manga_preview
Boruto TBV 07

Věčný boj



"Rozkaz, pane!"
A děkuju, pomyslel jsem si ještě, zatímco jsem běžel se sluncem v zádech. Vychládající písek vrzal pod nohama a vířil se na všechny strany. Škrábalo mě v krku, srdce bušilo jak splašený, ale to je dobře. Dobře, že tluče. Že má pro koho tlouct. Ode dneška bije i pro tebe, dědo Raikage. Děkuju, žes mě pustil. Že jsi poslechl svýho repujícího bráchu. Kdybych měl někdy bráchu, chtěl bych, aby byl jako on. Jako Bee. Bee, kterej se co nevidět rozběhne a objeví po mým boku, provázenej sveřepým pohledem dědy Raikageho a zamračeným pohledem bábi Tsunade. Neměla by se tolik mračit, bude z toho mít vrásky. Haha. Tobě taky děkuju, babčo. Že ses zase postavila na moji stranu a chtěla se za mě rvát. Někdy si říkám, že máš víc odhodlání a jsi mnohem tvrdohlavější než já... Doufám, že za mnou budeš stát navždycky.

Před očima se míhá ubíhající krajina a ve spáncích pulzuje krev. Celým tělem probíhá elektrizující mrazení a síla. Vypůjčená síla. Ne zcela ovládnutá síla. Co jsem se s tebou natrápil, démone v liščí podobě. Spoustu jsi mi toho vzal, ale stejně tolik dal. Byl jsem jinej a zatracovanej. Nevěděl jsem nic o svým původu a ti, kteří to věděli, mi lhali. Protože se tě báli. Protože mi nevěřili. Byl tu však někdo, kdo ve mně věřil. Moji rodiče. Táta, Čtvrtej Hokage, a máma Kushina s krásnýma očima a silným, odhodlaným hlasem. Jsem rád, že jsem ji viděl a slyšel. Paradoxně díky tobě. Díky pečeti, která nás oba spoutala. Snažíme se z ní každej po svým uvolnit, abysme získali sílu. Den co den spolu svádíme náš vnitřní boj. A mám pocit, že tak to bude navždycky.

Ale teď naše malá šarvátka musí jít stranou. Ženeme se totiž vstříc mnohem většímu boji. Tam za obzorem na nás čeká armáda nesmrtelných. A proti nim stojí armáda strachem ochromených lidí. Moji přátelé... Stojí v první linii, aby mě chránili, a já je musím předběhnout, abych chránil je. Nebude se jim to líbit, ale já to musím udělat. Skoncovat s touhle pitomou válkou. Skoncovat s těmi, které ovládá nenávist, i s těmi, kteří nenávist využívají ve svůj prospěch. Musím ten koloběh nenávisti zastavit. Moji přátelé... Vidím je, jak bok po boku bojují za mír, o kterém mi vyprávěl Jiraiya-sensei. Za mír, kvůli kterému trpěl Nagato. Mír, který pro naše protivníky nic neznamená. Ale já jim ukážu, že láska je silnější než nenávist. Porazím je, a pak už bude mír navždycky.

Z myšlenek mě vytrhlo plácnutí po rameni. Na pozadí rozmazaných stromů se na mě kření Bee. Jsem rád, že je tu se mnou. Jsme sice jiní, ale přece stejní. Tvrdohlaví pitomci, kteří se do všeho vrhají bez rozmyslu a spoustě věcí nerozumí. Poslední dva Jinchuuriki. Tak nás vidí většina těch, co nás neznají. Jenže my jsme víc než to. Máme něco, co nás žene dál. Máme proč žít. Máme něco, na čem nám záleží a máme svoje sny. Nic na světě to nezmění. Jakože se jmenuju Naruto Uzumaki a jednou se stanu Hokagem. Jakože Bee nikdy nepřestane repovat a jednou z něj bude mistr enky! Budeme se bít za naše sny. Společně. Navždycky.


Poznámky: 

Tahle kratičká povídka určitě nepatří k tomu nejlepšímu, co jsem stvořila. Ale jsem za ni ráda. Přišla v době, kdy procházím dost velkou životní změnou. Změnou, která nebyla jednoduchá. Která mě na chvíli zlomila. V skrytu duše jsem věděla, že tím svět nekončí, ale potřebovala jsem se v tom utvrdit. Že stojí za to bojovat. Že všechno zlý je pro něco dobrý. Něco jsem ztratila, ale taky získala. Třeba tuhle písničku, pod jejímž vlivem jsem psala.


Stejně jako Narutovi, i mně se v hlavě honily myšlenky na minulost a budoucnost, na moje blízké. Mám štěstí, že mám rodinu a přátele, kteří tu pro mě vždycky budou. Díky nim mám zpátky víru v sebe sama, sílu a odhodlání. Takže vzhůru do věčnýho boje za budoucnost a sny!

5
Průměr: 5 (16 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Út, 2011-07-12 13:39 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Děkuji za všechna přečtení a reakce. Smiling

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Po, 2011-07-11 23:00 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

O čem je tahle povídka? Pro mě jako pro čtenáře tak nějak o ničem. Nevadí.
Stejně se mě ale ta s tou válkou líbila víc.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Adam Švorc z Nemanic
Vložil Adam Švorc z Nemanic, Ne, 2011-07-10 18:36 | Ninja už: 5963 dní, Příspěvků: 91 | Autor je: Prostý občan

Sépěkný Smiling

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, So, 2011-07-09 19:05 | Ninja už: 6008 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Vypísať sa, utvrdiť sa v niečom, to je asi to najlepšie pre človeka samotného Smiling
Hoc je poviedka na prvý pohľad oničom podstatnom, pokiaľ človek myslí na mangu, pre teba je to presný opak. O to lepšie Smiling
A fajn, že si zase dačo dala. ^^


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Ailen Shinestar Sakuro
Vložil Ailen Shinestar..., So, 2011-07-09 18:38 | Ninja už: 5811 dní, Příspěvků: 862 | Autor je: Prostý občan

A co když to patří k tomu nejlepšímu proto, že to přišlo v tu pravou chvíli, napsalas to pro sebe, ze sebe a jsi za to ráda? =)
Hodně štěstí, hAničko-sluníčko. Smiling


Dělej cokoliv, ale dělej to s úsměvem, protože bez toho to prostě nejde.

Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, So, 2011-07-09 13:59 | Ninja už: 4923 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

A já ti doplním ještě jednu písničku, protože se mi k tomu strašně hodila. Zdá se mi smutná, ale plná naděje.

Co víc k tomu říct? Je to nádherný. A je úplně fuk, jestli to patří k tomu lepšímu nebo ne. Je to tvoje. A to je hlavní.

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza