manga_preview
Boruto TBV 07

-NaruHina- Andělé žijí i na zemi?

Utíkala jsem po ulici. Pořád mám tu scénu před očima. Konečně jsem ti to chtěla říct, to všechno – co pro mě znamenáš, co k tobě cítím. A když jsem dnes sebrala odvahu a šla k tobě, viděla jsem tě s ní, s tou růžovovláskou. Viděla jsem, jak se líbáte, jak tě pevně drží kolem pasu a to všechno. Bylo to jako střep, dobře mířený přímo do srdce, rozbíjející ho na tisíc střepů. Už vím, že ti na mně nezáleží, že jsem pro tebe vzduch? Jak jsem si někdy mohla myslet, že bys mě měl rád, že bys někdy věděl, že existuju? Jak jsem jen mohla být tak hloupá?

Běžím ven z vesnice. Nemůžu chodit ulicemi, po kterých chodíš ty, vídat tě v nich s ní, tvůj úsměv pro ni, že jsi s ní šťastný… To bych neunesla. Vlastně to už neunesu teď. Miluju tě, miluju tě už tak hrozně dlouho. Ale ty jsi měl vždy oči jen pro Sakuru, tak máš, co chceš. Doufám, že alespoň ty budeš žít spokojeně.

Přeběhnu most přes řeku, ještě chvíli běžím a jsem u cíle. Už není nic, co by mě tu drželo, bude to mnohem lehčí. Stojím na okraji rokle, její dno mizí ve tmě, ale vím, že tam jsou ostré kamenné útvary a mezi nimi řeka. Než se strop zřítil, musel tam být obrovský jeskynní komplex. Pro mě ale ty pozůstatky postačí. Za chvíli, malý okamžik, se v té rokli, kromě dna, ztratí i moje tělo a obejme mě tma. Tichá, všeobjímající tma, ve které už nic nebolí. Už žádný Naruto. Nikdy už mě nebudou mučit jeho nádherné oči, modré jako samo nebe, hebké zlaté vlasy, lesknoucí se na slunci, ani ten jeho úsměv, zahřívající srdce už od pohledu. Už nikdy žádné „Dattebayo!“, ani „Já se nikdy nevzdám.“. Nic mě nebude trápit.

Horké slzy, co se mi už hodnou chvíli nezastavitelně koulí po tváři, tvoří pode mnou vlhkou skvrnu. Naposledy si vychutnávám pocitu pevné země pod nohama a vnímám to nic za mými zády. Zavírám oči, přenáším váhu na paty, nakláním se dozadu a pociťuji lehkost svého těla vůči tlaku pode mnou, i když mě přijde nesnesitelně těžké. Instinktivně natáhnu ruce před sebe, nemám důvod snažit se jej překonávat. Stejně se není čeho chytit. Poslední vteřiny mého nesmyslného života. „Naruto…“
* * *
Otevírám oči. Rozmazaně vidím obličej nade mnou a modré pozadí kolem. Má blond vlasy, blankytné oči a tváří se vážně. Určitě je to anděl, jsem v nebi a on mě má provést bránou. A vypadá jako Naruto. Copak mě bude pronásledovat i po smrti? To se ho nikdy nezbavím?
„Hinato, jsi v pořádku?“, slyším jeho medový hlas. Dokonce i mluví jako Naruto.
„Jsem v nebi?“, odpovím tomu andělovi otázkou.
„Ne, ale kdybych tě nechytil, nejspíš bys byla. Co tě to napadlo, skákat do Sandaimeho rokle?“ Teď mi to došlo. Neumřela jsem, jen omdlela, pořád žiju a ten, kdo se nade mnou sklání, není anděl, ale skutečný Naruto. To ne, jen to, prosím, ne! Panika, co mám dělat?!

,,J-j-já… To máš jedno.“ Nechci, aby věděl, jak jsem slabá a že jsem to udělala kvůli němu. Co ale udělám teď? Znova už odvahu skočit nenajdu.
„Nemám! Vždyť jsi mohla umřít! Nikdy bych si neodpustil, že by někdo z mých přátel takhle… Navíc ty.“, řekl trochu rozklepaně. Lháři. Umíš to zahrát pěkně, ale zapomněl bys, určitě by to netrvalo dlouho. V tom se stalo něco, co jsem nečekala. Bez varování, bez jakéhokoliv náznaku, mě objal. Tiskl mě k sobě pevně a cítila jsem, jak se chvěje. Proč? Chvíli jsme tam tak seděli, až se odtáhl a na chvíli se otočil. Sklopil hlavu, snažil se to skrýt, ale na jeho tváři se zaleskla… slza? Nechci ho tak vidět, nechci, aby byl smutný. Co jsem to udělala?

„N-Naruto-kun, ty pláčeš? Stalo se něco?“, zeptala jsem se opatrně.
„To nic, Hin, já jen, když si představím… kdybys byla… Bože.“, nemohl doříct, protože by nezadržel slzy, připravené opustit jeho oči a skutálet se po tváři.

„Cože?“, nechápala jsem. Proč by kvůli mně brečel? Jsem pro něj přeci jen jedna z davu. Jeho, i přes oblečení svalnatá, hruď se zvednula v hlubokém nádechu, aby nabral síly, než skočí.
„Ty nemůžeš umřít… Nesmíš. Nedovedu si představit, že bych přišel o jediného člověka, který mnou nikdy nepohrdal. Jedinou duši, co se na mě nepodívala se záští. Vždycky jsi na mě byla tak hodná, už od akademie a já… Víš, já tě asi –“, znova se nadechl,
,,Hin, totiž…já tě asi miluju.“

Při těch slovech se mi zatočila hlava. To už je na mě příliš. Zmatek a pak… zase tma. Takže je to opravdu nebe?

Když jsem znova otevřela oči, ležela jsem, s hlavou položenou v něčím klíně. Známá vůně se mi kradla do nosu a sametový hlas na mě znova mluvil… A omlouval se?
„Hin, pro-promiň, já-, já nechtěl… nechtěl jsem ti nic udělat, promiň.“, koktal, roztomile rudý jako rajčátko.

„Neomlouvej se. To co jsi říkal… Byla to pravda, Naruto-kun?“, vzhlédla jsem vzhůru k těm, nyní královsky modrým očím. Jeho obličej byl ještě rudější, než před tím a já se v duchu musela usmát představě, jak asi vypadám já. „Ano, byla.“

„No, já to mám stejně.“, na to se rozzářil,
„Ale co Sakura? Líbali jste se přece.“, vzpomněla jsem si a do očí se mi zas nahrnuly slzy.
„Ty jsi to viděla?“, řekl užasle, „Tak-tak to ale vůbec není! Přišla ke mně, že si potřebuje promluvit, tak jsem šel. Tam na mě ale vyjela a nalepila se na mě. Když se mi ji podařilo odtrnout, vysvětlil jsem jí, že miluju někoho jiného. No, a v tom jsem tě viděl běžet kolem a vypadalo to, že pláčeš, tak jsem běžel za tebou a chtěl se zeptat proč a-“, výraz na jeho tváři zmrzl. „Ne, Hin… prosím, neříkej, že tamto… to bylo kvůli mně?“, řekl poněkud otřeseně a podíval se na mě lítostným pohledem. Odmlčela jsem se.
„Víš, chtěla jsem ti dneska říct, co k tobě cítím, tak jsem šla za tebou a když jsem vás viděla…“, víčka už nevydržely a povolily kapkám slz dostat se za jejich okraj.

„Bože, Hin, to je… Hrozně moc mě to mrzí, nevěděl jsem… mohla jsi teď být… a kvůli mně-“, chtěl pokračovat, ale přerušil ho můj prst na rtech.
„Nechci, aby ses tím trápil, Naruto-kun.“ Zaraženě se podíval, ale pak se jeho výraz zvolna uvolnil do překrásného, jemného úsměvu.
„Miluju tě, Hinato.“
„Taky tě miluju, Naruto.“ Možná jsem chtěla ještě něco říct, ale to už mě umlčely jeho rty. Jeho hebké, měkké rty, které mě teď líbaly. Na tento okamžik jsem čekala skoro deset let a konečně je tady. Za normálních okolností bych asi omdlela, ale teď nesmím. Kvůli němu. Cítila jsem tu nesmírnou lásku a vášeň, ale taky úlevu po dlouhém čekání. Polibky se stávaly vášnivějšími a dávala jsem do nich tolik mnoho citu, tak dlouho potlačovaného a připravovaného k tomuto výbuchu, co jsem mohla. Zůstali jsme spolu dlouho do noci. Od toho večera jsem žila svůj sen.
* * *
„Minato, nechytej to do ruky!“, zavolala jsem na svého syna. Jak byl krásný… vypadal v obličeji úplně jako otec, ale jeho vlasy byly černé, na slunci s fialovými odlesky a na tvářičkách neměl rýhy jako on. Naopak jeho oči byly úplně stejně dokonale modré a krásné, jako Narutovy. Právě se pokoušel chytit žabku. Než jsem k němu stihla doběhnout, seděla mu na dlani a on ji s úsměvem pozoroval. Tu se ozvalo drobné prasknutí a okolí se zaplnilo kouřem. Když jej odfoukl vítr, před Minatem stál muž v bílo-červeném plášti.
„Zvířátka do ruky nebereme, když nevíme, co jsou zač.“, napomenul ho, ale vzápětí se Hokage na svého malého syna zakřenil.
„Tatíí!“, vykřikl Minato a otce objal. Ten svůj usměvavý pohled zvednul na mě.
„Ženo?“, zavtipkoval a políbil mě.

„Vítej doma, miláčku.“

Poznámky: 

Takže, rozmýšlela jsem, jestli to sem dát, protože je to moje první povídka, ale nakonec je tady. Od té doby, co jsem ji psala, jsem jich sice natvořila ještě několik, ale yaoi a shounen ai tu být nesmí, tak nic Laughing out loud (pokud byste si je chtěli stejně přečíst, jsou na stránce, co mám jako homepage). Doufám, že se bude líbit a samozřejmě uvítám kritiku Smiling.

4.91262
Průměr: 4.9 (103 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Jano
Vložil Jano, Čt, 2016-02-25 00:46 | Ninja už: 4262 dní, Příspěvků: 440 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Misia V
Naozaj skvelá a napínavá poviedka. Najprv to vyzeralo že Naruto chodí so Sakurou a Hinata sa naozaj zabije. Potom ju Naruto zachránil a následne je povedal že ju miluje a vysvetlil jej pravdu. Ten záver s odstupom niekoľkých rokov bol tiež veľmi dobrý. Nakoľko pár NaruSaku moc nemusím tak som veľmi rád že nakoniec skončil s Hinatou.

Obrázek uživatele Love_Fox_Kurama
Vložil Love_Fox_Kurama, St, 2015-12-23 20:00 | Ninja už: 3019 dní, Příspěvků: 1 | Autor je: Prostý občan

Krasa skoda ze tak kratke ale nevadi Laughing out loud

Obrázek uživatele Yuu-chan
Vložil Yuu-chan, Pá, 2014-12-05 21:07 | Ninja už: 3412 dní, Příspěvků: 337 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

T-t-t-to je náááádhera :'3 Brečela jsem skoro u toho Laughing out loud Prostě povedený :3

Obrázek uživatele Uzumaki Hinaru
Vložil Uzumaki Hinaru, Ne, 2014-02-16 15:52 | Ninja už: 3696 dní, Příspěvků: 38 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Krasa...pekny napad,pojmenovat jejich syna po Narutovo tatovi.Ja si vzdy predstavovala jake by to bylo kdyby byly spolu Smiling dokonce jsem i ja premyslela nad jmenem jejich ditete a napadlo me jen Hinaru Smiling) Take jsem Naruhinafan.Kishimoto by m neco podobneho udelat..Protoze s tim,ze Hinata byla prvni holka ktera ho mela rada si mela pravdu. (Y)qyy

Obrázek uživatele Itachi.22
Vložil Itachi.22, Ne, 2013-12-15 03:33 | Ninja už: 3757 dní, Příspěvků: 16 | Autor je: Pěstitel rýže

Co víc k tomu dodat než jen "NÁDHERA"

Zase Sharingan

Obrázek uživatele Hinata byakugan Hyuuga
Vložil Hinata byakugan..., St, 2013-07-24 17:52 | Ninja už: 4011 dní, Příspěvků: 110 | Autor je: Recepční v lázních

prekrasne. NaruHina 4ever Smiling

NaruHina, SasuSaku, TemaShika, NejiTen Laughing out loud

Ninja čeká, až přijde jeho chvíle,
když nepřítel spí a není při síle.
Když jsou jeho zbraně ponechány temnotě noci,
právě tehdy se ninja chopí moci.”

začínající cosplayerka Smiling
https://www.facebook.com/Lucy-s-cosplays-1877958979096683/

Obrázek uživatele naruhina forever
Vložil naruhina forever, Út, 2013-06-04 20:36 | Ninja už: 3959 dní, Příspěvků: 44 | Autor je: Prostý občan

toto je naozaj nadhera...cely cas,co som si to citala,som si ich aj predstavovala!no nieco krasne od dojatia mi srdce bucha osto sest...naozaj nadhera...skoda ze si taketo nieco nemoze precitat aj Kishi,a pouzit to v mange!bolo by to uzasne! Laughing out loud krasaa NaruHina je najuzasnejsi par a naozaj v srdci dufam ze to tak vidi aj Kishi D
.....nemam slou proste keby som mohla dat 100 hviezdiciek tak dam 100!!!! Laughing out loud len tak dalej nadhera! Smiling

dattebayo!Smiling

Obrázek uživatele minato-pagha
Vložil minato-pagha, Po, 2013-02-11 20:05 | Ninja už: 4063 dní, Příspěvků: 1 | Autor je: Prostý občan

krááááááááááááááása [[naruto]]

Obrázek uživatele hinata666
Vložil hinata666, Ne, 2013-01-20 20:16 | Ninja už: 5807 dní, Příspěvků: 628 | Autor je: Genin

AAA.. To je krásne Smiling

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Po, 2012-12-31 10:22 | Ninja už: 4687 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Krása Smiling

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele Matsumoto
Vložil Matsumoto, Po, 2012-12-24 16:42 | Ninja už: 4259 dní, Příspěvků: 167 | Autor je: Prostý občan

Nádherná povídka Smiling

Nebojte se být sami sebou, hlavně nebuďte někým jiným!
Ve všem špatném se vždycky snaž vidět aspoň trochu toho dobrého.
A hlavně buď takový(á) jaký(á) chceš být!
V lásce na věku přece nezáleží (to jest vzkaz pro ty "starouše", kteří si myslí, že s ní/ním nemůžou být kvůli věkovýmu rozdílu a že mu/jí brání v budoucnosti)

Obrázek uživatele Kvakinka
Vložil Kvakinka, Út, 2012-10-09 20:58 | Ninja už: 4694 dní, Příspěvků: 178 | Autor je: Pěstitel rýže

je to fakt nádherná povídky a to téma mě velice zaujalo jen tak dál XD

Obrázek uživatele Kisame111
Vložil Kisame111, Ne, 2012-07-22 17:11 | Ninja už: 4267 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Prostý občan

pěkný příbě líbil se mi. škoda že je jen málo příběhů o páru Naruhina na pokračování

Obrázek uživatele Naruto - san
Vložil Naruto - san, Čt, 2012-03-15 21:07 | Ninja už: 4540 dní, Příspěvků: 8 | Autor je: Prostý občan

famozní

Naruto anime a manga je nejlepší!

Obrázek uživatele jinka-sama
Vložil jinka-sama, So, 2012-01-28 19:49 | Ninja už: 4662 dní, Příspěvků: 9 | Autor je: Prostý občan

moc pěkné!!! můj nej pár !!!!

Obrázek uživatele Kohaku Mizuna
Vložil Kohaku Mizuna, Ne, 2011-11-20 13:17 | Ninja už: 4552 dní, Příspěvků: 110 | Autor je: Prostý občan

moc překrásné... Laughing out loud úplně nejvíc fandím páru NaruHina.. pak už možná jenom asi tak 2 dalším (kteří v anime snad ani nejsou, ale toto je naprosto dokonalý.. moc se mi to líbilo 5*

Obrázek uživatele Yoshi no Baka
Vložil Yoshi no Baka, Pá, 2011-11-11 19:38 | Ninja už: 5242 dní, Příspěvků: 515 | Autor je: Prostý občan

ja som vlastne skoro nikdy nedaval hodnotenie na FF ale tu som musel to bola uplne naj FF aku som kedy čítal Smiling

No čo vám poviem, život ide rýchlo a stále sa h***o deje Laughing out loud

Keď sa niekto nudíte a chceli by ste pokecat o debilinách pridajte si ma na skype Laughing out loud

To už som tu 3 roky? ^(*o*)^

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Obrázek uživatele eMie
Vložil eMie, Po, 2011-11-07 00:56 | Ninja už: 5618 dní, Příspěvků: 42 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Díky moc všem za krásné komentáře Smiling ! I'll try my best '-' *_* !

Obrázek uživatele Narutinka Uzumakiová
Vložil Narutinka Uzumakiová, Pá, 2011-11-04 16:04 | Ninja už: 4538 dní, Příspěvků: 257 | Autor je: Pěstitel rýže

Takova nadhera... a jeste kdyby se to mohlo stat ve skutecnosti. To by bylo dokonaly Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Sakura431
Vložil Sakura431, Pá, 2011-09-16 10:27 | Ninja už: 4670 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Prostý občan

je to krasa velmi je to pekne

Sakura a Hinata je naj!!! Sticking out tongue
Hinata-sama je naj kamoška na svete !!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Hinata - sama
Vložil Hinata - sama, Pá, 2011-09-16 12:18 | Ninja už: 4598 dní, Příspěvků: 109 | Autor je: Prostý občan

to je jasne Laughing out loud Laughing out loud

Bez práce nejsou koláče, ale bezva život. Sticking out tongue
moj spoločný blog s kamoškou: http://wwwnasnarutosvet.blogspot.com/2011/09/taakze-pre-zaciatook-by-som...
moja prvá FF-ka: séria, romantika Smiling .... Najlepší priateľ alebo láska? Z lásky1Z lásky --- http://147.32.8.168/?q=node/90764
Nie je dôležité vyhrať, dôležité je nas*ať toho, kto Ťa porazil!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Myslbek
Vložil Myslbek, Čt, 2011-09-15 20:44 | Ninja už: 5048 dní, Příspěvků: 196 | Autor je: Prostý občan

Dlouho jsem nečetl žádnou povídku. Po dlouhé době jsem procházel FF sekci a narazil zrovna na tohle. Mám strašně rád pár NaruHina a tohle byla moc krásná povídka. Lehká, naivní a přitom hluboká, dotýkající se srdce člověka. Moc se mi to líbilo Smiling Jen škoda těch překlepů a chyb v gramatice... U téhle povídky je to opravdu škoda. Překontroluj si to.

Ať si myslíte, že něco dokážete, nebo nedokážete, pokaždé máte pravdu...
- Henry Ford

…hodina se skloubila s hodinou…
…a ráno zmizelo v plášti večera…
…protože nastal čas pro další den…
…ten dlouhý, slunečný den…
…kdy se nechtěně rozhodlo úplně všechno…
… a pak, po pár měsících…
…se rány otevřely znova…
…aby se mohly v průběhu let znovu zacelit…
…i přes to po nich vždycky zůstanou jizvy…
…a ty se nikdy nezahojí.

Hlupáčku...
story by Kimm-chan

Obrázek uživatele Chinese Ashio
Vložil Chinese Ashio, Čt, 2011-09-15 16:08 | Ninja už: 4627 dní, Příspěvků: 455 | Autor je: Recepční v lázních

skoro som odpadloa ale fakt. naozaj krasna poviedka, keby mozem dat vyssie tak hned dam no bohuzial mozem dat iba 5. Laughing out loud jedina vec ktora mi vadi je asi to ze je to jednorazovka ale to nemeni nic na tom ze je tato poviedka uzasna. Smiling pokracuj, neprestavaj pisat aj ine poviedky, bol by to hriech. Laughing out loud

Obrázek uživatele Hinata - sama
Vložil Hinata - sama, Čt, 2011-09-15 13:16 | Ninja už: 4598 dní, Příspěvků: 109 | Autor je: Prostý občan

wau je to náádherný Smiling no podle mne si zasloužíš 5 Hvězdiček Smiling fakt kráásny Smiling

Bez práce nejsou koláče, ale bezva život. Sticking out tongue
moj spoločný blog s kamoškou: http://wwwnasnarutosvet.blogspot.com/2011/09/taakze-pre-zaciatook-by-som...
moja prvá FF-ka: séria, romantika Smiling .... Najlepší priateľ alebo láska? Z lásky1Z lásky --- http://147.32.8.168/?q=node/90764
Nie je dôležité vyhrať, dôležité je nas*ať toho, kto Ťa porazil!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Tsubaki-Kun
Vložil Tsubaki-Kun, St, 2011-09-14 21:32 | Ninja už: 4579 dní, Příspěvků: 40 | Autor je: Prostý občan

5 Hvězdiček ! Laughing out loud Musím uznat že jsou tam fakt procítěný věty Postav.... vážně dokonalé Smiling PS: I kdyby to nebylo tak dobré stejně tam těch 5 hvězdiček protože se mi zdá že je tu vážně málo NaruHina Povídek....

Hinata x Naruto 4Ewer.... Kdo tu bude křížit Hinátu s ňekým jiným vydloubu mu oči z ďůlku !!!! Laughing out loud “Láska
“Prostě

Obrázek uživatele Dragonit
Vložil Dragonit, St, 2011-09-14 16:22 | Ninja už: 4835 dní, Příspěvků: 93 | Autor je: Prostý občan

Velice pěkné. Smiling Miluji FF na téma NaruHina a ta tvá FF je skvělá.

Lidičky komu se líbí mé povídky zde je můj blog, na kterém naleznete druhý díl Už dál nechci
http://takemydream.blog.cz/
Lidičky z Prahy a okolí, pokud si chcete pokecat i na fb, tak je tam teď mnou nově vytvořená skupina "Anime Praha", kde, doufám, se sejde super parta a pokud ano, myslím, že by bylo super udělat nějaké srazy v Praze.

Obrázek uživatele Munashii
Vložil Munashii, St, 2011-09-07 07:31 | Ninja už: 4940 dní, Příspěvků: 21 | Autor je: Prostý občan

Fiha, takhle krásně procítěný příběh jsem dlouho nečetl, opravdu moc povedené. Určitě si od tebe přečtu víc povídek Smiling

Obrázek uživatele JiYong
Vložil JiYong, Út, 2011-09-06 17:46 | Ninja už: 4979 dní, Příspěvků: 48 | Autor je: Prostý občan

SUPER !!! Laughing out loud