresa je čistě náhodná (holt, v dnešní době dá práci sehnat si adresu, která není zabraná)

Obrázek uživatele lucathemeh
Vložil lucathemeh, St, 2012-02-15 16:09 | Ninja už: 4786 dní, Příspěvků: 393 | Autor je: Pěstitel rýže

No pěkný Laughing out loud Moc povedená FF, jen tak dál Smiling

Obrázek uživatele Kia
Vložil Kia, Út, 2012-02-14 23:33 | Ninja už: 4652 dní, Příspěvků: 306 | Autor je: Konohamarova chůva

Hrozně se mi líbí ten nápad Laughing out loud hlavně tu povídku piš dál, už jsem narazila na pár povídek, které se "zasekly" tady se to snad nestane Laughing out loud Eye-wink

Nemohu tasit. Na záštitu meče se usadila vážka.

Obrázek uživatele Mrs.Uchiha
Vložil Mrs.Uchiha, St, 2012-02-15 15:53 | Ninja už: 4655 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

oh, děkují..Laughing out loud neboj, budu se snažit napsat další díl..Eye-wink


Obrázek uživatele Setsumi
Vložil Setsumi, Út, 2012-02-14 22:06 | Ninja už: 4921 dní, Příspěvků: 49 | Autor je: Prostý občan

Na to, že je to tvoja prvá FFka je super. Už sa teším na ďalší diel. Smiling

Jeden by čakal, že táto stránka bude aj pridávať k veku roky~ *už päť rokov mala 15*
Čo môžeš urobiť dnes odlož na pozajtra a zajtra máš volno (pozajtra sprav to isté).
Science is not about ,,Why?". Science is about ,,Why not?".
Väčšina múdrych myšlienok sa stratí cestou k činu.
Všetko má svoj koniec... a Vianoce tiež... T.T
Jeden hlupák skomplikuje vec natoľko, že si s ňou neporadí tisíc múdrych.

Obrázek uživatele Mrs.Uchiha
Vložil Mrs.Uchiha, St, 2012-02-15 15:54 | Ninja už: 4655 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

děkují..Laughing out loud ani jsem nečekala, že by se to mohlo líbit...Laughing out loud