manga_preview
Boruto TBV 09

Konec Naruta 2

2.
Naruto se nahrbil a těžce se překlenul na koleno. V tu chvíli byl v senin-modu a v očích se mu objevila černá kresba vypadající jako MS Itachiho.
„Co to je za hloupý trik?“ otázal se posměvačně Sasuke a ani nepohnul rukama, která měl složená na prsou.
„To není trik, Sasuke. To je dar od Itachiho. Doufal, že ho nebudu muset nikdy použít.“ Podíval se zpříma do Sasukeho obličeje a vpil se mu do jeho EMS.
„Zase si hraješ na hrdinu?“ procedil Sasuke s opovržením mezi zubama a použil svůj EMS.
„A na co si hraješ ty?“ zeptal se smutně Naruto.
Sasuke jakoby se zastavil.
„Sasuke, ty mě nemůžeš chytnout do genjutsu. Itachi mi dal schopnost odolat tomu a právě teď,“ Naruto položil ruce na své přátelé, kteří mu stáli po boku, „jsem přenesl svoji chakru do nich. Dokud nespotřebují moji chakru nebo dokud nezemřu, budou chráněni před genjutsem i oni dva.“
Sakuře a Shikamarovi v očích zazářila kresba a oba překvapeně pozvedli hlavu.
„Neuvěřitelné,“ vydechnul v úžasu Shikamaru a ruce se mu automaticky složili v jeho jutsu.
Sakura už dávno stála v bojovné pozici a měřila si zlým pohledem Madaru, na Sasukeho se ani nepodívala.
„Hm, takže konečně můžeme začít.“ Pronesl se šklebem v obličeji Sasuke.
Naruto pozvednul ruku v zastavujícím gestu. „Je mi líto, Sasuke, ale já na tebe teďka nemám čas. Musím tu vyřídit něco jiného, něco důležitějšího, co nesnese odkladu. Tebe si najdu později. Neboj se, najdu, určitě, teď když ovládám časoprostorovou techniku a umím rozšířit své vnímání chakry na vysokou vzdálenost, nebude to pro mě problém. Shikamaru, Sakuro, zabavte ho zatím tady, než to vyřídím.“
Sasukeho Susano bylo tak rychlé a nečekané, až Sakura a Shikamaru zůstali konsternovaně stát a zírali na jeho jutsu.
„Tvůj protivník jsem já,“ zavrčel Sasuke a už se napřahoval, aby zaútočil, neměl však už na koho. Přes svůj výkřik nezaslechnul úsměv Naruta: „Pět minut uplynulo, Madaro.“ Skokem se Naruto přemístil k Madarovi, chytnul ho za loket a společně se ocitli v jiné dimenzi.

3.
Vánek přivoněl sakuru. Vzdálený jehličnatý les rozpínající se před skalnatými horami byl odrazem vodní hladiny na druhé straně. Slunce zapadalo a pomalu se blížila tma ze severu. Jakoby tento kus země byl stvořen jen k síle živelných proudů Matky Země.

Uprostřed planiny zasvištěl točitý vítr.

Naruto se odstrčil a postavil se čelem k Madarovi, připraven bojovat.
„Hm, naučil ses přemisťovat velice dobře. Geny se rozhodně nezapřou,“ pronesl Madara.
„Tuto dimenzi jsem vytvořil jenom pro nás dva. Nedostaneš se z ní, pokud sám nebudu chtít.“
„Nikdy jsi neuměl lhát, Naruto. Dostanu se odtud hned, jakmile tě zabiju, což nebude problém.“ chladně podotknul Madara, zkušený z mnoha bitev.
Chlapec jako Naruto proti jeho zkušenostem nemá šanci...
„To nevíš, dokud to nezkusíš.“ Naruto si roztrhnul hábit včetně trička, nashromážděnou chakru uvolnil, svoji pravou rukou opsal krví kolem břicha znak Konohy a levou rukou, jejíž každý prst značil jinou pečeť, prudce udeřil do pečeti břicha, otočil s ní a zařval bolestí. Z jeho těla se vysála rudá chakra, která se pomalu jako hustá mlha točila a točila až do podoby Kyuubiho. Naruto shodil svitek, jenž mu visel na zádech, jedním pohybem ho otevřel, svojí krví potřísněnou ruku k němu přiložil a vyřkl vyvolávací jutsu. Před ním se objevilo tělo Kyuubiho. Rudá chakra se z vysokým svištivím zvukem vrhla do těla a Kyuubi ožil ve své živelné kráse.

„Pěkné divadlo, teď jsem na řadě já,“ zašeptal Madara a vytáhnul svůj vějíř, krví na něm udělal znak sharinganu a obtočil s ním kolem své hlavy, vějíř dopadnul na zem, s kterou to otřáslo. Nebe pročíslo blesk, zvednul se vítr. Začalo pomalu krápat. Za Madarou se objevilo obrovské stvoření s osmi dlouhými ocasy a jedním krátkým.

„Škoda, že ho vidíš v neúplné podobě.“ Řekl ironicky Madara.
Síla stvoření byla nepopsatelně hmatatelná. Každým okamžikem se dala vnímat hromadící se chakra, jež mrazivým pocitem dávala za pravdu, že brzy, velice brzy tu všechno skončí smrtí.

"Jo...už teď je pěkně hnusnej." zakřenil se Naruto.

Madara zavelel a obě bijuu se do sebe pustily. Naruto a Madara stáli jako dva generálové, jejichž armády se právě střetly v bitvě. Kyubi zhmotnil chakrovou bombu a vystřelil jí směrem k nedokonalému juubimu. Bomba zasáhla přímo do hrudi a sjela mu po pravé ruce, která se rozsekla vejpůl. Juubi zařval tak, že se Kyubi musel zatnout drápy do země, aby ustál proud vichru, který se na něho přivalil. Jen co Juubi přestal řvát, Kyubi tryskem vystartoval a skokem se dostal před Juubiho, ten se napřáhnul druhou rukou a švihnul Kyubiho přes čumák, až mu ho přeříznul, ale ztratil tím rovnováhu a svalil se na jednu stranu. Kyubi se vzpamatoval a půlotočkou se přemístil za Juubiho, jež se snažil zvednout na jedné ruce. Kyubi vyskočil na záda Juubiho, ten však mrsknul ocasy proti sobě, jako když dva meče rozštěpují svého nepřítele. Kyubi se zahryznul do jednoho z ocasů, dopadnul na zem, zapřel se a ocas prudkým škubem utrhnul.

V tu chvíli to už Naruto nevydržel, přemístil se na hlavu Kyubiho, složil pečeť a spolu vytvořili fuutonkain. Juubi dostal plný zásah. Naruto se musel pekelně soustředit nejenom na poměr chaker, ale i způsob boje, který použije proti Juubimu, přeci jenom nevěděl, co všechno dokáže, ať už Juubi anebo Madara sám.

Juubi odmrštil Kyuubiho třemi ocasy, Naruto se naštěstí včas odrazil a přeskočil na Juubiho. Naruto se opět vznesl do vzduchu a přímo na Juubiho vyslal Fuuton Juuha Reppu Shou (Živel vítr: Útok bestiální vlnou prudkého větru). Juubi dostal do zad pěknou perdu, až znovu upadnul na obličej a zlostně zařval do země. Vlna hlíny udělala tsunami a dopůlky zasypala Kuybiho.

Naruto neměl na vybranou.
"Už nikdy to nesmíš použít, Naruto..."
Promiň, Sakuro, musím...
"Co to je za divný zvuk?" zarazil se Madara.
Při pohledu na točitý vítr v ruce Naruta, mu však ihned bylo jasné, že to je právě ta technika, o které mu říkal Zetsu...
Tak tímhle jsi zlikvidoval Kakuzu? Klobouk dolů...hm, někoho mi připomínáš, Naruto. Pomyslel si Madara, avšak nedal Narutovi šanci dokončit smíšení chakry s podstatou.
Juubi se mrštně otočil vzad a čelíc Narutovi měl v úmyslu...
Kyuubi byl rychlejší. Dostal se před Naruta, otevřel tlamu k další chakrové bombě a v ten okamžik si to Naruto rozmyslel, přiložil ruku na záda Kyuubiho a společně vytvořili nové jutsu. Z tlamy jakoby nevyšla žádná chakrová bomba, přímo se objevila před obličejem Juubiho a ten nestihnul ani uhnout, natož to zablokovat. Koule změnila tvar na dva točité kužely špičkami k sobě spojenými. Vítr se tak prudce otáčel kolem osy, až začal Juubiho na dvakrát krájet. Každou sekundu jakoby ze středu špiček vystřeloval po obvodu kuželů blesk, a pokaždé protnul juubiho...nejprve do oka, pak do krku, nakonec i do břicha. Tři sekundy uběhly a celý útvar zmizel.

Naruto vytřeštil oči. "Co to krucinál bylo? Tolik chakry a všechno přijde v niveč?" Připomělo mu to stejnou situaci se žabákem, kdy musel umřít...k čemu to sakra všechno bylo?

"Ne všechno lze činit v jiných dimenzích..." řekl Madara.
"Cože?" oprsknul se na něj Naruto.
Madara nedal na sobě znát nevoli jakkoliv to tomu spratkovi vysvětlovat. Jeho žravá chuť ho zabít v něm čím dál více rostla.
"Cch. Používat nevyzkoušenou techniku, tomu říkám idiocie."
"Neříkej mi idiote!" zaskřípal zubama Naruto.
"Překvapuje mě, že syn hokageho, který mě tenkrát zadržel ve zničení Konohy, není schopen pochopit základní pravidlo chakry-podstaty-času-a-prostoru. Především když Žlutý blesk na tomto principu postavil svoji nejsilnější techniku." pohrdavě se nechal slyšel Madara. "Vlastně ani nejde o to, že Minato vlastnil..."
Jenže to už neměl Madara čas dokončit větu, Naruto se se řvem na něho vrhnul a hodil po něm svoji chakrovou kunai. Madara se zarazil.
Co tímhle útokem chce dosáhnout? Ví, že fyzické útoky na mě neplatí. Taktéž není pochyb o tom, že něčemu takovému bych se bezproblému vyhnul. Ani nemluvím o tom, že když trefím tuhle kunai svojí kunai, tak jí odrazím zpátky k němu. Tak o co mu tímhle tahem jde?

Juubi zaskučel. Jeho useknuté dvě části chakrového těla se opět spojili.
Madara přivolal Juubiho před sebe a Naruto se ocitnul přímo před ním. Juubi nedal šanci k úniku. Jeho Enton zasáhnul přesně tam, kde Naruto stál. Jenže nezasáhnul jeho, ale Kyuubiho, kterého pro změnu Naruto přivolal. Kyuubiho sežehnutá záda syčela a prskající chakra odletovala do okolí. Kyuubi skrčen při zemi se napůl otočil vzhůru a volnou tlapou dal přímou ránu ze zdola do obličeje Juubiho. Ten se rozčísnul hlubokou štěrbinou. "Tady máš odplatu, šmejde!" zaburácel zlostně Kyuubi.

„Naučil se poměrně rychle využívat Kyuubiho jako zbraň, na útok i na obranu. Všechna čest.“ Tiše si řekl Madara sám pro sebe.
To se už Narutova kunai dostala těsně před Madaru a ten jí nechal sebou lehce proletět. Škrtrřz!!! Madara uskočil na poslední chvíli.
Dop***le!
Naruto přeci jenom byl hrdým synem Žlutého blesku. Ne nadarmo mu Kakashi o něm povídal historky z bitev. Naruto držíc pevně v ruce kunai Minata, dar od Kakashiho, stál nad překvapeným Madarou, jenž byl donucel padnout na kolena. Kus utrženého hábitu Madary se pomalu vzdalovat v západním větru. Na zbrani Madary se značil dlouhý šrám.

Juubi vybouchnul zlostí. Chakra začala proudit z něho tak silně, až ho obklopilo chakrové brnění. Kyubiho kůže se začala smršťoval pod tlakem. Musel se vzdálit, jinak by to nevydržel. Juubi konečně uvolnil chakru. Chakra se šířila jako ničivá vlna nukleární bomby. Smetla všechno. Dřevo spálila. Kámen roztavila. Voda se vypařila a vzduch se ohřál na nepříjemnou teplotu. Útok trval mnohem déle, než se zdálo.

Ticho. Oblačna prachu se pomalu rozestoupila. Bylo vidět až na horizont. Nikde nic nebylo. Vše se v prach obrátilo.

Kyubi těžce vydechnul a rozvinul se z klubíčka. Naruto stál opět u jeho břicha, krytý tělem Kyubiho, který byl bez končetin, hlavu napůl urvanou, čumák pryč, a ani jeden ocas už neoznamoval, že jde o Devítiocasého.

Naruto jen tak tak zareagoval. Do úskoku dal veškerou energii. Juubi vyskočil a srazil Kyuubiho, přímo ho přišpendlil k zemi a Naruta na dlouhý okamžik úplně ohlušila ohromující rána. Všude kolem se zvedla lavina prachu a hnala se všemi směry. Kyuubi zavyl jako vlkodav a snažil se vymanit ze sevření Juubiho, ten mu však nedával šanci. Kyuubimu ještě nedorostly ocasy ani nohy, kdežto Juubi už byl v původní podobě.
Juubiho hlava se sklonila ke vzpurnému Kyubimu a začala mu ukusovat další části těla.

„Moc si neužili.“ Podotknul Madara a obrátil se proti Narutovi.
Naruto těžce oddechoval, ovládání Kyuubiho na takové úrovni a na dálku rozhodně nebyla legrace.
„Jak to sakra zvládá?“ ptal se sám sebe Naruto a měřil si Madaru úzkostným pohledem. „Takhle prohraju, jestli na to brzy nepřijdu. Sakra, tati, jak jsi mu dokázal vzdorovat? Jaks ho porazil?“

Poznámky: 

Hm...neupravená verze, věřím, že po vašich připomínkách ještě vylepším.
Přijmu jakoukoliv rozumnou kritiku. Předem díky.
Chci už nyní poděkovat za pár rad, který jsem dostala před půl rokem...
Nevěděla jsem, zda by nebylo trapné za větu "Už teď je pěkně hnusnej." dodat "jaký pán takový kmán", vzhledem k tomu že si nemyslím, že starý Madara by měl být ještě nějak krásný Smiling nakonec jsem to raději vypustila.
Taky jsem měla problém, zda jedno bijuu je "to" nebo "ta", takže dvě bijuu jsou "ta" nebo "ty" Laughing out loud
PS: Velká omluva za asi pěti měsíční zpoždění s druhou kapitolou, ale zradilo mě zdraví Tak teď ti nevím...
PS2: DOufám, že se to nebude opakovat, vzhledem k zuřící okurkové epidemii.

4.7
Průměr: 4.7 (20 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Rinneta
Vložil Rinneta, Ne, 2011-06-12 11:50 | Ninja už: 5149 dní, Příspěvků: 2 | Autor je: Prostý občan

Teda Era,

musim uznat, že máš vážne talent!! Smiling Je to napínavý jako kšandy!!! Už se moc těšim na pokračování, tak se neflákej a piš!!!

P.S. Máš ode mě 5 hvězdiček Eye-wink

Obrázek uživatele Layla3331
Vložil Layla3331, Pá, 2011-06-10 16:28 | Ninja už: 5192 dní, Příspěvků: 360 | Autor je: Prostý občan

Neuveriteľne úžasné!!! To chce ďalší dielik. Smiling

Obrázek uživatele Naruto Uzumaky7
Vložil Naruto Uzumaky7, Pá, 2011-06-03 19:22 | Ninja už: 5254 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Prostý občan

Další další další!!! Tenhle byl úžasný! Kakashi YES Laughing out loud

Obrázek uživatele alexander4
Vložil alexander4, Čt, 2011-06-02 20:10 | Ninja už: 6151 dní, Příspěvků: 136 | Autor je: Prostý občan

skvely pridej dalsi

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Čt, 2011-06-02 19:54 | Ninja už: 6043 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.