manga_preview
Boruto TBV 07

4. Velká ninja válka - 8. Minatovo šílenství

Sasuke se svým týmem se vrátili z jejich neúspěšné mise. Přemístili se rovnou do nemocnice, aby se tam někdo podíval na jejich tři raněné. Nechtěl nic riskovat. Co kdyby někdo z nich měl nějaké vnitřní zranění a potom kvůli tomu zemřel? To nemohl dopustit, protože by mu to pořád někdo vyčítal. Namikaze ho ustanovil svým zástupcem ve vedení vesnice i organizace. Tak se schopnými členy Ushi, došel do kanceláře Hokageho a začal jim dávat rozkazy.
„Juugo vezmi si sebou pět členů a potom dalších třicet ninjů a půjdete zkontrolovat hranice naší organizace. Musíme zjistit jak moc na nás ostatní organizace útočí. A o kolik území jsme už přišli,“ rozkázal svému příteli. Ten jen přikývnul a odešel z místnosti. Potom se mladý Uchiha otočil na Stera a rozkázal jemu:
„Ty musíš informovat pečlivě všechny spojence o tom, co se děje. Proto pošli detailní zprávu o naší misi Kazekagemu a Tsuchikagemu. Až to vyřídíš, tak kontaktuješ místní obranu a s jejich členy ještě více zabezpečíte vesnici. Nechci malovat čerta na zeď, ale ta obrana se nám bude možná hodit. Kdyby ne, tak máme do budoucna lépe opevněnou vesnici. Můžeš si na to vzít tolik lidí, kolik chceš.“ Ster souhlasně přikývnul a opustil jeho kancelář, aby mohl začít pracovat na zadaných úkolech. Přece jen toho bude mít opravdu hodně.
Když Sasuke zadal všem jejich práci, tak začal pracovat na všech těch papírech, které se Minatovi na stole nakupily. Kdyby mohl, tak by nejradši někam zmizel. Neměl náladu dělat pitomé papírovaní. Za to tady není placen. Jenže vůdce vesnice se nechal ovládnout svojí nenávistí a vyjel na svého syna, který ho zadupal do země.
Papíroval už skoro tři hodiny, když se dveře do kanceláře rozletěly a stál v nich právoplatný obyvatel této kanceláře.
„Vidím, že ti to jde dobře. A proto mám pro tebe novou misi. Já si potřebuji něco zařídit. Nevím kdy se vrátím, ale rozhodně mně nečekej dříve než za měsíc. Máš ode mě povolení udávat jakékoli rozkazy, které uznáš za vhodné. Plně ti důvěřuji, tak doufám, že nezklameš moji důvěru,“ ozval se hned Namikaze od dveří. Mladý Uchiha na něho nechápavě koukal. Proč mu dává tak nudnou misi? Vždyť nikomu nic neudělal. A rozhodně nechce vést celou vesnici jen kvůli tomu, aby si on mohl někam vyrazit. Ale kam to vůbec jde? A co tam bude dělat? To mu samozřejmě ani neráčí říct. Sasuke si myslel, že dnešek bude fajn, jenže jeho velitel mu ho hned zkazil a dokonce i celý měsíc. To se ještě opravdu nikomu asi nepovedlo. Proto se na něho dost naštvaně koukal a zeptal se:
„Kam to jdeš? To mě tady jako jen tak necháš, abych tu vyplňoval papíry a dělal tady lidem šaška? To ty jsi se nechal znovu zvolit do tohohle úřadu! Nemůžeš utéct z vesnice při první příležitosti a všechno mi hodit na hlavu. Nemyslím si, že mě někdo bude uznávat v téhle funkci.“ Když Minato uviděl ten jeho výraz, tak se rozhodl, že si zaslouží alespoň nějaké odpovědi. Přece jen on je jeho pravá ruka a tak by měl aspoň věděl kde se nachází a co tam dělá, aby v něho neztratil svoji důvěru.
„Musím odejít a podstoupit měsíční trénink, mimo vesnici. Napadla mě jedna technika, která by nám zajistila vítězství proti Uzumakimu a jeho lidem. Bude to tak rychlé a silné, že si ani nevšimnou že se něco stalo. Potřebuji sílu, abych se mu mohl rovnat a ukázat mu kde je jeho právoplatné místo. A to je u mích nohou!“ Informoval ho se zlostí v hlase blonďatý ninja. Sice mu něco řekl, ale při tom skoro nic. Dobře bude trénovat, aby mohl porazit Naruta, ale neřekl mu kde. Ale jestli to je tak velká síla, která dokáže porazit jinchuurikiho nejsilnějšího démona, tak musí trénovat někde mimo civilizaci, protože by mohl všechny ohrozit. Taková moc bude mít určitě i obrovská rizika, ale Hokage vypadal opravdu odhodlaně. Takže ho radši nechá jít.
„Hlavně buď opatrný. Je velice náročné ovládat takovou sílu. Ale ty to snad nějak dokážeš. Řekneš mi aspoň kde budeš? Abych tě mohl když tak kontaktovat a sehnat tě, kdyby se to tu nějak moc zvrtlo?“ zajímal se Sasuke. Jeho poloha by se mu mohla opravdu hodit. Co kdyby v tréninku neuspěl a zemřel tam? Aspoň by mohl Sakuře předat jeho tělo k řádnému pohřbu. Ale zase tak daleko to určitě nezajde. Vždyť Minato byl ve svém mládí prohlašován za genia a od té doby se to určitě nezměnilo.
„Nemusíš mít strach. Jsem si jistý, že tu sílu dokážu ovládnout a vrátím se silnější než kdykoli předtím. A potom bez problému porazíme ty dvě zpropadené organizace, které roznášejí po celém světě jen bolest a utrpení. Ovládneme jejich území a budeme jim vládnout. Necháme naše jednotky hlídat v dobitých vesnicích, aby se nepokusili o vzpouru. Totálně si je podrobíme,“ říkal mu svoje plány vůdce organizace Ushi. Ještě se u toho tak podivně posmíval. Chtěl všechny rozdrtit a ukázat jim jak silná je Konoha a její spojenci. Teď je jeho prioritou jeho syn se svými lidmi. Na Akatsuki mu vůbec nezáleží. Nikdo z té organizace se ho nikdy nedokázal ani dotknout. Jediný žijící člověk kdo to dokázal je Uzumaki. A proto mu musí ukázat, že si s ním nemá jen tak zahrávat.
Sasuke na něho zděšeně hleděl. Z dříve charismatického vůdce nyní sálala nenávist a šílenství. Nevěděl kdy se Namikaze tak změnil. Co si pamatuje, tak vždycky měl chladnou hlavu a v klidu rozdával rozkazy, čímž jim mnohokrát zachránil život. Ale nyní se úplně změnil. Ale co ho tak ovlivnilo? Že by to jak se mu vzepřel Naruto a potom ho dokázal porazit? Možná se takhle chová, protože mu jeho syn názorně ukázal, že už není nejlepším ninjou na světě. Nyní je až číslo dvě. A to ho asi opravdu štve.
„Dobře. Takže já tu budu měsíc dělat tuhle otravnou práci, ale ty se musíš do měsíce vrátit. Když ne, tak tu práci můžu předat někomu jinému, souhlasíš?“ smlouval nakonec mladý Uchiha. Věděl, že se z měsíční služby už nemá šanci vyvlíknout, ale chtěl se pojistit, že po uplynutí dohodnuté lhůty bude zase volný, i kdyby měl do úřadu dostrkat Leeho. Aspoň takovou dohodu požadoval.
„Tak dobře. Když se do měsíce nevrátím, tak můžeš úřad předat někomu vhodnému. Určitě na někoho přijdeš. A kdyby ne, tak se poraď s radou vesnice. Oni už určitě něco vymyslí, vždyť jsou za to taky placení,“ usmál se na něho Hokage. Byl rád, že Sasuke se příliš nevzpíral a přijal to celé jako misi. Aspoň mu odpadá zdlouhavé hledání nějakého kvalifikovaného nástupce. Může zbývající čas ve vesnici strávit nějak příjemněji. Třeba se svojí ženou a synem. Musí se s nimi aspoň rozloučit, než se vydá na měsíc pryč. To by mu Sakura jen tak neodpustila, kdyby bez jediného slova zmizel.
„Tak hodně štěstí. A už běž,“ rozloučil se s ním Sasuke a pokračoval ve své otravné práci. Nebo teda aspoň prozatím. Počkal, až se zavřou dveře. Aby to nebylo tak moc nápadné, tak počkal ještě deset minut a potom si k sobě zavolal Saie.
„S čím ti můžu pomoci?“ zajímal se přivolaný ninja. Několik dní neměl žádnou misi a tak se celkem nudil. Sasuke se chvilku soustředil na vyhledávání chakry a když se ujistil, že v tomhle patře budovy jsou pouze oni dva, tak začal vysvětlovat:
„Mám pro tebe přísně tajnou misi. Dala by se klasifikovat i jako třída S. Nikomu nesmíš říct o ní žádné podrobnosti. Bude trvat měsíc. Můžeš se rozhodnout jestli ji chceš nebo ne. Ale jestli budeš souhlasit, tak už z toho nemůžeš nijak vyklouznout. Doufám, že ti to je jasné. Takže chceš tu misi, nebo ne?“ Sai se chvíli zamýšlel co by ta mise mohla obsahovat. Nic ho nepadlo. Ale nedávno se pohádali s Ino a tak mu ta mise přijde i vhod. Aspoň bude moc přemýšlet o tom co mu řekla. Tak nakonec souhlasně přikývnul a řekl:
„No tak dobře. Beru tu misi. Čeho přesně se teda bude týkat?“ Mladý Uchiha se usmál. Byl rád, že mu na to Sai kývnul. Sledovacího ninju jeho kvalit by sháněl celkem špatně a tak je jen dobře, že souhlasil. Hned tedy pokračoval ve vysvětlování:
„Takže náš Hokage na měsíc odchází někam trénovat nějakou nebezpečnou techniku, kterou vymyslel. Odmítl mi říct kam půjde, takže ty ho budeš nenápadně sledovat a pravidelně mi posílat informace. Ne že bych mu nedůvěřoval, ale on si nepřipouští možnost, že by se to mohlo nějak zvrznout. Takže buď opatrný.“ Mladý ninja na něho překvapeně koukal. Nic o tom nevěděl a silně pochybuje, že někdo z vesnice ano. Ale Sasuke má pravdu. Bude určitě bezpečnější, když na něho bude někdo dohlížet. Sice pochyboval o tom, že by se v té misi mohly objevit nějaké boje s nepřátelskými jednotkami, ale i to je možné. Spíše bude muset chránit Hokageho proti jemu samotnému.
„Dobře. Půjdu se připravit. Všimnul jsem si, že Minato šel do nemocnice, takže mám na přípravu času dost. Ale radši si pospíším, kdyby náhodou vyrazil dřív. Takže ti přeji hezký zbytek dne,“ řekl Sai. Nečekal ani na nějakou odpověď od dočasného vůdce vesnice a rovnou se hned přemístil k sobě domů, aby se připravil.
„Tak to by bylo,“ pomyslel si Sasuke a pak si povzdechnul, když uviděl tu hromadu papírů, kterou se dneska musí ještě projít. To je nejhorší číst jeho mise. Ale zase jestli to zvládne, tak potom už zvládne opravdu všechno. Nikdy nemůže vědět, kdy se mu budou hodit zkušenosti z vedení celé vesnice.

Po dvou hodinách se Minato konečně rozloučil se svojí manželkou a synem. Byl připraven opustit vesnici a ovládnout sílu takovou, jakou ani Naruto nezná. Rozeběhl se severně pryč z vesnice do hlubokých lesů obklopující celou vesnici. Jeho stín běžel nenápadně za ním, tak aby si ničeho nevšimnul.
Namikaze běžel do starého sídla jejich klanu, která bylo patnáct kilometrů od vesnice. Navíc bylo šikovně ukryto, takže ho nikdo jen tak neobjeví. Na tom místě byly zapečetěny stovky svitků, které vytvořili předkové. Do jejich sídla se dostal jako mladík a tam se naučil techniku Hiraishin no Jutsu. Našel tam i mnoho dalších technik, ale nikdy se je neučil. Ty svitky může odpečetit pouze někdo, kdo v sobě má krev jejich klanu, takže neměl strach že by si někdo něco odnesl z jejich sídla. A navíc všechny techniky byly vytvořeny pro genetickou výbavu, kterou má každý Namikaze. Proto i kdyby se někdo k těm technikám dostal, tak by je nedokázal použít. Nyní měl v plánu něco jedinečného o co se ještě nikdo nepokusil a ani nepokusí. Sice je to opravdu nebezpečné, ale jestli mu to vyjde, tak porazí všechny co se mu postaví do cesty. Jeho odvážná myšlenka ho přivádí do jejich klanového sídla, aby tam zjistil několik podrobností o technikách, které bude potřebovat. Musí upravit pečeť démona smrti, tak aby ji mohl použít a nestálo ho to život. Když mu všechno vyjde podle jeho představ, tak se vrátí ještě dříve než měl v plánu. Nebo taky ne. Napadla ho zajímavá myšlenka. Co kdyby se naučil všechny techniky, co tu jeho klan zanechal? Stal by se z něho pravý chodící odkaz klanu Namikaze vůbec nikdo by se mu nemohl rovnat. Ani Uzumaki ne. Konečně by mu mohl vrátit tu potupnou porážku, kterou mu nedávno uštědřil.
Sai běžel ve stopách Hokageho. Bylo mu divné, proč zatím nepoužil techniku problesknutí. Vždyť by byl během okamžiku tam kde potřeboval. Ale třeba si šetřil svoji sílu na něco jiného. Vůbec nic netušil o jeho plánech. Ani kam směřuje. Zatím jeho chakru cítil stále před sebou, takže ho potichu následoval. Zatím nepotkali vůbec nic živého, což ho trochu zaráželo. Jako kdyby se všichni tvorové vyhýbali tomuhle úseku lesa. Jenže co by tam mohlo být tak strašlivého, že by je všechno odehnalo? Vůbec netušil. Měl špatný pocit, jen nedokázal zjistit proč. Začínal přemýšlet nad tím, co Minata vůbec přivedlo na takovéhle místo? To tak strašně moc touží po nové síle? Musel trochu zrychlit, protože chakra jeho blonďatého vůdce se začala vzdalovat. Takhle za ním běžel skoro hodinu, když se před ním začal rozestupovat les a sluneční paprsky začaly pronikat skrz. Po pár dalších krocích vyšel z lesa a před ním na mýtině stál nádherný dům ve starém stylu. Vlála tam nějaká vlajka na které bylo něco napsáno. Zaměřil se na ni a tam stálo:
„Namikaze.“ Konečně mu tedy došlo, proč zrovna sem šel Minato. Ale jestli to je sídlo jeho klanu, tak proč z něho má tak špatný pocit? Myslel si, že ten klan je na straně dobra. Jenže to zatím vypadlo na pravý opak. Cítil z toho domu sálat zlo. Měl možnost v Konoze kdysi navštívit sídlo klanu Uchiha a ani tam neměl tak špatný pocit. Sai se schoval na kraji lesa a poslal Sasukemu zprávu o tom co zjistil.

4.657145
Průměr: 4.7 (35 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele ArtemisFowlStar
Vložil ArtemisFowlStar, Út, 2011-07-05 20:23 | Ninja už: 5696 dní, Příspěvků: 116 | Autor je: Prostý občan

best what i ver read tak a kdo dal dpc ? 4 at se přožzná a bude mu odpuštěno

[URL=http://theotaku.com/quizzes/view/1769/what_akatsuki_member_are_you%3F"][/URL]
What Akatsuki Member Are You?What Akatsuki Member Are You?Hosted By theOtaku.com: Anime

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Ne, 2011-07-03 21:46 | Ninja už: 6154 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

good ff serie

Obrázek uživatele The Berry
Vložil The Berry, Ne, 2011-07-03 21:01 | Ninja už: 4987 dní, Příspěvků: 148 | Autor je: Prostý občan

dikec za novej díl Smiling a příště by mohl bejt nakej extra dlouhej Smiling

Obrázek uživatele gagar
Vložil gagar, Ne, 2011-07-03 19:08 | Ninja už: 4769 dní, Příspěvků: 501 | Autor je: Prostý občan

Supéééér Konečně další díl Laughing out loud

Moje FF Legenda jménem Uzumaki NAruto http://147.32.8.168/?q=node/86243 Na ni navazuje Legenda jménem Namikaze Naruto http://147.32.8.168/?q=node/88042
Černý přízrak http://147.32.8.168/?q=node/88596. Namikaze Kuran no shinjitsu http://147.32.8.168/?q=node/91025. Vesnice Krvaé mlhy http://147.32.8.168/?q=node/92142. Přečtě te si, a když tak zanechte koment:d Přijímám i kritiku. Moc díky všem kdo čtou moje povídky.