manga_preview
Boruto TBV 09

Naruto - Ultimativní zbraň 2

Díl 2.) Touha po boji. Naruto zjišťuje Yorochiho sílu

Lee, Naruto a Chouji došli do Ichiraku ramen a okamžitě si objednali, protože každý z nich byl hladový. Naruto a Chouji si udělali závod, kdo sní ramen dřív a vyhrál Naruto, ale je o vteřinku. Jako vítěz si zvolil svou odměnu a Chouji mu zaplatil další ramen.
Hned, jak dojedl Lee, tak se vydali zpátky k doju a během cesty si začali povídat o Yorochim.
„Je nějaký podezřelý, nemá rád ramen.“ pronesl zamyšleně Chouji a Naruto zakýval hlavou na souhlas.
„Vy dva vše soudíte podle jídla?“ zeptal se Lee, protože mu to připadalo trochu podivné.
„Ano. Jídlo je velice dobré k porovnávání a i k poznání lidí. A samozřejmě v jeho hlavním účelu, aby se snědlo.“ řekl Chouji a vytáhnul odněkud pytlík s brambůrky.
„Lee, Neji a Tenten už čekají na náš obvyklý trénink. Pojď, s přáteli si pohovoříš potom.“ řekl mistr Gai, který se tam náhle objevil.
„Ano mistře. Málem bych zapomněl. Zatím Naruto a Chouji. Uvidíme se později.“ řekl Lee a odběhl s mistrem Gaiem pryč.
„Není tlustoobočnatcův mistr podivný?“ zeptal se Naruto a skoro zakopl o svou vlastní nohu.
„Dávej pozor, málem jsem si vysypal brambůrky.“ řekl Chouji a pokračoval v jídle.
„Á, Naruto. Dlouho jsme se neviděli.“ řekl Kakashi, když se objevil před Narutem a Choujim.
„To proto, že Vám bábi Tsunade dává hodně těžkých misí a jste pořád pryč. Zatímco já dostávám samé lehké.“ řekl trošku naštvaně Naruto, protože nebyl, jako obvykle, spokojen s těžkostí úkolů.
„Hatake Kakashi, neboli kopírovací ninja, který okopíroval přes tisíc technik. Konečně Vás poznávám.“ pronesl s klidem Yorochi, který se nějak záhadně zjevil za Kakashim.
„Takže jsi o mně slyšel? Co bys potřeboval?“ zeptal se Kakashi a trochu znervózněl.
„Ten kluk, připlížil se ke mně, aniž bych si ho všiml. Je na hodně vysoké úrovni.“ pomyslel si Kakashi, otočil se a čekal, co Yorochi řekne.
„Potřebuji trénink s někým hodně silným. Výborného genina bych porazil lehce, ale výborného jounina, to je teprve pořádná výzva. Tak tedy… Hatake Kakashi přijímáte ode mne výzvu na souboj?“ zeptal se Yorochi a Naruto, Kakashi i Chouji strnuli, protože měli dojem, že si hodně troufá.
„Promiň, ale genin jako ty nemá…“ řekl Kakashi, ale Yorochi ho zastavil v přednesu.
„Nejsem genin, ale chuunin. A byl bych velice vděčný, kdybyste mě nepodceňoval. Přijímáte výzvu, nebo ne? Stačí mi jednoslovná odpověď.“ vysvětlil Yorochi a čekal, jak mu na to Kakashi odpoví.
„Ano. Chouji a Naruto, trochu odstupte, abyste se nám nepletli pod nohy. I když, stejně nemáš šanci, třebaže si chuunin.“ řekl Kakashi a Naruto i Chouji kousek popošli od nich dál.
„Ten tvůj nový kamarád je hodně drzý.“ řekl Chouji a vytáhnul si další pytlík brambůrek.
„Dobře tedy, zápas začíná právě… teď.“ pronesl Yorochi a máchnul jednou rukou na znamení, že souboj může začít.
Kakashi měl pocit, že Yorochi se mu nemůže vyrovnat, tak si vytáhnul knížku a začal si číst. Poté si teprve všiml, že vlastně Yorochiho nevidí.
„Kde je? Možná jsem ho neměl podceňovat.“ pomyslel si Kakashi a pro jistotu opět schoval knížku a začal se plně soustředit.
Náhle něco zaslechl zprava, tak se bleskově otočil, aby viděl přicházející Yorochiho útok, ale znenadání dostal pořádnou ránu do zad, že popoletěl tři metry a skoro spadl na zem. Nechápal, jak by mohl být chuunin tak rychlý, ale na přemýšlení neměl dostatek času. Yorochi ho udeřil zleva do žeber a Kakashimu se podlomila kolena.
„No… tak budu muset použít svůj Sharingan.“ pomyslel si Kakashi a odkryl své levé oko, které měl celou dobu zakryté ochranou čelenkou.
„To musí být zlé, když používá Sharingan.“ řekl potichu Naruto tak, že ho slyšel jen Chouji.
Potom však přišla salva útoků od Yorochiho, při čemž téměř každý útok Kakashiho zasáhl. Kakashi se začal hodně soustředit a občas viděl lehce pohyb, ale ten byl příliš rychlý i na jeho Sharingan.
„Kruci, co to používá za techniky?! A jeho rychlost je také příliš vysoká.“ pomyslel si Kakashi a dostal ránu přímo zepředu do břicha.
Yorochi se konečně na chvilku zastavil a Kakashi toho chtěl využít.
„Konoha senpuu.“ řekl Kakashi a užil techniku hurikánu z Listové, ale dopadlo to stejně jako v souboji mezi Leem a Yorochim.
Kakashi plnou silou udeřil Yorochiho, ale ne jednou, ba několikrát. I přesto to bylo neúčinné a Yorochi stál jako přibitý.
„Nemožné. Stojí jako skála, ani se nepohnul.“ problesklo Kakashimu hlavou, ale pak zjistil, proč se Yorochi tomu útoku nevyhnul.
Kakashi již byl mírně vyčerpaný, hlavně ze snahy používat Sharingan. Tak zhluboka oddychoval, ale všiml si toho, že ho Yorochi drží za ramena, jako by ho chytal před pádem na zem.
„A teď moje technika. Sensō no kami kikku no Jutsu!“ křikl Yorochi, pevně stiskl Kakashiho ramena, předklonil ho a kolenem ho kopnul do břicha.
Udělal to ohromnou silou, že Kakashi vyletěl do vzduchu jako hadrový panák. Stoupal pořád nahoru, když se nad ním objevil Yorochi.
„Sensō no kami panchi no Jutsu!“ křikl Yorochi, napřáhl levou ruku a pěstí přímo do Kakashiho obličeje změnil Kakashimu směr.
Kakashi už nadále nestoupal, ale začal vysokou rychlostí padat k zemi. Když dopadl dolu, zarazil se do půdy a pak se zvedl obrovský oblak prachu. Yorochi přistál v pohodě na nohy, ale Kakashi byl naprosto vyřízený.
„Cos to? Jaks to? Kdo si?“ zněly první Narutovy otázky, protože nemohl uvěřit tomu, jak lehce porazil Kakashiho.
„Uh… jsi neuvěřitelně silný.“ pronesl Kakashi a pomalu se vyhrabal na nohy.
„Takže pokračujeme?“ zeptal se Yorochi a bylo mu vidět v očích, jak moc chce ještě zápasit.
„Ne, tohle mi stačilo. A teď… Naruto, pomož mi do nemocnice.“ řekl Kakashi a málem spadnul na zem, než ho chytil Naruto a podepřel ho.
„Děkuji za trénink. Určitě se ještě potkáme.“ pronesl Yorochi, uklonil se a šel někam dál do lesa.
Chouji také podepřel Kakashiho a s Narutem ho téměř vlekli do nemocnice. Došli do nemocnice, a když si všimla sestřička, jak je Kakashi zřízený, tak se zatřásla a chvilku na něj nevěřícně zírala.
„To musela být hodně těžká mise.“ řekla a okamžitě zavolala zdravotníky, kteří položili Kakashiho na nosítka a přesunuli ho na operační sál.
„To nebyla mise, ale trénink.“ řekl Chouji a sestřička úplně ztuhla.
Naruto si šel sednout před operační sál a čekal na výsledky, zatímco Chouji se s ním rozloučil a šel si po svých.
Během chvilky přiběhla Sakura a začala se strachovat o svého mistra.
„Co se stalo? Kdo mu to provedl? Bude v pořádku?“ začala Sakura chrlit jednu otázku za druhou, že je Naruto nestačil ani vnímat, natož na ně odpovídat.
Naruto jí poté popsal souboj Kakashiho a Yorochiho a Sakura vyvalila oči, protože tomu nemohla uvěřit. V tom se ozval nějaký zvuk, světlo nad operačním sálem zhasnulo a ze dveří vyvedli dva zdravotníci Kakashiho s berlemi.
„Jo, radši si tu lehněte. Alespoň na den.“ řekl jeden ze zdravotníků, pokynul na druhého, který odvedl Kakashiho na nemocniční pokoj.
Naruto i Sakura šli za nimi a když viděl Naruto Kakashiho ležet v posteli, přemýšlel nad Yorochiho sílou.
Zničehonic se ozval na chodbě dusot a Naruto se šel podívat, co se vlastně děje. Otevřel dveře a uviděl několik zdravotnických týmů s pár jouniny z Listové na nosítkách.
„Co se stalo?“ zeptal se a dostal překvapivou odpověď.
„Jouninové, kteří se právě vrátili z misí, byli vyzvání od jednoho kluka, který je všechny porazil. Co porazil, rozdrtil. A to ten kluk je jenom chuunin…“ křikl jeden z ošetřovatelů a běžel dál s nosítkami.
„Sakra. Jak může být tak silný?“ pomyslel si Naruto, nahodil ustaraný výraz a zavřel dveře.
„Děje se něco?“ zeptala se starostlivě Sakura a nevědomky hodně pevně stiskla Kakashimu ruku, ale tomu se to moc nelíbilo.
„Sakuro, je vidět, že tě trénuje Tsunade. Už máš podobnou sílu, ale prosím… nedrť mi ruku.“ řekl Kakashi a vytrhl svou ruku z její pěsti.
„Zdá se, že Yorochi sejmul několik dalších jouninů.“ řekl sklesle Naruto a při tom se díval do země.
„Ten musí být hodně silný.“ řekla potichu Sakura a Kakashi jí přikývnul.
„Sílu má možná větší, než Tsunade a rychlost vyšší, než Gai a Lee dohromady. Jeho jen tak někdo neporazí.“ řekl Kakashi a z vyčerpání, z používání Sharinganu, usnul.
Sakura tam pro jistotu zůstala, ale Naruto šel hledat Yorochiho, aby ho zastavil v jeho usilovném trénování a ničení jouninů. Dlouho ho však hledat nemusel, protože Yorochi seděl venku před nemocnicí na zemi a díval se někam do dálky.
„Už jsi spokojený s trénováním?!“ zeptal se naštvaně Naruto a Yorochi se na něj podíval s vinou v očích.
„Já… já… já nevím, co to do mě vjelo. Dokonce jsem vtrhl na jednání mezi Vodopádovou a Listovou, abych vyzval Tsunade. Ale je v tom určité pro. Nyní se nás Vodopádová bojí a rozhodně nezaútočí.“ řekl Yorochi a Naruto nahlas polknul, protože věděl, že ho Tsunade pořádně seřve, že nehlídal Yorochiho.
Naruto se vydal směrem ke kanceláři Tsunade a Yorochi šel za ním. Vstoupili do její kanceláře, ale Tsunade byla pryč, místo ní tam stála Shizune.
„Neříkej, že jsi s bábi Tsunade také bojoval.“ řekl Naruto, ale Yorochi mu potvrdil, že ne.
„Naruto, měl bys rychle odejít, jinak budeš mít problém.“ řekla Shizune, když někdo vyrazil dveře od kanceláře a dovnitř vběhla hodně rozlícená Tsunade.
Naruto reagoval bleskově a skočil pod její stůl, což mu nepomohlo, protože ho Tsunade ve vzteku vyhodila oknem ven.
„Naruto!!! Dám ti misi ho chvíli hlídat a ty to totálně zpackáš!!! Teď nemáme na mise jouniny, protože je všechny vyřídil!!! Jsi opravdu nemožný nemehlo!!! Navíc máme důležitou misi, kterou, když nezvládneme, tak to ukončí nově nabité příměří s Vodopádovou!!! Za trest tě na tu misi pošlu!!!“ začala řvát Tsunade, že Naruto i Shizune málem utekli pryč.
Tsunade se poté několikrát zhluboka nadechla, aby se uklidnila.
„Dobře. Naruto máš misi. Společně s pár dalšíma geninama doručíš jednu velmi důležitou zásilku. Bohužel si nemáme moc z čeho vybírat, takže si s sebou vezmeš Nejiho, Hinatu a Kibu. A ještě s vámi pošlu, pro jistotu, Yorochiho. Mise je, že doručíte jeden drahocenný svitek s některými technikami do Vodopádové. Tento svitek byl jejich, ale za války se ho zmocnila Listová a pro uzavření míru ho musíme vrátit. Přiveď mi sem okamžitě všechny, kteří s tebou půjdou, abych jim to mohla vysvětlit. A okamžitě!“ křikla Tsunade a Naruto se rychle rozběhl za ostatními.
Yorochi tam zůstal, protože ho chytnula Tsunade a zle se na něj podívala.
„Ty mě chceš dohnat k šílenství, jako Naruto, že?! Tuhle misi jsi dostal jen proto, abych tě na chvíli odstranila z vesnice, protože během jednoho dne jsi zlikvidoval elitní ninji.“ řekla Tsunade, když v tu chvíli tam dorazil Naruto i s ostatními, kteří byli mírně vyvedeni z míry.
„Takže, tahle mise zahrnuje doručení důležitého svitku do Vodopádové vesnice. Každý z vás dostane jedno pouzdro s falešným svitkem, na kterém bude nějaký recept, či co. V případě nouze, zahodíte ten falešný a utečete. Tohle je totiž mise třídy B, a když potkáte nepřátele, tak se možná stane třídy A, nebo dokonce S. Bohužel na ni nemůžu poslat zkušené jouniny, protože je támhle ten idiot všechny vyřídil. Proto jdete v této pětičlenné skupině, další geninové jsou taktéž na misích, či se s nimi potkal Yorochi. Velitelem skupiny bude Neji a Yorochi bude taková vaše podpůrná jednotka, která by měla vyřídit veškeré nepřátele. A jenom Neji dostane ten pravý svitek, jasné? Bude to podobná trasa, jako když jste se snažili dohnat Orochimarovi poskoky se Sasukem. Proto také očekávejte, že se tam nejspíš některý z Orochimarových lidí objeví. A teď už padejte, nesmíte se moc dlouho zdržet.“ řekla Tsunade, každý dostal svitek od Shizune, jen Neji dostal dva a pětičlenná skupina se vydala na cestu.
„Jak to bude s jídlem?“ zeptal se Naruto na kraji vesnice a všichni, až na Hinatu, se na něj pohoršeně podívali.
„To, že si nebereme s sebou zásoby, znamená, že tuto misi musíme vyřídit velice rychle. Jde se.“ řekl Neji, vyrazil dopředu a ostatní za ním.

Poznámky: 

Jak jste si určitě všimli, tak jsem vytvořil vlastní jutsu.

vysvětlení: Sensō no kami kikku no Jutsu - v překladu Kop boha války
Velmi silné Taijutsu, při kterém se koncentruje veškerá síla do kolena, kterým kopnete nepřítele do břicha, aby vyletěl vysoko do vzduchu, kde je samozřejmě zranitelnější. Nepoužívá se při tom žádná Chakra.

vysvětlení: Sensō no kami panchi no Jutsu - v překladu Úder boha války
Velmi silné Taijutsu, při kterém se koncentruje veškerá síla do pěsti, kterou udeříte nepřítele (nejlépe přímo do obličeje). Používá se v kombinaci s Sensō no kami kikku no Jutsu, protože se zvyšuje efektivita tvrdým dopadem nepřítele na zem.

Sensō no kami kikku no Jutsu a Sensō no kami panchi no Jutsu se užívají povětšinou společně a fungují podobně jako U-ZU-MA-KI Naruto Rendan, ale efekt je daleko větší a nápor na svaly také, i když to cvičený ninja zvládne bez unavení, či poranění vlastního těla.

A nyní: omlouvám se všem fanouškům Kakashiho, že jsem ho nechal tak ostudně prohrát.

4.846155
Průměr: 4.8 (26 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele LussyHatake
Vložil LussyHatake, Ne, 2012-03-11 21:03 | Ninja už: 4735 dní, Příspěvků: 248 | Autor je: Pěstitel rýže

OMJ (OH MY JASHIN)! Tenhle díl mě dostal ... Watashi no Kakashi! Shocked ... chudáček, ale když jsem si to tak představovala tak to bylo docela maso Laughing out loud a už mám i tak nějak v hlavě obrázek Yorochiho Smiling povedl se dílek půjdu na další Smiling

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Ne, 2012-03-11 21:16 | Ninja už: 4734 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

No, za tento souboj se chci znovu omluvit, ale potřeboval jsem ukázat sílu, moc a rychlost Yorochiho, při čemž Kakashi se mi tam nejvíce hodil...
Jsem moc rád, že se líbí. Smiling
To s tím obrázkem Yorochiho, no, to jsi na tom lépe, než já. Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud
No, jestli se ti to taky líbí, tak samozřejmě budu rád. Smiling

Obrázek uživatele Sakura Sayuri Midori
Vložil Sakura Sayuri Midori, Út, 2012-02-21 18:19 | Ninja už: 4617 dní, Příspěvků: 896 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

chudák Kakachi a z tý Tsunade nemůžu XD

Já nikdy svoje slova neberu zpět, to je moje cesta ninji.

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Út, 2012-02-21 18:44 | Ninja už: 4734 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Pardon, ale musel jsem ukázat sílu své postavy.

A jsem rád, že se ti Tsunade líbí. Smiling

Obrázek uživatele Takeru
Vložil Takeru, Út, 2012-02-21 18:20 | Ninja už: 5274 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Pěstitel rýže

Je to KakaSHI xD

Obrázek uživatele Sakura Sayuri Midori
Vložil Sakura Sayuri Midori, Út, 2012-02-21 20:41 | Ninja už: 4617 dní, Příspěvků: 896 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

i když nechci tak to tak napíšu Laughing out loud

Já nikdy svoje slova neberu zpět, to je moje cesta ninji.