manga_preview
Boruto TBV 09

Akatsuki vs Team Kakashi VIII

Akatsuki vs. Team Kakashi VIII:
SÍLA NESMRTELNÉHO

LISTOVÁ - PITEVNA
Před pitevní místností byly čtyři lavičky. Na jedné z nich seděl Hatake Kakashi a čekal na Shizune. Po několika minutách se dveře sálu otevřely. Kakashi rychle vstal.
„Tak co?“ zeptal se Kakashi. Shizune si sundala roušku.
„Takže první Uchiha Ferri. Za normálních okolností by vás zabil. Byl schopný uhnout nebo vyblokovat vaše Chidori. Odrazit veškeré vaše útoky.“ odpověděla Shizune.
„Za normálních okolností?“ divil se Kakashi.
„Ano. Má i Orochimarovu Prokletou Pečeť. Normálně by vás porazil, ale Ferri byl napůl slepý. Bylo to způsobeno přílišným používáním Mangekyou Sharinganu.“ vysvětlila Shizune.
„Takže musel tušit, že zemře. Musel to vědět. Proto nepoužil ani tu pečeť.“ řekl Kakashi „Co Kabuto a Kakuzu?“
„Ten týpek z Akatsuki je velmi zvláštní. Dokáže si přivlastnit srdce ninjů, které porazil. Je mu devadesát jedna let. Bojoval s Prvním Hokagem. Moc toho o něm zjistit nejde. Bohužel to už není člověk a co se Kabuta týče, tak ten pohltil část Orochimarovi duše, která ho zničila.“ řekla Shizune „O Waitym se toho moc zjistit také nedá. Nejspíš byl pojištěný, aby se nedalo nic zjistit o jeho Kekkei Genkai.“
„Dobře, děkuji.“ řekl Kakashi a odešel.

ZEMĚ ZEMĚ
Hidan seděl na velkém balvanu a odpočíval. Svou kosu měl na zádech. Najednou se před ním vynořil Zetsu.
„Konečně jsem tě našel.“ řekl černý Zetsu. Hidan se na něj podíval.
„Pein se dal do pohybu?“ zeptal se Hidan.
„Jo. Je s Konan na cestě do Listové. Pein říkal, že se členové mají ukrýt a ne se tady slunit na balvanech.“ řekl bílý Zetsu.
„Polib mi třeba pozadí, Zetsu. Co potřebuješ?“ chtěl vědět Hidan.
„Přišel jsem tě informovat, že Waity a Kakuzu jsou mrtví.“ řekl černý Zetsu.
„No když jsou blbí a neumí se schovat.“ Hidan s lhostejným výrazem pohlédl na nebe.
„No ty taky nejsi nějak schovanej, Hidane.“ řekl s úsměvem bílý Zetsu.
„Zavři hubu. Dokud jsem s Jashin-sama, tak se mi nic nestane.“ usmál se Hidan.
„Bereš to na lehkou váhu. Je tu spousta šutrů a žádné stromy, ale jeskyně tu jsou.“ oznámil černý Zetsu.
„Radím ti dobře. Měl by ses schovat a vyčkat na další rozkazy.“ radil bílý Zetsu. Po chvilce se zasunul zpět do země.
„Je to otravný. Moc členů už nezbylo. Zetsu má pravdu. Měl bych se někde ukrýt.“ řekl si Hidan pro sebe a seskočil z balvanu. Pomalu kráčel víc na sever.
Po pravé straně byla obrovská skála. Hidan šel podle ní. Skála byla obrovská a dlouhá. Vůbec nebylo vidět na druhý konec. Divně se klikatila, zatáčela, rostla a tak dále.
„Teda tahle země taky stojí za dvě věci.“ řekl Hidan nahlas.
„Já bych ani neřekl.“ ozvalo se za Hidanem. Hidan se rychle otočil.
Stála tam postava v černém plášti s kápí. Stejná jako byla v Jeskyni Temna.
„Bylo celkem jednoduché tě najít, Hidane.“ řekla postava.
„Ty jsi kdo?“ zeptal se Hidan. Postava si sundala kápi z hlavy. Byl to středně vysoký muž. Měl krátké hnědé vlasy a na čele čelenku s přeškrtlým znakem Oblačné vesnice. Oči měl modré.
Hidan se pousmál.
„Osobně jsem tě ještě neviděl, ale ta podoba.“ zamyslel se Hidan „Fuuka Furion. Ty jsi mladší bratr Gariona, že?“
Muž přikývl a odhodil plášť.
„Osobně proti tobě nic nemám, Hidane, ale musím vyplnit rozkaz mého pána a zlikvidovat tě.“ řekl Furion.
„Ty si děláš p***l ne. Jelikož mi říkáš jménem, tak musíš vědět, že při mně stojí Jashin-sama.“ Hidan se začal smát.
„Vím o tom, že jsi nesmrtelný. Znám to náboženství. Jednou za měsíc musíš přinést svému pánovi minimálně jednu oběť. Když tak neučiníš, tak zemřeš.“ oznámil Furion.
„Jsi nějak moc informovaný, ne?“ Hidan si pomalu sundal kosu ze zad. Na konci jeho kosy je lano, které vede pod jeho levý rukáv.
Furion zmizel a objevil se za Hidanem.
„Příliš pomalý.“ šeptl Hidanovi do ucha a zarazil mu kunai do zad. Hidan zasténal a Furion od něj odskočil. Hidan se k němu otočil a vyndal si kunai.
„To je všechno?“ zeptal se Hidan, protočil nad hlavou svojí kosu a hodil ji po Furionovi. Furion rychle tasil kunai a srazil kosu na zem. Hidan si ji pomocí lana přitáhl a rozeběhl se s napřaženou kosou proti Furionovi.
„IIIIJJJJJÁÁÁÁ!!“ řval Hidan a sekal kosou před sebou. Furion sem tam vykryl nějaký ten útok. Některému se vyhnul. Nakonec skončil natlačený na zdi a Hidan ho hluboce sekl přes břicho.
„Právě jsem tě dostal.“ řekl Hidan a usmál se. Furion se proměnil v blesk a zmizel „CÓÓ??!! Bleskový Klon.“
Furion se zjevil pět metrů za Hidanem.
„Podcenil jsi sílu svého nepřítele, Hidane.“ řekl Furion a vytvořil ruční pečetě.
„Žádná technika mě nedokáže zabít. Cožpak to nechápeš?“ smál se Hidan.
„Řekni mi, Hidane, nějaké zprávy nebo informace ohledně Akatsuki, Uchiha Madary, Fuuka Gariona a Uchiha Ferriho.“ řekl Furion. Hidan se začal smát.
„Nevidím důvod. Nevidím žádný důvod se o nich s tebou bavit.“ odsekl Hidan a zaútočil na Furiona. Ten srazil Hidanovu kosu k zemi a odskočil od něj.
„Já myslím, že důvod by byl. Mám právo vědět co můj bratr a bratr mého pána dělali.“ vysvětlil Furion.
„Fuuka Garion byl obyčejný tupec, který si myslel, že je ve všem nejlepší. Pak na to také dojel. Ach ano. Uzumaki Sakura nebo jak se jmenovala.“ řekl Hidan s úsměvem a vyskočil. Ve vzduchu udělal salto a shora zaútočil na Furiona. Ten zastavil dráhu kosy svým kunaiem.
„Takhle o Garionovi nemluv. I můj pán mě trénoval. Porazím tě Hidane.“ usmál se Furion „Chidori Nagashi!“
Z celého Furionova těla začala proudit elektřina, která Hidana odhodila.
„Pocházím z Vesnice skryté v Oblacích. Ze Země Blesků a můj pán je uživatel Raitonu.“ vysvětlil Furion.
Hidan pomalu vstal ze země. Jeho Akatsuki plášť byl mírně potrhaný.
„Ty malej bleskovej spratku, začínáš mi lézt na krk!“ křikl Hidan „Stejně tě zabiju, tak ti můžu něco říct.“
„Nějak rychle si obrátil, kámo.“ řekl Furion a vytasil tři shurikeny.
„Garion byl zabit Uzumaki Sakurou při útoku na Skrytou Zvučnou. Ferri zemřel také na stejném místě. Zabil ho Hatake Kakashi. V Akatsuki si udělal docela slušné jméno. A co se Uchihy Madary týče, tak vím jen to, že to byl skutečný vůdce Akatsuki, který vystupoval pod jménem Tobi. Sejmula ho Amaterasu Pečeť, kterou mu dal Ferri.“ vyklopil ze sebe Hidan.
„No vidíš jak to šlo.“ řekl Furion a vrhnul všechny tři kunaie po Hidanovi. Ten je všechny odrazil svou kosou. Furion se rychle přemístil za Hidana, ale ten to čekal a Furiona řízl do pravé dlaně. Ušklíbl se a pomalu slízl Furionovu krev ze své kosy. Hidan zčernal a po celém těle se mu zjevily bílé skvrny, které tvarovaly kostru. Pomalu opřel kosu o svou levou nohu a z pod pláště vytáhl bodec.
Furion na něj koukal s vystrašeným výrazem. Hidan se bodcem bodl do levé ruky a nechal svou krev nakapat na zem. Nohou pak z té krve vytvaroval trojúhelník v kruhu a stoupl si na to. Bodec, který držel ve své pravé ruce, si namířil proti srdci.
„Všechno bylo tak jednoduché, Fuuka Furione. Sbohem.“ jen co to dořekl, tak ten bodec si zarazil do srdce. Furion, který stál před ním vyplivl krev a vyvalil oči. Pomalu padl na břicho a přestal dýchat. Hidan se začal smát, ale pak zahlédl záblesk. V tu chvíli poznal, že je něco špatně.
Když pomalu pozvedl obličej, tak uviděl tvář svého soupeře přímo před sebou. Kosa a bodec ležely o kus dál. U té kosy bylo lano už utržené.
„Říkal jsem ti přeci, aby si nepodceňoval svého soupeře, i když jsi nesmrtelný.“ usmál se Furion. Hidan se koukl pod sebe. Stál mimo svůj znak.
„Jakto? Viděl jsem tě umírat.“ Hidan i Furion se podívali na ležícího Furiona opodál, který se následně změnil v blesk.
„Shunshin no Jutsu. Ještě než se špička bodce dotkla tvého těla, tak jsi už stál mimo znak.“ Furion se usmál ještě víc „Zbytek už bylo Genjutsu.“
Furion odstoupil od Hidana. Vytvořil tři ruční pečetě a namířil na Hidana dlaň pravé ruky „Chidori!“ řekl a v ruce se mu vytvořila blesková koule.
Rychle se rozeběhl proti Hidanovi, ale než stačil úder dokončit, tak Hidan už utíkal.
„Snad se nebojíš!“ zařval Furion a běžel s Chidori v ruce za Hidanem „Je otravný za tebou běhat.“
Řekl Furion a vrhl po Hidanovi své Chidori. Letělo docela rychle a po několika sekundách Hidana trefilo do zad. Ten se svalil na zem a nadával. Furion k němu pomalu přistoupil.
„Daleko si nedoběhl.“ řekl mu Furion s úsměvem „Měl si tu nevýhodu, že sem o tobě věděl všechno.“ Furion si ze zadní kapsy vytáhl kunai a probodl Hidanovi pravou ruku. Kunai prošel skrz na skrz a pokračovál dále do země.
„Ty zmetku. Stejně tě jednou zabiju.“ řekl Hidan a sykl bolestí.
„Když myslíš.“ usmál se Furion a polepil Hidana výbušnými lístky. Pomalu se zvedl a odkráčel.
„TY HAJZLE!! ZABIJU TĚ!! ZABIJUUUUU!!!!“ v tuto chvíli všechny lístky explodovaly a Hidan se rozptýlil všude po okolí.
Furion vzal ze země Hidanův bodec a jeho kosu a vydal se zpět do jeskyně za svým pánem. Ještě chvilku po tom bylo slyšet Hidanovo nadávání.

JESKYNĚ TEMNA
V místnosti, kde se předtím zjevil Sharingan, bylo už docela šero, takže šlo vidět, že naproti dveřím byl trůn. Na tom trůnu někdo seděl. Dveře naproti se pomalu otevřely. Do místnosti vstoupil Furion. Položil před trůn Hidanovo věci a poklekl.
„Hidan byl poražen.“ řekl Furion. Postava se z trůnu zvedla a přistoupila k Furionovi. Mávnutím vyzval Furiona k tomu, aby se postavil.
„Je čas, abychom se vydali do Listové. Myslím, že Hatake Kakashiho zabiju jak nejrychleji to půjde.“ řekla postava. Opět mu zářil Sharingan v očích.
„Jistě.“ řekl Furion a zamířil k východu. Temný pán se Sharinganem šel za ním.

LISTOVÁ - PITEVNA
Shizune dále zkoumala tělo Uchihy Ferriho. Přebíhala od lehátka k laboratornímu stolku a zpátky.
Najednou se ozvala rána. Shizune se rychle otočila ke dveřím. Po několika sekundách se rozlétly. Stál tam krátkovlasý týpek v plášti Akatsuki. Kůže byla vybledlá, vlasy oranžové, na obličeji piercingy a v očích Rinnegan.
„Vidím, že jsem dorazil na správné místo ve správnou dobu.“ řekl hlubokým hlasem. Shizune se opřela o laboratorní stůl s vyděšeným výrazem. Týpek k ní pomalu přistoupil.
„Kdo-kdo jsi?“ vydala ze sebe.
„Bůh, Pein. Skáza pro válečníky, jenž nikdy nepřestali bojovat.“ řekl a namířil levou ruku na Shizunin hrudník. Během vteřiny z rukávu vyjel černý bodec. Shizune se bez dechu a bez výrazu sesunula k zemi. Podlahu pokryla její krev. Pein se pomalu otočil k Ferriho tělu.
„Za tvou ochotu a tvůj chytrý plán ti umožním znovu žít.“ řekl Pein a položil pravou ruku na Ferriho hruď.

5
Průměr: 5 (3 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Ferri
Vložil Ferri, So, 2011-10-15 08:24 | Ninja už: 5901 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

Jelikož jsem byl nějakou dobu bez netu, tak jsem vydal 8. díl až teď.

Uchiha Ferri
Banners

banner i made