manga_preview
Boruto TBV 11

Stále sama? 4.kapitola

Má nejhezčí noc

...Sakura stála jak přibytá a stejně jako ostatní tvařila se nevěřícně, poté tiše pronesla ,,to nemůže být pravda."

Ninjové byli rozděleni do týmů po dvou. Hinata dostala do týmu Sakuru a byla za to docela vděčná. Cesta byla tichá ani jedna z dívek neměli náladu na mluvení, když vtom se Sakura, která byla vepředu, zastavila.
,,Hinato, teď jsme docela daleko od Konohy a i od ostatních. Mohla by si mi, prosím, říct pravdu."
,,Sakuro..." zastavila se, vydechla a podívala se jí upřímně do očí,,...již jsem řekla co vím, tobě bych přece nelhala." Pronesla klidným hlasem Hinata a trochu se usmála.
,,Nevím, jestli bysi mi lhala nebo ne. Co vím na sto procent je, že ve tvém hlase a úsměvu je bolest. Vážně nevím, jestli je to bolest z toho, že je Naruto na špatné straně a nebo, že nám lžeš do očí." Při tomto projevu se Sakura soucitně koukala do Hinatiných smutných očí, které postrádaly jiskru naděje.
,,Myslím, že bychom měli pokračovat, chceme-li Naruta najít."
Sakura se otočila a vyrazila. Cesta byla unavující a to především pro Hinatu. Sakura jí vždy jen rukou ukázala směr a Hinata se tam musela podívat svým Byakuganem. Začalo se už stmívat, když konečně věčné ticho ukončila Sakura větou.
,,Měli bychom si odpočinout, zítra budeme pokračovat."
Hinata s tím nechtěla souhlasit, ale byl fakt, že už nemohla a tak se nabídla, že povede noční hlídku jako první. Sakuře bylo jasné, že Hinatu nepřemluví, aby si šla lehnout a tak s tím souhlasila.
Po tiché večeři si šla Sakura lehnout do stanu se slovy ,,Dobrou noc, Hinato. Kdyby si potřebovala vyměnit tak mě probuď, dnes si toho udělala hodně."
,,Děkuji, Sakuro. Dobrou noc."
Hinata seděla u ohně a myslela na Naruta, co asi tak dělá. Když se zvedla, aby došla pro další dříví všimla si, že už není vidět ani na krok. V téhle tmě radši nikam nepůjde, ještě by toho mohl někdo využít a tak si sedla zpět k napůl vyhaslému ohni. Po chvíli jí už byla zima a naskočila jí husí kůže. Když vtom jí někdo dal zahřátý kabát přes ramena. Hinata ihned vyskočila.
,,Už jsem to bez tebe nemohl vydržet."
Hinata se usmála ten hlas a tu vůni by poznala všude. Nejraději by Naruta objala kolem krku, ale neviděla na něj, byl až moc daleko.
,,Taky se mi stýskalo, ani nevíš jak moc."
Naruto přišel blíž, aby se mohl podívat do Hinatiných krásných očí. A oběma se tak naskytl pohled na svou druhou půlku, bez které už ani jeden nedokázal žít.
,,Jsi tak krásná." Řekl Naruto a přitiskl svá ústa k Hinatiným, která mu polibky s radostí vracela. Naruto podléhal stále větší vášni a pochvíli už líbal Hinatu na krku. Chtěl, aby byla Hinata jeho teď a tady. Věděl však, že to nejde a tak se držel trochu na uzdě. Hinatě už nebyla zima, právě naopak cítila se jako by jí vhodili do žáru ohně. I ona se nechala unášet na loďce plné vzrušení. Nakonec na Naruta vyskošila a objala ho nohama okolo pasu a zády se opřela o strom. Při tom se oba stále líbali. Hinata se nachvíli oddálila svými ústy a chystala si rozepnout svou fialovou mikinu.
,,Miluji tě." Řekl Naruto, chytil Hinatu okolo pasu a jemně jí postavil opět na nohy.
,,Chápu." Řekla Hinata a zadívala se do země jako malé dítě, které něco provedlo.
Naruto se trochu usmál, vzal ji jemně za bradu a pozvedl její hlavu tak, aby se mu podívala do očí.
,,Nemyslím to tak, zavři oči."
Hinata cítila závan větru.
,,Tak a teď je otevři."
Hinata se podívala na měsícem osvětlenou, krásnou louku a jezírko. Otočila se na Naruta, aby mu řekla, jaká je to krása. Nestihla však říci nic, jakmile se otočila uviděla jak se Naruto přibližuje a to ji naprosto paralizovalo. Naruto se na ni podíval, rukou ji pohladil po lesklích vlasech a ona ho ihned políbila. Nechtěla už čekat ani minutu. Naruto ji pomalu pokládal na květinami prorostlou trávu a při tom ji něžně oplácel polibky. Hinata mu prohrabávala jeho pevné blonďaté vlasy a při tom jí Naruto líbal na krku. Pomalu, ale jistě rozepínal Hinatinu mikinu a své polibky směřoval na právě odkrytá místa. Teď se do toho pustila vášní ovladaná Hinata, převalila Naruta na záda, šibalsky se na něj usmála a začala stejně jako on od krku sestupovat níže. Hinata pocítila Narutovo vzrušení a docela jí pobavilo, když pocítila jeho záchvěv. Naruto už nemínil čekat, převrátil Hinatu na záda a začal si svlékat mikinu. Jakmile byl se svou prací hotov políbil Hinatu na ústa a při tom jí svlékal tu její. Nakonec si svlékli i klahoty a když už se chystal Naruto ke svému zákroku, tak ho Hinata zastavila.
,,Neboj, budu opatrný."
Hinata ho políbila a tím svolila. Naruto se dal do konání a při tom Hinatu dál líbal. Ta se spočátku trochu bránila, ale později se nechala podat houpavému pohybu a dál hladila Narutovi vlasy. Poté převalila Naruta na záda a převzala věc do vlastních rukou. Po chvíli se zase otočili zpět a nechali se unášet. Když už oba nemohli lehli si vedle sebe, Naruto hladil udýchané Hinatě vlasy. Ta se podívala na udýchaného Naruta a s úsměvem řekla ,,tohle je má nejhezčí noc."

Poznámky: 

Lidi moc se vám omlouvám, že další díl je až po tak dlouhé době. Nevyšly mi plány. Pište komenty dost se mi hodí. Dík a ještě jednou se omlouvám.

4.914285
Průměr: 4.9 (35 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hatake Kakashi269
Vložil Hatake Kakashi269, So, 2017-12-09 00:43 | Ninja už: 2444 dní, Příspěvků: 432 | Autor je: Prostý občan

Najlepšia kapitola co som kedi čítal davam tomu Max bodov škoda že je iba 5bodov Max , boze ešte stále mam tu scenku v hlaveeee!!!!!

Obrázek uživatele orezko
Vložil orezko, St, 2011-09-28 12:28 | Ninja už: 4749 dní, Příspěvků: 79 | Autor je: Prostý občan

Božééé... krásný!!!!!! Dávám 100 hvězdiček Laughing out loud. Hned jdu na další!

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Čt, 2011-09-15 15:15 | Ninja už: 4803 dní, Příspěvků: 2385 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Dobré, jak již bylo zmíněno, Hinata se chová trochu podivně, ale je starší, proč ne, zajímavé.

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Hinata - sama
Vložil Hinata - sama, Čt, 2011-09-15 15:03 | Ninja už: 4718 dní, Příspěvků: 109 | Autor je: Prostý občan

Noo tohle se mi moooc líbi Smiling moc dobre si to napsala Smiling

Bez práce nejsou koláče, ale bezva život. Sticking out tongue
moj spoločný blog s kamoškou: http://wwwnasnarutosvet.blogspot.com/2011/09/taakze-pre-zaciatook-by-som...
moja prvá FF-ka: séria, romantika Smiling .... Najlepší priateľ alebo láska? Z lásky1Z lásky --- http://147.32.8.168/?q=node/90764
Nie je dôležité vyhrať, dôležité je nas*ať toho, kto Ťa porazil!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Čt, 2011-07-28 16:39 | Ninja už: 4808 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Konečně jsem si našla čas se mrknout i na tvojí tvorbu a řeknu ti... dechberoucí umělecký skvost! mě..., docházejí slova, takže ti jen řeknu, že k tomu nemám, absolutně vůbec žádné, připomínky a velmi VELMI VELMI se mi to líbilo... hlavně čtyrka a trojka, takže, napjatě očekávám další díl Smiling co nejrychleji prosím....

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele Dragonit
Vložil Dragonit, Pá, 2011-08-05 13:22 | Ninja už: 4956 dní, Příspěvků: 93 | Autor je: Prostý občan

Moc díky za hezký koment. Další díl bude co nejdřív teď, ale nemám čas takže nemůžu dát pevné datum, ale těšte se teprve teď nám v příběhu příjde pravá akce. Zatím sajonara Smiling

Lidičky komu se líbí mé povídky zde je můj blog, na kterém naleznete druhý díl Už dál nechci
http://takemydream.blog.cz/
Lidičky z Prahy a okolí, pokud si chcete pokecat i na fb, tak je tam teď mnou nově vytvořená skupina "Anime Praha", kde, doufám, se sejde super parta a pokud ano, myslím, že by bylo super udělat nějaké srazy v Praze.

Obrázek uživatele NeznamyNinja
Vložil NeznamyNinja, Út, 2011-07-19 08:39 | Ninja už: 4979 dní, Příspěvků: 151 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Sugoi... ^,.^
ale teda na Hinatu to bylo trochu moc odvážné a taky jak se to rychle seběhlo no...

Obrázek uživatele Dragonit
Vložil Dragonit, Čt, 2011-07-21 15:12 | Ninja už: 4956 dní, Příspěvků: 93 | Autor je: Prostý občan

Dík moc za koment.
PS dobré podpisy

Lidičky komu se líbí mé povídky zde je můj blog, na kterém naleznete druhý díl Už dál nechci
http://takemydream.blog.cz/
Lidičky z Prahy a okolí, pokud si chcete pokecat i na fb, tak je tam teď mnou nově vytvořená skupina "Anime Praha", kde, doufám, se sejde super parta a pokud ano, myslím, že by bylo super udělat nějaké srazy v Praze.

Obrázek uživatele Tlačka
Vložil Tlačka, Čt, 2011-06-02 13:03 | Ninja už: 5251 dní, Příspěvků: 437 | Autor je: Tsunadin poskok

Kakashi YES

Obrázek uživatele Mullyda
Vložil Mullyda, Ne, 2011-05-29 21:27 | Ninja už: 5213 dní, Příspěvků: 328 | Autor je: Pěstitel rýže

Skoro se divim že ti to správce povolil páč tyhle podle mě jedny z nejkrásnějších scén v životě a sprostá slova jsou většinou TABU.
Ale moch by ti dělat vyjimky častějc, jen co je pravda !!

Oculum pro oculo, Dentum pro dente et Malum pro malo.
Me-ni wa me-o, Ha-ni wa ha-o to Aku-ni wa aku-o.
Oko za oko, Zub za zub a Zlo za zlo.

Obrázek uživatele XlameCz
Vložil XlameCz, Pá, 2011-05-27 09:12 | Ninja už: 4842 dní, Příspěvků: 99 | Autor je: Prostý občan

dobrýýýýý jenom by mně zajímalo jestli jim na to Sakura nedojde Laughing out loud ale uvidíme jak se to vyvede
jo a prosim prosim smutně koukám napiš co nejrychleji další díl

Jsem lama a jsem na to hrdej. Pokud se někmu nelíbí ať si nechá pro sebe, sežene si draka a pak si to přijde rozdat Jezdec proti Jezdci Sticking out tongue
a samozřejmě Odkaz dračích Jezdců RULES
Z popela oheň znovu vstane,
ze stínu světlo vzejde náhle.