manga_preview
Boruto TBV 09

Hokageho syn ep.01

Lesní cestou, poblíž Konohy, se vracel jeden z hodně zkušených shinobi. Očivnidně se vracel z dlouhé mise. Shinobi byl ještě mladý, vysoký kolem 185 cm, silné postavy, dost vypracované. Byl oděn do černé, na čtvrt rozeplé vesty, zpoza které vykukovalo modré triko bez rukávů. Kolem pasu měl uvázaný modrý pás, jehož konce se mu třely při chůzi o šedé kraťasy. Na nohou klasickou ninja obuv a na rukách se mu usadily černé, bezprsté rukavice a v pravici třímal tyč bo. Na pravém rameni se mu rýsoval kovový plát, který měl k tělu připevněn třemi popruhy, na jedom z nich byla, u levého boku, připevněna láhev divného tvaru. Od kovového plátu mu vlál středně dlouhý přehoz, se znakem Konohy, své rodné vesnice. Jeho blonďaté, skoro až zlatavé vlasy mu vlály ve větru a v jeho modrých očích plál pocit bezpečí. Ten mladík se jmenoval Namikaze Tanma, první syn mocného Čtvrtého Hokageho. Zrovna se vracel z mise, na kterou se vydal před čtyřmi lety.
Tanma se pomalu procházel lesní cestou. V tu ho ale vyrušil hluk. Nějaká šarvátka. Tanma se pomalu a neslyšně vydal za hlukem a byl celkem blízko. Jakmile dorazil na místo, schoval se za strom a vyčkával. Vylo tam celkem šest mužů a jedna dívka, která toho na sobě moc oblečeného neměla, většina věcí byla roztrhaná na zemi, zato byla ale řádně vyvinutá.
,, Vždyť to je Ino! Kurňa ta je..... Sakra, Tanmo, kam to zíráš?! Musíš jí na pomoc! '', napomenul se v duchu Tanma. Musel zachovat chladnou hlavu, aby neudělal nějakou blbost, zrovna jako jeho mladší bratr dělá pořád.
,, Hele, hošani, kdopak vám dovolil obtěžovat tuhle mladou dámu? A ještě k tomu šest na jednu. To si říkáté muži? '', řekl Tanma klidně, vycházejíc zpoza stromu. Všech šest chlapíku se leklo, až málem omráčenou Ino pustili na zem.
,, Zmiz, hadrníku! '', zahučel na něj jeden z chlapíku. Tanmu tohle slovo dost vytočilo. Postavil se do bojové pozice, chlapíci se rozesmáli.
,, Haha! Myslíš si, že máš na šest, človíčku?! '', zasmál se jeden z mužů, nato pak měl obtisklou Tanmovu podrážku na hlavě. Sotva co se muž postavil, ucítil, jak se mu bo točivým pohybem zavrtává do krku. Muž padl na zem tak rychle, jak vstal. Tanma se pak otočil ke zbylým pěti. Ti se na něj rozběhli, hned ale odletěli dobrých pět metrů dál.
,, Heh, Rotace nezklamala. A s bo to muselo bolet. '' pomyslel si Tanma a rychle doběhl k Ino. Poté s ní zmizel pryč.
Ino se poté probrala na pohovce, přikrytá Tanmovým pláštěm, spíš její intimní partie. Zprvu se lekla kde je, protože si jako poslední věc pamatovala strašný pokus o znásilnění v lese. Na stolku vedle pohovky si všimla svých věci. Vždyť je měla roztrhané. Oblékla se do nich a vydala se najít svého zachránce. Ten stál na střeše svého příbytku, umístěném na kopci, a pozoroval dění v Konoze.
,, Děkuji ti za záchranu. '' začala Ino.
,, To nic nebylo. '' odvětil jí.
,, Mimochodem, jak se jmenuješ? ''
,, Znáš mě víc než dobře, Ino. ''
,, My se známe? '' Ino byla zmatená.
,, Si piš. '' pronesl Tanma a pomalu se na ni otočil. Ino hned poznala tu známou jizvu, táhnoucí se přes oba rty. Tanma se na ní usmál.
,, Tanmo? Ty ses vrátil? '' otázala se Ino.
,, Právě teď. '', Tanma se opět pomalu otáčel ke Konoze ,, Mimochodem, tak, jak tě Bůh stvořil bys měla chodit častěji. Sekne ti to. '' pronesl spiklenecky. Ino nabyla barvu rajčete, ale neví se, jestli z rozpaků, nebo ze vzteku. Možno obojí. Rozběhla se na něj, s účelem mu jednu vrazit. Tanma jí ale chytil ruku a odklonil z dráhy bez nějakých problému a dostal se jí za záda.
,, Nějak si z toho vypadla, Ino. Někdy si to vypiluješ, ale ne teď. Teď ještě mám na seznamu pár věcí. S těmi to slovy zmizel ve vzduchu. Ino pak rychle běžela k residenci Hokage sdělit tuhle novinu. A Tanma? Ten se dostavil na cvičiště, kde trénoval Kakashi s Narutem.
,, Myslel jsem si, že vás tu najdu. '' prohlásil Tanma.
,, Ty ses už stihl vrátit? '' otázal se lhostejně Kakashi. Tanma ani odpovědět nestihl.
,, Tak co, Tanmo-nii-chan?! Připravenej na odvetu?! '' vyzýval už Naruto.
,, Že váháš. '' odpověděl Tanma.
,, Tak na to se podívám. '' řekl Kakashi a vzdalil se, neboť na cvičisšti bude horko. Oba dva sourozenci se postavili do svých bojových pozic.
,, Kage Bunshin no Jutsu! ''
,, Fuuton: Fuuryuudan! ''

Pokráčování příště

Poznámky: 

Takže, myslím, že jste něco se stejným hrdinou už četli, co? Vysvětlení později.

4.79412
Průměr: 4.8 (34 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Namikaze Izumi
Vložil Namikaze Izumi, St, 2011-07-27 00:23 | Ninja už: 5794 dní, Příspěvků: 197 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Dobrýýý:D určitě to bude zajimaví:D ale zajímalo by mě kdy se to odehrává... jestli to je jestě před odchodem naruta nebo už jakoby v shippuudenu

Jsem alergický na blbé řečičky co produkují uživatele typu Jalapenos, či Povídkář. Rovněž tyto dva ignoruji! Laughing out loud Jsou z toho jen problemy:D

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mahlqivqt71rwjmmzo1_500.gif

Obrázek uživatele Hunter from Uncia
Vložil Hunter from Uncia, St, 2011-07-27 08:16 | Ninja už: 5908 dní, Příspěvků: 301 | Autor je: Prostý občan

Hoplá, zase jsem na něco zapoměl. V Shippuudenu

Obrázek uživatele alexander4
Vložil alexander4, Út, 2011-07-26 05:50 | Ninja už: 6152 dní, Příspěvků: 136 | Autor je: Prostý občan

skvely pridej dalsi dil