manga_preview
Boruto TBV 14

Konec jednoho ninji - 1. část

Hokage si k sobě zavolala jeden z nejlepších týmů. Byl to tým Kakashi. Měla pro ně misi typu S. Kakashi už byl o podrobnostech mise informován. Stačilo jen informovat zbytek týmu a mohli vyrazit. Sai se Sakurou dorazili do pracovny Tsunade. Jen Naruto s Kakashim tam nebyli. „Ach ten Naruto, pořád musí chodit pozdě.“ povzdechla si Sakura.
Za chvíli se dveře pomalu otevřely. Byl to Naruto. Líně otevíral dveře. S rukama za hlavou vešel dovnitř. Štvalo ho, že mají zase nějakou misi a on nemůže trénovat. Vždyť to nebylo ani čtyřiadvacet hodin, co se vrátili z předešlé mise a to bylo jen naleznutí podprůměrného zloděje. Nechtěl takové „nijaké“ mise. Chtěl opravdovou složitou misi, kde by mohl ukázat všem své schopnosti a jak moc zesílil.
„Kde si se flákal?!“ začala na něj křičet Sakura. Naruto jen naštvaně otočil hlavu na druhou stranu.
„Tak jsme tu všichni. Můžu vám konečně povědět podrobnosti vaší mise.“ narovnala se Tsunade ve svém křesle.
Naruto se rozhlédl. „Ale vždyť tu není Kakashi-sensei.“ zaprotestoval.
„Kakashi už byl o misi dopodrobna informován a zrovna zařizuje vše potřebné.“ odbyla ho Tsunade a vrátila se k detailům mise. Všichni ji bedlivě poslouchali, aby něco nepopletli. Naruto zpozorněl, když se zmínila o misi typu S a padlo jméno Orochimaru. Sakura se Saiem bez řečí poslouchali.
Trvalo snad patnáct minut, než jim pověděla všechno, co bylo důležité. Nechtěla na nic opomenout, jinak by to mohlo znamenat i jejich smrt popřípadě fiasko mise. Když už je chtěla rozpustit, objevil se tam Kakashi. „Všechno je přichystané, sbalte si vybavení a za hodinu vyrážíme.“ oznámil svému týmu. Jen kývli a vydali se domů přichystat na misi.
„Myslíte, že je to dobrý nápad posílat na tuhle misi Naruta? Vždyť víte, že když jde o Sasukeho, tak jedná nedbale a nepřemýšlí nad tím, co udělá.“
„Nikdy nepřemýšlí nad tím, co dělá.“ opravila ho s úsměvem pátá hokage. „Podle našich informací by měl být Sasuke nějakou dobu mimo Orochimara, tak je to skvělá příležitost se ho zbavit. A navíc nebude mít u sebe tolik podřízených…“ odmlčela se. „Něco chystá a všem, které mohl postrádat, nařídil pracovat na té věci. Taková příležitost se nám už nemůže naskytnout.“ ponořila se do svých myšlenek a stále pokračovala, neuvědomující, že své myšlenky říká nahlas. „Jen nevím a nemůžu přijít na to, co chystá.“ kousla se do prstu. „Co může být tak důležitého, že na to potřebuje tolik ninjů?“ Kakashi tam mlčky stál a poslouchal tok jejich myšlenek. Tsunade si uvědomila, že tam stále je. „Splňte misi!“ nařídila mu. Kakashi kývnul a zmizel v obláčku kouře. Tsunade se nepřítomně podívala z okna na oblohu.
Sakura byla u hlavní brány jako první. Měla obavy. Tohle byla její první mise typu S a nebyla si stoprocentně jistá, zdali ji zvládne. Byla ponořená do svých obav, že by si ani nevšimla příchod Saie, kdyby ji nepozdravil. O několik málo minut později přiběhl Naruto. Teď už jen čekali na jejich mistra.
Jako obvykle přišel pozdě. Bylo to snad o půl hodiny a ani se nesnažil na nic vymluvit. „Tak vyrážíme.“ bylo jediné, co jim řekl. Šel jako první a ostatní za ním. Chvíli jen šli po cestě, pak skočil na větev a vydali se vstříc své nové misi.
***
Kabuto se procházel ulicemi Zvučné vesnice. Když teď Orochimaru poslal téměř všechny své poddané pryč z vesnice, museli být velice opatrní. Tak ve vesnici i mimo ni nastražil pasti, aby měl o všem přehled. Sestupoval do podzemního komplexu. Jediné světlo tam bylo z loučí. Vstoupil do své laboratoře, kde měl ty svoje lékařské přístroje. Zkontroloval údaje. „Hm…“ zastavil se u jednoho papíru, kde byly zakresleny srdeční rytmy. „Tohle vypadá zajímavě.“ ušklíbl se. Musel o výsledcích informovat svého mistra. Zamířil si to k němu.
Otevřel dveře místnosti, ve které měl být. Vstoupil. Bylo tam šero. Spatřil jeho žluté oči. Upíraly se na něj. „Výsledky jsou výborné. Mám jen obavu, že nevydrží příliš dlouho.“ Přistoupil ke stolu. Stála na něm sklenice s vodou. Z kapsy vytáhl léky zabalené v papíru. Rozbalil ho a nasypal do sklenice. Zakroužil sklenicí a následně ji podal Orochimarovi. Ten ji do dna vypil.
***
Kakashiho tým se blížil ke Zvučné vesnici. Byli už blízko, tak museli být opatrní. Postupovali pomalu a dávali si pozor na případné pasti. Konečně viděli před sebou zvučnou. Kakashi jim pokynul, aby se zastavili. Seskočili dolů ze stromů. Shlukli se. „Takže. Rozdělíme se na dva týmy. Já budu se Sasukou.“ kývla na souhlas. „Ty Naruto budeš se Saiem. Nezapomeňte! Máme za úkol dostat se k Orochimarovi a zabít ho, když nemá u sebe tolik lidí.“ Pak je ještě poučil o týmové práci a o nástrahách. Je to přece Orochimaru, jeden ze tří legendárních sanínů. Nemohli si dovolit projet tuto misi. Už by nemuseli mít takovou šanci.
Kakashi se Sakurou šli z východu. Naruto a Sai ze západu.

Kabutovi se na jednou z monitorů v jeho laboratoři objevil Naruto, jak se tiskne ke stěně domu. Pousmál se. Vysílačkou dal vědět Orochimarovi, že se už objevili.
Otočil se k ležícímu muži. Z ruky mu vytáhl kapačku a čekal, až sedativa přestanou účinkovat. Muž otevřel oči. Párkrát zamrkal. „Kabuto, jsi to ty?“ podíval se na osobu, která stála nad ním.
„Máme ve vesnici nezvané hosty.“ Muž se posadil. „Orochimaru teď nemá u sebe nikoho jiného než tebe.“ pomalu na něj doléhal. „Když ho teď někdo napadne, nemusí to pro něj dopadnout dobře. Ještě se nepřevtělil do své nové schránky a už nemá tolik síly. Nemůže používat techniky od té doby, co mu Třetí odťal ruce pomocí shinigamiho.“ chtěl docílit toho, aby pro něj obětoval život. A to se mu podařilo. Muž vstal a strhal hadičky, co mu vedly do těla. Bosé nohy položil na studenou kamennou podlahu. Přidržel se postele, aby si zvykl na to, že opět po dlouhé době stojí. Strhal ze sebe zbytek hadiček. Z míst kam vedly, mu vytékala krev. Nemocniční košili si sundal. Kabuto mu podal jeho nové šaty. Oblékl se. Zkontroloval si vybavení, které s oblečením dostal. Dostal několik kunaií, shurikenů, výbušných lístků. „Postarej se o tyhle.“ ukázal na monitor.
Blonďatý kluk se rozhlížel kolem sebe. Pak kývl na svého společníka. Oba se vydali zase o nějaký kus dopředu. Sai vytáhl svitek a speciální inkoust. Namaloval několik myší. Pak se pomocí své techniky oživil. Poslal je napřed. Pro případ, že by tam byly nastražené pasti. Některé myši spustily řadu pastí. Pomalu postupovali ke středu vesnice. Netušili, že jsou sledováni. Předpokládali, že překvapení je na jejich straně.

4.5
Průměr: 4.5 (14 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele alexander4
Vložil alexander4, Pá, 2011-07-01 06:45 | Ninja už: 6321 dní, Příspěvků: 136 | Autor je: Prostý občan

dobry tesim na dalsi dil.